Szellemelengedes.hu

AJÁNDÉK-

Személyes találkozáskor
Ajándékkal kívánjuk még emlékezetesebbé tenni találkozásunkat. Sok alkalommal, amikor családoknál járunk, az első pillanatokban egyfajta fehér hollóként tekintenek ránk, túl misztikus, vagy talán távolságtartónak tartják sokan a spirituális témákkal foglalkozó személyeket.
Félve kérdezgetnek és egy olyan résnek érzik életükben ezeket a találkozásokat, ahol a megfoghatatlan világ (ami tapasztalatunk szerint mindenkit érdekel, akár szkeptikus, akár hívő) egy egy délelőttre, vagy délutánra érintkezik az Ő életükkel.Mi nem vagyunk sem távolságtartóak, sem misztikusak, csupán egy „más” életfelfogással nézelődünk a világban. Vajon mi az az ajándék, amivel kedveskedünk ha érdekel?

Betekintés a mi nézőpontunkon keresztül a világba, a sok spirituális (ébresztő) beszélgetés mellett:

•    Megmutatjuk a lengyel pálca használatát.
•    Betekintést kívánunk adni az angyalokkal való kommunikációba.
•    Érző (hatodik érzék) képességünket megmutatva közöljük Veled megakadásaid, vagy meg nem értéseid, ha vannak…. egyfajta lélektanácsadás.
•    Megmutatjuk az energia átadás valóságosságát, amit 100% érezni fogsz, ha ilyenben még nem volt részed.
•    Betekintést adunk a kártya jóslás világába.


Kapott visszajelzéseink szerint találkozásunk az úton való elindításként szolgál, ahol az ember megismerheti szellemének halhatatlanságát, és földi létezésének célját.

Számos alkalommal nem csak segíteni megyünk, hanem tanulni is. Sok élettapasztalattal, spirituális elmélettel, gyakorlattal találkozunk, és számos felismeréssel távozunk, melyet köszönünk!

Hisszük és tudjuk találkozásunk mindkettőnknek hasznos. Igyekszünk világunkból érdeklődéseddel arányosan a legtöbbet otthagyni, amit ha akarsz megszívlelsz, vagy felteszel a polcra, amit ha akarsz később levehetsz.
Fő feladatunk a szellemvilággal való kapcsolatod helyreállítani, a fentiek mind ajándékként szolgálhatnak, ha a felkínált csomagot ki szeretnéd bontani.Problémáiddal keress Minket az elérhetőségeink egyikén, vagy írj a kérdezz- felelek fórumunkba.
Segítünk, Informálunk!

Ajánlott linkek innen: kopogó szellemek, kísértetek, átok, rontás, átoklevétel, rontáslevétel. Ördögűző/exorcista és ördögűzés rituálék és leírás, harc az ördög, démon, sátán vagy lucifer erőkkel. Helytelenül használt szavak magyarázata: szellemírtó vagy szelleműző és szelleműzés. Szellemjárás megszüntetése, kísértetjárás és a szellem világ általi szellem vagy kísértet megszállás és házszentelés.
Szellemelengedes.hu
Copyright © 2012
k i s o k o s
weboldalt készítette: Gálik Valentin
- Halál -
- Rólunk / Kapcsolat -
- Fő oldal -
- Ki legyen a "szelleműző"? -
- Spirituális gyorstalpaló -
- SZELLEMEK elengedése -
-Szellemelengedés TÁVOLRÓL -
- Házszentelés -
-- Skizofrénia és a szellemek --
- Mentális betegség de nem megszállás -
- Ördögűzés -
- PATRONUM emelt szintű védelem -
- ÁTOK / megszállás és kapcsolatuk -
- Megoldatlan esetek -
- Esetleírásaink -
- Megkeresések -
- Kérdezz-Felelek -
- Szellem -
- Ördög -
- Átok -
- Ajándék személyes találkozáskor -
- Bizonyíték? -
- Összes kérdés-válasz -