Szellemelengedes.hu

Házszentelés


lakás szentelés, kísértetjárás,


szellemjárás megszüntetése:


A ház szentelésnél az egyik
fő cél a megszállás megszüntetése, a teret megtisztítjuk a megszálló lelkektől (szellem, kísértet), (olvasd az elhalt lelkek elengedése menüpontot), negatív energia lényektől, ha van démoni jelenlét, akkor azokat is elzavarjuk. Ezzel szűnik meg a szellemjárás és kísértet história…ártó szellemek és kopogó szellemek jelenléte.

A térben megtalálható „közlekedő” járatokat: féreglyuk, dimenziókapu, átjáró bezárjuk, más világok negatív lényei ne tudjanak be és visszajönni, kísértetjárás lehetetlen legyen ezeken az átjárókon. A csak néha néha megjelenő ártó szellem ne tudjon bejönni az ingatlanba.

A helyiségek felületeit, tárgyait, ajtóit, ablakait, tükröződő felületeit, növényeit…..stb. megszenteljük, megáldjuk. Szentelt vízzel és ősi szimbólumok használatával dolgozunk. Szenteltvízből a házi állatoknak is adunk fogyasztásra. A szenteléshez speciális ezüst oldatot is használunk.

A felszentelés imádsággal teljes.A helyiségeket fénnyel töltjük meg a legmagasabb édenből, majd védelmet kérünk az egész házra, lakásra, valamint áldást a benne lakókra.

A szertartásnak az eredménye egyértelműen érezhető. A helyiség felfrissül, energiákkal lesz teli. Kellemes lesz bent tartózkodni egy kellemes meleg „oda-bújós” környezetté válik.Látó és táltos képességek segíthetnek az ott élő közösség, család életútjának „egyengetésében”, ha szükséges.
Fontos ha lakás szentelés történik, informálva legyünk az esetleges kertkapcsolatról. Lakás felszentelése szertartásnál fontos a közös használatú helyiségek figyelembe vétele. Lakás szentelése, ház felszentelése, akkor is lehetséges ha albérleti viszony van az ingatlanra.
Házszentelése rituálét elég ha 1 ottlakó személy igényli, mivel az az Ő lakó környezete és szeretné "tisztán" tartani és érezni, vagyis nem szükséges mindenkinek aki ott lakik ezt kérnie.

A negatív energiák távoltartására mágia szöveget tartalmazó írást, valamint programozott kristályt hagyunk ott. A bent élőknek precíz módszereket és további „eszközöket” hagyunk ott a tér tisztántartására.

Telefonon felkereshető több jósnő, jósok is és látók is sokszor azonosítják, hogy az ingatlanban szellemek garázdálkodnak. Olykor darabszámra is hangzik el információ, és kérik a felkeresőt, hogy találjon olyan illetőt ki a szellem világban jártasabb „ szelleműző vagy szellemírtó ”
A ház/tér/lakás tisztításban szentelésben segítségünkre vannak az Arkangyalok és seregeik, Szentek, Élő és „Holt” Mestereink, Angyalok, valamint ottrekedtek halott hozzátartozói.

Ezzel megoldást kínálunk a kísértetjárás –ra és a térben megbúvó démoni lények ellen az ördögűző tértisztítási rituáléval. És a kísértetek már többé nem okoznak bosszús pillanatokat.

Előnyök:•    Kellemes bent tartózkodás
•    Az ingatlan, ha eladásra van szánva könnyebben értékesíthető
•    Benti munkavégzés könnyebb feszültség mentesebb (akár céges tevékenységnél is)
•    A helyiség „nyomása” megszűnik (valamikor fület nyomó érzésnek tűnnek a negatív energiák)
•    Félelem mentes létezés a helyiségekben
•    Nyugodt, pihentető alvás


Több esetben volt már feladatunk "másfajta" tér szentelése. Ilyen például az iroda felszentelése, munkahely, óvoda felszentelése. Az iroda szenteléssel azt a környezetet tudjuk tisztává és frissé változtatni, ahol az illető talpon lévő életének nagy részét tölti.

Rituálék elvégzéséért nem kell fizetni és az időnk is ingyenes! Csupán a helyiség és munkánk fenntarthatóságáért kérünk támogass minket!

Problémáiddal keress Minket az elérhetőségeink egyikén, vagy írj a kérdezz- felelek fórumunkba.
Segítünk, Informálunk!

Ajánlott linkek innen:
kopogó szellemek, kísértetek, átok, rontás, átoklevétel, rontáslevétel. Ördögűző/exorcista és ördögűzés rituálék és leírás, harc az ördög, démon, sátán vagy lucifer erőkkel. Helytelenül használt szavak magyarázata: szellemírtó vagy szelleműző és szelleműzés. Szellemjárás megszüntetése, kísértetjárás és a szellem világ általi szellem vagy kísértet megszállás és házszentelés.

HÁZSZENTELÉS-LAKÁS-SZENTELÉS-KÍSÉRTETJÁRÁS-SZELLEMJÁRÁS-STOP
Szellemelengedes.hu
Copyright © 2012
k i s o k o s
weboldalt készítette: Gálik Valentin
- Halál -
- Rólunk / Kapcsolat -
- Fő oldal -
- Ki legyen a "szelleműző"? -
- Spirituális gyorstalpaló -
- SZELLEMEK elengedése -
-Szellemelengedés TÁVOLRÓL -
- Házszentelés -
-- Skizofrénia és a szellemek --
- Mentális betegség de nem megszállás -
- Ördögűzés -
- PATRONUM emelt szintű védelem -
- ÁTOK / megszállás és kapcsolatuk -
- Megoldatlan esetek -
- Esetleírásaink -
- Megkeresések -
- Kérdezz-Felelek -
- Szellem -
- Ördög -
- Átok -
- Ajándék személyes találkozáskor -
- Bizonyíték? -
- Összes kérdés-válasz -