Szellemelengedes.hu

Átok Rontás levétel


Átok általi megszállás
És szerelmi kötés oldása

:

Átok rontáslevétel akár ingyen, részletek lentebb!

Beavatást és jogot kaptunk mindenféle átok és rontás levételére.

Két típusú kötés oldásról adunk most tájékoztatást, mint átoklevétel variációk.


Az egyik a

„klasszikus” átok és rontás

, amit valamely rosszakaró, vagy saját magunk rakunk magunkra.
Ebben az esetben az átok levétel és rontás levétel a segítség az átkok levételében és átkok feloldásában.

Fokozott figyelemmel kell eljárni cigány átok esetében.

Egy másik egyedi terület a

szerelmi kötés feloldás

ára valamint a szerelmi kötések semlegesítésére a szerelmi oldás.
Ebben az esetben ez a fajta kényszeres kötődés, kötődtetés úgy viselkedik, mint egy átok vagy mint egy rontás. Megszállás ebben az esetben nem okoz problémát, de a szerelem kötés nagyban befolyásolja az illetőt a szabad döntéshozatalban.

Átok és szerelem sajnos sokszor együtt járnak, amikor ez a szerelem csak egyirányú. Ebben az esetekben is megoldást adhat az átoklevétel.

Mondogattad már magadban vagy hangosan „mintha ellenék átkozva”, "vesztes vagyok"?Gondold át ekkor, amikor felmerül a kérdés Benned, hogy lehetett-e valaki, aki elátkozott? Aki ezt kívánhatta Neked? Az is lehet, hogy saját magadnak kívántad ezt mondjuk: Ó de szerencsétlen vagyok, de béna vagyok, örök vesztes vagyok… stb.

Nem sikerül semmi, sem amibe belekezd, kapcsolati problémái vannak, vagy éppen nem talál társat, folyamatos kudarcok és állandó betegeskedések, orvosilag kimutathatatlan nyavalyák körvonalazzák életét?

Általában az ember tudja magáról, hogy Vele valami miatt gyakrabban történnek ezek a dolgok, nincs rá magyarázat, de már megint benne van egy problémában és már-már nem is meri említeni közelállóinak.

Az áldás és az átok egymással szemben állnak.Átok=Ártok (valakinek, aki lehetek Én is). Átok vagy áldás, nem mindegy!

Sajnos több esetben az átkot az ember magára mondja ki, és ezt egyesek hajlamosak naponta elmondani többször is. Figyeld, meg magad mit mondogatsz esetlegesen állandóan magadnak, mintegy programozod magad és ezt minden egyes kimondott ismétléssel csak megerősíted.

Természetesen vannak erre a célra profin kiképzett személyek, akik precíz átkot rontást tudnak az illetőre tenni, sok olyan könyv és cikk jelent meg, amiben ugyancsak pontosan le van írva az átkozódás menete. Elég lehet csak egy woodoo babához nyúlni. Találkoztunk sajnos bizonyos egyház általi átokkal is.  Az átkozókra nagy eséllyel visszaszáll, a ROSSZ KÍVÁNSÁGA amennyiben eltávolításra kerül általunk az átok vagy rontás. Nem mi akarjuk, hogy visszaszálljon ez az univerzum rendje.
Az átok elszenvedője, látó vagy érző segítségével is megállapíthat információkat. A látók tájékoztathatnak az átok vagy rontás erejéről, és küldőjéről. Természetesen nem minden esetben egyértelmű ezek felkutatása. A táltos megközelítés, és az okok felkutatása is nagyon fontos.

Az átkok levétele szertartás után a minket felkeresőt áldásban részesítjük, és elmondjuk, hogy hogyan védekezhet további átkok vagy rontás ellen, és így elkerülhető továbbiakban a rontások levétele. Az áldás továbbiakban segít negatív sötét szellem lények megszállása ellen. Ha a kísértetek esetlegesen egy átok miatt ragaszkodtak a helyhez vagy személyhez, akkor ezen oldással az ott tartózkodás oka is oldódik. Az átkok rontások már nem hatnak, a megszálló szabad, szerződés már nem köti. További kísértetjárás nem szükséges, ha az démoni elrendelésre történt, a szellemjárás megszűnik.

Szemmel verés, a gyilkos pillantás is felfogható egy átok "felrakásnak". A szemmelverés elkerülésére léteznek védelmező amulettek, talizmánok.

Átkok a megszállásnál:Több esetben a megszállást akár holt lelkek, kísértet általi akár démonok általit is, átkok okozzák. Az átkot ebben az esetben is teheti magára az illető, melyben engedélyt ad teste átadásával egy „magasabb” erőnek hogy rajta keresztül nyilvánuljon meg. Eladja a lelkét az ördögnek, cserébe megkap ezt, azt… ami múlandó és még több vész, mint kapódott.
A megszállást kérheti egy átkozódó rosszakaró is. Ha démoni erők nem férhetnek az illetőhöz, mert valamiféle védelem alatt áll, akkor holt lelkek, szellemek is elvégzik a csúfos feladatot.
Ekkor betegségek, hangok félelmek eredete is lehet természetesen a megszállás.

Emiatt megszállások esetében, ha érezzük, akkor átokrontás levétellel szoktuk a szertartást kezdeni. Démoni, ördögi megszállásnál pedig szinte 100%-ban szükséges.
A szertartást módunkban áll elvégezni személyes találkozónkon vagy távolról. A szertartás elvégzéséért adományt fogadunk el hogy a munkánk a helyiségünk fenntartható legyen.
Rontáslevétel szertartásunkkal garantált a 21 napos védelem az átok és rontás ellen, ha további védelmet szeretnél, akkor megtanítunk az átok elleni védelem -re.
Az átok levétele és az átok feloldása segít abban hogy utad tovább járhasd.

Abban az esetben ha kéred a távoli vagy a személyes találkozásunkkor az aura megtisztítását, az átok levétel ingyen történik. Érezni fogod, hogy jobban vagy, megnő az életkedved, könnyebben veszel levegőt, felszabadultabb vagy… Ekkor tudhatod, már átok sincs rajtad ami eltérítene életutadról.
Ennél a szertartásnál sem szükséges feltétlen a fizikai találkozás, távolról tudjuk biztosítani az átok rontás levételt, és csak akkor adományozz, ha érzed a változást."El nem viselhető szerencsétlenség sorozat vette rá egy roma hölgyet, hogy felkeressen Minket. Véleménye és tudomása szerint meg van átkozva.
A közhiedelemben benne van......."  OLVASD TOVÁBB esetleírásainkat
itt.

Várjuk megtisztelő megkeresésedet!

Problémáiddal keress Minket az elérhetőségeink egyikén, vagy írj a kérdezz- felelek fórumunkba.
Segítünk, Informálunk!

Gyűjtő vagy egyedi utakkal az egész ország területére kiszállunk: Budapest, Miskolc, Debrecen, Nyíregyháza, Szeged, Győr, Pécs stb. Kiindulási helyünk: Kazincbarcika Borsod Megye.


Ajánlott linkek innen: kopogó szellemek, kísértetek, átok, rontás, átoklevétel, rontáslevétel. Ördögűző/exorcista és ördögűzés rituálék és leírás, harc az ördög, démon, sátán vagy lucifer erőkkel. Helytelenül használt szavak magyarázata: szellemírtó vagy szelleműző és szelleműzés. Szellemjárás megszüntetése, kísértetjárás és a szellem világ általi szellem vagy kísértet megszállás és házszentelés.

ÁTOK LEVÉTEL ÉS RONTÁSLEVÉTEL-SZERELMI KÖTÉS OLDÁSA-ÁLDÁS
Szellemelengedes.hu
Copyright © 2012
k i s o k o s
weboldalt készítette: Gálik Valentin
- Halál -
- Rólunk / Kapcsolat -
- Fő oldal -
- Ki legyen a "szelleműző"? -
- Spirituális gyorstalpaló -
- SZELLEMEK elengedése -
-Szellemelengedés TÁVOLRÓL -
- Házszentelés -
-- Skizofrénia és a szellemek --
- Mentális betegség de nem megszállás -
- Ördögűzés -
- PATRONUM emelt szintű védelem -
- ÁTOK / megszállás és kapcsolatuk -
- Megoldatlan esetek -
- Esetleírásaink -
- Megkeresések -
- Kérdezz-Felelek Fórum -
- Szellem -
- Ördög -
- Átok -
- Ajándék személyes találkozáskor -