Szellemelengedes.hu
Megkereséseink szellem és kísértet témákban

Kereséshez nyomd meg a CTRL+F billentyűket és írd be a keresendő szót.
Vagy ha az egész weboldalon szeretnél keresni, használd a bal felső sarokban lévő kereső ablakot.1
Levél:
Kedves valentin segitséget szeretnék kérni mivel szellem van a házban 9 honapja zajokat adott villanyt kapcsolt lépkedett az nem is volt baj de most már zaklat minket egész éjjel nem tudunk pihenni . és félünk,a gyerekek is nyugtalanul alszanak ,a 4 éves kislányom az orrát dörzsöli szüntelenül .nekem a derekam fáj és sorolhatnám .kértem segitséget de vissza utasitottak .ezért szeretném a segitségüket kérni .kérnék ár ajánlatot,mennyiért küldenék el a kiszálással együtt. komárom megyében lakunk,ezért le utazni nem tudunk ,önökhöz ,3 gyermekünk van nem vagyunk gazdagok,ezért nem is jött segitség kérném segitsenek köszönettel .

Felajánlott megoldás: Tértisztítás és szellemelengedés testről
2
Levél:
Szia!
Van egy 13 éves fiam, Zsolti.
Nyáron elvittem egy diplomás parapszichológushoz, mert mentális problémái vannak.
Elmondta, hogy több szellem is van a fiam környezetében.
Szeretnék időpontot kérni a megszállóktól való megtisztításhoz.
Üdv.

Felajánlott megoldás: Szellemelengedés testről
3
Levél:
Helló!
A "rituálé" csak úgy vihető végbe hogy személyes találkozással, szóval nem lehet a szellemet a testemből vagy az adott térből "kiűzni" más módon. és honét lehet tudni biztosra hogy megszálltak ?
nem tudom hogy ez normális e, de engem sokszor kiráz a hideg . és mintha valaminek a jelenlétét érezném.ez elég gyakori mostanság. rossz erőt érzek. és olyan érzés mintha eluralkodna rajtam valami nagy erő és a testem átjárja a reménytelenség. ma gondoltam rá hogy felajánlom hogy legyünk barátok. de gondolom ez baromság ... remélem tudsz segíteni. már néha úgy érzem hogy nem bírom.
Válasz:
Szia!

Amíg nem volt rá beavatásom én is próbáltam mindenféle módszerrel magamról elengedni elűzni...nem ment. Igen személyesen kell találkozni 1 óra kb. Onan tudod tutira hogy volt
veled valaki és az okozta a kellemetlenséget, hogy ezek elmúlnak....persze én azonnal érzem hogy ment e el valaki. kb. ennyi.
Üdv:valentin

ui: barátkozhatsz vele,,,,de neki akkor is tankolnia kell...nem itt a helye
mindenkinek jobb lenne4
Levél:

Kedves Valentín!
Szeretnék egy személyes problémámmal önhöz fordulni,és a segítségét kérni.
Mostanában éjszakánként furcsa dolgok történnek velem!
Egy kb. 10 év körüli kislány szellemét láttam!
Most először történt velem ilyen,és őszintén szólva nem tudom ezt mivel magyarázni.
A  szüleimnek is elmeséltem a történteket,de ők nem hitték el,és mikor édesanyámat felébresztettem éjszaka csak én láttam ezt a szellemet,ő  nem!
Nagyon szeretném ha választ adnának nekem mielőbb...
Üdvözlettel
Válasz:
Szia!

A válasz sokkal összetetebb mint 2 mondatban le lehetne írni.
Ha van szellem akkor az itt van a halál után is? Ergó itt lehetett születés előtt is? Akkor van valami ami túlmutat az elfogadott tudományon, technikán, valláson???? IGEN...
Na mindegy ha majd érdekli a téma jobban utána fog nézni és a kérdéseire választ talál.
Egy kérésem van ha látta akkor ne higgye hogy megőrült (csak azért mert más nem látta)
Ha zavar akkor haza tudom segíteni...de valószínű többen is vannak.
Próbáljon meg vele beszélni...mondja el hogy látja...szeretettel forduljon felé beszélgessen vele hogy mi miatt van ott ki Ő...
Ha szeretné hogy többet ne zavarjon akkor haza tudjuk segíteni, Neki és Őnnek is ez lehet a legjobb.


Üdv:Valentin5
Levél:

Üdvözlöm!

Lehet, hogy furán hangzik a dolog, de én már két éve kűzdök egy reggeli "élménnyel". Előjött már álmomban is, illetve akkor is amikor már félig ébren voltam. A takaró elnehezedik és úgy érzem mintha a felső testemre valaki ráfeküdne. Ilyenkor mozgásképtelen leszek, segítségért se tudok
kiáltani. Ugyancsak 1-2 percig tart a dolog mégis nagyon megrémít minden alkalommal. Azért fordulnék önökhöz hátha tud esetleg segíteni. Válaszát előre is köszönöm.

Üdvözlettel:
Válasz:
Kedves .......!

Nem feltétlen megszálló!
Írja le az élményt ami történik az 1 perc alatt...mitől tud elkezdeni utána mozogni beszélni...
volt olyan hogy bele aludt ebbe az élménybe?

Levél:
Kedves Valent!
Igen pont ma reggel történt az, hogy belealudtam ebbe az élménybe. Egy rossz álommal indult az egész mire azt veszem észre, hogy valami megszorit és ezzel az érzéssel együtt leesek az ágyról.
A szorítás nem feltétlenül kapcsolódik a rossz álomhoz. Régebben ez csak akkor jött elő amikor a hátamon aludtam, nem olyan régóta van az, hogy oldalfekvésbe is érzem. Ami általában az 1 percbe történik a szorításon kívül, hogy nem tudok mozogni, beszélni és van úgy, hogy levegőt se kapok.
Fogalmam sincs mi okozza ezt az egész dolgot lassan 2 éve, de nagyon szeretném ha végleg megszűnne.
> Miden jót,
> Üdv, ……..

Válasz:
Kedves ......!

Inkább alvási paralízisnek tűnik elsőre...de hogy nem tud venni levegőt az furcsa. Abban az állpotban megy a levegővétel...de a többi motoros funkció nem. Ha gondolja amit tudok tenni az hogy megszentelem a teret, ha vannak ott megszállók elengedem, illetve a testen is megcsináljuk a szertartást ha igényli, de nem tudok most erre biztosítékot adni hogy a dolog megszűnik.
Először olvasson utána a fentiekben leírtnak...egyébként ezen mindenki átmegy alvás alatt, csak nem tudatos olyankor az ember. Jól lehet játszadozni az álmokkal abban az állapotban, illetve testet elhagyni.
Üdv:Valentin6
Levél:

Sziasztok!

Nekünk van egy olyan problémánk, hogy már évek óta van valami a lákásban, néha történnek furcsa dolgok amiket nem nagyon lehet megmagyarázni! De nem is az a legfontossabb, hanem hogy a gyerekek fent alszanak a tetőtérben.Igaz hogy a nagyobbik lányom már elköltözött, de ő sem tudott soha nyugodtan aludni.Most hogy ő már nen lakik itthon a kissebbik gyerekem beköltözött az ő szobájába most 19 éves valami nem hagyja nyugodtan aludni, furcsa kellemetlen szagok vannak amiket időnként mi is érzünk, rémálmai vannak fél óránként felébred, hogy valami ráesik vagy valami rajtavan.Az este például kint tévéztünk a nappaliban és valami megkarmolta, de ez már nem az első eset volt, sőt a nagyobbik lányomon is sokszor voltak megmagyarázhatatlan karmolás nyomok!
Ebben szeretném a segítségeteket kérni, hogy mit csináljunk?
Előre is köszönöm!
Üdvözlettel:
Válasz:
Kedves Asszonyom!

A leírások alapján a tér van megszállás alatt. Egy rituáléval ezeket megtudjuk szüntetni, hogy ezek a "tünetek" eltünjenek. Ismét kellemes érzés legyen a  térben lenni és az alvás pihentető legyen.
Egyébként a szertartás utáni első percben mindenki érzi a diferenciát.
Ha segítségre van szüksége kérem csörögjön rám a további részletekért.

üdv:
valentin
30-210-42728
Levél:

Kedves Valentin!

Az internet segítségével találtam rátok. Egy "nyűgös" dologban kérdezlek Benneteket. 2007-ben …………. éltünk egy 2. emeleti lakásban. Akkoriban született első gyermekünk,……….. Én dolgozni jártam napközben, ……….. otthon volt a gyerekkel. Ott történtek az első esetek a párommal. Először csak a felhúzós babák szólaltak meg, később aztán már a lámpabúra is lezuhant, egy méterrel a párom háta mögött... Nagy ügyet nem tulajdonítottunk a dolognak. Aztán a következő évben ………. költöztünk. Itt egyre kézzel foghatóbban éreztük "valakinek" a jelenlétét az egyik szobában. Aztán jöttek a tárgyeldőlések, villanások stb. Érezzük, hogy figyel bennünket "valaki". Október végén megszületett …….. fiúnk, azóta megsűrűsödtek a furcsaságok: sűrű füstgomolygás a konyhában (nem főztünk semmit...), lépések, kopogások zaja. Legutóbb már fizikális megnyilvánulást is tapasztalhattunk: a gázfűtést szabályozó termosztátot valaki 36 fokosra állította, tegnap pedig fura áramkimaradások voltak a lakásban, holott a szomszédoknál semmi! A furcsa az egészben az, hogy szinte mindig minden a párommal fordul elő, én csak a ennek a valakinek a jelenlétét észleltem. Anyósommal tegnap este beszéltünk az árnylényhez, aki két gyertyánkból az egyik elhajlításával, valamint kopogással jelezte a jelenlétét. Elmondtuk neki, hogy neki most hol lenne a helye, és kértük, hogy menjen el a fénybe. Azóta (tehát tegnap este óta) semmi sem történt. Mit tegyünk, ha mégis észleljük a jövőben is? Nem vagyunk profik az ilyesmiben, nem vagyunk benne biztosak, hogy elment.
Felajánlott megoldás: Tértisztítás és szellemelengedés testről
9
Levél:
Szia!
Azzal a problémával fordulok önökhöz hogy 15 éve vásárolt házunkban, megmagyarázhatatlan dolgok történnek, szinte kezdetektől ,de a helyzet egyre durvább. A házunk nagyon régi, parasztház jellegű, pincés. Először csak éjszaka járkálások, széktologatások olyan tárgyak le estek ami normális esetben lehetetlen. Mára már addig fajultak a dolgok , hogy fizikai bántalmazások is történnek. Egy alkalommal a tévé a polcról takarítás közben rázuhant a fejemre, egy teljesen stabil helyről. A 20 éves fiam nem mer egyedül aludni, mert egy reggelen eltorzult arccal,verejtékezve. dadogva rohant át hozzánk, hogy ,,itt voltak megint és fojtogattak" (szerinte akkor 3-4 kg lefogyott egyszerre) az azóta többször is megtörtént megjelennek neki és gyilkos szavakkal fenyegetik. Fiam az akaratával is előtudja hívni őket vagy ha csak rágondol megjelennek. Menyem 2szer volt a zárt osztályon mert mindig valaki a lelkét kérte véres fejeket látott bántalmazni akarták őt ,és a családját is. Mielőtt ide jött élet vidám lány volt. Szinte állandó a feszültség a családban, a balesetek egymás után értek minket a lányom többször súlyos beteg. Éjszaka csak fénynél merünk aludni annyira félelmetesek az éjszakák. Ha tudnának valamiben segíteni kérem írják meg mikor hívhatom fel önöket. T: ….
Válasz:
Kedves …….!

Köszönöm, hogy keresett és hogy megosztott a történéseket. A problémákkal hamarabb kellett volna keresni "szakembert"--aki ilyen erőkhöz ért. El kell kezdeni valahol a tisztítási rituálét. Javaslom a tér tisztítást ahol laknak, és fontos, hogy legyen ott a fia is és végezzünk nála testről történő elengedés rituálét is. Sok minden kiderülhet a szertartás alatt, miért vannak, mióta, miért.....A változás azonnal érezhető lesz, és ha kellemes (nekem nem kérdés hogy az lesz) az "eredmény" akkor érdemes a
család többi tagját is megnéznem. Hívjon fel bármikor és egyeztetünk, ha nem venném fel visszahívom.
Üdv:Valentin 30-210-4272

10
Levél:
Kedves és Valentin !

Szeretnék segítséget kérni,mert az előző időszakban furcsa dolgok történtek a családunkban. ……. lakik Édesanyám, a Bátyám, a Felesége és két fiuk. Én nem lakom Velük, de aggódok értük.
Először is azzal kezdeném hogy Édesapám …..-ben balesetben meghalt. Nagyon kötődtünk hozzá Édesanyám a mai napig nem tudta elengedni. Elmondása szerint azóta többször látott árnyakat, villanásokat, de nem foglalkozott vele, sőt örült hogy Apu még â01EVele vanâ01D . Azonban 2010 Karácsonya óta sűrűbben történnek furcsaságok és a bátyám ….éves fia, …. gyakran lát és hall valami fekete, csuklyás, suhanó alakot, aki folyton azt suttogja neki hogy â01EGyere velemâ01D. Többnyire este, de volt már rá példa hogy nappal is megjelent neki. Azt mondja álmaiban is megjelenik neki és viszi el messzire, de ő még idejében felriad. A â01Eszellemâ01D azt mondja neki, ha vele megy, nem bánt bennünket. Azt mondja …., olyan mintha néha a fejébe bújna és onnan suttogja neki hogy â01Egyere velemâ01D. …. anyja, a ….. is tapasztalt már ijesztőt két ünnep között: … lába gipszben volt és anyukám behozott neki egy fabotot a garázsból. Nem tudjuk kié volt. … egész nap azzal járkált. Éjjel a sógornőm felébredt hogy kimenjen wc-re, de azt hallotta kb.5 percen keresztül hogy valaki járkál a bottal. A botot másnap kidobtuk. De többször észleltük háztartási gépek furcsaságát is. Mivel féltjük a gyereket, szeretnénk ennek az ügynek a végére járni (Ki ő? Mit akar? Vissza tudjuk-e küldeni?). Van arra lehetőség hogy ezekre a kérdésekre választ kapjunk? Mi szükséges ehhez?  Amennyiben személyesen eljönnének hozzánk, Kinek kell jelen lennie?
Köszönettel : …..
Válasz:

Kedves ….!

Esete nem egyedi...csak sajnos már sokszor utolsó reményként keresnek fel magamfajta"kuruzslókat":)
Igen a gyerekek sajnos erre kitűnő célpontok. Érdekes olyan 6-7 éves kortól 15 ig kb. nagyon érzékenyek rá.
Kialakult személyiségük még nem olyan erős a gyerekeknek...keresik hogy kik is ők mit kell itt csinálni...és ha ebben zavar van az baj. Az elhalt lelkek gondolatokkal érzésekkel tudnak manipulálni, mondom sajnos gyerekek nagyon alkalmasak célpontnak.
A térszenteléshez tisztításhoz nem kell ott lenni senkinek sem...ami miatt a beszélgetés alatt ott kell lenni hogy mindenki (élő és halott) is hallja a mondókámat. Ha nagy a baj akkor szoktam javasolni a testről elengedést is. Ez nem kötelező, az eredmény magért beszél. Ottjártamkor majd meglátom
van-e rá szükség.
Kérem ha van esetleg kérdése akkor csörögjön rám.

Üdvözlettel:
Valentin
30-210-4272


11
Levél:

Üdvözlöm!

Érdeklődni szeretnék, hogy …….. eljönnének-e?
Ha igen, kérdésem az lenne, hogy saját háznál mindenféle előzetes beszélgetés nélkül vállalnak-e felmérést, illetve engem az érdekelne hogy egyáltalán látnak-e valamit?  Van-e szellem a házban .ráutaló jel nincs. Kérdésem az lenne, hogy mennyibe kerülne ez nekem? És ha van akkor mennyibe
kerül az elküldés? Illetve személyről  is lehet-e így háznál levenni? Az érdekelne mi a véleményük arról, hogy valaki telefonban keresztnév és címből megmondja a hartmann-zónát és a szellemek számát egy házban? Valós lehet ez, hogy tényleg látja? …..
Válasz:
Kedves …..!

Különböző képességekkel rendelkezünk...igen lehet aki megtudja mondani. Én amit tudok az az, hogy haza tudom engedni őket. Én nem minden esetben érzem. Látni nem mindíg látom..csak belül..igazán nagyon nem is akarom. Amit mondanak a házigazdák történéseket elhiszem. A szertartás alatt pedig
érzem a távozásukat. De ez nem is lényeg, az a lényeg, hogy a kedves testvérem, aki a házban
lakik vagy az övé ház...érezze a diferenciát..és a panaszok megszünjenek.
Ha jól értem nincs is panasz?
Üdv:Valentin12
Levél:

Kedves Valentin! Ma találtam rá a honlapra /talán nem véletlenül?/ és abban reménykedve írok,hogy a válaszuk segítségemre lesz. Kicsit kacifántos a történet, ezért nem a fórumba írtam. Megpróbálom a helyzetet amennyire lehet, röviden és lényegretörően felvázolni. A történet 20 évvel ezelőtt kezdődött. Édesanyám kapcsolatba került az ún. szellemtáblával, amit eleinte mással , később már egyedül is tudott kezelni. Eleinte nem volt semmi gond, elbeszélgetett a hívott  "szellemekkel", bár annyit meg kell jegyeznem, hogy nem mondtak soha igazat. Egy idő után  a következő történt: ment Anyukám az utcán,épp le akart lépni a járdáról, amikor egy hangot hallott, ami figyelmeztette, hogy ne lépjen le, mert jön egy autó. Ez  így is volt, Anyukám körülnézett, hogy ki figyelmeztette, de senki nem volt körülötte, pedig Ő tisztán hallotta a hangot. Ezt követően rendszeresen szóltak hozzá / a fejében hallotta- ő ezt úgy mondja, gondolatátvitellel/ és különböző már elhunyt személyek "szellemeivel " tudott kommunikálni. Volt akit  ismert életében, de voltak idegenek is. Egy darabig ez érdekes volt, nem zavarta, bár megjegyzem itt is megnyilvánult az a tendentia, hogy sorban becsapták, nem mondtak igazat. Mintha ezzel szórakoznának. Ezzel se lett volna semmi baj,de egy idő után  ezek a hangok elkezdtek durvává, fenyegetővé válni , káromkodtak ill olyan dolgokra akarták Anyukámat rávenni, amit Ő nem akart. Éjjel-nappal hallotta a hangokat, néha olyan erősen, hogy  elnyomták a való élet zajait is.Idegileg teljesen kikészítették, oda fajult a dolog, hogy kénytelenek voltunk kórházba vinni, nehogy becsavarodjon, vagy valami végzetes dolgot tegyen. 2 hétig volt  Psychiátrián, ahol telenyomták gyógyszerrel, amitől csak annyi eredmény lett, hogy elkábult.1/2 évig szedte a gyógyszert, a hangokat nem mulasztotta el, viszont mellékhatásként parkinsonszerű tünetek kezdtek  egy idő után jelentkezni. Legalábbis mi a gyógyszernek
tulajdonítjuk, hiszen mellékhatásként ez gyakori.Több könyvet elolvasott a témában Anyukám és megtanulta kezelni a dolgot.Hitegették a hangok, hogy egy idő után a "szeme " is kinyílik, ők fogják kinyitni, és  utána nemcsak hallani, hanem látni is fogja őket. Ehhez kezelésekszükségesek, amit el is
kezdtek." Energiával kezelték "Anyukámat, ami sok eset-ben nagy  fájdalommal járt. Sokszor szinte kibirhatatlan fejfájás, szemfájdalom, mintha késsel vagdalnák a szemét ill ahogy Anyukám mondta ,az energia  a lábujján keresztül megy a testébe, ami szintén fájdalommal jár. Persze a "szemkinyitás" elmaradt. Így teltek az évek, semmit nem tudott ellenük tenni. A hangok elmondása szerint azonos szinezetűek, nem lehet megkülönböztetni őket, igy csak abból tudta, hogy éppen ki beszél, ahogy bemutatkozott. Változatlanul mindenfélét mondanak Neki, van ami igaz, van ami nem. Úgy diskurálnak vele mintha odaát is olyan élet lenne, mint itt és mesélnek neki azottani eseményekről, ami néha elfogadható, néha elég zavaros. A parkinsonszerű betegsége miatt 4 évvel ezelőtt gyógyszeres terápia vált szükségessé, ami segített a mozgásán. Kb 2 hónapja kezdődött jelen problémánk, amikoris egyik napról a másikra elkezdett látni a lakásban olyan személyeket, akiket más nem . Ahogy elmondja, nem szellemlényeket, hanem valóságosnak tűnő embereket. Úgy lehet elképzelni, mintha "átlátna egy másik dimenzióba", mintha a lakásban egyszerre lenne jelen mindkettő. Emberek, gyerekek járkálnak, jönnek, mennek stb.  Van akivel tud beszélni, van akivel nem. Sajnos ez nagyon zavaró, és kezd Anyukám kiborulni. A hangokat változatlanul hallja és sajnos olyan is előfordul, hogy ezek hívják, hogy menjen ide vagy oda, beszéljen ezzel vagy azzal, miket mondjon stb. Ha Ő ezt megtenné, bolondnak hinnék.  A hangokat  egyértelműen szellemeknek tulajdonitja, a látottakkal kapcsolatban hajlamos  elhinni, hogy esetleg hallucináció / 2 általa szedett gyógyszernek is van ilyen mellékhatása/, bár most a hangok azt mondták, hogy ezek is odaátról valók. Az egész dolog kezd egyre zavarosabb lenni. Teljesen tanácstalan vagyok, nem tudom mit higgyek. Ha orvoshoz fordulunk, egyértelmű, hogy  elmebetegséget fognak mondani és olyan gyógyszereket adnak, amik  nem veszélytelenek, sok a mellékhatásuk ill még zavartabbá tehetik az elméjét.  Ha biztos lennék abban, hogy beteg, jöhet a gyógyszer, de mi van ha nem? Anyukám nagyon intelligens, okos, bár mostanában feledékenyebb. A családban  nem volt elmebeteg és szerintem, ha  biztos erről lenne szó, talán 20 év alatt nem itt tartanánk. Nem tudom mit higgyek. Gyógyszermellékhatás? Hallucináció minden? /látás, hallás egyaránt?/ Az elméje találja ki? Szellemek?Nem tudom annak van-e jelentősége, hogy 1,5 éves korában beleesett a kútba és csaknem megfulladt,  a klinikai halálból jött vissza. Kérem írják meg véleményüket az esettel kapcsolatban és hogy mit tehetnék?Várom mielőbbi válaszukat.Üdvözlettel:   …..

Válasz:
Kedves ….!

Sok hasonló eset van...de ez csak ígéret, vagy annak hangozhat.
Gondolom abból már elegük van:)

Én szükségesnek tartom, hogy a teret is kitisztítsuk és a testről elengedést is megcsináljuk az anyukájánál és Önnél is. És hagyok ott egy kis fényt...valamint megtaníthatom az anyukáját a JÓ oldallal angyalokkal kommunikálni....ez is egy csoda ám, és neki biztos megy!!!
Kiderülhet hogy Önnek is...

Azt nem tudom garantálni, hogy minden probléma eltűnik huss....de a
pozitív változás arra van garancia.
És Önök döntik el, hogy ennyit megért e a dolog és után majd hálát adnak.
Üdv:Valentin


13
Levél:

Szia!
kicsit késve de most írom az emailt hát igazából arra lennék kiváncsi szerinted mit akarhat vagy miért van itt stb amit tudni kell hogy rengetek furcsa dolog történt már velünk volt ojan amit kis koromba sokat tapasztaltam hogy egyszerűen valaki jöttbe fele az ejtókon egyedül voltam gépeztem a bejárati ajtó aztán a konyha majd a fürdő  ajtó nyilt ki hát azt hittem apum jött haza de nem nem jöttbe senki a szobába (paraszt házba lakunk ) és hát elkezdtem ki menni de sehol semmi ez rengetekszer elő
fordult mindig csak ugy mertem egyedül lenni hogy bekapcsoltam  a tv-t mert igy nem halottan az ajtó nyitódást ez még régen volt de ojan is votl hogy a tv elhalgatod amikor oda mentem meg ment me ga tv recsent egyet és pedig ment a műsor csak nem tudom mi lehetett na mind1 bátyám is tapasztalta ezeket (katona 2 hetente van itthon ) és vett 1 ijen felakaszt hatós nem tudom mi nővéremmel szellem fogónak hívjuk mert azóta nincs semmi zaj na most volt egy régi kis szerszámos hejiség azt felújítottuk és abból lett nőveremék háza hát én ott egyedül félek voltam már egyedül ott de sose bírtam sokáig mert ajtó nyitódás hangok stb volt ojan kint aludtam nővéremmel amikor
sogorom északás volt és felébrettem ojan volt mint ha figyelnének hangos szuszogás/morgás szerűt hallottam de sehol nem láttam semmit inkább le feküdtem vissza és meg probáltam aludni másik eset hogy szilveszterkor náluk voltam egyedül kint mert elmentek itthonról sogorom anyáékhoz és hát mit ne mondjak amig elvoltak én azt hittem ők jöttek de senki nem volt először a bejárati ajtójuk mert a konyhájuklból halottam valamit oda néztem és sehol nem volt senki hát ki is szaladtam másik érdekes dolog hogy én először akkor találkoztam érdekes hangokkal amikor kint voltam gépemzni és a hálószobájukból elindulva halottam valamit... mint ha lánc csöpörpölt volna az ajtóhoz és ugy kezelited vagy hasonló hang hát röktön kiszaladtam miután vissza mentem ki volt kapcsolva a gépnek a monitorja de nem én kapcsoltam ki... asztán én elkeztem telefonnal reggelről és este is kimenni videókat csinálni neme valamit sikerül le videóznom hát volt ojan hogy valamit hallottam de
semmit nem láttam a videón se  kapc
Felajánlott megoldás: Tértisztítás14
Levél:
Kedves Valentin!A nevem …… és a segitségedet szeretném kérni!Ma történt:a feleségemnél voltam ….. az üzletben ahol dolgozik,és jött egy természetgyogyász,hogy megtisztitsa a helységet.Engem kiküldtek,hazajöttem,és nemsokára mikor felhivtam a feleségem azt közölte velem,hogy a hölgy azt mondta hogy két szellem ül rajtam.Ez nagy fájdalommal töltött el,innen gondolom,hogy igaz lehet.Valoban nagyon régota nem találom magam,mégsem gondoltam ,hogy ez lehet a háttérben.A hölgy felajánlotta,hogy segit,de nekem nem volt szinpatikus.Régebben én is foglalkoztam reikivel,de több hibát is elkövettem,ezt mivel hosszu személyesen szeretném elmondani.Jelenleg anyukámmal élek aki alzheimer korban,vagy demenciában szenved,ö folyamatosan beszél valakikkel,és kutyátol macskáig gloriás gyerektöl,különbözö alakokig lát szerinte valos alakokat.Eddig ezt a betegségének tudtam be.A lakás ahol lakunk valoban negativ kisugárzásu,egy szomszéd néni elbeszéléséböl tudom,hogy a nagyszobában halott orosz katonák voltak nagy számban.A gondot az jelenti,hogy anyukám nem hisz az ilyen dolgokban,hogy megtisztitás,Isten,és agresszivan reagálhat(ez nem biztos,de elöfordulhat).Én ennek ellenére nagyon szeretném ha ö is meg a lakás is meg lenne tisztitva!Kérdésem,hogy mikor tudnál segiteni rajtunk,és mégis milyen támogatás az általános?Tudom,hogy ilyen dolgokban az ember nem lehet szükmarku,de most csak anyukám nyugdijábol élünk.Ennek ellenére tudok kölcsönkérni,ha nem lenne elég …..

Válasz:

Szia!

Ha jól értem úgy kellene anyukádon elvégezni a szertartást, hogy Ő nem hisz ilyenekben...Így biztos nem megy. Ha nincs hite, akár 1%-nyi is akkor felesleges a szertartás. A legtöbb esetben nem tudok én sem megnyílni és szívből segíteni és a kedves "paciens" sem nyit felém... folyamatosan arra menne el az energiám, hogy meggyőzzem van Isten...gondolom ismerős a történet.

Anyukádé a lakás? Akkor gondolom azt sem támogatná...
Viszont Neked szívesen segítek ha kéred,


15
Levél:

Jó napot!

A következő problémánk lenne. Budapesten egy tetőtéri lakás tulajdonosa vagyok és a párom és más személy függetlenül találkozott egy rosszindulatú szellemel tavaly október óta a lakásban. Nem akarom most itt részletezni ezeket az élményeket de számomra mint skeptikust is meggyőzött hisz nagyon hasonlóak az élmények összebeszélés lehetősége sok esetben kizárt volt. Az egyik probléma hogy maga a félelem egyedül nem tudnak aludni illetve félnek a lakásban. Még velem is történtek megmagyarázhatatlan dolgok. És az életünkre is rátelepedett egy balszerencse ami érdekes az első
megjelenével datálodik a pechszéria.
Kérem hogy ezzel a problémával tudnak esetleg foglakozni vagy nem.
Felajánlott megoldás: Tértisztítás és szellemelengedés testről16
Levél:

A következő lenne a problámám: 14-15éves voltam amikor minden jól ment jóban voltam a családommal sportoltam volt barátnőm, sok barátom, aztán mint ha minden megváltozott volna hirtelen. Alig jártam suliba az eredmények romlottak abba hagytam a focit valahogy lekoptak a haverok. Inkább tvztem vagy gépeztem egésznap a szobába.Év végén megbuktam ismételnem kellett az évet. egész nyáron szinte ki se mozdultam a szobából.Utánna nagyon rosszul voltam nem egyszer volt öngyilkossági "érzetem" nem is féltem volna megtenni de erőt vettem magamon.Szüleim sokat
veszekednek mint ha ez rájuk is hatna.. Most 18. évemet töltöm be márciusban és még mindig vannak jelek. Kicsit félénk vagyok állandóan ideges és fáradt . Úgy érzem mint ha lenéznének az emberek de ez nem igaz csak néha nagyon mélypontra zuhanok.Olyan mint ha nem önmagam lennék néha. Hülyeségeken jár az eszem.Dupla annyit dohányzok mint régebben.Hiába próbálom úgy élni az életem mint azelőtt nem sikerül vissza esni abba az állapotba amelyikbe pl: 14évesen voltam.Nem úgy érzem az életem mint azelött. Mostanába esténként a tükör előtt libabőrös leszek meg kiráz a
hideg, állitolag a szellemektől.. Multkor például: felkelltem és iszonyatosan fájt a fejem és nagyon ideges voltam ne tudom miért utánna csak úgy elmult :( . Amikor pszichológus-hoz fordultam azt mondta próbáljam meg úgy élni az életem mint azelőtt de semmi nem változik.

Kérem a segítségét! Hogy mi lehet ez ? És milenne a megoldás ?

Válaszát előre is Köszönöm!

Válasz:
Szia!

A leírás és az érzetem az az hogy a tested van megszállva.
Tipikus amit leírtál.
Sajnálom hogy a Pszichiáterek...nem foglalkoznak vagy nem hisznek "ilyenekben" sok skizofrén is csak megszállás áldozata.
A lényeg hívj fel, beszélgetünk egy kicsit. Van megoldás, örülj hogy szétnéztél ezen a területen...persze semmi sem véletlen....
Üdv:
Valentin
30-210-427217
Telefon/személyes:

Egy hölgy keresett fel telefonon hogy hangokat hall a fejében és a lakásban. Félnek tőle az állatok.
A skype-ot használva a másik oldalon nem lehet látni az arcának csak a felét. Egyik alkalommal szeretkezés hangját hallotta a skype-on keresztül a másik fél, pedig senki sem volt a szobában. A hölgynek percei esnek ki hogy mi is történt. Egyik reggel a karján égési sérülések voltak, egy jól kivehető fog és szárny. A hölgy nagyon elvolt keseredve sírva remegve keresett fel hogy ő ezt már tovább nem bírja, állandó félelem van benne, kibírhatatlan. Sokszor káromkodik, pedig régebben nem tette és ha veszekedik akkor bevörösödik a szeme Ott jártamkor a hölgy nem tudott a szemembe nézni, mindig levette a tekintetét, azt mondta hogy süt ahogy nézek, nagyon idegesítette hogy egyáltalán ott vagyok. A hölggyel egy démoni megszálló volt és elkellett végezni az ördögűzést.

Felajánlott megoldás: Ördögűzés


18
Telefon:

22:00 óra után keresett fel egy zaklatott férfi hang. Nagyon megvolt rémülve és könyörgött, hogy higgyem el neki, hogy szellemet látott. Én egy darabig nem kételkedtem benne:) letudta írni ,hogy hogy nézett ki a nénike milyen magas volt milyen ruha volt rajta. Az Úr aki keresett eddig nem hitte hogy létezhet ilyen "világ"
Felajánlott megoldás: Tértisztítás19
Telefon:

Egy hölgy keresett telefonon, hogy 8 éves lányuk tanulmányi eredménye lecsökkent, nagyon rémisztő dolgokat lát, világító szemű halott embereket. Kényszerbetegsége lett emiatt, teljesen megvan zavarodva, sok helyen jártak de nem jártak sikerrel sehol. Nagyon nehéz az egész családnak.

Felajánlott megoldás: Tértisztítás és szellemelengedés testről


20
Telefon:

Kőbányáról keresett egy Hölgy. 3 éve lakik egy régi építésű Bérházban és mióta oda költözött nem jön össze Neki semi.
Folyamatosan feszült állandóan rossz dolgokon jár a feje. Elmondása szerint a lakás "kétes" személyeké volt Őt megelőzően.
A lakásban reccsenéseket, kopogásokat hall. A főbb problémát a Hölgynél a hangulati nyomás okozza. Olyan ez mintha az embernek fájna a feje. Akkor a világ beszűkül eltűnnek a szép dolgok.
Felajánlott megoldás: Tértisztítás és szellemelengedés testről


21
Levél:
Üdv. Bemutatkoznék egy pár szóban: név, született...Szüleim elváltak, és édesanyámmal lakom ... megyében.
Édesapám pedig vidéken...él Olvasgattam a sátánizmus irányában,
voltam sátánista egy kis ideig, jónak láttam ha abba hagyom.Abba hagytam s
itt volt a 2010es nyári szünet. Sokat voltam édesapámnál vidéken, ő rendszerint
dolgozott hétköznap, és este 18:00 és 20:00 között jött meg. Egész nap egyedül
voltam ebben a nagy családi házban. Ültem a számítógép előtt és természetfeletti
dolgokról olvastam, paranormális dolgokról, jelenségekről. Tudni illik rólam hogy
érdekel a paranormális jelenségek világ. Érdekes személyiségnek tartom magam.
Itt vagyok... évesen és máshogy gondolkodom mint a ...... vettem észre, hogy látom az aurát. Elég különös volt, s a szememmel olyanokat látok ami más nem.
A környezetemben észreveszem a legkisebb
feszültséget is. Ránézek egy emberre és látom hogy milyen, megbízható, sunyi ,
kedves stb. Rátérnék a lényegre. Egyik nap ültem a számítógép előtt, egyedül voltam
a házban s azt éreztem mintha valaki figyelni, ráadásul azt éreztem mintha valaki a
hátam mögött állna. Egyik este abba a szobába aludtam ahol szüleim aludtak régen a
hálószobába. Úgy hajnali 1-2 óra lehetett mikor lefeküdtem, eltelt 2-3 perc és
bedugult mindkét füleim és tücsök ciripelést hallottam, és éreztem hogy valaki
belenézett az arcomba. Meg rémültem kinyitottam a szemem és kimentem a nappaliba
aludni. Azóta az este óta nem alszom abban a szobában.Koromhoz képest elég sok
mindenen túlestem, bele értem a ..., cigi. Sajnos dohányzom. Ezeket azért
írom le hátha önök ezekhez az információkhoz képest tudnak viszonyítani. Tegnap
éjjel, nappaliban aludtam apámmal, és tudtam hogy valaki figyel, ha jól éreztem
ketten voltak. Ránéztem apám vállára és ha mintha egy arc lett volna.Felkeltem
kimentem a konyhába és felkapcsoltam a villanyt. Bementem a hálószobába és mondtam
hogy -Kérlek hagyj békén.-feszült hangon.Aztán égve hagytam a konyhába a villanyt s
visszafeküdtem. Akkor már csak egy valaki figyelt. Becsuktam a szemem majd különös
érzések fogtak el, a fejembe üveg csapódás , hirtelen hangvillanás nyílalt majd
kinyitottam a szeme. Nagy nehezem eltudtam aludni. Egyszer semmilyen program nem
futott a számítógépen s egy kislány elkezdett énekelni ismeretlen nyelven. Többet
nem is írnék. Kérem szépen önöket hogy válaszoljanak. Előre is köszönöm szépen!Üdv.:
………….!
Kedves …………….!
>
>A leírásod alapján a tér az 100% hogy megvan szállva.
>Érzésem szerint a tested is...akár a dohányzási kényszer is abba maradhat
>a rituálék után.
>
>Mindenképpen személyesen kellene ott lennem hogy rituálék elvégződhessenek.
>
>A régi életed amikor nem voltál "zaklatásnak" kitéve visszatérhet.
>Az érző képesség ami veled van az egy csoda..használd jókra.
>
>
>A démoni dolgokról írj egy kicsit mit jelent ez....
>Várom válaszod.
>
>Üdv:valetnin
Hello. A válaszán nem lepődtem meg. Ez magyarázatot ad a jelenségekre s arra hogy
miért érzem azt, hogy valami mozog az agyamban. Szüleimmel erről nem szeretnék
beszélni , mert ők nem hisznek ebben. Azt hinnék hogy nem vagyok normális, vagy
hogy valami bajom van. Inkább élek ezzel a valamivel a testemben. Kíváncsi lennék
ezekre a kérdésekre:
Miért szállt meg? , Ki szállt meg? , Mikor szállt meg?, Hol szállt meg? még ezekre
is : Kik figyelnek?, Miért figyelnek? , Mit akarnak ? és miért pont engem? . Most
is édesapámnál vagyok. Beléptem a szobába ahol most vagyok és köszöntem hogy - Üdv!
- picit gúnyosan. - Megint itt vagyok, végre. - Majd ahogy mentem ki a szobából
reccsent egyet az asztal , vagy mintha koppant volna." A Régi életem visszatérhet"
- ezt írta, ez alatt mit ért? Démoni dolgok : Sötétben homályos alakokat látok de
eltűnnek. Ha a sötét fele nézek akkor kiveszek arcokat a sötétségből. Az udvaron
azt hallom mintha valaki egy lapátot húzna s valami lánc csörögne. Ha kint
dohányzom a teraszon, akkor mintha a ház falánál állna valaki.
Egyszer...otthon, megébredtem ilyen hajnali 2-3 felé és néztem a sarkot ahol
egy virág állt, sötétebb volt azon a részen mint bárhol a szobába s valaki
megszólalt hogy - DA. Csak ennyit mondott, akkor nagyon megrémültem, be is
kapcsoltam a Tv-t. Nagyon mély volt a hangja , utánozni is tudom. Most ezt írom,
eddig 2-szer rázott ki a hideg. Tudom hogy valamilyen erőt birtokolok csak nem
tudom hogy mit. Meg szeretném tudni hogy ez a szellem rossz-e vagy jó. Amikor
elhagyott a barátnőm, lassan ……. hónappal ezelőtt, és sírtam közben néztem magam a
tükörben és valamikor már röhögtem mintha megörültem volna, tudtam hogy akkor nem
én vagyok.. Még nagyon sok mindent tudnék írni. Érdekel a boszorkányság.
Vettem ki a könyvtárból könyvet s olvasgattam. Másnap suli után mentünk a piercingeshez...és felnéztem a tetőre. 4 vagy 5 macska feküdt ott.
és mind engem nézett.. olyan mintha tudnák hogy ki vagyok, és hogy van bennem
valami. Az állatok megérzik. Arra is gondoltam hogy azok a macskák ott fent
"emberek" akik tudják hogy mit olvasok és figyelemmel kísérnek. Várom válaszát!
Elnézést hogy csak most tudtam írni.
….

>Szia!
>
>Azt tudom neked mondani hogy keress fel valamikor.
>Én Fóton lakom és ha eljössz ide akkor tudok neked segíteni a rituáléval.
>Mindenképpen megkell csinálni...a Te életeden azt értettem hogy ne hasson
>rád másnak a gondolata...ne azok alapján hozz döntéseket. Hogy magad
>lehess.
>A kérdéseidre a szertatás alatt megkaphatod a választ. Nem garantálom, de
>elég jó rá az esély.
>Keress fel telefonon jövő héten.
>Üdv:
>Valentin
>30-210-4272
>Helló!
>Elnézést hogy nem telefonáltam, de kellett egy kis gondolkodási idő.
>Arra jutottam hogy megszeretném csinálni a rituálét. Rituálén mi lenne a dolgom? és
akivel megyek, ő ott tartózkodhat?
….

Helló!
>Gondoltam írok most egy emailt. Nem nagyon emlékszem hogy mit beszéltünk telefonon,
csak egy-két dologra. Kicsit dadogtam vagy félre beszéltem miközben telefonáltunk,
picit zavarban voltam. Újra felidézem a kérdéseid és pontosabb választ adok. Igen,
félnek tőlem az állatok. Valamikor ha megyek fel a lépcsőn, szólok a kutyának és
néz.. mintha megakarna támadni. Otthon, édesanyámnál meg a macska fura velem..
simogatom és elfut előlem. Akkor az emberek szemébe nem nagyon tudok bele nézni, ha
muszáj csak akkor, mert nem akarom hogy két színűnek vagy alattomos embernek
gondoljanak. Grimaszokat szoktam vágni, kinyújtom a nyelvem, felhúzom a szám és
hangokat adok ki. Ha ezt például anyunak csinálom akkor azt mondja hogy  "-Te
gyagyás vagy, neked van valami bajod."
….

.
..

Felajánlott megoldás: Ördögűzés
(telefonon tudtam azonosítani a megszállás erősségét


22
Levél:

Helló!
A következő lenne a problémám:....éves voltam amikor jól ment jóban voltam
a családommal sportoltam volt barátnőm, sok barátom, aztán mint ha minden
megváltozott volna hirtelen. Alig jártam suliba az eredmények romlottak abba hagytam
a focit valahogy lekoptak a haverok. Inkább tvztem vagy gépeztem egésznap a
szobába.Év végén megbuktam ismételnem kellett az évet. egész nyáron szinte ki se
mozdultam a szobából.Utánna nagyon rosszul voltam nem egyszer volt öngyilkossági
"érzetem" nem is féltem volna megtenni de erőt vettem magamon.Szüleim sokat
veszekednek mint ha ez rájuk is hatna.. Most ……… évemet töltöm be ………………. és még
mindig vannak jelek. Kicsit félénk vagyok állandóan ideges és fáradt . Úgy érzem
mint ha lenéznének az emberek de ez nem igaz csak néha nagyon mélypontra
zuhanok.Olyan mint ha nem önmagam lennék néha. Hülyeségeken jár az eszem.Dupla
annyit dohányzok mint régebben.Hiába próbálom úgy élni az életem mint azelőtt nem
sikerül vissza esni abba az állapotba amelyikbe pl: ………..évesen voltam.Nem úgy érzem az
életem mint azelött. Mostanába esténként a tükör előtt libabőrös leszek meg kiráz a
hideg, állitolag a szellemektől.. Multkor például: felkelltem és iszonyatosan fájt a
fejem és nagyon ideges voltam ne tudom miért utánna csak úgy elmult :( .
Amikor pszichológus-hoz fordultam azt mondta próbáljam meg úgy élni az életem mint
azelőtt de semmi nem változik.
Kérem a segítségét! Hogy mi lehet ez ? És milenne a megoldás ?
Válaszát előre is Köszönöm!
>Szia!
>
>A leírás és az érzetem az az hogy a tested van megszállva.
>Tipikus amit leírtál.
>Sajnálom hogy a Pszichiáterek...nem foglalkoznak vagy nem hisznek
>"ilyenekben" sok skizofrén is csak megszállás áldozata.
>A lényeg hívj fel, beszélgetünk egy kicsit. Van megoldás, örülj hogy
>szétnéztél ezen a területen...persze semmi sem véletlen....
>Üdv:
>Valentin
>30-210-4272
Helló!
Jó délután tudom felhivni olyan 5-6 között ha megfelel.
Ha addig tudna írni valamit a megszállásról és levételéről megköszönném.
Üdv: ………..
Felajánlott megoldás: Telefonbeszélgetésünk alatt
kiderítettem, hogy a megszállás sokkal erősebb
mint egy holt lélek tud okozni, emiatt
az ördögűzés rituálé elvégzése a megoldás.23
Levél:

Budapesten egy tetőtéri lakás tulajdonosa
vagyok és a párom és más személy függetlenül találkozott egy rosszindulatú
szellemel tavaly október óta a lakásban.
Nem akarom most itt részletezni ezeket az élményeket de számomra mint
skeptikust is meggyőzött hisz nagyon hasonlóak az élmények összebeszélés
lehetősége sok esetben kizárt volt.
Az egyik probléma hogy maga a félelem egyedül nem tudnak aludni illetve
félnek a lakásban. Még velem is történtek megmagyarázhatatlan dolgok.
És az életünkre is rátelepedett egy balszerencse ami érdekes az első
megjelenével datálodik a pechszéria.

Kérem hogy ezzel a problémával tudnak esetleg foglakozni vagy nem.Tel.:
...............
Felajánlott megoldás: Tértisztítás24
Levél:
Kedves Valentin!
Nem is tudom,hogy van -e félnivalóm vagy csak agyszülemény ami ijesztget.
Mert hát rendesen parázok  "néhány" dologtól. A legelsőtől kezdem,ami velem
történt. Még kiságyas gyerekkoromból van egy éjszakai emlékem,mikor valami
vagy valaki megcirógatta az arcom. Felébredtem és szüleim ágya felé fordulva
odaszóltam nekik. Azt hittem valamelyikük jár nálam. Mert az ágyam mögött
lévő szekrényen egy árnyat láttam,ami emberi alak volt. Amikor mindketten
meg szólaltak az ágyukból,nagyon megijedtem. Másnap elmeséltem nekik,amit
előző éjszaka átéltem.  Ne butáskodjak,nem volt itt senki -választ kaptam.
Amíg náluk laktam,nem jött elő ilyen jellegű dolog többet. Volt más.
Nagyobbacska lány koromtól kezdődött,mikor már kellőképp láttam magam a
fürdőszobai tükörben. Fésülés,hajszárítás közben a tükörből úgy láttam,hogy
áll mögöttem valaki. Ha konkrétan ránéztem eltűnt,de ha folytattam a
hajbabrálást,megint ott volt egy alak. Nem mindig volt ez,de elég sűrűn.
Tudni kell mindehhez,hogy a szülői házban történt haláleset. Gyilkosság.
........... párnával fojtotta meg .................. a mentősök...... meg.
Magával is végezni akart,............... Őt is
megmentették,ma is él. Mikor a szüleimet említettem a levél elején,a nevelő
anyámra gondolok. Apu újra nősült......-ben költöztem el szüleimtől ,párommal
vettünk egy parasztházat. Itt is láttam néhányszor az  alakot a fürdőszobai
tükörben. Kisfiúnk .. év körüli volt mikor említett egy öreg nénit,aki a
szobája sarkában van mindig. Kérdeztük tőle ki az a néni ?azt mondta,nem
szabad elárulnia,mert akkor elviszi a föld alá magával. Hát bőrös volt a
liba egyből. Akkor az óvónőnek említettem ezt a dolgot .Meg
kérdezte,hiszek-e a szellemekben?Mondtam,hogy igen. Erre azt felelte,nem
vagyok elég hiteles a gyerekem előtt. Ezt nem tudom hogy értette,bolond
voltam,hogy nem kérdeztem rá akkor. Ajánlotta viszont,hogy játsszuk el
férjemmel hogy elküldjük a nénit. Meg hogy tegyünk ki családi képet a
gyerkőc szobájába. Lássa a kicsi,hogy ott vagyunk vele még éjszaka is. ezt
tettük,azóta nem jött szóba a néni,viszont nem hajlandó éjszakai fény
nélkül
aludni. Most......... éves a fiúnk ,de a fény még mindig "életmentő".
Kb..... éve
kezdődött nálam,hogy éjszaka csoszogást hallok. Mint ha valaki bejönne a
szobába .Hűvös szelet az arcomba és simogató érzést az arcomon és a fejem
tetején. Libabőrös leszek azokon a helyeken. Meg az egész olyan félelmetes
vagy inkább szokatlan?Nagyon melegem lesz és csak vergődök az ágyban,míg a
férjem fel nem ébred. Párom tavaly ősszel,álmában "futott "össze egy fekete
alakkal. Szegénykém kiabált,de nem hallottam .Én majd két hónapja. Jött a
csoszogós hang,felnéztem és ott állt az ágyam mellett a fekete alak. Annyira
közelített,hogy meg kellett fognom mind két csuklóját. Ez mind álom volt.
Vagy nem? Igazából nem tudom eldönteni. Én is kiabáltam, úgy mint a párom,
csukott szájjal. Csak nyöszörögtem. Aztán felébresztettem magam és ugyan
abban a helyzetben voltam,csak nem volt ott a feketeség. Átolvastam az
emberi megszállás tüneteit. Fáradékonysággal és feledékenységgel már tanuló
korom óta együtt élek. Az ingerlékenység,depresszió,rossz álmok(leginkább
zuhanásos)semmi hangulat ,ezek kb. azóta jelentkeztek, mióta a házunkba
költöztünk és a mai napig tart.  A rossz gondolatok,mióta megszületett a
fiúnk. Az elrablásától kezdve a megcsonkításáig már minden undorító dolog
járt szerintem a fejemben,de csak elalvás előtt. Olyankor jól leszidom
magam,milyen őrületek motoszkálnak a fejemben. Az is lehet,hogy csak vitamin
hiányom van és nem vagyok kipihent?Hát nem tudom,nem vagyok szakértője a
dolognak,de nyitott vagyok minden véleményre. Nagyon köszönöm, ha
válaszolnak levelemre.Üdvözlettel:.........
Felajánlott megoldás: Személyes beszélgetés,
eldöntendő a továbbiakat25
Levél:

Üdvözlöm Önöket  Valentin!
Mar most szeretnek elnezest kerni,ha esetleg tul hosszura nyujtanam a mondokamat,de
nekem nagyon aggasztonak es bonyolultnak tünik az egesz dolog,amit most el fogok
Önöknek meselni.
Az edesanyamrol lenne szo.Egy teljesen normalis,egesz eleteben sokat dolgozo,teli
energiaval rendelkezö,soha el nem farado ket gyermekes csaladanyarol van szo,aki
most … eves.Körülbelül… eve kezdöthetett,azutan,hogy a nagypapam(edesanyam
apukaja)daganatos betegseg miatt elhunyt.Hozzateszem,hogy abban az idöszakban,nem
egesz ket ev leforgasa alatt,…. rokont temettünk el,köztük a legtöbben, nagyon közeli
hozzatartozok voltak.Az a lenyeg,hogy edesanyam kezdett
megvaltozni,hangulatilag,mert fizikalis panasza nem volt.Jo ideig kezelgettek minden
fele hülyeseggel(haziorvos),de a szervezete nem birta a gyogyszereket.Aztan jart kb.
egy evig termeszetgyogyaszhoz,termeszetesen eredmenytelenül.En … elek,nem
tudtam sajnos ott lenni mellette,de mar ismerem öt annyira,hogy ha telefonalunk,a
hangjabol megmondom,hogy milyen allapotban van.Igy aztan az öcsemmel,aki
……..(többet tud segiteni),kerestünk anyukamnak egy pszichologust,hogy
hozza jarjon,mert neki a problemai lelki eredetüek.Bele is egyezett szegenyke,csak
tudjon mar valaki segiteni rajta.Hat ez a kezeles is szerintem mar kb. .. eve (ha
nem több)tart.Neha javulast eszleltünk,de aztan megint visszazuhant.Egesz …. igy ment ez,mikor valami mas is törtent.Pont otthon voltunk anyueknal a
csaladommal,amikor az egesz dologhoz az jött meg hozza,hogy "halucinalni"kezdett.Nem
is tudom,hogy irjam ezt le,mert ö teljesen "kepben" volt,de neha,dolgokat kellett
megtennie,amit nem ö akart,hanem azt mondta,valaki(nem tudja ki)öt
iranyitja,keszteti dolgokra,amik ellen nem kepes ellenkezni.Mindezekhez az is
tarsult,hogy hangokat hall.Valaki beszel hozza,ezt csak ö hallja.Ezek a dolgok igy
együttesen most mar eleg extremme valtak.Azt mondja mindig,hogy ha ezt elmeseli
masoknak,hogy vele mi törtenik,teljesen"hülyenek" fogjak nezni.Nagyon-nagyon zavarja
most mar ez öt,az eletkedve is elment.Azt mondta legutobb nekem,hogy most fogja
feladni,mert ezt mar nem lehet tovabb birni.Ja!Volt ez miatt nemreg korhazban,a doki
felalitotta a diagnozist:skizofrenia.(elfelejtettem irni,hogy a pszichologus
depresszio miatt kezelte)Nagyon erös gyogyszereket szedetnek vele,de abszolut nincs
javulas,söt meg rosszabb lett.Holnap megint mennie kell a korhazba,mert allitolag
vagy infuzioban,vagy injekcioban kell,hogy kapja a gyogyszert.Mi a testveremmel
nagyon tartunk ettöl,mert teljesen le van lassulva a korhaz utan.Azt mondta,hogy
tegnap a szobaban a szönyegen latta a sogorat feküdni,ugy mint ahogy a temetesen a
koprsoban volt,de mire masodszorra odapillantott,mar nem volt ott semmi.Ami fontos
lehet,hogy az apukam edesanyja(tehat anyukam anyosa),ott lakott anyuekkal,csak külön
szobaja meg konyhaja volt.Eveken keresztül,egesz a nagymamam halalaig,nem tul jol
jött ki anyu a mamammal.Aztan pontosan anyunak a születesnapjan halt meg.Ugy
erzem,anyukam fel abba a helyisegbe bemenni,mert hogy ropognak a szekrenyek.Nemreg
be akarta apukammal falaztatni azt az atjaro ajtot ami oda nyilik,meg az ablakot
is.Eddig mi nem gondolkoztunk ebbe az iranyba,de mar annyira feltjük anyut,meg mar
nem tudunk mast,ahova fordulni lehetne,hogy probalok ebben a dologban hinni.Bevallom
öszinten,en szemely szerint nem ismertem ezt a "vilagot" ugymond reszletesen,szinte
csak a szellemes filmekböl,meg öszinten szolva felek is ilyenektöl.De eleg sokat
olvasgattam az Önök oldalan,es kezdem hinni,hogy letezik ilyesmi.De abban biztos
vagyok,hogy ha anyukamra kerülne a sor szellem elengedes miatt,teljesen benne
lenne,mert  mar imadkozni is szokott naponta,gondolta ha fohaszkodik
Istenhez,segiteni fog rajta.Egy kerdesem lenne.Ha ez a szellem egesz idö alatt
rosszakat  mondott anyukamnak,olyan dolgokat csinaltatott vele,amivel ki akarta
kesziteni(pl.extra munka,feleslegesen jarkaltatta,öt percenkent kezetmosni egesz
nap,stb.)akkor ez pl. csak a nagymamam szelleme lehet,mert nem volt jo a kapcsolatuk
es igy akar bosszut allni,vagy pedig lehet ez egy olyan szellem is,akivel az eletben
anyunak teljesen jo kapcsolata volt???Ugyanis anyu nem tudja megmondani,hogy a hang
amit hall az nöe vagy ferfie.Azt mondja "semleges".De ha a kerdesemre valasz
kapnek,ki tudnank szürni talan,hogy kinek a szelleme lehet az,ha ez egyaltalan egy
szellem.En mar nem tudom,teljesen tanacstalan vagyok.Ami meg utolso szempontnak
termeszetesen nem mellekes,hogy anyukamek ………megyeben ……….
laknak.Van arra lehetöseg,hogy Önök menjenek ki hazhoz?Mi ennek a forintalis
összege?Az utolso kerdesem,hogy a honlapjukon megadott telefonszam vezetekes,vagy
mobil?(csak azert,mert nekem külföldröl ha moblit hivok,nagyon sokba kerül,ezert a
mobilt atpasszolnam a testveremnek,ha oda kerül a sor)Nagyon-nagyon megköszönnem,ha
irna nekem par sort,hogy jo helyen jarok-e ilyen panasszal,lehet-e anyukamon
segiteni,ha igen,hogyan,hol,mikor,mennyiert?Es meg egyszer elnezesüket kerem,hogy
ennyire hosszura nyujtottam a levelem,de ugy erzem,minnel többet tud valaki a
dologrol,annal tisztabban lat.Elöre is köszönöm a segitseget!  ……….
Felajánlott megoldás több beszélgetés után:
tértisztítás és elengedés testről


26
Levél:
Kedves Valentin! Több kérdéssel szeretnék hozzád fordulni szellemelengedéssel,
megszállással ill. tértisztítással kapcsolatban. Anyukám és nővérem is igencsak
érzékeny a szellemvilágra, én (talán mert túlságosan félek érzékelni ezeket)
kevésbé. Anyukám olvasott egy cikket a szellem általi "megszállásról", a tünetekben
ráismert néhány dologra, ami jellemző rám. Általánosságban nagyon kedvetlen lettem,
nagyon nehezen kezdek hozzá olyan dolgokhoz is, amiket régebben nagyon szerettem
csinálni. A memóriám sem úgy működik, ahogy egy ………. éves embernek kellene: szétszórt
vagyok, és nagyon könnyen elfelejtek olyan dolgokat, amiket máskor a kisujjamból
ráztam ki...
Igazából én magam miatt kevésbé aggódom, mint anyukám miatt. Nagypapám és később
nagymamám halála óta (nővéremmel együtt) nagyon gyakran érzékeltek
megmagyarázhatatlan dolgokat, árnyakat láttak. Anyukámnak erős reumatikus fájdalmai
vannak, az orvosi kezelések nem használnak. A legrosszabb az, hogy
megmagyarázhatatlan, agresszív gondolatai támadnak, melyek egyre erősebbek, egyre
nehezebben tud nekik ellenállni. Sokszor fél attól, hogy mi történik akkor, ha ez a
késztetés legyőzi őt. Nagyon tömören ennyit szeretnék leírni a problémáinkról.Hogyan
tudnánk arról meggyőződni, hogy valóban hordozunk-e szellemet, ill. a lakásainkban
(külön házban élünk) is van-e szellem, vagy egyéb másvilági lény? Segítségedet
köszönöm, ………

Felajánlott megoldás: Tér és test tisztítás27
Telefonos megkeresés:
Egy Úr keresett fel telefonon, hogy Ő megtanulta régebben  a Táltos iskolában a pálcával való mérést...és a hölgy ismerőseinél mért megszálló jelenelétet.
A jelenségek a pálca választ megelőzően: skizofrénia, hozzátartozó halálának feldogozás képtelensége, üldözési problémák, eltorzult arcall heves viták, erős bűntudat.
Javasolt megoldás: Test tisztítások28
Levél:

Kedves Valentin! Beszeretnék mutatkozni, .......... vagyok ......
Olyan problémával fordulok Önökhöz, hogy lakásunkban és rajtam is van szellem. A
jelenségek elég rég óta, talán már kiskorom óta 12-15 éve jelen vannak.Annak idején
nem tudtam, hogy mi ez, este sötétben féltem a házba, éreztem, hogy mintha követne
valaki, csak valakivel mással tudtam lenni a házban, egyedül nem. Ahogy nőttem, ezek
a jelenségek hol erősödtek, hol gyengültek.Amikor nyolcadikos lettem, (most 23 éves
vagyok) jelentkezett migrénes rohamom, ami mai napig fennáll éves szinten 8-10-szer.
Amikor szakközép iskolába jártam, a tanárom valamiért felfigyelt rám, (valamiért
érdekelt mindig a belső erőnk és a szellemi lét) és adott egy könyvet az
agykontrollról.Én elolvastam, és elkezdtem vagy megpróbáltam csináltam. Ekkor
kezdődtek a nagyobb problémák.Amiket eddig csak éreztem, azt látni is kezdtem,
bármit csináltam. Ekkor rögtön letettem a könyvet, mondván majd akkor elmúlik. Egy
kis idő elteltével meg is szűnt a látói képesség, de az érzés megmaradt.Aztán egy
hétvégén arra ébredtem fel, hogy mintha valami belém jött volna. (ez 2005-6 köröl
volt)Aznap még nem történt semmi, de másnaptól teljesen megváltoztam. Az első
jelenség az volt, hogy a derekam elkezdett fájni, és azóta is tart. Majd a jellemem
teljesen megváltozott. Agresszív lettem, és ha elkezdtem egy mondatot, akkor nem
emlékeztem, hogy mi volt a vége. Sok esetben vissza kellett kérdezni, hogy mit is
mondtam. Ez valamikor még ma is megtörténik. Nagy erőfeszítés következtében sikerült
vissza szorítani egy kis ideig ezeket (10-15 perc), ekkor beszéltem tanárommal, mert
megbíztam benne. Elmondtam mindent, majd közölte, hogy nagy a baj. Ő nem tud
segíteni, magamnak kell elküldeni. Kérdeztem, hogy hogyan. Mondta, hogy kérjem Jézus
segítségét, minidig lefekvés előtt sokszor mondjam, hogy menjen el rólam, nem ez a
világa. Kb 1- 1,5 hónap után megtörtént a "csoda" akaratomon kívül elkezdtem
könnyezni, és valami a fejemen keresztül eltávozott a testemből. De igazából nem
lett könnyebb semmi.Megszűnt az agresszió, és a mondatok elfelejtése. De valami még
mindig nyomaszt. Aztán következtek, azok a jelenségek amiket nem tudok hova
rakni.Tudok halott emberekkel, és állatokkal kommunikálni de nem tudom, hogy minek
hatására jelenik meg ez. Ezek általában alvás közben jönnek elő, mikor felébredek,
de a szemem csukva van. Tudok mozogni, és látok.Valamikor a jövőt látom, valamikor a
múltat.Volt egy olyan jelenség is, hogy egy fehér gömb megjelent a szobában, de
engem árnyak, vagy szellemek vettek körül, mintha védeni akartak volna. És belőlem a
mellkasomból egy nagy sárga gömb jött elő, minek hatására a körülöttem álló férfi
alakú szellemek eltűntek, de a fehér gömb is szépen lassan elment. Ezek mind
2010-ben történtek. De valami még mindig nem stimmel.Az iskola nem igazán ment, a
főiskolát és a munkahelyemet is otthagytam.Állandóan rossz a közérzetem, van, hogy
ülök és csak nézek magam elé.Reggelre nem tudom magam kipihenni. Ingerlékenyebb
vagyok. Sőt még a nemi vonzódásom is felborult teljesen, amit nem értek, és nem
fogadok el. Ez kb. 2-3 éve van így. Kb 2 hónapja pedig arra ébredtem, hogy egy
szürke füstben megjelenik egy kopasz férfi fej, és felém tart, a kezével megfogtam a
bal vesémet, de én úgy éreztem, hogy nem tapadt rám. De azóta folyamatosan fáj a
jobb vesém, és olyan mintha állandóan fel lennék fázva. És egy érdekes eset történt
utána, a fukusimai földrengést pedig láttam előre, csak nem tudtam, hogy hol lesz. A
probléma az, hogy szüleim, nem hisznek az ilyen dolgokban. Egyszer próbáltam
mondogatni dolgokat, de hülyének néztek. Tud-e nekem segíteni valahogyan, és
megmagyarázni, hogy miért történnek ilyen dolgok velem. Segítségüket előre is
köszönöm, ......
Felajánlott megoldás: Tér és test tisztítás


29
Telefonos megkeresés:

Egy középkorú Úr hívott fel minket hátha tudunk magyarázatot a vele történtekre:
Elmondása szerint UFO kutató, mindig is kutatta hogy mi az amit titkolnak előle.
Már elég régen szellemszerű lények keresik fel kinek aranyszínű a szeme. Szidalmazzák Őt és becsmérlően beszélnek hozzá. Több alkalommal megemelik az ágyon, belécsípnek.
Elmondása szerint van egy beültetés a füle mögött amit most megy el kivizsgáltatni….sorolta még az Úr a Sci-fi be illő történeteit amit én valósnak vélek.
Nem tudtuk eldönteni mi az az „életorma” ami felkeresi Őt, emiatt a javaslatunk: Tér tisztítás szentelés


30
Telefonos megkeresés:
Egy családanya keresett telefonon:
Panaszai:
villany le föl kapcsol, gyertya láng táncol megmagyarázhatatlanul, kisgyermek követi a szemével a „semmit” a szobában, folyamatos félelem érzet, folyamatos figyelnek érzés.
Javasolt megoldás:tér és személyek megtisztítása


31.    
Kedves Valentin!

Ezúttal nem szeretnék panaszkodni, mert jól vagyok. Sőt, mondhatom mióta a
szertartást megcsináltad, engem kicseréltek. Fantasztikus, én mindenkinek ezt
kívánom! Annyira nyugodt vagyok, hogy az csoda. Én korábban meg voltam szinte
őrülve, jelenlegi állapotomhoz képest. Nagyon köszönöm neked! És a segítőidnek is!
És nem vagyok annyira kíváncsi sem, úgy érzem. Ha fontos, majd megtudom. Ezt
általánosságban értem.

Ettől függetlenül szeretnék veled találkozni, ha egyszer úgy hozza a sors! :)

Anyukámnak meséltem rólad, és az élményeimről, meg azt is mondtam, hogy érzésed
szerint van rajta "valaki". De őneki nincs erre pénze. Én felajánlottam neki, a
költségek vállalását, de ő nem szeretne erre "áldozni". Azért én amondó vagyok, hogy
mindenképpen le kell venni a zavaró lelkeket az emberről. Nem igaz?
Ha nem fárasztalak, azt meg tudod mondani, hogy anyukámon hány szellem van?
Nagyon köszönöm!

A másik "gondom", hogy összefutottam egy …….., akit már régebbről ismerek. Ő most
nagyon össze van zavarodva. Rámértem az aurájára, amennyire én tudok mérni,
szerintem vízérben fekszik. Ő azt mondta mellesleg, hogy mindig fázik ott, ahol
jelenleg fekszik. Ez végül is alátámasztja a mérésem. Ő ………… éves.
Megtennéd, hogy megnézed vannak e hozzá tapadva esetleg valakik? És valóban vízérben
fekszik e? És mint írtam, mostanság nagyon ki van szegény, mert ………készül,
éjjel dolgozik, nagyon kimerült. És ha megtennéd, hogy megvizsgálod, mit érzékelsz
nála, mint problémát?

Nagyon szépen köszönöm!

32.    
Sziasztok! tanácsot szeretnék kérni, hogy mit tegyek. jó pár hónappal
ezelött kezdődtek a dolgok, mint például, csikorgott a lépcső mikor
egyedül voltam otthon, a macskám meg nemlehetett, mert végig mellettem volt;
olyan hangot hallottam mintha püfölnék a falat belülről. az érdekes, hogy
csak akkor hallottam amikor egyedül voltam otthon. mára már nem hallok
hangokat, de érzem hogyha ülök h van valaki a hátam mögött. mikor lefekszek
aludni, olyan mintha valaki simogatna, vagy hozzámérne. de olyankor a mindig
hideget érzek. a macskám is sokszor napközben és éjszaka is van hogy
percekig bámul egy pontot, vagy követ valamit a szemével.   Egyik ……
ért az ilyenekhez. megkérdeztünk ingával hogy mi okból vannak ott. nagyon
sokan vannak. azért jöttek, hogy figyelmeztessenek valami miatt ami ártani
akar nekem. ez volt ……..körül. …..-ben meghalt nagymamám. azthittem
hogy ezt akarják mondani. miután szüleim hazajöttek a temetésről, anyukám
kétszer is látott egy alakot elmenni az ablak elött. apukám halott öccsét
vélte benne felfedezni. azon a héten minden nap gyertyát gyújtottunk.   a
barátnőmnek vane gy ismerőse aki szintén benne van ezekbe a dolgokba, csak
magasabb szinten. egyszer találkoztam vele. maga mellé ültetett és éreztem
hogy energiát sugároz. elmondta, hogy hogy néz ki az előszobánk, pedig még
nem is járt nálunk, és azt mondta , hogy ott van egy nyitott átjáró.
barátnőmnek azt tanácsolta, hiogy kerüljön engem, mert a lelkek
egyfolytában rá ragadnak. nekem is azt mondta, hogy azért érzem magam
rosszul, mert én vagyok a leggyengébb a házban, és szívják az energiámat.
mivel a temetőtől ….utcára lakok, nem csodálkozok annyira, hogy vannak
a közelben lelkek. csak azt nem értem, hoyg miért pont hozzánk jöttek.  
mostanság is érzem, mintha este valaki hozzámérne. minden este érzem a
jelenlétét . nemtudom, hogy ő most jó, vagy rossz, vagy miért jött, hogy le
kell-e védeni a házat.   Válaszodat, előre is köszönönöm:   ……

33.    
Kedves Valentin,

én is - mint a honlapotokon szereplő egyik hölgy - a Google-ban kerestem rá a
skizofréniára és így találtam rátok.
Nagyon érdekesnek találtam a fent leírtakat.

Közel …. éve skizofréniát állapítottak meg nálam, azóta gyógyszert szedek,
viszont így is volt több visszaesésem, sub ahogy a pszichiáterek nevezik.
Többször megpróbáltam letenni a gyógyszert, de mindig rosszul lettem, hangokat
hallottam, úgy éreztem hogy követnek az utcán és számos más élményem volt.
Jelenleg … mg Zyprexát szedek és … éve pránanadizom. Ezzel egyensúlyban tartom
magam, viszont nem bírom a terhelést , így a munkahelyemet is ott kellett
hagynom.
Szeretném visszanyerni a magabiztosságom és az egészségem.

Tudtok ebben segíteni?

Válaszotokat előre is köszönöm.

Üdvözlettel,

….
34.    
….. vagyok, és egy barátom ügyében fordulok Önökhöz. Diagnosztizált
paranoid skizofréniája van, ami …..korában jelentkezett nála, és ezzel
élt együtt az elmúlt …..évben. Gyógyszeres kezelést nem kap, és nem is akar
igénybe venni. Kissé szkeptikus az úgynevezett alternativ gyógymódokkal
kapcsolatban, de nyitott a kérdésben, csak nem talált még ehhez megbizható
embert, mert fél, hogy többet ártana mint használna, ha hozzá nem értő
kezekbe kerül. Nem állitom, hogy teljes mértékben hisz a megszállottség
lehetőségében, de kérdésem a következő. Feltétlen hitre van szükség a
hazasegitéshez, vagy a hatékonyság nem ezen múlik, illetve, hogy
visszahivhatja-e magához a lelkeket, ha szokatlan számára az "egyedüllét"?
Az igazat megvallva örülnék annak is ha valaki, aki ért hozzá le ülne vele
előtte beszélgetni egy kicsit erről a dologról. Elnézést kérek a
körülményességemért, nem igazán tudom, hogy működnek ezek a dolgok, de
végtelenül örülnék ha tudnának segiteni.

Tisztelettel:

……
35.    
Kedves Valentin!...... vagyok ……. élek.Az esetleírásokat
áttekintve sajnos én is utoljára fordulok Önökhöz, miután az orvostudomány szombaton
megadta az utolsó döfést a fiamnak ………., ahová azért fordultunk, mert péntek
este kijelentette a fiam, hogy már nem bírja tovább …… éve tartó szenvedését. Egy
pszichológus ajánlotta …….. és a doktornő azt mondta a fiamnak, hogy miért
jött ide, ezt a betegséget nem lehet gyógyítani, úgy nézett ránk mint a gyilkosokra,
éppen azt nem mondta, hogy ha nem bírja, akkor vegyen egy pisztolyt ...A fiam V……és …. éve szenved Skizofréniának diagnosztizált betegségben.Az
antipszichotikumoknak köszönhetően mellé kapott még egy tucat betegséget. Leromlott
a látása, elhízott, állandóan fáj a háta, gerincferdülése van, de ami a legfontosabb
semmi energiája nincs.Ma ott tartunk, hogy a fiam egész nap a szobájában fekszik,
már alig van jártányi ereje, láncdohányos, és csak azt  mondja állandóan, hogy már
nem bírja tovább, miért nincs eutanázia, miért nem segítek neki meghalni.Állandó
hanghallásoktól szenved, ő azt mondja, hogy a múltbeli események játszódnak a
fejében, de volt amikor a nevén szólították, kigúnyolták, volt amikor akkor is
cigiznie kellett amikor nem kívánta. A ….. év alatt annyi szenvedést átélt, hogy már
én sem bírom nézni.Kérem segítsenek rajta.Tisztelettel: ……


36.    
Űdv!
…. vagyok ……éves, a ……. élek, kb …….-re egy szép nagy temetőtől
kiskorom óta fogékony vagyok a nem mindennapi dolgokra, de nagyjából ….. éve alig
érzem itthon a biztonságot. A szobámban jelen van még a volt tulaj (bácsi)
szelleme, az ajtó-ban nem ismerhető fel a személy kiléte, úgy ….. hónapja nem
érzékelem úgy hiszem elkeveredett valahová... , sok dolog van amit tudnék
mondani de mostanában elkezdtek eltűnni bizonyos érzékek egyesek meg
előjöttek. Kertes házban lakom és …. éve a kiskutyám megdöglött a kertben
eltemettük stb lehet hibáztunk a temetésekor, de …. hete láttam a fűben és a
minap is. Nem tartom magam semmilyen médiumnak se semminek csak észre veszek
dolgokat és mostanában ez egyre kevésbé igaz rám.
Valami tanácsot kérnék mit is csináljak annak érdekében hogy felkeltsem a
"6.érzékem"?
Mellesleg imádom a japán kultúrát a harcművészeteket és belekóstoltam már
pár hitbe belemélyedtem pár dologba de még nem volt célom. A titkot értem és
családommal alkalmazom is.(olykor) Szeretném egy bennfentes segítségét kérni
mint te ez ügyben: fel akarom kelteni a bennem lakozó alvó érzékeket!!
Kérlek segíts ha tudsz!
(Elnézést a tegezésért, de akármilyen felnőttel képes vagyok tegeződő
hangnemben szót váltani, remélem nem veszed zokon! )
37.    
Üdv!Én egy ….. éves fiú vagyok és az az igazság nem tudom hogy tényleg
problémám van vagy csak a …… kor,esetleg bebeszélem magamnak...De
olvastam sok ilyen beszélgetést és szituációt nálatok és olvastam egyet ami
arról szólt hogy egy meg nem született testvérrel beszélgetett a skrizofrén
lány/fiú.... Nekem is volt anyu hasába egy testvérem aki meg sem született
állítólag én öltem meg....És most ….. éve szerelmes voltam…… hónapig voltam a
lánnyal...mióta vége furcsa dolgok történnek velem...... hónapja szenvedek
rosszul vagyok néha nagyon rossz közérzetem van és úgy érzem mintha
szorítana valami belülről...Rémálmaim vannak különfélék amibe sose halok
meg de mindig valami földöntúli dologgal találkozok....... éves koromba anyukám
aki rossz volt az álmomba rángatott le a pokolba.... ez egy visszatérő álom
volt pl ….. szor álmodtam ugyanezt....Kérlek segítsetek...Néha hangokat is hallok
és tudok magamba magammal kommunikálni....Most mikor ezt a levelet írom nektek
megint szorít a Mellkasom...Néha rám jön a félelem és ilyenkor a semmitől
félek....néha pedig ok nélkül idegbeteg leszek és szét szednék
mindent...külön egyéniségeim vannak...erről majd mesélek ha fontos most
kihagynám kérlek válaszoljatok hogy van e valami probléma velem:"S
38.    
Tisztelt hölgyem, uram, Furcsa megmagyarázhatatlan események történnek a
lakásunkban.Legjobban a konyhában lehet érezni.. Kopogást hallottunk, amikor kint
álltunk a gangon, ketten is odafordultunk de senki nem volt az a lakásban éppen,
mégis kopogott valaki a konyha ablakán háromszor. Lépteket lehet hallani,ami a
nappaliból indul el, mert onnantól van parketta,de  a belső szobába soha nem jön be,
mert az ajtó előtt megszűnik a lépkedés.(csak akkor recseg a parketta ha valaki jön
megy a lakásban, mert annyira nem öreg, hogy magától recsegjen) Folytonosan olyan
érzésem támad mintha ha valaki figyelne.A konyhában főzés közben folytonosan hátra
nézek, mert olyan, mintha valaki a hátam mögött állna, vagy mitha rámlehellne.
Fényes nappal is félek, szorongok. A saját otthonomban nem érzem jól magam. Eltűnt
az édesanyámtól kapott ezüst karkötőm és a konyhában találtam meg ….. hónappal
később és az ezüst befeketedett rajta csak a köveiről ismertem fel. Eltűnt a
barátnőmtől kapott karkötőm is ami a mai napig nincsen meg. Zuhanyoztam és a
zuhanyfüggöny állandóan elhúzodott épp annyira hogy lássam magam a tükörben.(
Korábban ilyen nem fordult elő.) Előfordult olyan is hogy a konyhában halottam
mintha valaki pakolászna a szekrényben. Sokszor hallom hogy nyílik magától az ajtó
és csukódik. Mintha valaki mászkálna holott senki nincsen a lakásban rajtam meg a
páromon kívül. A történetben a legmegmagyarázhatatlanabb az hogy az ajtót mindig
kulcsra zárjuk az illetéktelen behatolás elkerülése miatt.. Ezért szeretném az ön
segítségét illetve tanácsát kérni.  Előre is köszönöm  Tisztelettel ……
39.    
Kedves Valentin!

Lassan…… éves leszek. Az életemet sokszor jellemeztem úgy, mint akinek "gúsba kötve
kell táncolnia". …… évvel ezelőtt elkezdtem a "transzperszonális légzést", hogy
megkeressem a blokkot testemben és azt feloldjam és elengedjem. Meg is láttam
kezdetben az egész balfelem feszült volt. Azóta sokat haladtam előre, de még mindíg
erős feszülések vannak a fejemben és amikor próbálom elengedni a légzéssel, jajgatás
és  recsegés lesz belőle. Feleségem szerint az apai nagyanyám van velem, akivel tud
beszélgetni és azt mondta neki, hogy gyilkosság áldozata lett és ezt érzem. Azt
mondja, hogy nem mer átmenni a fénybe, mert fél a gyilkosától.

Amiben segítséget kérek: szabad akarok lenni (a saját életemet szeretném élni) -
rendezett, harmanikus emberi kapcsolatokat, belső békét sikert és boldog életet
szeretnék. Ennek elérése után pedig azt remélem, hogy gyermekeinknél a negatív
minták nem ismétlődnek. Nekem a …… a jó, mert …. lakunk.

Köszönettel: …..
40.    

Sziasztok!....... vagyok.Most találtam meg az interneten az
oldalatokat,és nagyon megörültem neki, mivel ti vagytok az utolsó reményünk.A férjem
miatt írok nektek,aki lassan ….. éve szenved egy "betegségben".Orvosilag minden
rendben nála,de mégis szenvedés minden napja napja.Megpróbálom röviden leírni az
eseményeket.kb…… éve kezdődött az egész,akkoriban a férjem bulizós,alkoholos életet
élt.Akkoriban költöztek új házba(mint kiderült az ott lakó hölgy meghalt).Másnapos
állapotban volt,és rosszul lett,nem tudja megfogalmazni milyen rosszullét,az egész
tarkója,feje ,teste remegett,halálfélelme volt…. napig nem mozdult ki az ágyból,csak
feküdt.Aztán …. nap múlva mikor felkelt úgy érezte,hogy megváltozott vele
minden.Onnantól kezdve halálfélelme volt,szorongott az emberek közt,és úrrá lett
rajta a tarkótáji remegés.Rengeteg gyógyszert kapott,mindenféle
CT,stb....vizsgálaton keresztül ment,de nem találtak semmit…… év múlva discóból
hazafelé tartottunk,mikor a buszmegállóban összeakadtunk roma fiatalokkal,akik
szinte "agyonverték"boxerrel.Minden csontja,koponyája,álkapocs...stb...eltört.Ez
után a tarkótáji remegés átment egy más állapotba:valami a nyakát iszonyatos erővel
jobbra csavarta.Ismét orvostól orvosig járkálás következett,és ismét nem találtak
semmit.Már nem tudott normálisan menni az utcán,mert nagyon fájt  a feje,és a nyaka
jobbra csavarodott akaratlanul.Ekkor elhívtak minket a …….,hogy
térjünk meg,és majd Jézus megszabadítja őt a betegségből.Ott persze imádkoztak
érte,démont űztek belőle,de semmi eredmény nem lett.Imádkoztunk minden nap,imakérést
küldök érte a mai napig,de sajnos semmi:-(Közben arra jutottunk,hogy ez nem
betegség,hanem egy szellem,ami már többször megnyilvánult.A férjem elmondása
szerint,néha ha belenéz a tükörbe,olyan mintha nem is ő lenne.Egyszer éjszaka arra
ébredtem,hogy félelmetes,nem emberi hangokat adott ki magából,amitől nagyon
megijedtem.Van hogy eltorzítja az arcát,és remegteti az egész testét.Elmondani
senkinek nem merjük,mert hihetetlen,de nem tudunk mit tenni!A munkáját ….. éve
elveszítette,és anyagilag is szinte mindenünk ráment már arra,hogy mindenhová
jártunk orvoshoz,jósnőhöz,természetgyógyászhoz,csontkovácshoz.....de eredménytelen
volt.Jelenleg szociális segélyt kap,van egy …. éves kisfiunk,és ….. hét múlva
megszületik  a másik gyermekünk is.Már a lakásunk is veszélybe került,mert az én
táppénzemből élünk.Anyagilag,lelkileg teljesen felemésztett minket ez a dolog,mert
ez miatt nem tud elmenni dolgozni!Egy éve elkezdett járni …….,aki vett
le róla szellemet,de eredménytelenül,most gyógytornára és fizikoterápiára jár,de nem
ez a megoldás!Kérlek titeket,ha elolvastátok válaszoljatok,hogy mi a
véleményetek!Nagyon várjuk a választ!Üdvözlettel:…….41.    
Kedves Valentin   Most levelet írok, de ha tényleg tudnátok nekem
segíteni, akkor személyesen is megkeresnélek Titeket ……..on. Röviden
próbálom leírni a problémám! Régen kezdődött, de egyre durvább a dolog.
…. éves fiatalember vagyok. A lényeg hogy már egy hosszú kapcsolatom, és most
a házasságom is erre fog rámenni mostmár biztosan. Utolsó mentsvárként
fordulok hozzátok, mert már nem tudom kezelni . A lényeg hogy az előző …..
éves kapcsolatom is a sok bulizás miatt ment tönkre, sokat …….
Amikor már többször lebuktam és majdnem autóbalesetben is meghaltam miután
egy buliból jöttem haza, megfogadtam hogy minden áron felszámolom ezt az
életet.Istenhez könyörögtem, hogy változtasson meg, mert én ezt nem akarom olyan sugallatok találnak meg hogy ha
hídon vagy magasan vagyok ugorjak le, egy teljesen fura érzés!... vagy hogy
bántsam a …….. Ez nem én vagyok! Mostanában megint elkezdett zsibbadni a
kezem, de csak éjszakánként, és nem érzem amikor felébredek . ….rossz és sötét valami
ráfeküdne amikor pihen éppen.Kérdezte hogy velem nem volt még ilyen? Én
roppantul megilyedtem. Már arra is gondoltam, hogy átszált hozzám valami
gonosz,de akkor már rég benne voltam a bulizásokban, nem az ronthatott el.
Ezekben soha nem hittem, de egyre jobban kénytelen vagyok elhinni, mivel én
hiszek Istenben , akkor miért nem hiszek a gonoszban is?  Amikor ……. egy
teljesen más emberré válok, mintha egy más világba lépnék, csak a ……. a
felelőtlenség, mindent semmibe veszek! Nem tudok szabadulni ettől, és
minnél jobban szeretnék, annál inkább szakadnak rám a külső hatások, pl.
….. ellenőrzés, ……., Baleset, munka elvesztése, egyre jobban utálom
az embereket, már szinte kerülöm őket stb. Mintha valami egyre jobban
lehúzna, minnél jobban menekülni szeretnék . Mi ez? Kérlek segítsetek!
Várom a válaszotok! Üdvözlettel, …..
42.    
Kedves Valentin!
Nem is tudom, hogy hol kezdjem, talán a tegnap éjszakával fogom.
Tegnap éjjel elég furcsa dolog történt velem, igazából szeretném feltárni az
ok okozat összefüggést az ügyben. Na meg van némi rossz múltam is...
Tehát: éjjel arra ébredtem (vagyis az ébredés szó nem teljesen pontos, mivel
igazából, álomszerűen úgy tűnt, hogy nagyon fel akarok ébredni), hogy úgy
éreztem van valaki a szobában, bár látni nem láttam semmit. Amit viszont a
testemen is éreztem, az az volt, hogy nem bírtam megmozdulni, ledermedtem, az
összes szőr felállt a kezemen. (most is ^^) Egy idő után a kezemet fel tudtam
emelni és tulajdonképpen akkor ébredhettem. Lámpa föl, olvasás, megnyugvás.
Reggel úgy ébredtem, mint aki nem aludt semmit.
Korábban 1x megpróbáltam kilépni a testemből, de ahogy valamennyire sikerült,
hatalmas erő vágott vissza a "helyemre". A különös  az volt, hogy utána nem
az ágyamon voltam, hanem a földön. Ezzel utána nem próbálkoztam többet.
….. éves koromban minden éjjel rettenetesen féltem, bár nem tudom mitől
pontosan. Az UFO-któl mondjuk mindig is. Éjjeleket töltöttem ébren, úgy
éreztem figyelnek és érzik hogy félek (kiskoromban a szüleim elmondása szerint
a testvérem sokat ijesztgetett)... egy idő után az égő lámpa mellett
döntöttem. A teljes sötétségben a mai napig is bizonytalan vagyok, így  túl
a …….. :) Érdekes, hogy nincsenek nagyon gyermekkori emlékeim sem. Van egy-két
homályos képem, valós emlékem csk kb …… éves koromtól.
Eddig két emberrel találkoztam, akik azt mondták, hogy szerintük démon vagyok,
ezeken mindig nagyon felháborodtam, bár mostanában kezdem úgy gondolni, hogy
talán igazuk volt. :(  Sokszor olyan, mintha megérezném, hogy ki milyen ember
és mindenkinek azt mondom, amit hallani akar. Sokszor átverem őket, hogy
igazából JÓ vagyok, de magamat már nem tudom.
Egyszer találkoztam egy fekete mágussal, aki mivel teljesen szkeptikus voltam
akkoriban és csak a fizikai erőben hittem, bemutatta "erejét", körkörös
mozdulatokat tett, majd amikor hozzáért a vállamhoz fájdalmat éreztem. Kb egy
hétig... Ezután még 1x láttam, de éveken át éreztem a jelenlétét. Ritka kis
ember volt, szinte elfogyott, nem hallott rendesen és tényleg volt valami torz
benne. Azt hallottam róla, hogy egy gonosz nő fogságában él.
Fiatal koromban idéztem szellemet is, sajnos gonoszat akartam, de amikor tényleg
kopogott az első kérdésnél, hamar felhagytam ezzel is.
Az elmúlt ….. évet ……. töltöttem. Kialakult egy
számítógépes játék függés is. Nem véletlenül talán, soha nem a jókkal
voltam, hanem a gonoszokat választottam. :( Egyedül élek, dolgozok, lakásomban a
káosz dominál, volt hogy a számítógép szobámban majdnem egy évig nem volt
világítás. Tisztátlanság és káosz vesz körül, mindez rányomta a bélyegét
az egészségemre is, szerintem ezért próbáltam meg többször is kitörni a
helyzetemből.
Amikor pedig rövid időszakokra kitisztultam (….. nap) és VÉGRE álmodtam is
éjjel, akkor mindig jöttek a rémálmok, a félelem, ami hamar visszaterelt
bűnös, gyűlölettel teli, frusztrált kis életemhez.
Most megint tisztulóban vagyok és arra kellett ráeszmélnem, hogy alig/nem maradt
bennem szeretet. Ráadásul mintha bizonyos erők meg akarnának gátolni a
javulásban és visszaterelni pl a virtuális gyilkoláshoz és az egyszerűbb
úthoz.
Embereknek fizikailag nem ártottam (csak magamnak), de verbálisan a mai napig is
sokszor (a magam torz intelligens módján). Nagyon cinikus és támadó tudok
lenni.
Kérem, amennyiben lehetséges, küldjenek valami tanácsot, hogy mit tegyek és
esetleg írják le véleményüket, hogy vélt vagy valós problémáim vannak-e.
Köszönettel,
…..
43.    
Kedves Hölgyem/Uram!

A segítségüket szeretném kérni:
Pár éve lakom ……. a Kislányommal. Meg kell hogy mondjam, hogy soha nem tudtam
jól aludni ebben a lakásban, állandó szorongásaim vannak, melyeket nem tudok
megmagyarázni. Soha nem alszom végig az éjszakát, többször felébredek....Kislányom
sem alszik túl jól... Tegnap este is iszonyúan aludtam, legalább 10x fent voltam,
ezért is kerestem rá, hogy honnan tudnék segítséget kérni!
A párom ………. lakik, szoktunk párszor nála, az Ő lakásában aludni. Érdekes,
hogy ott végigalszom az éjszakát, tökéletesen ébredek, sőt Kislányom is - aki ….. éves
- azt mondja, hogy nem tudja miért, jobban alszik ott. Tovább is tud aludni,
kipihenten ébred!Ezt a lakást új lakásként vásároltuk, tehát nem volt előtte tulaja, nem lakott benne
senki sem...

Kérem, jelezzenek vissza, hogy van-e erre bármiféle megoldás!
Sajnos anyagilag nem állok túl jól, természetesen - a békés alvás és jó érzés
érdekében - szívesen fizetek, de ha lehet, ne sok-sok ezer forintot. Ez a hónap már
nagyon nem megoldható, de július elején szánnék erre ….

Kérném szíves segítségüket!

Üdvözlettel:44.    
Sziasztok!

A szüleimmel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni.

Édesanyám orvosilag diagnosztizált paranoiában és tudathasadásban szenved.
Mivel nem ismeri el a betegségét, nem hajlandó

gyógyszereket szedni, az egész élete egy rémálom. Szörnyű dolgokat képzel
el, azt, h mindenki meg akarja ölni,

mindenféleial politikai összeesküvés- elméletet gyárt magának, nem lehet
meggyőzni sehogyan se persze, h ezek a dolgok nem

úgy vannak.
Egyedül él, a zavaros elmeállapota kb. …. éve áll fent, ….. éve bent tartották
….. hónapig a pszichiátrián, de azt mondta az

orvos, h már nem tudnak rajta segíteni, mert nagyon régóta fent áll az
állapota, nem visszafordítható, ezért engedték ki.

Azóta persze egyáltalán nem szedi a gyógyszereket, amik csökkenthetnék a
pszichózist nála.
Egyáltalán nem szocializálódik, bezárkózva él a kutyájával a lakásában.
Kb. …..éve az  ezoterikus érdeklődés felől a szigorú valllásosságba fordult,
és ekkor kezdődtek a tünetei.angyalokkal,

szellemekkel beszélgetett, hallott, látott dolgokat, volt h egy többnapos
nagy Isten kontra ördög háborúban vett részt,

ahol megmentette a világot, de idővel már nem beszél ilyen dolgokról, most
tudata az anyagi világra fókuszálódik, a …..

katonák üldözik, most ….. akar menekülni,azt se hitte el, amit
….. mondtam neki, h mik folynak abban az

országban.

A szüleim elváltak, éveken keresztül nagyon kevés kapcsolatom volt az
apámmal, vele is furcsa dolgok történnek. Ő a ….. járt több éven keresztül. Neki is …… éve állnak fenn a
tünetei, azt mondja, nagyon nagy fizikai fájdalmai

vannak, az orvosok nem tudnak neki segíteni, bár ő vallásos érdeklődésű, de
azt mondja, h valaki, vagy valami csinálja ezt

vele, reménykedik, h egyszer elmúlik, neki a gondolkodása tiszta,
párkapcsolatban él.

Nekem volt egy olyan gondolatom, h lehetséges kapcsolat a két dolog között,
mert azonos ideje áll ez fent náluk.

Tudtok ezekben az esetekben segíteni?

A távsegítség lenne a legjobb, mindkét szülőm..
Az adományt elutalnám vagy küldeném.

Várom a válaszotokat,
45.    

Üdv egy ……-éves srác vagyok. kérdezni szeretnék a szellemvilággal és ahoz tartozó
dolgokkal kapcsolatban.
….. éve voltam barátaimmal sétálni,3 utca lámpa "agresszívan" elkezdett villogni én
mondtam 1 szép hangos káromkodást.mire egy sötét alak jelent meg a legutolsó lámpa
alatt mikor felkapcsolt miután lekapcsolt és újból felkapcsolt az a bizonyos lámpa a
sötét alak eltünt. én és még 1 volt osztály társam láttuk mindezt le is dermedtünk
abban a pillanatban. mikorhaza érkeztem nyugtalan voltam.betakaróztam. éjjfél
tályékában lehült övön alul a testem a felső testem pedig felmelegedett majd
hirtelen az arcom környékén lehült.aztán kezdtem ébredezni amikor hirtelen halottam
1 hörgést a képembe megilyedtem és felkeltem. máskor meg hangokat hallok.pl okáért
nemrég mikor exem-el voltam együtt akkor hangokat halottam a fejemben hogy engem nem
szeret elfog hagyni stb...ezért nagyon megzavarodtam. az utóbbi időben meg
látomásaim voltak. és ha valakivel érintkeztem fizikálisan több percre úgy hogy
megfogtam a kezét dolgokat tudtam meg róla olyanokat amikről még nem is beszélt.
ezek a dolgok még újdonságnak számítanak.nekem azt mondták bennem 1 démon lakozik.
van 1 sárga kör a szemembe amúgy kékes zöld a szemem.
és vhogy azt érzem hogy egyre erősebb bennem ….. kénszer és túlságosan
agresszív vagyok. én úgy nevezem a démonomat hogy …….innen ered az e-mail címem
is azaz ……….. ha valamit tudnának erről mondani szivesen meghalgatom.
kíváncsi vagyok ezekre a dolgokra most hogy ezeket a sorokat írom a szívem nagyon
hevesen ver.....
Üdvözlettel: …..                                              
46.    
Sziasztok
Bocsánat a tegezésért,de igazán nem tudom hogy is címezzem a levelet.
Sok keresgélés után találtam rá a honlapotokra.Nem is biztos hogy az én
gondommal tudtok kezdeni valamit.Történetem
….. hónappal ezelőtt párom rosszul lett, szív és hasi aorta repedés.Műtét,ami
sikeres volt..Egyszer felébresztették,de mivel lélegeztető gépen volt nem
tudtunk beszélni.Akkor fel se tűnt hogy nem nyúl a kezem után,csak kérdően
nézett hol rám, hol a fiamra.
Próbáltuk nyugtatgatni,hogy jól sikerült a műtét,ne aggódjon,de ő csak
kérdően nézett rám.Közbe jöttek az orvosok,így el kellett jönnöm.Mire……. óra
múlva vissza értem,vissza altaták,mert nagyon csapkodta a fejét.Innentől
kezdve csak romlott az állapota….. napra rá mondta az orvos hogy lehet hogy
lebénult, de nem tudják ébreszteni mert rosszabbodik az állapota……nap
küzdelem után meghalt.
Azóta rágódok hogy,talán feladta?? Miért nem voltam okosabb??Lehet hogy csak
átmeneti lett volna a bénulás,és még sok sok kérdés...
Nem álmodom vele,de nem tudom elengedni.Minden rá emlékeztető dolgot
eltettem,egy nyakláncon kívül ami az övé volt,és egy fénykép van róla
kint.Nincsenek hangok,nem mozog semmi stb.De az alvás az pokoli.Nyugtatóval
alszom el,nem álmodok semmit,de reggel olyan fáradt vagyok mint aki napok
óta nem aludt.Nincs energiám semmihez.Folyton csak várom hogy haza jön.Ha
eljön a du. 4-5 óra mikor hazajött mindig- teljesen ideg beteggé
válok.Sírógörcsök kapnak el.Teljes egészébe tőle,függ minden napom.A
legkisebb emlék,felkavar.Nem tudom elengedni.Voltam a temetőbe,elköszöntem,….
napig jó is volt.
Még hozzá tartozik a történethez, hogy én soha nem jártam templomba, csak ha
keresztelő vagy ha nagyobb ünnep miatt muszáj volt.De ez csak a papok miatt
volt.Minden este imádkoztam,kértem hogy vigyázzon a gyerekeimre, az
unokámra,és a páromra.Mindég úgy éltem hogy az istennek tetszően.Most
viszont egy imát nem tudok elmondani,úgy érzem a hitem meghalt a párommal.
Várom a véleményeteket,és esetleges tanácsaitokat ha van.

Köszönöm

--
….47.    
Tisztelt Valentin Úr!

… vagyok, ……..-én születtem, Szombathelyen lakom. Körülbelül …..
október-novemberéig teljesen átlagosnak és normálisnak találtam önmagamat. Viszont a
….. éven belüli, előtti, s még az utána következő lelki traumák is befolyásolták a
bennem zajló változásokat. Kényszergondolatok zaklattak, olykor hangok és vizuális
képek formájában is, pl: gyilkolással kapcsolatos "filmkockák", pedofíliát
tartalmazó víziók. Ezek miatt sokszor lelkiismeret-furdalásom volt, bűntudatom volt,
szorongtam, sokáig szégyelltem elmondani mindezt a szüleimnek. Úgy éreztem, ezek nem
az én gondolataim, olyan volt, mint egy "elfojthatatlan képzelgés", ha nagyon
akartam, hogy eltűnjön, akkor is nehezen tudtam távol tartani magamtól. Ezek miatt
sokszor a fejem is fájt, szorítást éreztem a fejemben, koncentrációs zavarok
keletkeztek a tanulás terén. Tulajdonképpen most már több mint ….. éven keresztül
folyamatosan kényszergondolatok jelennek meg, képtelen vagyok szabadulni ezektől.
Az, hogy a szüleimmel megosztsam ezeket a "rémképeket", gondolatokat, esetleg
hangokat, meyeket régebben nem mertem elmondani, nem volt bátorságom hozzá, már-már
kényszeressé vált. Mintha valami azt mondaná: "El kell mondani, igenis el kell
mondani... " Ráadásul arra kényszerít sokszor, hogy nyomdafestéket nem tűrő
szavakkal fejezzem ki magamat. Ez számomra nagyon nehéz, kellemetlen, emiatt sokszor
sírtam is, mert nem tudtam úgy kifejezni magam, ahogyan azt valaki " a fejemben"
diktálta. Az összes közül a legeslegelviselhetetlenebb kényszergondolat kb. …..
elején képződött az agyamban, amely máig sem hagyott nyugodni, de nagyon szeretnék
végleg megszabadulni tőle. Nyugalmasan tanultam, közben a szomszéd szobában be volt
kapcsolva a tévé, éppen reklám ment. Nyelvtanból szavak helyes leírását gyakoroltam,
mikor ez a téveszme állt össze a fejemben :"Ha egy bizonyos reklám ideje alatt
sikerül leírnod egy szót, nem kell soha …….. egy embert sem, senkit a
családtagjaid közül..." Persze én ilyen kis idő alatt nem tudtam leírni, amit
számonkért, és ebből következett : "Ha nem …… meg a szüleidet, vagy valakit a
családtagjaid közül, meghalsz..." Nagyon megijedtem, ideges lettem, halálfélelmem
támadt. Tudom, hogy ezek hülyeségek, de néha mégis elbizonytalanodtam, féltem, néha
most is félek.
Egyébként, mikor tegnap kértük az Ön segítségét, jobban éreztem magamat kb. …... Aztán jelentkezett az utóbbi gondolat, amit akkor nagy nehezen legyőztem,
………. A telefonon történő beszélgetésünk után a rossz gondolatok
eltűntek.
Amit a telefonon tetszett kérdezni, hogy kérdezzem meg attól a lélektől, hogy a
halottak, vagy az élők sorába tartozik-e; ez azt jelentené, hogy az embert
megszállhatják élő emberek lelke?
Szeretnék véglegesen megszabadulni a kényszergondolattól/gondolatoktól, csak az a
kérdés, hogyan...

Várom szíves válaszát !
48.    
Szia:) …… vagyok es a barataimmal szellemet akarunk idezni... Eddig meg
kezdok vagyunk , sose ideztunk meg szellemet, es en nm tom meg h a arataim miert
akarjak ezt csinalni..leet h csak erdekes nek tunik w nm tom..olvasgattam az
idezesrol ezt azt...de nm tom pontosan h mit kell csinalni. Tudom mar h nm jo a
szellemeket csak ugy zavarni meg h veszelyesek is tudnak lenni es felek is toluk..
Ha par jo tanacsal el latnal a szellem idezessel kapcsolatosan az nagyon jol jonne
kox elore is:) varom leveled szia:)
49.    
Nem is  tudom hogyan kezdjek bele :| szóval e'n este nem tudok aludni érzem hogy
valami van mellettem és figyel és ezert nem tudok aludni és volt mar olyan hogy
láttam 1-1 szellem alakot es szeretnem ha tanácsot adnának hogy mit csináljak vagy
mi ilyenkor a helyzet vagy nem tudom :( tanácsot  szeretnek kerni...egy ….
50.    
Kedves Valentin!

Innen a ……. írok.

Tudomásom szerint 4 db szellem van a lakásomban, megoldható a távolból való segítség?
Milyen adatokra van szükségetek, a pontos címre, vagy valami másra.
Távolról le tudjátok ellenőrizni, hogy valóban négyen vannak?
A lakásban négyen lakunk ……óta.

A válaszotokat előre is köszönöm!

További kellemes szép napot kívánok!

…..
51.    
Jó napot!

Olvastam az interneten az Önök oldaláról. Már rég foglalkóztatnak ezek
a dolgok, annál is inkább, mert úgy érezzük mintha átok ülne rajtunk.
Nagy elkeseredésemben már nem tudom mit tudnék tenni, hogy helyre
jöjjenek a dolgaink. Ezért is fordultam Önökhöz.

…… élünk, van két testvérem és mind a hármunknak szép családunk van.
kb. …… éve a nővérem elvált a férjétől, mert …… évi házasság után sem
tudták legyőzni a férje ………. Az …..us következményeit
már tovább nem bírta és elváltlak.
Azóta rengeteg nehézség adódott a családunknak. A nővéremnek
szerencsére mostanra kialakult az élete, úgy néz ki jól vannak a
társával és ennek mi nagyon örvendünk.
Viszont az öcsém is mostanra teljesen az alkohol fogságába került, van
két szép gyereke, felesége, de nagyon félek, hogy ennek is válás lesz
a vége, mert sem szép szó, sem csúnya nem használ.
Hiába kérleljük, próbálunk segíteni, sem a feleségének, sem a
szüleimnek sem az én próbálkozásainknak semmi hatása nincs. Mi nagyon
nem is merünk már mondani semmit, hogy ne érezze azt, hogy beleszólunk
az életébe, szeretettel próbálunk hozza állni a dolgokhoz, de semmi
nem megy. Az Édesanyám azért sír, hogy vajon milyen nagy bűnt tudott
elkövetni, hogy így bünteti a Jó isten.
Mi is már évek óta azzal küszködünk, hogy nincs munka helye a
férjemnek, pár hónapig dolgozik külföldön, utána hónapokig egyedül
kell tartsam a családot, én szó nélkül csinálom is, de sokszor nagyon
belefáradok, mert amit én keresek az alig elég egyik fizetéstől a
másikig. Amúgy a férjemmel elég jól egyezünk és úgy érzem szeretet van
a családunkban, de a munka nélküliség megkeseríti az életünket.

Nagyon kérem próbáljanak segíteni, mit tudjunk csinálni, hogy az öcsém
megszabaduljon az ital és a cigaretta rabságából, megszabaduljunk az
átkoktól, a férjem is találjon jó munka helyet ahol megtudja állni a
helyét.
Mivel nem igazán van lehetőségem telefonon hívni, ezért fordultam
levélben Önökhöz. Van Skype lehetőségem is.
.

Előre is nagyon köszönöm a válaszukat.
…..

52.    
Kedves Valentin!

Szeretném megosztani veletek a párom (……éves) esetét. Még csak egy
pszichiáterrel beszéltünk telefonon, aki első blikkre azt mondta hogy a
páromnak közepes stádiumú skizofréniája van vagy erős pánikbetegsége. Azóta
kerestünk egy másik helyet, ahol érzésünk szerint nem mint "agyat a
futószalagon" kezelik az embert. De nyilván ott is orvosok dolgoznak. Félünk
és nem tudjuk merre induljunk, viszont a helyzet tarthatatlan! Páromnak
rendszeres emlékezetkiesései vannak. A kiesések ideje alatt történetek
zajlanak le benne, amikről azt hiszi hogy valódiak. Jellemzően azokat éli
így át, amiket szeretne hogy megvalósuljanak, de valamiért akadályoztatva
vannak. Telefonbeszélgetéseket  is folytat.  A történetek nem paranoiás
jellegűek, mindig pénzzel vagy munkahellyel kapcsolatosak. A legutóbbi, amit
…. hónapon keresztül hallucinált, hogy meghalt a …….. és ráhagyta az
ékszereit, meg a háza egy részét. Közjegyzővel ,rokonokkal "beszélt" illetve
azt hitte hogy beszél velük. A valóságban ez nem történt meg, ami akkor
derült ki, amikor megtudtuk hogy a …… él. Közben azt mondta, hogy
felvették dolgozni egy …… ahova el is járt. Munkája közben
beszéltünk telefonon, kértem, hogy nézzen végig magán, mit visel, hol van
stb. Leírta, hogy ……. stb. Éjjelre volt
beosztva, én nem otthon aludtam. Másnap reggel mondta el, hogy nem tudja mi
történt, este 7 kor elindult dolgozni, és hajnali 3kor az ágyban riadt fel
otthon. A köztes rész kiesett teljesen. Pedig többször is felhívott engem
telefonon és beszéltünk, semmi furcsát nem érezem a hangján. Kétségbeejtő
anyagi helyzetben vagyunk, ez nagy nyomás rajta is. A másik jellemzője a
kieséseinek, hogy pénzt vesz el  a közösből,  vagy kér tőlem és eltünteti.
Ekkor is mindig kiesései vannak. Egyszer egy hipnoterapeuta segítségével
előhozták, hogy mi történt: egy ……. rejtette el a fizetését.
Azóta az eltűnt pénzek nem kerültek elő. Így tőletek most csak tanácsot
kérek, hogy mi lehet ez?! ….. éve megy ez tudomásom szerint, de párom szerint
már ……. óta. Idegileg én is már az összeomlás szélén vagyok az anyagi
és lelki feszültség miatt. Lehet hogy tényleg elmebeteg, és csak ártok neki,
ha nem biztatom, hogy menjen kórházba? Mi a véleményetek?
Előre is köszönöm a választ!

….53.    
Üdvözlöm önöket!

…… hívnak, ………ról írok. Nagyon örülök, hogy rátaláltam az oldalukra.
Azért írok, mert úgy érzem szellem tapadt hozzám(talán több is).
Emellett, vagy épp emiatt, évek óta nem merek emberek közé menni, szinte teljesen
elszigetelődtem.
Jelenleg szedek antipszichotikus gyógyszereket. Apummal voltunk már a -ban, a-utcában kétszer is. Először 3 szellemet vettek le rólam, majd
ezt követően rá két év múlva egyet. Érdeklődnék, hogy hogy is működik ez az egész,
mert nem nagyon vagyok képben ezzel kapcsolatban. Ha önök elengedik rólam a
szellemet, vagy szellemeket, mi a garancia arra, hogy nem száll vissza rám rövid
időn belül? Egyébként voltam a …….úrnál is, a házában, személyesen találkoztam
vele.:) Emellett egy csomó természetgyógyásznál voltam már, de még egyikük sem
tudott igazán segíteni. Egyikük mondotta, hogy öreg lélek vagyok, a ……. úr pedig,
hogy finom szellem vagyok. Talán épp ezért vonzom a szellemeket, emiatt az
érzékenységem miatt. Érdekelne, hogy ha el is engedik rólam a szellemet, akkor azt
hogyan lehet levédeni, hogy többet ne "ugorjon" vissza rám?

Válaszukat előre is köszönöm: ….
54.    

Kedves Valentin,

…..rol irok onoknek. …… eve koltoztunk be egy uj hazba, amit a ferjemmel
epitettunk. Elozoleg a telken volt egy regi haz amit lebontottunk. Bekoltozesunk
elott egy evel, felterkepeztettuk a vizereket es a hartmann csomopontokat es akkor
derult ki hogy 4-5 szellem ott "ragadt" a telken. Az aki a merest vegezte, (……
tanitvany) kb …. percig probalta meghatarozni a haz fekveset (E-Ny-D-K) es nem
sikerult. Ezutan teljes nyugalommal azt mondta hogy megnezi vannak-e szellemek a
hazba. 4-5 szellem  van de osszegyujti oket egy sarokba hogy tudjon dolgozni. Eleg
furcsan neztunk ra. Mikor elment javasolta hogy hivjunk valakit aki el tudja oket
engedni (o ehez nem ert) de vigyazzunk mert ez nem jatek. Feltetlenul beavatott
szemely kell hogy legyen mert nagy bajt is csinalhat. Rendesen rank ijesztett.
Az ezoteria eleg kozel all hozzank (soha nem foglalkoztunk vele komojan) de a
szellemekkel valo kapcsolatok megremisztenek. Van egy ….. eves lanyom es egy …. eves
fiam. A fiam szobajaba egy ki nem irthato rossz szag van. Nagyon faradt mindig,
reggel nem tud felebredni, a tanulasra nem tud koncentralni pedig nagyon jo
kepessegu. Jovore eretsegezik es termeszetesen eletbevago hogy jol teljesitsen. A
lanyomnal is tapasztaljuk a faradekonysagot, roszkeduseget, tanulas romlasat. Nalla
aszobaba nincs rosz szag. O viszont mar a regi lakasunkba ….. evesen halotta hogy
valaki szuszog mellete. Egyedul volt othon es ketsegbeesetten telefonalt hogy
menjunk mert nagyon fel. Elmeselte, es termeszetesen hittunk neki mert o nem az a
gyerek aki kitalaljon dolgokat azert hogy ravegyen valamire. Mindig oszinte volt a
kapcsolatunk a gyerekekkel. Miutan bekoltoztunk a hazba kerdeztem tolle hogy nem
eszlel semmit? Azt mondta sokaig hogy nem (nekik nem mondtuk el a vizmeres
tortenetet) de valamelyik ejszaka atjott hozzam mert nagyon felt. Csapkodast hallot
es zajokat. Azota gyakran velem alszik.
Kulonosebben nem tapasztaltunk semmit. Ajto nyikorgas, zajok (en nem)... semmi
latvanyosat. A ferjemnek gyakran faj a feje, sokszor nem erzi jol magat, nem ugy
teljesit mint regen. Amugy az Ur aki a vizmerest vegezte azt mondta hogy ….. -es
szellemi szinten van es hogy eleg furcsan erzi magat a kozelebe. Nem nagyon tudjuk
hogy ez mit jelent de az biztos hogy a ….. a kedvenc szama. Ha lehet mindig mindenbe
ugy valaszt hogy ….. legyen benne. Hagyott is neki egy olyan fem palcat hogy
gyakoroljon.  
Egy erdekes esetunk van. A fiam "rosz fat tett a tuzre" az iskolaba es mivelhogy mar
tobszor volt hasonlo gondunk vele nagyon elovettuk. Hoszan vitatkoztunk vele a
szobajaba. Azon az ejszakan, 2-3 korul a tusolo fulke uvegajtoja apro darabokra
tort. 1 cm vastag edzettuveg, 2 m magass ajtorol van szo. Az uzletbe nem hittek el
hogy ez megtortent. Azt mondtak hogy ha egy nagy kalapacsal akartuk volna szettorni
akkor sem kellett volna eltorjon. A furdoszoba kozvetlenul a szobaja mellet van.
Bevallom nehezen vettem ra magam hogy irjak mert felek. A ferjem nem ellenzi, de nem
is orul hogy en "szellemeket akarok eluzni". Meghalgatja de nem szol hozza.
Nagyon orulnek ha tudnank egyeztetni egy idopontot es eljonnenek.
Nagyon bizok benne hogy sok mindenbe megvaltozik az eletunk. Maskepp fogjuk "latni"
a vilagot.
Kerem irja meg az anyagi vonzatat is a szolgaltatasainak.
Varom minel hamarabbi valaszat,
Udvozlettel
….
55.    
Eloszor is koszonom hogy fel ajanlottad a segitseged!Sok kerdesem lenne,ebbol az
egyik az hogy elegge peches embernek tartom magam....hiaba probalok pozitivan allni
a dolgokhoz olyan erzesem van hogy valami mindig gatol abban hogy hosszabb ideig
optimista maradjak.nemtudok 100%-an teljesiteni se magan eletemben se mas teren.neha
ugy erzem elvagyok atkozva,vagy mar magam se tudom mi lehet ez.56.    

hello
Nekem van egy problémám  nem tudom ki hez forduljak .
Nem szeretném senki ismerősnek vagy család tagnak ezt el mondani bolondnak
néznének engemet ,
Rábuktam erre a web lapra a google keresztül azt szeretném üzeni mi is itt a
fő problémám néha láttok egy sötét árnyat , úgy érzem mint egy személy
figyelne .
Úgy érzékelem mint egy emberi test lenne nem tudom mit hinyek egy szer volt
amikor bántott olyan érzés volt hogy mint ha méh csípés lett volna rám
ilyeszt néha nap mintha  a környezet be figyelne engem . Nem tudom mit akar
tőlem leg szívesedben meg kérdezném tőle fel venném velle a kapcsolatot .
Lehet séges ez ?57.    
Kedves Valenten!

Engedjétek meg, hogy tegezzelek benneteket!

Nagy örömömre most - teljesen véletlenül találtam rátok. Engem  nagyon
érdekel minden, amivel ti foglalkoztok. Én is végeztem sok tanfolyamot
hozzátok hasonlóan, reiki,  prána, agykonttroll, szellemgyógyászat,
extraszensztanfolyam stb. Ami legjobban érdekel, az a lelkek haza küldése,
de még ebben nem vagyok jártas, de tudom, hogy jó úton haladok, folyamatosan
képezem magam. Sok látó és médium barátnőm, ismerősöm van. Szivesen
ismerkedek újakkal is, Hisz azt vallom, hogy egymástól tanulunk, egymást
segítve könnyebben élünk, és segítjük az Égiek munkáját is itt  a Földön.
Ja, azt még elfelejtettem írni, hogy már több mint …éve hiszek az
angyalokban, arkangyalokban, végeztem tanfolyamot is. Most viszont az Égiek
üzeneteit, tanításait olvasom és terjesztem az ismerőseim között. Magamról
még annyit, hogy …. éves vagyok, és ….. dolgozom. Van egy ….. éves
fiam, aki,tele van kudarcokkal, akadályokkal. Vele kapcsolatban szeretnék
tőletek segítséget kérni, ha már biztos, hogy megkapjátok ezt a levelemet.

Várom mielőbbi válaszotokat.

Szeretettel: …..58.    
Üdv. ……vagyok. …… évesEngedelmével, inkább levelet irok.Mikor fiatal kislány
voltam,……osztályos a tanító néni az egész osztályt átültette.Igy a padtársam,
akivel nagyon jó barátnőmvolt , azzal kezdett barátkozni akivel összeültették. Én
nagyon féltékeny lettem, Aki fiu mellém került azzal nem barátkoztam.Egyedül éreztem
magam és kitaláltam, hogy a Jó Isten lesz a barátom.És magamban, minden de mindent
megbeszéltem vele.Egyuttal minden reggel korábban keltem és 15 percre bementem a
templomba. Ott elmondtam mi bánt mi fáj. Ez mindennapos volt. Közben Gimis lettem.
Kitünő tanuló. Egyszer nem tanultam az egyik órára.Felhivtak felelni.Magamban
mondtam Isti Segits! Arra emlékszem hogy felállok és elkezdek beszélni de hogy mit
azt nem tudom és amikor a feleletvégére értem hallom a saját hangom  és leültem. A
tanár mondja ez szép volt 5-ös.II.eset Egy illető hölgy folyamatosan
megbántott.Mivel nincs kivel megosztanom a ilyenfajta lelki bajaimat most sem ill
nem is akarom, maradok továbbra is a Jó Istennel való megbeszélésnél, mint régen,
ugye folyamatosan panaszkodtam magamnak erre a hölgyre. Egy nap jön  hozzánk
kocsival megáll a ház előtt és kint az utcán rám szitkozódik hangosan, aszomszédok
és a nálunk lévő vendégek előtt. és most a szám elkezdett beszélni csak egy mondatot
amit én soha nemszoktam használni, utána megnéztem a szótárban mit is jelent /
bohócot jelent/ Ez a mondat amit ugyan én mondtam, de nem az én akaratomból,
frappáns volt  sértő is amennyire kellett.Egy mérnökember ismerősömmel beszélgettem
néhány hónapja,jó lelkitársak lettünk, semmi több. azon versenyeztünkki tud
érdekesebbet mondani. Aztán eszembe jutott az első esetem és elmeséltem. Ez a férfi
szinte kővé vált. Azt mondtavele ugyanigy, de ugyanigy ugyanez megtörtént. Ha Ő
mesélte volna elsőnek el, nem is hinné szinte hogy ha én szt mondtam volna, hogy
velem is ez megtörtént. Na szép mondtam neki.De ez most nem lényeg.Még van néhány
történetem, ha érdekel azokat is leirom. De irjál vissza.
59.    
Szia Valentin! Mire lennel kivancsi?  Nem tudom megmagyarazni ami ….. evvel ezelott
tortent..mentem az utcan..nem este..nem reggel..delelott..es egyszerre csak lattam
magam es azt,hogy milyen lesz az eletem..mint egy kepet..amit
levetitenek...probaltam ebbol a furcsa valamibol kilepni..de nem tudtam..mintha nem
is lettem volna akkor es ott a jelenbe..amilyen hirtelen tortent..olyan hirtelen
vegeszakadt.Azt kerdeztem magamtol..mi a fene volt ez? mi tortent? megprobaltam
tudatosan visszaidezni..hatha sikerul..de sem akkor..sem azota nem sikerult azt a
furcsa valamit megtapasztalnom. Nem is foglalkoztam vele tovabb..mivel nem tudtam
megmagyarazni....es milyen fura az elet...minden ugy lett, ahogy azt ,akkor es ott
lattam..Lattam magam..es az eletem egy reszet...mikozben a jardan mentem..azt
lattam..ami most van..lattam a folytatatst ..de nem lattam a veget. Nem tudom,meg ma
sem..hogy tortenhetett...elorevetitette valami a sorsomat..ez igy baromsagnak
hangzik..de nem tudok jobb szot ra..Ja, es meg valamit...nem homalyos dolgok voltak
nem kepzelges..teljesen tisztan lattam magam..es lattam azt is ..hogy fogok ide
jutni..lattam az ok--okozati osszefuggest..minden kivetitodott elem  
Udvozlettel,…….60.    


Udvozlom!
Olvastam a honlapot es ugy dontottem irok. …….eves ferfi vagyok.
Sajnos miota az eszemet tudom generalizalt szocialis fobiaba es enyhe
depresszioba szenvedek.
Orvosokhoz jartam,gyogyszereket szedtem de csak rosszabb lett.
Mar tobb mint ……. eve gyogyszermentes vagyok,igy sokkal jobb.
Mindig kutattam,kutatom mi lehet a megoldas,mert ez a dolog nagyon
lekorlatoz mindenbe.
Egy kineziologus szerint szuletesemkor koldokzsinor tekeredett a
nyakamra (tenyleg ez tortent) es ez okozott traumat,de segiteni nem
tudott.
Atok gondolata is felmerult bennem,mert meg szuletesem elott eselyes
hogy egy szemely megatkozta a csaladot.
Volt jonehany rossz almom is amelyben egy demoni lennyel almodtam. Volt
hogy almomban lebenitott,ez szornyu erzes volt. Az is lehet hogy demoni
megszallasrol van szo?
Nagyon jo lenne ha tudna nekem segiteni.
Hazhoz tudna jonni ……….?
Mennyibe kerulne a segitseg?
Tisztelettel: ……..
61.    
Kedves Valentin,

olyan kérdéssel fordulok Hozzád, ami nekünk eléggé húsba és mostmár életbe
vágó is.

Konkrétan . …..élünk egy családi házban, amit nemrég béreltünk ki és
ahonnan bizonyos okok
miatt nem is tudunk tovább lépni.

Ez azért jelent problémát, mert először meg kellett küzdenünk a házat
felépítő család egyik
tagjával, aki nehezen hagyta itt az ingatlant, majd testben ugyan elutazott
egymásik országba, de
gondolati energiái révén folyamatosan jelen volt.

Ez lassan halványulni látszik, de megtudtuk a szomszédoktól, hogy ez egy ún.
elátkozott telek,
amit az egyik régi tulajdonos átkozott meg, de úgy, hogy az utóbbi pár 10
évben mi vagyunk itt a
nyolcadik család, aki lakik.

Miután magunk is spirituális területen mozgunk, erősen érzékeljük ezeket a
dolgokat, sok
mindent meg is tettünk, de olyan képességünk, hogy ezt jhatástalanítsuk, nincs.

Többen jártak már itt nálunk, próbálkoztak, ki is fizettünk egy csomó
pénzt, de hiába.

Nem megy.

Nem tudom, hogy nem-e arról lehet szó, ahogyan vannak a földön megszentelt
helyek, őúgy
lenniük kell elátkozott csomópontoknak is.

Mi a véleményed, tudsz-e tanácsot adni, jvaslatot, ill. Te foglalkozole-
ilyesmikkel, mert eléggé az
energiáink végén járunk már és tényleg az az érzésünk, hogy ez egy
feneketlen zsák és c sak
húzza-húzza ki belőlünk az energiát, pénzt, de nem változik.

Köszöntéssel:

…..62.    
Kedves Valentin!Azért kereslek, mert a páromon szeretnék segíteni, illetve közvetetten magamon
is.

A párom sok tragédián ment keresztül és meggyőződésem, a leírtak alapján,
hogy szívják az energiáját és befolyásolják a viselkedését.

Története röviden:

…..-ben meghalt a nagypapája …..-ban a nagymamája és ……-ban az anyukájának a
párja. Ez volt az első hármas.

Aztán …..-ben meghalt az anyukája, …..-ben az apukája és ….-ben a ……. éves
fia. Ez volt a második hármas sorozat. (minkét hármas sorozat utolsó tagja
………magát)

Rendszeresen álmodik a halottaival. A fiával nem olyan sokat, de a többiek heti
rendszerességgel benne vannak az álmaiban.

Állandóan fáradt, nincs kedve semmihez, gyakorlatilag a depresszió összes
jellemzője illik rá.

A fáradtságával már középiskolásan is felkereste az orvost, hogy adjon rá
valamit. Tehát ez nem új keletű nála.

Egyébként egy ……… mérnők, aki
egyáltalán nem hisz semmiben(csak a bizonyított matematikai és fizikai
képletekben).

Én úgy látom, hogy szinte mindentől fél, szerinte csak óvatos és felkészül
a legrosszabbra, mert hogy Ő nem szerencsés ezért mindig az következik be.

Mi …… lakunk, és ahogy láttam, ……. is megtalálhatóak vagytok.

Kérek írd meg nekem, hogy miként lehetne rajta segíteni, milyen egy szertartás
és a most épp félkész házunkat is lehet-e megáldani.Köszönettel:

……
63.    
Kedves Valentin!

Örömömre szolgált, mikor találtam ezt az oldalt az interneten, ahol az
elérhetőséget kis gondolkodás után azonnal a címzett helyére beillesztettem,
s próbálok megfogalmazni pár sorban, amiről mindenkinek nehéz beszélnem,
illetve így élnem.

….. éves lány vagyok, az átlagnál érzékenyebb, törékeny, mégis erősnek
mutatom magam.

idén…...-án meghalt az Öcsém ….. évesen. Öngyilkos lett. Kiment a
vonat elé. A búcsúlevelet, amit a kezecskéjében tartott, a barátnőjének
címezte. Nem köszönt el senkitől.
Borzasztó így élni, nem találok szavakat.

Nem igazán beszélek másokkal erről, de mintha érezném a jelenlétét sokszor.
Borzasztó sokat gondolok rá, sok sok régi emlék eszembe jut. Nagyon
sajnálom, hogy nem segíthettem rajta, néha utána mennék. gondolkozom rajta,
hogy jobb lenne vele, nem pedig nélküle.

Amit szeretném, ha tudnának: én, nővéreként pár évvel ezelőtt még ki is
nyomtattam az internetről a depresszió, a skizofrénia jeleit, tüneteit, stb.
... érdekelt, ami ezzel kapcsolatos. nehéz és rossz leírni, de az Öcsém
valószínű ebben szenvedett:
sokat mesélt nekem hangokról, amik hívják, fekete alakos csuklyás lényekről,
amiket lát, nagyon nehezen aludt el, akkor is keveset. nagyon észrevehető
hangulatingadozásai voltak, a legnagyobb szíve neki volt: az utolsó
forintját, és cigijét is nekem adta, ha jó kedve volt, a hangszíne is
selymes, nyugodt volt, de rengetegszer (ok nélkül) megvert, nekem jött,
megtépett - erősen, ahogy egy erős fiúhoz illik.
Gyönyörű fiú volt. Semmi problémája nem lehetett a külsejével. …….éves
korában új iskolába került, én észre vettem, hogy változik, mivel én más
városban tanultam, és szembetűnő volt, hogy milyen a szobája külalakja is
például. egy morzsaszem, egy hajszál végett már mérgelődött..., aztán a
végén szinte úgy élt, s úgy érezte jól magát, mint egy disznóólban.
nem tudom, mennyit szenvedhetett élete során, de bízom benne, hogy már jobb
neki - annak ellenére, hogy bennünk örök marad a fájdalom, és a hiánya.
nagyon fáj, hogy nem köszönt el tőlünk. hogy nem vettük észre, hogy mi a
helyzet.
volt már régebben öngyilkossági kísérlete,…..éve nyáron, mikor egy lány
miatt túladagolta magát különböző energiaitalokkal, amik edzéshez
szükségesek a fiatalok számára. ekkor a lélekjelenléte utolsó perceiben
telefonált nekem, én pont dolgoztam egy kocsmában, s azonnal ott hagytam
mindent, hogy hazarohanhassak. nem mozdult. feküdt az asztal mellett a
széken, s kézszorítással kommunikáltam vele. azonnal rohantam a szüleimhez,
hívtam a mentőket, gyomormosás. nem beszélt soha erről, hogy miért tette,
kerülte a témát.
engem folyamatosan bántott, tavaly, mikor lediplomáztam lett egy barátom, a
mai napig vele vagyok, mióta ő megvan nekem, azóta kedves volt az öcsém
velem, nem bántott, de tudom, voltak problémái.
……hónappal ezelőtt csuklyában bejött hozzám a kocsmába, s vérágas
szemekkel közölte, hogy "én öngyilkos leszek. annyi problémám van, hogy …..
családnak is sok lenne". mondtam neki hogy mondjon el bármit nekem, ha tudok
segítek. de nem beszélt, csak ritkán nyílt meg, hogy sok a problémája,
hangokat hall... úgy gondolom, még nekem sem mert ezekről konkrétabban
beszélni.
nem tudom, mennyit szenvedhetett élete során, és még a halála sem volt
szép..., nagyon hiányzik. (miközben e sorokat írom, futkos rajtam a hideg)
hiszek az angyalokban, hiszek Istenben, bár néha meginogtam, s kételkedni
kezdtem, kaptam a jeleket. nagyon figyelek rájuk, mióta az eszemet tudok.
de mióta elment az öcsém, mégjobban.
néha nem ismerek magamra. sajnos olyanokat csinálok, amit nem szeretnék.
nincs kedvem felkelni, egész nap aludnék, vagy csak feküdnék. ellentétben a
régi énemmel, aki pörgött, pár órákat aludt, mindig a tennivalókon
kattogott.
s most... minden gondolatomban benne van ő, hogy mit tett, miért tette, s
hasonló dolgok. aludni nagyon nehezen tudok, minden éjszaka vele álmodok, a
hangját nem hallom, de megnyugszom, ha kibőgöm magam a temetőben... de
mégsem tudom felfogni …..éves korom ellenéte, hogy Őt már soha az életben
nem fogom látni. nem fogok neki puszit adni. nem fogok vele beszélni. hogy
nincs.

amikor a kocsmában a csuklyás pulcsiban, vérágas szemekkel közölte ezt a
mondandóját, soha nem gondoltam volna, hogy képes egy ilyenre. akkor mondtam
neki, hogy nem bírnám ki, ha megteszi, megyek utána én is. megígértem neki,
úgy emlékszem.
volt munkahelye. az utóbbi pár hétben sírkövesnél dolgozott. gondolom ez is
rátett a lelkiállapotára. nem tudok beletörődni. sokszor ( most is) úgy
érzem, hogy nincs kiút, nincs értelme az életemnek., nem jó semmi - sehol -
sehogy. bármennyire szeretném, valami visszahúz.
valahogy, valamilyen módon segítséget szeretnék, a depresszió szakadék
széléről, megértést szeretnék, kommunikálni szeretnék vele, a képe most is
itt mosolyog rám.
sajnos sietnem kell ezzel a levéllel, s ezért elnézést a szétszórtságért,
nagyon szívből várom a válaszukat.., mert sajnos nem bírom már azt
hallgatni, hogy "majd az idő", meg "ne gondolj rá", meg "majd jobb lesz",
meg "neki már jobb"... ... stb. 'segítőszándékú mondatokat, mert semmire sem
megyek velük.
érzem, hogy nem magam vagyok. néha csak azt hiszem, hogy begondolom
magamnak, de minden ugyanaz a vége. nagyon nehéz.
segítséget szeretnék.
ui.: Édesanyám tegnap volt jósnál, s úgy kezdte, hogy az Öcsém beteg volt.
Skizofréniában szenvedett.

nagyon várok választ, remélem ez egy út a "jobb" felé64.    
Kedves Valentin!
Szeretném kérni a véleményedet/segítségedet!

….. vagyok, ….. éves, még a szüleimmel élek. Kiskorom óta érzékelem
a szellemvilágot (lábamban, kezemben hideg érzet, mintha valaki fogdosná, a
gerincemben, mintha valaki követne, elsősorban sötétben), azonban korábban nem
tudtam, hogy ez mitől van egészen addig, amíg tavaly ősszel meg nem ismerkedtem
Kedvesemmel . Őt nagyon foglalkoztatja a spiritualitás, szinte mindent megérez
előre, ő is érzékeli a szellemeket, néha látja is őket. Mióta
beszélgettünk ezekről, azóta kezdenek világossá válni előttem a
történések.

Édesapám anyukája ……éve halt meg. Azóta szüleim élete megváltozott. Halála
előtt elváltak a szüleim, viszont azóta ismét együtt élnek. Mindkettőjüknek
sikeres vállalkozása volt, nem volt anyagi problémánk. Attól kezdve viszont
minden a lehető legrosszabbul alakult, mindkét vállalkozás megszűnt, adósság
maradt belőle.
Édesapám …….. éve dolgozik egy projekten, ami minden szempontból jó, minden
befektetőnek tetszik, elfogadják, de valami mindig közbejön és minden kezdődik
elölről. Nincsen semmi oka tulajdonképpen, hogy miért nem jön össze neki
semmi, de mégsem működik.
Én éjszakánként nagyon rosszul alszom az utóbbi időben. Főleg hajnali 2 és 4
között vagyok fent minden éjjel és csak forgolódom. Érzem, hogy valaki van a
szobámban. Reggel úgy ébredek, mint aki le sem feküdt. Ha Kedvesem itt van,
akkor ő ébred így, én pedig teljesen jól alszom. Máshol is jól alszom.

Voltunk jósnőnél (anyukám és én), aki mondta, hogy sok szellem van nálunk.
Egy telken van a mi házunk, illetve egy öreg ház, ahol édesapám nagyszülei
éltek, illetve itt született az említett nagymama is.
Volt nálunk egy "médium", nevezzük így, aki elküldte a szellemeket a
házakból. A következő hetekben érezhetően javult minden, hirtelen elindultak a
projektek, mindenki jó kedvű volt, jobb volt a házban is. Aztán történt valami
és hirtelen megint ugyanaz van. Megint érzem a jelenlétét. lehetséges, hogy
visszajött? Édesapám nagyon ragaszkodott hozzá, sajnos a képe is kint van a
szobában. Elrakásáról szó sem lehet, csak olaj lenne a tűzre.

A probléma az, hogy édesapám teljesen elzárkózik a spiritualitástól,
szellemektől... bár végzett agykontrolltanfolyamot is és aktívan gyakorolja .
Azt szeretném kérdezni, hogy mit lehetne tenni? Tudom, ez az ő dolga, de így
már nem az, hogy nekem is árt vele, illetve a környezetének. (A legújabb
projektje majdnem elindult, mikor….. személy is kórházba került, akik nem
családtagok, csak munkatársai.)

Mit tehetnék, hogy javuljon ez a helyzet?
Segítségedet előre is köszönöm!

…..
65.    
Tisztelt uram,Már…… éve külföldön dolgozom, de bármit csinálok a pénz kifolyik a
kezem közül.Ahogy a bemutatkozásban írta, magamnak sem tetsző módon élem az életem,
bár törekszem a jóra és a tisztességre és azt hiszem evvel nincs is gond.Lehet hogy
valami spirituális háttere van ennek a dolognak? Reiki gyakornok vagyok, a második
beavatást már hat éve megkaptam, rengeteg összefüggést már a beavatás előtt sok-sok
évvel felismertem, a legfontosabbnak a bennünk lakó Isten létezését gondolom, de azt
hiszem még több dolgot kell megtanulnom, hogy elégedett legyek az életemmel.Lehet-e
ilyen jellegű segítséget kapni?Tisztelettel várom a válaszát.Üdvözlettel ……
66.    
Kedves Valentin!

Félve írom levelem, több órás gondolkodás után, hisz ha ezt a férjem megtudja,
biztos hülyének fog nézni, és "kiveri a balhét".:) Gondolom vannak ezzel egy páran.
Böngésztem az oldalukat, és nézegettem az ………is. Értelmezésem szerint, ha
távolról tisztítanak az ……….. lenne? Vagy rosszul értelmeztem valamit. Annyi
biztos hogy sajnos személyes találkozásra nem lesz módunk, mert mint írtam a férjem
bolondnak nézne, már így is furcsán néz rám, elmesélem miért...

Kedjük az elején.
Kislányom múlthéten lett ……hónapos. Külön szobába alszunk már ……hónapja, hisz
azóta átalussza az éjszakát (este 8-reggel 7-ig).
Múlthét óta viszont teljesen felborult minden.
Napközben nem igen aludt, és este is borzasztó nehezen ment az altatása (ami eddig
nem volt gond). Volt hogy két órán át altattam, amikor elaludt beraktam az ágyába,
és rögtön felsírt. Ez többször előfordul, de nem minden esetben. Azt figyeltem meg,
ha én jól alszom, Ő nem és fordítva. Engem is rémálmok gyötörnek. Öldöznek, sír a
gyerek, majd hirtelen valami megszállja és beszélni kezd, és hasonlókat. Többször
nyöszörög éjszaka, nem alszik nyugodtan. Én is sokszor érzem , hogy mintha lenne ott
valaki.
Ma hajnali fél 2-kor felébredt a pici. …… hónapja nem történt ilyen. Először
nyöszörgött, majd rötyögött az ágyába. Kivettem, megnyugtattam, de nem bírtam
visszaaltatni, csak úgy hogy lefeküdt mellénk.
Többször csapkodja a fejét ijedten, nagyon furcsa.

Még egy fura dolog…. hete földrengést érzett a férjem, de csak a mi ágyunk rezgett
(én is éreztem). FElkeltünk semmi nem mozdult a helyéről, és a szomszédok sem
észleltek semmit. Az ágy rezgés után pár perccel a pici szobájában kezdek kicsit
zenélni a macik (forgó-zenélő játék):

Érdekes, mert én egyáltalán nem hiszek, illetve hittem az ilyen mende-mondákban.
Most viszont hogy velünk történnek ilyen érdekes dolgok, nem tudom mi tévő legyek.
Kérem, válaszoljon levelemre, hogy mit tudnék én tenni, ……
Várom levelét!

Köszönettel: …….
         


                 
67.    
Kedves Valentin!

Olvastam a honlapotokat és úgy döntöttem írok egy levelet nektek.
Néhány éve foglalkozom én is "spirituális" dolgokkal (korábban
pszichotronikát tanultam egy keveset, majd ……. tanítványa
lettem).
Így van némi inforációm a megszállásról, illetve arról, hogy az
általatok is kifejtett betegségeknek (pl.: skizofrénia) milyen okai
lehetnek.
A konkrét probléma a következő: a héten lesz pontosan egy éve, hogy a
mennyasszonyom elhagyott és szakított velem.
A fő probléma a következő dolog: gyakorlatilag a megszállás számos
jelét tapasztaltam rajta én is, illetve a családja is (illetve saját
bevallása szerint sokszor ő maga is: hangokat hall, úgy érzi
irányítják, nem saját gondolatai vannak, teljesen megváltozott a
jelleme, erős hangulatingadozások, mintha kettős énje lenne, olyan
dolgokat csinál, amiről ő maga sem tudja miért tette stb.). Az elmúlt
egy évben minden lehetséges segítséget megpróbáltam megadni, de eddig
nem volt hajlandó elmenni sehova, ahol esetleg segíteni tudnának neki.
Próbálták többen távolról megoldani a dolgot, de senkinek nem sikerült
átütő sikert elérni. A kérdésem az lenne, ti tudtok akár távolról is
hatékonyan segíteni? Illetve mit tanácsoltok mit lehet ilyenkor tenni?
Hiszen ő nem önmaga azóta, kisebb időkre vannak "tisztább" pillanatai,
aztán megint romlik stb.
Előre is köszönöm a válaszotokat. ……..

Köszönettel:

68.    
Kedves Valentin!

Ma találtam Rátok a neten és mondhatom rettentő izgalom, és öröm fogott el.Nem
vagyok teljesen járatlan a spiritizmusban, de rengeteg dolgot nem tudok, de azt
igen, hogy nem véletlen az ami történik velünk  és főleg velem. Röviden megpróbálom
leírni. Talán úgy ……. év óta nem úgy mennek a dolgok mint kellene mi ……
vagyíunk már ……éve azt mondhatom, hogy kb. …… évig igazán jól mentek a dolgok
mindíg sok munkánk volt ezért talán az átlagtól kicsit jobban is ment a szekér.
Aztán valami történhetett mert mára szinte csak vegetálunk, munka allig van a férjem
rettentő negatív lett, és ami talán a legnagyobb baj én kb……… éve beteg lettem amire
még mindíg nem derűlt fény.Meg kell, hogy mondjam én egy egészséges ember volta
világ életemben és most is az vagyok, csak valami történt amit talán már sejtek,
hogy mi és ezért kaphattam ezt a dolgot mert tudom,hogy meggyógyulok,csak nem
mindegy mikor és hogy. Bizonyára fentről koppinthattak a fejemre amit talán meg is
érdemeltem, de mára már nagyon sokat változtam, és ugy gondolom már megérdemlem,
hogy újra tudjak járni, hisz úgy érzem nekem még feladatom van itt a földön hisz van
már …… gyönyörű unokám és még szeretném ha a fiam is megajándékozna minket
unokával, hogy még önfeletten tudjak velük bújócskázni játszani.
A lényeg, azt mondják az orvosok, hogy és ezt most nem szívesen írom le mert nem
szeretem ezt a mondatot, "gyógyíthatatlan" betegség amit tudjuk, hogy nem igaz mert
ílyen nincs, vagy is ………. Lényeg már nagyon sok helyen
megfordúltam többek közöt sok természetgyógyásznál és gyógyítónál is, de idáig még
semmi, tehát szeetném veletek felvenni a kapcsolatot, hogy mi tévők legyünk most
már.
Az olvasottak alapján nagyon megszeretelek Titeket és bízom benne, hogy együtt
sikerülni fog!
69.    
Üdv!
A következőben kérném a  segítségüket.
Adott a legjobb barátom, aki az orvosok szerint skizofrén, de tudjuk hogy
nem az.
Adott egy 2 emeletes falusi ház amiben az édesapjával él, és furcsa dolgok
történnek ott(magam tapasztaltam)
De tegnap este történt az eddigi ledurvább dolog.
A barátnője nála aludt, és lefeküdtek aludni. Ő nagyon fáradt volt emrt
dolgozott.Elmondása szerint innentől se kép se hang.
A barátnője mesélte el a dolgokat:
így kezdődött
Felkelt elöször ki nyomta a tv-t mert idegesítette az zaja.aztán cigit akart
gyújtani de beledobta a dobozt a táskámba ütl velem szembe és nézettl a
ruhákfelé az ágyon. Nyultl arra mintha vki kezét fogná aztán tiszta
könnyeslettaszeme ledobta a cigit megöleltem h miabaj erre mondta h ne és a
falnak lökött
Utána rámnézett és kérdezte h mi van? Mosolygott meggyujtotta az én meg a ő
cigijét is. Mind a 2 a kezébe volt vigyorgott megégette magát megcsaptam h
nem vagy vicces de folytatta és elvettem tőle utána megharapta a nyakam és
azt mondta h már nem az vagyok akibe beleszerettél. ezt a barátnője írta .
nem tudjuk mit tegyünk. már évek óta történnek dolgoka házban de már
hozzászoktunk de ez most betette a kaput. barátom azt mondja hogy jót akar a
szellem meg mutat dolgokat de szerintem ez akkor sem mehet így tovább
segítségüket előre is köszönöm.
70.    
Kedves Valentin. …… vagyok …….. Koszonom biztato  
leveled! Nos akkor most a joslast terek : a tema a halottak latasa  
lesz ,kb …… eve hogy kezdttem latni ezeket a dolgokat elejente nagyon  
rossz volt mert szoltak hozzam, hivtak, kerestek, es akar mikor meg  
jelentek de soha nem ertettem mit akarnak, de kerttem oket hogy  
probaljanak maskeppen szolni, hogy en is meg ertcsem es sikerult.  Sot  
ma mar orom szamomra ha veluk beszelek nem felunk 1 mastol sot komojan  
nekem ojan erot adnak hogy csoda!!Ha embereknek beszelek uzenetukrol  
es masok tudakoznak valami dolgok utan nagyon erosen konnyezik a  
szemem sot sir a szemem. Van jo par tapasztalatom ! De ezzel nem  
untatok senkit. De akkor mit is akarok? Hat igen ez az! Velosen en  
akkor erzem jol magam es erosnek ha beszelhetek az embereknek errol  
sot ugy tudok josolni pl ha valaki halott hozza tartozojat meg  
kerdezuk, hogy hejes lesz- e ha igy vagy ugy dontunk?! Vagyis  
szeretnek minnel tobb embernek beszelni,  uzenni. De hogyan? Igaz  
emlitem van tenyleg jo par akinek mar beszelgettem halottakal de most  
valamiert szunet van?!. Ha valakinek segithetek szoljatok! Igaz a leg  
leg jobb vilna a szemejes kapcs. De ha nem akkor marad a skype. Neven;  
……

Zoli
71.    

Üdvözlöm!
Olvastam az oldalukon a fiatal lányról, akin a párja egy holt lelket talált. Na most
a vitákkal kapcsolatban én hasonló vagyok, ezért mertem írni. Sokszor olyan düh tud
kitörni belőlem, hogy utólag elcsodálkozom magamon. Nem értem, miért vagyok ilyen,
sokszor érzem, hogy le akarok állni, de nem megy, folytatom a hisztériát. Konkrétan
veszekszem magammal, hogy hagyjam abba...
Nem tudom, mit kéne tennem, tudna nekem valami tanácsot adni?
Előre is köszönöm a válaszát!
Szabó Krisztina
72.    
Kedves Szelleműzők! …… vagyok …….lakom és alkalmanként fura
dolgok történnek a lakásomban!Csörgés ajtó csapódás égő villany!Ezek tavaly
történtek majd egy nagy buli alkalmával csaknem fél évig véget is értek!De nemrég
megint előröl kezdődött minden.Hideg van a szobában akárhogy is fűtők (alkalmanként)
nem tudok aludni volt ,hogy bejöttem az erkélyről a meleg szobába és kirázott a
hideg este érzem ,hogy figyel valami.Egyik éjjel kíváncsiságból bekapcsolva hagytam
a hifimet filmekben láttam ,hogy ha van valami akkor berezonál és igen ez is
sikerült pedig semmilyen más elektronikai eszköz a közelében se volt.Tegnap este
………én akárhogy fűtöttem a szobámat hideg maradt!Nem akarok semmit tenni nehogy
nagyobb baj legyen ebből ,de biztos vagyok benne ,hogy nem vagyok egyedül!
Segítséget szeretnék kérni mi tévő legyek!Válaszát előre is köszönöm!Üdvözlettel
……73.    
Szia Valentin, én ……. vagyok, olvastam a SZELLEM ELNGEDÉS fórumot és itt
találtam ezt az e-mail címet,remélem hogy nem lesz probléma,hogy így veszem fel
veled a kapcsolatot...
Na,de rátérve a problémámra,ill. jobbanmondva a feleségem problémája
ez,mégpedig, h úgy érzi,h valaki figyeli,éjjel nem alszik mert vakit érez az
ágy mellett állva,retteg éjjel felkelni az ágyból...rossz a köztudata és
egyszerűen fél este egyedül itthon,mert úgy érzi,h nincs egyedül és ezek az
érzései egyre jobban fokozódnak az utóbbi időben és ez már nekem is zavaró
kezd lenni...
Ezért kérném a tanácsodat,h mit lehet ilyen esetben tenni,vagy hogyan lehetne
elengedni egy ilyen szellemet,remélem,h van rá lehetőségünk?


Válaszodat előre is köszönjük.


Üdv. …..74.    
Tisztelt Valentin! Talán kezdem az elején,második gyermekünk
középsúlyosan sérült értelmi fogyatékkal élő immár…… éves
fiú.Alapvetően nem vagy kevés szót használva beszél, kedves jó kedélyű
gyermek.Problémák ……. hónapja kezdődtek, zárkózottá és szorongóvá
vált kezdetben csak néha esténként hadonászott és rugdosott maga elé a
semmibe, furcsa mozdulatokat csinál a kezével a nyakától söpörve.Ilyenkor
bármit mondunk nem reagál csak egy bizonyos irányba figyel.Az idő
múlásával sajnos romlott a helyzet egyre gyakrabban már a nap más szakaiban
is előfordul valamikor rövidebb vagy hosszabb ideig tartóan, amikor vége a
gyereken meg könnyebülés látszódik és mosolyog!Ma már nem csak üt és
rúg felé hanem köpköd is volt hogy egyedül volt a szobájában és küldte
a mennyé és fogd be szavakkal!Mikor kérdeztük azt mondta beszél neki és
volt hogy bácsi de volt már néni is!Volt már igen heves kitörései is az
édesanyát is megütötte mikor elmúlt sírva fakadt, nagyon ritkán
sír!Eleinte a gyertya és a füstölő segített mára már inkább nem!Talán
még annyit ……éve költöztünk ebbe a házba ami a szüleim háza édesanyám
ma is velünk él édesapám rég elhunyt!Eleinte jól éreztük magunkat a
lakásban ma már nem így van!Kérem ha tud segítsen szeretnénk vissza kapni
a régi …… gyermekünket!Tisztelettel:……..75.    
Jó estét ! ……. vagyok.
Szeretném a segítségüket kérni abban,hogy a nagymamám szelleme örökre
eltávozzon.
A következők történtek és történnek velem :
-jelenlétét érzem a fényképeivel és használati tárgyaival
-zajokat,zörejeket hallok
-érzem a hidegségét
Valamilyen szinten elengedtem,de a tudatalattimmal mégis itt
tartom………..-én volt a temetés.
Rossz érzés,hogy itt van,de csak a saját szobámban érzem a jelenlétét,onnan
nem hajlandó távozni.
Lassan …… éves leszek és félek a szobámban,holott tudom ,hogy nem bánt,de a
félsz mégis bennem van.
Várom válaszukat mielőbb!
Tisztelettel : …..
76.    
Kedves Valentin!

A segítségedet szeretnénk kérni, olvastuk a honlapodon, hogy távoli
segítségnyújtásra is van lehetőség.
Egy kis faluban élünk és jelenleg nagyon szerények az anyagi lehetőségeink.
Szeretnénk leírni a problémánkat:
Azért fordulunk Hozzád ketten a problémáinkkal, mert szinte azonosak, amúgy
is egy házon belül élünk és  ugyanazokat a munkákat végezzük és nagyon jó a
kapcsolatunk.
Nem tudjuk, hogy átok, vagy rontás van-e rajtunk, de mondhatnánk úgy is,
hogy szinte semmi nem sikerül az életünkben, ha van egy kevés siker, utána
ismét jönnek a kudarcok sorozatai.
Az elmúlt …..évben nagyon sokat dolgoztunk, mivel tudjuk, hogy folyamatosan
tanulni kell, ezért állandóan tanultunk, kitartóan tettük a dolgunkat, de
semmi eredménye nem volt, a …… évvel ezelőtti helyzethez képest még
mélyebbre süllyedtünk.
Sokat töprengtünk a kiúton , de nem igazán láttuk a megoldást, még végül
egy isteni csoda folytán rátaláltunk a honlapodra és éreztük, hogy ez nem
véletlen, hisszük, hogy a Te segítségeddel jobbra fordul az életünk.
Nem tudjuk, hogy a sikertelenségünket mi, vagy ki okozza, mert jó
embereknek tartjuk magunkat,…. év alatt ….. betegünket ápoltunk tisztességgel
végig a halálukig.
Sajnos a házon belül, ahol élünk, van egy nagyon negatív ember, akivel
jelenleg kényszerűségből lakunk együtt, állandóan panaszkodik, átkozódik,
gyűlölködik, de mégis sokkal több minden sikerül neki az életében, ezt nem
értjük.
Mi magunk igyekszünk másokon segíteni, pozitívan gondolkodni, cselekedni.
Jelenleg az egyikünk, aki …… éves tele van betegségekkel, rokkantnyugdíjas,
a másikunk …… éves, munkanélküli.
Úgy érezzük, hogy a házban, ahol élünk itt is az elmúlt évtizedek sok
szenvedése, könnyei befolyásolják a sikertelenségünket, de mellette még más
okai is lehetnek.
A segítségedet szeretnénk kérni, hogy jobbá váljon az életünk, hogy mi is
megérezzük a siker ízét, hogy boldogabbak tudjunk lenni.
Elolvastuk, hogy az eredményesség után kell fizetnünk, természetesen alig
várjuk, hogy fizethessünk, mert az már azt jelenti, hogy pozitívan
változott az életünk.
Nagy reményekkel és hittel várjuk válaszodat és előre is nagyon
megköszönjük a segítségedet!
Jó egészséged és boldogságot kívánunk Neked és Családodnak!
Üdvözlettel:
……77.    

Kedves Valentin!

……. vagyok,……. éves. Előre szeretnék elnézést kérni a zavaros
fogalmazásért, mert bár tudom, hogy butaság, hiszen Önök nap mint nap
találkoznak az enyémhez hasonló esettel, mégis nehezen beszélek róla.
Nem emlékszem, mikor kezdődött, azt hiszem már gyermek koromban. Egy jelenet
maradt meg, hogy a házunk háta mögött boszorkányosat játszom, és
"gyógyfüveket" gyűjtök, amikor lenéztem a kezemre, és hirtelen belém
hasított, hogy de hiszen ezek egy gyerek kezei! Nagyon megrémültem, de a
folytatásra nem emlékszem.
Mindig féltem a sötéttől és az egyedül alvástól, ez sajnos a mai napig
megmaradt.
…….éves korom környékén egy barátnőmmel elkezdtünk boszorkányosat
játszani, én ingával próbálkoztam, ő varázsigékkel. Attól félek, magamra
szabadítottam valamit, valami borzasztót. Az eszem, a szívem a jó felé húz,
jót akarok cselekedni és jót akarok tenni az emberekkel, de belül a gonosz hang
sokszor ellent mond, nagyon nehéz visszatartanom, egyre nehezebb. Ezt az emailt is
hetek óta fogalmazom,de ma úgy éreztem, ha most nem, akkor soha.
Nincs mitől félnem, mégis sokszor rám tör az ok nélküli pánik, rettenetes
szívdobogással járó félelem. Szerencsésnek mondhatom magam, sőt, kijelentem,
hogy szerencsés vagyok, mert a férjem elfogadja ezt, és próbál segíteni, ahogy
tud. Olyan ő, mint egy pajzs, ami megvéd, sok esetben saját magamtól, elkísér
a fürdőbe, ha félek egyedül, de nem lehetünk mindig együtt, és úgy érzem,
most már nekem kell lépnem, nem lehetek tovább a saját sorsom elrontója.
A tükröktől félek, sokszor úgy érzem, Ő néz engem az én szemeimen át.
Gyakran kerülget az öngyilkosság gondolata.
Kérem, segítsenek rajtam! ……lakom, közel ……... Sajnos nincs
sok pénzem, így nem tudom Önöket meghívni az otthonunkba, viszont mielőbbi
segítségre van szükségem. Hogyan működik a távsegítség? Azt hiszem,
számomra ez lenne az ideális. Érzem, hogy sokkal jobb lesz, ha megszabadulok
ettől, ami kísért, és tisztán, önmagamként újra elindulhatok az utamon.
Válaszukat és segítségüket előre is köszönöm!
Tisztelettel
……78.    
Üdvözlöm önöket!……. vagyok és nemrégiben találtam meg az önök weboldalát. Lehet
hogy a mondandóm kicsit hosszú lesz ezért előre is elnézést kérek.Olyan problémám van amiben szerintem önök tudnak segíteni, remélem.
Elsősorban rólam lenne szó mely már gyerekkoromban kezdődött kb ….. éve
volt, hogy éjszaka kellős közepén felébredtem és egy furcsa férfi hang
suttogott a fülembe ez akkoriban nem nagyon tudott érdekelni persze mint
minden kisgyerek nagyon megijedtem, hogy ki volt vagy mi volt az illetve
hogy egyáltalán valós volt-e vagy csak álmodtam. Ez még mai napig megvan
bennem amit ott éreztem azon az éjjel. Ezután volt egy olyan reggelem
amikor kinyitottam a szemem és mikor kikeltem az ágyból úgy éreztem, hogy
nem ide való vagyok persze tudtam, hogy ő az anyukám apukám testvéreim,
hogy szeretem őket, de még is kívülállónak éreztem magam mintha az addigi
életem nem lett volna ez picit furcsán hangzik, de nem tudom másként
megfogalmazni. Ezután teltek az éve és semmi problémám nem volt a gimit is
normálisan végeztem majd leérettségiztem, felvettek egyetemre aminek nagyon
örültem ott az első félévet sikeresen zártam minden vizsgám sikerült és a
szakomon elsősként csak ár ember van aki el tudja végezni az első évet
tökéletesen, ezt azért írom le mert szerepe lesz a későbbiekben. Itt jön az
a rész ami lényeges karácsonykor pontosan …… éve elalváshoz készülődtem
mikor fekszem az ágyban és ugyanaz a hang mely kiskoromban a fülembe súgott
újra előjött. Pontosan azt mondta most az ajtómból, hogy "Szia …… újra
itt vagyok" és ezután az folyosóról gitárhang hallatszott mintha
gitároznának itt megfogtam a gitárt és levittem anyáék szobájába mert nem
tudtam tőle semmit csinálni miután levittem normálisan el tudtam aludni.
Innentől jöttek a gondok de erre is utólag kellett rájönnöm, hogy ennek
lehet köze hozzá. Az egyetemen a következő ….. évem teljes csőd volt nem
tudtam semmiből levizsgázni eltávolodtam az itthoniaktól kizártam őket az
életemből, de ez nekem fel sem tűnt miután most ……… kiderült h az
utóbbi éveimet "nulláztam" hatalmas probléma lett mert persze ezt nem
mondtam el senkinek még a testvéreim sem tudták. Itt még mindig nem lett
vége azt hittem megjavultam de sajnos nem mert a következő ….. évet tehát
……. ugyanolyan rosszul csináltam annak ellenére, hogy tudtam, hogy mit
teszek de nem tudtam ellene semmit tenni nem tudom, hogy miért de valami
mindig megfogott, hogy inkább menjek el mindenhova de a sulit kerüljem de
most már sejtem mi lehetett e mögött. Majd később nyáron miután kiderült,
hogy az eddigi szakomon kirugtak szépen szólva szerencsére nagyon jó
szüleim vannak és már februárba jelentkeztem máshova ahova persze fel is
vettek és itt elkezdtem José Silva agykontroll tanfolyamát és elkezdtem
"harcolni" hogy ez így nem mehetem tovább és legyen az amit én ténylegesen
akarok és én irányítsam az életem. Új szak új munka új élet. Közben
miközben ezt az egészet csináltam voltak nagyon furcsa dolgok olyan
dührohamaim voltak amikre nem tudtam megmagyarázni, hogy mi lehet ez
őrjöngtem volt amikor egy egyszerű nézeteltérés miatt majdnem egy tányért
vágtam földhöz de azt megálltam belerugdostam a falba ilyenkor bármibe
beleütöttem legyen az tégla fa kerítés de az okát nem tudom megmagyarázni.
Ezekből nem kell megijedni mert semmi bajom nincs belőle sérülés
tekintetében, mert szerencsére…….évig kempoztam ami elég jól jött ilyenkor,
hogy ne törjön el a lábam illetve kezem, ohh tényleg majd elfelejtettem,
hogy a …….. is majd most kezdem el újra mert pontosan ….
éve hagytam abba persze ott közre is játszott egy lágyéksérv műtét de az ……
hónap után elmúlt a műtét miatt. Szóval vissza térve elkezdtem
…….. a Jogász szakot ami tetszik tényleg ezt nekem találták ki nem
kell mondanom, hogy a jegyeim ismét tökéletesek minden jól megy a régi
dolgaimat majd most újra kezdem amit abba hagytam. Igen és most volt
November 1-je halottak napja aminek örültem, nem tudom az okát de olyan jó
érzésem volt egész nap boldog voltam és tényleg most is az vagyok rendet
rakok ahogy régen csináltam persze újra rendmániás vagyok de ez nem baj
mert ilyen voltam kitakarítom a szobám egyszerűen nem találok rá szavakat
de ez a változás már nyáron érezhető volt leszámítva a döhös részeket. Igen
és most érkeztünk el a legrosszabb részhez amit ma tudtam hallottam éltem
át és nagyon nem volt jó. Anya össze veszett apával evvel semmi gond mert a
legjobb családokban is megesik, de miután elindultak itthonról lementem
beszélni tesóimmal, hogy mi a franc volt ez, mert nagyon hasonlítot az én
régi dolgaimhoz. A kisebbik testvérem aki persze nem olyan kicsi már gimis
azt mondta anya ugyanúgy viselkedett mint ahogy te csináltál régen
széttépte a papírt amit fogott rá vert az asztalra és úgy üvöltözött mint
eddig még nem igazán. És hozzá teszem semmiségen úgy ahogy nálam
semmiségért rugdostam a falat idegembe.Erre szeretnék választ megoldást vagy bármit ami jó lenne mert ez nekem így
nagyon nem tetszik, hogy most anya csinálja ugyanazt és persze ő nem vesz
róla tudomást. Ez így nagyon nem jó. Mert ennek bármi lehet a vége.Mit lehet csinálni, mert ha most anyán uralkodik az a valami mint ami engem
uralt régen annak beláthatatlan következményei lehetnek mert nekem is …… év
kellett míg felismertem, de még így lehet, hogy valamit nem tudok és ezért
írok most önöknek, és kérnem a segítségüket tanácsot vagy akármit.Azért is elnézést kérek, hogy a mondat szerkesztésemre nem figyeltem lehet
egy kicsit zavaros, de ez nem rég történt pontosan …..órája és kicsit
felidegesítettem magam rajta.Előre is nagyon szépen köszönöm a választ.79.    

Tisztelt Gálik Valentin

Az interneten kerestem megoldást a gondjaimra és az Ön honlapjára bukkantam.
Felcsillant a remény hogy van megoldás az évek óta kínzó,gyötrő
problémámra.Részletesen leírom az életem elmúlt három évét hogy tisztán
lássa miért fordultam Önhöz.

Férjemmel most …….én lesz …..éve hogy összeköltöztünk.Ő özvegy
volt,a felesége rákban halt meg --Már azelőtt is
ismertem őket hogy …………. /a volt felesége/ beteg lett.Nem voltunk barátnők,de
elég jó viszonyban voltunk.
…………. gyermekük volt,úgy szerettem őket mint a saját gyermekeimet.Mikor kiderült
hogy ……………. beteg szinte napi rendszerességgel megfordultam náluk.Segítettem
ellátni a gyerekeket,főzni,vagy csak beszélgetni lelket önteni belé.
Egyszer egy nap mikor már tudtuk hogy nincs gyógymód azt mondta szeretne velem
négyszemközt beszélni.
……………………….

Telt az idő és kb..hónap
múlva megint ketten voltunk a szobába és beszélgettünk.Bejött a férje ……….
és letérdelt az ágya mellé és megakarta csókolni a lábát……… durván
megrúgta és elzavarta.Én szóvá tettem mikor ……..kiment a szobából,hogy nem
bánhat így vele hiszen mindent megtesz neki,szó nélkül és odaadóan ápolja.
"Ha nem tetszik ne lépd át a házam küszöbét többet"válaszolta.
Én attól a naptól fogva nem is mentem.Mikor meghalt lesújtott a hír,hiszen
tudtam……… gyerekkel maradt egyedül a férje.Tudtam hogy segítségre lenne
szüksége,de nem nem tudtam elmenni.
A temetésen csak annyit mondott ……….."vártalak".
Teltek a napok és megkérdezte a rokonokat ki vállalná el a gyerekeket,mert neki
el kell menni dolgozni.Senki nem akart ……….. gyereket a nyakába venni.Maguk a
gyerekek mondták kérdezzen meg engem,hátha én elvállalom a gyereknevelést a
háztartást míg ő dolgozik.
Én időközben elváltam és egyedül neveltem két gyermekemet,a legidősebb meg
együtt élt a barátnőjével.
Meg is kérdezte mit szólok a dologhoz és én sem igennel sem nemmel nem
válaszoltam.Függőbe maradt a kérdés.
A barátság megmaradt és hol én főztem és ő jött az ……. gyerekkel,hol meg ő
főzött és én mentem a gyerekeimmel.
Aztán úgy alakult mivel hús vér emberek vagyunk és mindannyian szeretetre
vágyunk hogy megcsókolt.Kezdett a barátság mássá alakulni……….
össze is költöztünk az ők lakásukba majd ……….össze is
házasodtunk.Ekkor árulta el hogy megígértette vele …….. hogy nem marad sokáig
egyedül és megnősül,hiszen a gyerekeknek anya kell.Ez a ház az …… gyereké
rájuk hagyta az édesanyjuk,……… csak a haszonélvezeti jog van.Nekünk is van
lakásunk,de az csak …….négyzetméteres ez pedig …….Mivel ……embernek tér kell így
én költöztem ide a gyerekeimmel.A legidősebb lányával elég sok konfliktusom
volt.
Ideköltözésünk után ……… héttel furcsa kék foltok jelentek meg rajtam,de
szinte egyik percről a másikra.Éjszaka légszomj gyötört és mint ha valami
nyomta volna a mellkasom.
….. apja és …….. is ebben a házban halt meg és igen nagy törvényű és zsarnok
emberek voltak.Sajnos nem sok jót tudok elmondani róluk.
Különböző tanácsok hatására a foltok elmaradtak,meg szűnt a szorítás,de
maradtak más jelenségek és újabbak is lettek.
Sokszor úgy érzem mintha nem lennék egyedül a szobában,hirtelen elmondhatatlan
rosszullét fog el,a kutyák a lakásban váratlanul vadul elkezdenek ugatni,a
villany fel le kapcsolódik,a két legidősebb lányunk is rossz érzésre
panaszkodik,hirtelen és elég gyakran iszonyú fejfájás fog el az elmúlt
kb……évben szinte semmi nem sikerül,a házasságunk bár imádom a férjemet és
tudom hogy ő is szeret,kihűl,megváltozik,néha hideg szellőt érzek annak
ellenére hogy minden ajtó és ablak csukva van,akárhova nézek mindenütt az …..
arcát látom,furcsa álmaim vannak és abban is ő van.
Nagyon szeretnénk egy babát,a gyerekek is szeretnék,de sajnos idén ………
megkellet szakítani a terhességemet egy olyan  orvosok által megmagyarázhatatlan
ok miatt ami szinte csak az afrikai asszonyok terhességét veszélyezteti.Itt
magyar országon talán minden egymilliomodik várandós kismama kerül
veszélybe.Azóta az orvosok sem értik miért nem sikerül ismét áldott
állapotba kerülnöm hiszen semmi akadályát nem találják.
Az elmúlt évek során mindent megpróbáltam hogy megszabaduljak ettől a
lidércnyomástól.Sajnos eddig sikertelenül.
Már belefáradtam.Szüksége van a családomnak a férjemnek rám,de így nem
vagyok teljes ember.Sokszor összezavarodik minden körülöttem,szinte tombol a
lelkem,dühöng,olyan mint ha rögtön kiszakadna a szívem a lelkem az agyam.
Nem tudom máshogy leírni ezt az érzést.Borzasztó.Érzem hogy itt
van,figyel,kínoz.Miért?Miért nem tud pihenni,hiszen becsülettel nevelem a
gyerekeit,felújítottam a házat,azon vagyok hogy ne hanyagolják el a tanulást.
MIÉRT!!Ordítani szeretnék néha akkora a teher.
Kérem segítsen hogy megszabaduljak és hogy békében és szeretetben élhessek a
férjemmel és a gyerekeinkkel.

                                        Tisztelettel egy nagycsaládos anyuka aki
az utolsó reménysugarat látja80.    
Kedves Valentin!

Az utóbbi hetekben "furcsa" dolgok jelentkeztek a házunkban. A
szokásos kopogás, csattogások mellett, bekapcsol a mósógép,
felkapcsolnak maguktól a lámpák, a gáztűzhely magától le és fel
állítja a hőfokot, ráadásul az imént a kislányom kikapcsolt
távirányítós autója magától indult el többször is, amely jelenségről
már nem tudok mást gondolni... Ezek mellé párosul a szívbetegségem
fokozódása, az erősebb gyógyszerek mellett is. A hétköznapi dolgok már
nem akarnak összejönni, ami eddig simán ment, minden megnehezült, de
nem ezektől a jelenségektől fakadó idegességtől, hiszen a mindennnapok
során nem is gondolok rájuk és nem is foglalkozom velük. Tehát ezek a
dolgok jelen vannak, akkor is ha tudomást sem vettem róluk eddig.
Amely nem adna magában okot arra, hogy írjak önnek, de minden általam
leírt "dolog" egyszerre kezdődött el kb. ….. hete.

Úgy érzem, mintha megátkoztak volna, engem és a házat is, vagy valami lenne itt.

Az ön véleményét kérném ezzel kapcsolatban, hogy mit gondol az esetről
a tanácsát kérném! Mit tudnánk ezekkel kapcsolatban vagy ellen
kezdeni?

Köszönöm szépen előre is a válaszát!

……81.    
Kedves Valentin!

Tegnap este már éreztem a pozitív változást, nyugalom öntött el, az eddigi
haragom elpárolgott, jobban éreztem magam, békesség szállt meg.
Éjszaka fázós, borzongató érzés volt egy ideig rajtam, de pár óra alatt
elmúlt , nyugodt , békés éjszakám volt, pihenten ébredtem, ami az előtt nem
volt jellemző.
Nagyon köszönöm a segítséged, tiszta szívemből hiszem és érzem a jótékony
hatást és a pozitív energiákat!
A házzal kapcsolatban az volt az érzésünk, hogy innen is eltűntek a negatív
energiák. Reménykedünk benne, hogy az előző levelünkben említett negatív
energiákat kibocsájtó ember, akivel együtt kell élnünk
nem lesz ránk többé negatív hatással.
Arra szeretnénk kérni, hogy a ……… is végezd el az átok és a rontás
levételt.
Előre is hálásan köszönjük a segítséged!
Szép, eredményes hétvégét kívánunk Neked és a Családodnak!
Üdvözlettel: ……82.    
Tisztelt Cím(, Valentina és a többi segítő szándékú társuk)!

Én egy ……. éves, egyedülálló anyuka vagyok, és egyre elkeseredettebb!
Azzal kapcsolatban keresem meg Önöket, hogy több jóslással foglalkozó
személy erősítette már meg azt, hogy rontás van rajtam és a szerelmi
életemen, amit magam is évek óta tapasztalok! Bármibe kezdek balul sül el,
csak veszteségek érnek, mind anyagi, mind szakmai, mind szerelmi téren!
Válásom után több kapcsolatom volt, de végül mindegyik rosszul ért véget!
Szinte már félek megismerkedni valakivel, mert érzem magamon a rontást és
tudom úgysem lesz e miatt tartós! A legnagyobb baj, hogy úgy érzem valaki
már a…… éves ártatlan kislányomra is rontást küldött, mert nagyon
megváltozott(rossz irányba), zaklatott, nem megy neki úgy az iskola sem,
ahogyan szeretné! Sajnos még én sem lehetek mellette, mert a folyamatos
balul elsült dolgok(szakmai, anyagi, szerelmi) külföldön kellett munkát
találnom, hogy eltudjam a kislányom tartani egyedül is!
Nagyon kérem Önöket próbáljanak meg így távolból segíteni, mert már semmi
másban nem bízom! Amennyiben azt tapasztalom, hogy a rontás megszűnt rólam
és kislányomról természetesen nem leszek hálátlan és támogatom Önöket, hogy
további bajba került, elkeseredett ember társaimon segíteni tudjanak!
Kérem írják meg mit kell tennem, mire van Önöknek szüksége, hogy a távolból
segíteni tudjanak!

Nagyon Köszönöm!

Tisztelettel83.    
Tiszteletem!

Egy olyan problémába szeretnék segítséget kérni ami elég nagy.A barátnőm és
a barátnője idézni szerettek volna egy szellemet.Utána olvastam és teljesen
elrontották.Egy pizsamás kislányt látnak rendszeresen.Mikor megidézték nem
volt különösebb bajuk,csak most jött elő a probléma egy-két hete.A hétvégét
együtt töltöttük négyesbe a barátnőjével a barátjával és mi ketten.A
barátnőm az este folyamán pánikrohamot kapott.Azt mondják a kislány arca
eltorzult és egy kés volt a kezébe.Másnap átmentem a barátnőmhöz aki
elaludt és mikor felkelt a kést az én kezemben látta.Nagyon féltem és nem
tudom mitévő legyek.Megköszönném ha tudnának segíteni nekünk ez ügyben

Üdvözlettel ………
84.    
Kedves Valentin,

Elmúltam ….. éves, és még mindig nem találom a társam, akivel együtt
élhetnék. Próbálkozások néha vannak, de komoly kapcsolatban nagyon régóta
nem volt részem. Pedig mindennél jobban vágyok egy szép párkapcsolatra,
számomra ez lenne a legfontosabb. Legalább 10 éve járok különböző
terápiákra, kineziológushoz, családállításra, oldásokra, egyéb kezelésekre,
de a lényeget tekintve az életem nem változik. Én amit tudtam már mindent
megpróbáltam. Sok terapeuta ígérte már, hogy ő majd segít kioldani a
blokkokat, de eddig nem sikerült senki segítségével változtatni a
helyzeten. Én már tényleg nem tudom, mit tehetnék még, ez az egész már
annyira reménytelen, olyan, mint egy szélmalomharc, amiben nem nyerhetek,
mert hiába dolgozok magamon, hiába teszek bármit, mindig kiderül, hogy nem
visz előbbre. Nincs rossz természetem, könnyű velem kijönni, szeretnek az
emberek, nincs a külsőmben olyasmi, ami oka lehet a kudarcoknak, nincs
probléma az értelmi képességemmel, van 2 diplomám, a szakmámban a lehető
legjobb helyen dolgozom, nincs se anyagi, se egészségügyi problémám. Szóval
objektív oka nincs ennek a helyzetnek.

Meg szeretném kérdezni, hogy mit gondolsz, lehet-e a magánéletbeli
bukdácsolásom oka esetleg hozzám kapcsolódó lélek? És hogy esetleg tudnál-e
segíteni ...

Köszönettel,

…..
85.    
Udvozlom,megkaptam az egyik ismerosomtol a honlapjukat.Nagy szuksegunk van az On
segitsegere.Roviden  leirom a helyzetunket,az edesanyamrol van szo,akit a mamam
halala ota ,orvosrol orvosra hordozunk,de sikertelenul…….. eve kapja a
depresszio gyogyszereket,korhazba volt tobbszor,neha jol van,de ritkan.Kozbe
kialakult egy  gyogyszer fuggoseg is,amibe egyre jobban belemenekul,es
fenyegetozik,hogy ongyilkos lessz.A halottak napja  nagyon megviselte,a mama
sirjanal  amit mondott megdobentett,azt mondta nyugodjek bekeben,de hagyja ot is
elni.VAN mikor fel a laksba es azt mondja,hogy mamamat lassa a konyhaba.Kerem  az On
segitseget ,maradok tisztelletel,es  varom az on valaszat,biva Onbe.86.    
Jo napot kivánok .Erika vagyok romániábol nagy problémám van ugy érzem rontás
van rajtunk minden balul sül el amihez hozzáérek nem birom tovább fogytam …. kg
meghalt aposom hirtelen stb.ezt nem birom sokáig mit tegyek kérem segitsenek
hogyan szabaduljak meg töle .nagyon padlon vagyok .van egy vállalkozűsom ami
bebukott és ez már sok tele vagyok adosággal és ez régen nem igy volt .kérem
segitsenek születtem …… .kőszőnettel …..
87.    
Üdvözlöm!
……… vagyok.
Azzal szeretnék önhöz fordulni, hogy mostanában vagyis 1,5 hónapja
történnek furcsa dolgok.
A munkahelyemen kezdődött az egész. Olyan fura dolgok történnek hogy a
függöny rángatózik, néha a fény megpislákol meg mintha valaki állandóan
figyelne.
Nemrégiben itthon történnek most már fura dolgok és egyre sűrűbben. Egyre
fáradékonyabb vagyok, feszült, agresszív, a hifin a hangerő mindig
hangosodik, kopognak az ajtón, néha fura hang a házban(kopogás,lépcső
recsegése). Azt szeretném megkérdezni hogy tudna-e segíteni a távolból vagy
esetleg megmondani, hogy egyáltalán most van-e itt valaki velem rám
ragadt-e mert egyfolytában félelemben vagyok félve indulok el este
itthonról a munkahelyemre félve jövök haza.
Annyit szeretnék megkérdezni/érdeklődni hogy ha esetleg tudna nekem
segíteni ez az adomány hogy zajlik mennyit kell adni meg hogy esetleg
lehet-e …..ig várni vele?
Előre is köszönöm válaszát!88.    

Kedves Valentin!

Pár  napja költözött a falunkba (…… megye) egy …….házaspár.
Nyelvi kommunikációs segítség miatt kerültünk kapcsolatba. Azt mondják
segíteni jöttek hazánkba. Pár éve beindult a férfinál egy folyamat,
kiválasztott lett, és azóta sok víziója van illetve képes démonokat levenni
emberekről. Azt mondja, nálam kettőt lát. Egyik a párkapcsolatokat tette
tönkre, másik meg mindent, amibe belekezdek (munka, akármi). (röviden
rólam: benne vagyok "ezekben" a dolgokban, de még ilyen démonűzős jelleggel
még nem találkoztam) A párkapcsolatit levette, éreztem is egy ilyen
kellemes boldogságérzést a kulcscsontom alatt a bal oldalon. De a másikra
azt mondja, hogy két este szükséges.És az idő alatt ott kellene
tartózkodnom náluk. Egyik este leviszi a démont és elszámoltatja, a másik
este meg felvisz engen a fénybe és megáld az oltáron. Közben mondott olyat
is, hogy azután ha segítek nekik majd az üzletben ( ………..), házam lesz,
meg gazdag leszek. Szebben fogalmazva, megkapom a megérdemelt bőséget az
életemben.Csak, hogy teljes legyen a történet. A Kérdés a következő: Mit
gondolsz erről a történetről? Most csak az eltávolítandó démon beszél
belőlem, az fél? Így néz ki valahogy egy ilyen démonűzés, ahogy ők is
csinálnák? vagy csak felfújom ezt az egész rituálét, és nem is olyan nagy
dolog?
Válaszod nagyon nagy segítség lenne ( vagy legalább is remélem)
Megköszönném!

Sajnálom, hogy csak a véleményedet szeretném kérni. De cserébe minden JÓT
kívánok és Szeretetet!:-)
……89.    
Jó  napot  kívánok!........  vagyok.

Olvastam  a  honlapjukat  és  felvetődött  bennem  a  kérdés  h   vajon  lehet
h  van  bennem  valaki  vagy  valami?Na most  lehetséges  h  nincs  mert
diagnosztizált  pszichiátriai  beteg  vagyok:Borderline személyiségzavar   .De
különös  módon  pont  a  pszichiáterem  tanácsolta  h  keressek  fel  olyan
intézményeket  akik  ezzel  foglalkoznak. Érdeklődnék  h  mennyire  kerülne
egy megnézetés  és  ha  tényleg  úgy van  akkor  levétel.Válaszukat  előre
is  köszönöm  szépen:……90.    
…… született …….. …. születtem. ……ban
lakom ……n. kérem a segitségét , hogy tisztitson fel a negativ
ártalmaktól.több éve szenvedek külömbözö negativ hatások miadt .több
helyről is kértem már segitséget , de mint később kiderült hogymindenki csak
a pénzt kérte el és cserébe senki nem segitett . voltunk külümbözö
helyekenátok , rontás levétel , tisztitás és védelmet kaptam állitólag ,
házamat is voltak megtisztitani és felszentelni töbször is szerintem
eredménytelenül  .   ön lehet hogy tud segiteni ? megoldható ez távuton? mia
véleménye?mibe kerülne ez nekem?     kérem irjon! üdvözlettel                
…..91.    


Tiszteletem

    Távolról történő segítség nyújtást kérek  szellemelengedes vagy
átok terén Én

……. térségében vagyok szüval messze .

Nagyon szeretném ha segitenének mert  pár darab biztosan van rajtam .szellem

Ha érzem a javulást nem felejtem el az adományt

És ha érdeklik a tőrténetem ami hónapokig tartott  tudnék mesélni a
szellem világról

s o s92.    
Kedves Valentin! Megtaláltam az oldalát és azért írok Önnek! Problémám a
következő: …….-én halt meg a nagymamám (…..)…….
éves korában. Azóta anyukám megváltozott, nem tudja feldolgozni az
elvesztését. Majdnem ……. hónap telt el, de még mindig nem tudja elengedni és
lelkiismeret furdalás gyötri. Gyógyszereken él, minden vasárnap templomba jár
- holott előtte nem volt annyira jellemző. Minden hófordulóra csokrot
készíttet a sírra és a templomba egyaránt. Nagymamám elvesztése óta
kevesebbet törődik a családdal, megromlott a kapcsolatunk és édesapámmal is
többet veszekszik. Attól tartok, ha nem sikerül gyorsan megoldást találni,
hamarosan öngyilkos lesz. Kérem, segítsen gyorsan valamilyen megoldást találni,
mivel jön a szeretet ünnepe, ezért ez egy még kritikusabb időszak lesz az
életében. Hogy tudnánk elérni, hogy valahogy kapcsolatba léphessünk a
nagymamámmal és megtudjunk olyan információkat, amelyek segítségével
édesanyám megtalálhatja a lelki békéjét? Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelettel: …….93.    
Tisztelt Valentin!

A problémánk a következő volna. Egy pár éve vásároltunk lakást ……...
Éveken keresztül semmi probléma nem volt. Egészen addig a pontig míg meg
nem született …… gyermekünk. Most …… hónapos. Olyan dolgokat csinál,
hogy mikor fölé hajolunk a kiságyba, átnéz felettünk és esténként nagyon
nehezen alszik el. Üvölt mintha valaki bántani akarná! Éjszakánként én is
szoktam olyat érezni mintha valaki hideg levegőt fújna rám! Hallottam
olyanról régen hogyha ilyet érzek ne nyissam ki a szemem mert akkor
megszállhat a szellem. Nem tudom ebben van-e igazság de én sose nyitom ki a
szemem. A kérdésem az volna hogy mit lehetne tenni? Válaszukat előre is
köszönöm!

……94.    


Kedves Valentin!

Véletlenül találtam rá az oldalatokra, és rögtön azt éreztem, végre talán
van valaki, aki segíteni tudna nekem. Úgy érzem régóta nincs rendben nagyon
valami körülöttem. Hosszadalmas lenne leírni is, hogy mi minden, hisz
szinte semmi nem sikerül már évek óta, mintha átok ülne rajtam.
Rengetegszer megfordult a fejemben, hogy semmi értelme az életemnek, de …..
éves kicsi lányomra gondolva, szerencsére hamar elvetettem mindig a
gondolatot. Kisebbik lányom, (a ……éves) édesapjánál élünk egy ….. nm-es kis
lakásban, akivel már gyermekem születése előtt megromlott a kapcsolatunk.
Csak azért lakunk itt nála, mert nem tudunk hova költözni, ha ő
nem segítene, nem tudom mi lenne velünk. A munkámat többször is
elvesztettem, úgy …… éve elkezdtem ingatlanozással foglalkozni, de úgy néz
ki, hogy semmi értelme a munkámnak, soha nem sikerül egyetlen tranzakció
sem, így nem keresek egy fillért sem. Reggelente már felkelni sincs kedvem,
esténként nem tudok elaludni nyugtató nélkül. Kilátástalan az egész életem.
A kapcsolataim, Rokoni, baráti, vagy társkapcsolatok, mind csődöt mondanak.
Csupán a kisebbik lányom apja, a lányaim, (a nagyobbik ……. éves, vele is
nagyon nehéz volt kialakítani a megfelelő szülő-gyermek kapcsolatot,
rengeteg konfliktusunk volt, talán most jobb valamivel) és még …… barátnőm
van, akikre számíthatok, akiket nem sikerült még elüldöznöm magam mellől.
Édesapám ……éves koromban meghalt, …… évesen, anyám soha nem volt igazán az
anyám. Most sincs semmilyen kapcsolatunk egymással. Rettenetesen
magányosnak és szerencsétlennek érzem magam. Semmim nincsen már, csak a
félelmeim. Egészségi problémákkal is küszködöm. Esténként, éjszakánként és
reggel is fulladok a rengeteg köhögéstől. Alul működik a pajzsmirigyem, a
látásom rohamosan romlik. Állandó depresszióval küszködöm, szinte soha
sincsen jókedvem.
Kérem segítsetek! ... Muszáj egy élhetőbb életet élnem, legalább a kicsi
lányom miatt.

Köszönettel:

…….95.    
Üdvözlöm Kedves Valentin!
A barátnőm ajánlotta Önöket hogy talán tudnak nekem segíteni mert
kilátástalannak tartom az életemet, ……éves vagyok az édesanyámmal lakom,
van egy rossz kapcsolatom ……éve ami részemről hiába alapul érzelmeken nem
működik,pedig betegsége ellenére mindig kitartottam mellette, ápoltam,de
amolyan macska-egér viszony.
Nagyon vágyom már saját családra,nyugalomra békére, de mind ezidáig
valahogy nem sikerült a társkapcsolatom.
Munkanélküli is vagyok majdnem ……éve kisebb nagyobb megszakításokkal volt
munkám.Jó ideje már semmi sem sikerül sem a társkapcsolat sem pedig az
anyagiak egyszóval kilátástalannak érzem az életemet.
Idejét sem tudom már mikor voltam boldog és felszabadult már a mosolyom sem
őszinte,minden szorongással és félelemmel tölt el.
A mai napom is borzasztó volt ma el kellett altatni a kutyámat is.
Szeretném tudni, hogy átok,szellem, vagy valami más az oka az örökös
nyugtalanságomnak, álmatlan éjszakáimnak, a magánéleti és anyagi
gondjaimnak, és szeretném ha segítenének nekem.

köszönettel:……..

…….96.    
Üdvözlöm. Véletlenül találtam az oldalra a neten. Lányaim nyugtalanul
alszanak, gyakorta félelmetes álmaik vannak . jellemző a félelem a
szobájukkal és több helységgel kapcsolatban.Lányaim … és.. évesek már
nem kicsik. Ugyanakkor én nem tapasztalok ilyet, minden helységben jól
alszom.Kérdezném, hogy lehetséges-e táv tisztítás ha szükséges, amiről
olvastam is.Válaszát köszönöm!......97.    
Jò estèt
Valentin!
Nem is tudom hol kezdjem,màr sok oldalt vègig bongesztem es ratok talaltam es egy
oriasi kèrèsem lenne hozzàtok,ha tudtok legalabb tanacsot adni annak is nagyon
orulnek...ocsemrol lenne szò ….. èves ès nagyon aggodom èrte :( èn tisztàba
vagyok minden dologgal amit oldalatokon màr leìrtatok(Reinkarnáció, isten,
sors/karma,
betegségek eredete, ember, mint teremtő, UFO, asztrális világ,
szellemtudományok, angyalok és velük való kommunikáció) ès orulok hogy vannak
rajtam kivul is ilyen emberek.Akkor beszelnek inkabb ocsemrol,ideznem szavait : "
nagyon elment az agyam.....totál ugy viselkedek már mint egy  nagy drogos....pedig
nem szívok semmit meg nem lovom magam  de nagyon nagy bajok vannak a
fejembe.....halucinálok dolgokat meg ilyenek....sokszor uldosési mániám van...
meg hangokat hallok.....hallod gyagyás lettem :S ...tegnap
majdnem szívrohamot kaptam mikor megláttam h valaki áll elottem a
lépcson...olyan mintha nekimentem volna....és megijedtem...de nem volt
ott semmi :S totál elment az agyam...nemtudok elfáradni …….sose vagyok fáradt
akármit csinálok...nemtom mibajom:S de
tudod mi az h minden nap van…… edzésem meg minden....és hétvégén is
kelek 7-8 kor ......nem tudok elfáradni....soxor mondom valakinek  h
fáradt vagyok....de ez hujeség mert akkor is tudom h dehogy vagyok az....de hogyan ?
olyan vagyok mint egy napelemes ember......ha mozgásba vagyok nem tudok
elfáradni......ez nem így szokott lenni.....pedig én ha pl egy nap fexek
az ágyba sokáig meg nem csinálok semmit akkor elfáradok....de ha
felkelek és mozogok meg minden akkor nem fáradok el. "
Nagyon aggodom velemenyeteket kèrnèm errol a dologrol ... elore is koszonom …..98.    
Tisztelt Gálik úr!

Én egy ….. éves ……… élő lány vagyok...
Nem iszom nem drogozom és nagy vagyok örült..
Az otthonomban még is furcsa dolgok történnek...hátborzongató dolgokat látok
hallok és tapasztalok az édesanyámmal és a  kishúgommal együtt,illetve
lehetséges hogy a…… éves öcsém is csak ő még nem beszél így nem tudja
elmondani.... anyukám orvosról orvosra cipeli mert mióta megszületett
éjszakánként nem alszik, sokszor sír és fél.
A lakásunkban két olyan hely van ahol rosszul és érezzük magunkat nem csak én
a többiek is, az egyik az én szobám a másik pedig az előtte lévő folyosó
ezekben a helyiségekben levertnek érzem magam és fáj a mellkasom, rosszul érzem
magam igazából így kezdődött aztán már láttam is dolgokat "kis gyermekeket"
akik a csukott szoba ajtómon futnak be... de nem az öcséim azok... csoszogásokat
és lépéseket hall az anyukám a húgom pedig álmában furcsa dolgokat csinál,
dobálja magát ugrál és kiabál de nem lehet érteni mit... kb ….. hónappal ez
előtt egy barátom mutatta az ön web oldalát nekem, mikor elmeséltem a dolgokat.
De mivel eddig is békességben megtudtunk lenni a "lakó társunkkal" nem nagyon
érdekelt a dolog ,de tegnap éjjel a frászt hozta rám ugyan is a zárt ajtó
magától nagyon erősen csapódott neki a mögötte lévő szekrénynek... ma
éjjel pedig felriadtam és egy alakot láttam a szoba ajtóban.. az ajtó ismét
nyitva volt.. pedig mikor elaludtam becsuktam és nem tudom mitévő legyek.....
rettegek...félek.... kérem válaszoljon minél hamarabb.....

Köszönettel: …….99.    
Kedves Valentin!

Azzal kezdeném,h még soha nem fordultam ilyesmivel segítségért, és remélem,
nem nevetnek ki. Férjem szerint eltúlzom a dolgot, de én kezdek egyre
nyugtalanabb lenni. Lehet,h önök szerint is butaságokat képzelek be, akkor
kérem, ne haragudjanak a zaklatásért.
Először is bemutatnám a családomat: …. éve vagyunk együtt a párommal,…. éve
vagyunk házasok, van…. gyermekünk: …. éves fiú, … éves fiú és ….. éves lány.
Házasságunk jó, gyermekeink egészségesek.
A történetünk pedig innen érdekes: férjem szüleinek a házában élünk,
anyósom külön lakrészben él (bár többnyire az élettársánál tartózkodik),
vele az én kapcsolatom mondhatjuk nyugodtan,h rossz. A ház nem mai (még
anyósom szülei-é volt), így elrendezése sem volt túl jó, ezért mi tavaly
nyáron átalakítottuk elég komolyan, egybenyitottuk a nappalit a konyhával,
így könnyebb a fürdőbe-wc-be is eljutni. Ezt azért kellett elmesélnem, mert
a nagyfiamnak néhány éve kezdődtek olyan problémái,h egyedül nem mert
elmenni a wc-re, nappal is folyamatosan kell,h égjen a lámpa az egész
házban. Mi ezt a rossz elrendezésre fogtuk. Az átalakítás idejére a
nagymamám lakásába költöztünk, ott a wc szintén kritikus pont volt a fiam
számára, és egyszer mikor épp a wc-nél "vigyáztam rá", elszólta magát, h
milyen jó,h itt a dédinél csak mi lakunk mások nem. (a dédi lakásban lakik,
alatta, fölötte, mellette laknak, mi pedig önálló családi házban lakunk).
Ekkor ezen meglepődtem, de nem foglalkoztunk vele többet. Ősszel
visszaköltöztünk, a wc-téma viszont megmaradt. Kértem pszichológustól
segítséget, ő azt mondta, legyünk türelmesek, hagyjuk égve a lámpát, ez
majd magától elmúlik. Hát nem múlt el, most már sötétedés után a saját
szobájukba sem mer bemenni,ha vki nincs a közelébe, pedig a lámpa
folyamatosan világít. (a wc dolgot azóta általánosította, máshol sem mer
egyedül elmenni a wc-re, minden külső zajnál befogja a fülét,...) Ismét
kértem segítséget, most azt mondták, vmiféle terápiával megpróbálunk együtt
segíteni rajta, de a kiváltó okot már nem tudjuk kideríteni. Ez eddig
tudom,h nem volt olyan érdekes önöknek, de a pici lányom hasonló kezd
lenni, de még erősebben: pár hónappal ezelőtt elkezdett otthon egy néniről
és egy bácsiról beszélni. Gondoltuk, mint a gyerekek szoktak, ő is
láthatatlan lényeket talál ki. Viszont ezek a "lények" visszatérnek. Pl egy
két eset: a gyerekszobában integet az ablak felé, és mondja,h "szia bácsi".
Kérdezem tőle,h hol a bácsi, kint ment az utcán? (nem lát ki az ablakon,
nem ér fel addig). Azt mondta,nem, most ment ki az ablakon. (a bácsi
egyébként ritkán "jön", a néni az, aki gyakrabban visszatér) Egyszer jön át
a nappaliba a játékbabakocsijával és babával, mesekönyvvel, a kanapéhoz
tolja a babakocsit, leül vele szembe,h ő most olvas a babájának, mikor
megszólal,h "néni hagyd békén", majd mérgesebben még2x mondja a semmibe, és
végül vissza is igazítja a babakocsit, mintha vki szerinte hozzányúlt
volna. Melléültem, kérdeztem tőle,h hol a néni, mire ő azt mondta, "itt ül"
és közénk mutatott. Ezt is elmeséltem este az apjának, de ő ezt sem vette
komolyan. 1x apa is itthon volt, mikor jött oda hozzánk,h a néni elvette a
telefonját. Mondtam apjának, most akkor erre ő mondjon vmit. Mondta neki,h
mutasd meg,hol van a néni. Bevezetett minket a lányom egészen a wc-ig, és
mondta,h ott áll. Mondta az apja, akkor kérd vissza a telefonod: mire a
pici odalépett a semmihez és beszélt vele, majd visszafordult hozzánk.
Kérdeztük, mit mondott  a néni, azt mondta,h már visszavitte. Mire a lányom
beszaladt a nappaliba, és ott egyből megtalálta a kanapén a telefonját (azt
nem állítom,h addig nem volt ott, de maga a párbeszéd elég érdekes volt a
számomra). Apa szerint ez még mindig nem jelent semmit. Az utolsó eset
viszont még durvább: szalad át hozzám a gyerekszobából a nappaliba,
felugrik rám, szorítja a nyakamat, és azt kiabálja,h "a néni nem hagy
békén". Kértem, h küldje el akkor a nénit, mire ő az egyik kezével
elkezdett hadonászni a gyerekszoba ajtaja felé, és mondta a néninek,h "menj
innen néni", viszont az ijedség valódi volt, ezt a szorításából éreztem.
Ekkor megkérdeztem a pszichológus ismerősünket,h egy 2 éves gyerek képzel-e
már ennyire láthatatlan barátokat. Szerinte még ehhez kicsi, és a
láthatatlan barátok nem ilyenek, de többet erre ő sem tud mondani.
Kérdeztem,h esetleg a nagyfiamnál is válthatott-e ki vmi hasonló jelenség
ilyen erős félelmet. Mondta,h igen, de ugye ezt már nem tudjuk kideríteni.
Viszont azóta a pici lány is fél a sötéttől, pedig ehhez is kicsi még
állítólag.

Röviden -hosszan :-) - ennyi. Ez az utolsó eset vett rá arra,h komolyan
vegyem a dolgot, még ha a férjem ezzel nem is ért egyet. (a középső
gyermekünk semmi ilyet nem érzékel, nem fél). Megtaláltam az önök
honlapját, elolvastam néhány esetet, így még egy-két dologgal
kiegészíteném: én már csak gyógynövényes altató segítségével tudom kialudni
magam (ennek okát a napi nyüzsire fogtam, bár régen max 6 óra volt az
alvásigényem), néha olyan ingerült vagyok itthon, h percek múlva azt veszem
csak észre, h ez nem is én voltam. A férjemnek évek óta folyamatos
fájdalmai vannak, levegőt alig kap, feküdni, aludni szinte csak órákat tud.
Minden kórházi osztályt végigjárt lassan, de mindenhol azt mondják, mindene
rendben van. Mi villanykapcsolgatást ill. hasonló dolgokat nem érzékelünk.
Azt viszont kiderítettem,h a párom nagyszülei valószínűleg itt is haltak
meg, apukája szintén beteg volt, de ő az élete végét a kórházban töltötte
és ott is halt meg.

Hát ennyi a történetem. Nem tudom, tudnak-e nekem segíteni vagy tanácsot
adni, vagy csak tényleg túlzihálom a dolgot. Még egy olyan gondom is van,h
……. vagyunk, tehát nem lakunk közel önökhöz, de ha tudnak akár a
távolból segíteni, természetesen meghálálom. Persze csak ha önök is úgy
gondolják, h van itt vmi "probléma".

Várom válaszukat, és előre is köszönöm…….


100.    
Tisztelt Valentin! Rátaláltam weboldalukra,ahol nagyon sok érdekességet
olvastam.Számomra ezek már majdnem feledésbe merült dolgok lettek volna,mert
vmi féle vezettetés által( angyali vezettetés)újra megtaláltam vmit.
Velemszületett szellemi képességekkel birok. Pl: érzem a halottakat,árnyakat
látok olykor,jövőbe látok,és az emberek szemein keresztül látok bele a
lelkekbe(ill fényképről is energetikát olvasok......ki milyen ember..,) néha
pedig angyalokat is látok. Nagyon ritka ha szellemet látok,kb…… éve nem volt
ilyen....de pár napja érdekes dolgok vannak itthon.egy
lélek,aki....színes.....és olyan mint egy pap,csak lila palástban,mosolyog. Ki
lehet ő?  Csak vannak dolgok amelyekre még mindig nem sikerült rájönnöm.
Földi mesterem nincs,de rengeteg segítőm van,akik anno segítettek álmokon
keresztül is.csak időközben el kellett költöznöm hazulról,és itt valahogy
nem tudok velük kommunikálni. a ház rezgése tiszta,azt látom.Ezért nem is
értem mi történhetett...!De ha nagy ritkán hazamegyek,akkor mintha nyakamba
zúdúlna a sok információ:) és ez annyira megnyugtat,és feltölt. Angyal
vezetett rá most is az írásra. az okát nem tudom,de jó érzés hogy valakivel
komolyan lehet erről beszélgetni....mert ezeket nem sokan tudják.Rengeteg
kérdésem lenne ha ideje és energiája engedné.Remélem nem tartottam fel
zagyvaságaimmal,ha mégis akkor elnézést kérek érte! További szép napot és
estét kívánok!    101.    
Kedves Valentin!

…. vagyok ……..l. Örömmel olvastam a neten rólatok, hogy vagytok,
és segíteni szoktatok embereknek.
Én jómagam is a magam egyszerű módján akinek csak tudok, segítek, legyen az
ember, vagy állat, kutya vagy macska.
Sajnos, az utóbbi időben olyan dolgok történnek velem, ami nem túl pozitív,
és amiről azt hittem, hogy csak a tévéfilmekben létezik ilyesmi.
….van szó, akivel kb. …….. évig nem igazán tartottam a
kapcsolatot, most viszont előbukkant a "semmiből". Mivel édesanyám már …..
éves, és beteg, ezért bukkant fel, hirtelen.
Édesanyámat szerettem volna ápolni, de …… nem engedte, mert paranoiás,
és "kitalálta, hogy én lopok". Az egészben az a legszebb, hogy a férjét is
meg engem is lefotózott már, hogy bebizonyítsa, hogy mi lopunk.
Már az összes ingatlanban le vannak cserélve a zárak, mert ……szerint
a családban mindenki lop, mindenki tolvaj.
Édesanyámmal olyan papírokat iratott meg, hogy mi ne tudjunk édesanyámhoz
menni látogatóba se.
Jelenleg két büntető pert is indított ellenem, és eltökélt szándéka, hogy
engem börtönbe csukat.
Erre is édesanyámat használja fel, vele irattatja le, hogy állítólagosan
eltűntek azok a bizonyos tárgyak (amik ott sem voltak soha).
Nem igazán tudom, hogy mit csináljak, ……. minden jóindulatom ellenére
mindent átfordít, édesanyámat folyamatosan manipulálja, ellenünk úszítja.
Minden törekvésem kudarcot vall, mert nővérem mindennek az ellenkezőjét
mondja édesanyámnak, édesanyám pedig ……… elhisz mindent.
…… családja, férje, gyermekei csak elmenekülnek a probléma elől, nem
akarnak foglalkozni azzal, hogy ……… beteg.
Valószínűleg nem "csak" paranoiás, hanem skizofrén is. Erre még nincs
konkrét bizonyítékom, de a viselkedése sajnos erre enged következtetni.
Összeesküvés elméleteket sző, stb., stb.
……. rettegtek tőle a beosztottai, voltak, akik nem mertek bemenni
dolgozni (hárman is voltak ilyen emberek) abba ……, ahol …..
volt - szerencsére már csak volt - vezető …...
Magas beosztásban lévő hivatalnokoknak küldött mocskolódó leveleket, akik
szintén félni kezdtek tőle.
Szóval, ……..nem kispályás játékos, az biztos. Kiszámíthatatlanok
a reakciói, sokat hazudozik.
Egyfolytában azt érzem, hogy rajta még segíteni sem tudok. Mindenféle
segítséget visszautasít, ha valaki ellent mer mondani neki csak egyszer is,
akármilyen kis dologról legyen szó, nővérem személyes sértésnek veszi, és
azonnal ellene fordul.
Mit javasoltok nekem, mit tegyek? Ha ti tudnátok nekem segíteni, az maga
lenne a csoda, mert már csak a csodában hiszek.
Várom válaszotokat:…..102.    


Tisztelt Uram!
Véleményem démon vagy démonok vannak bennem és azok okozzák a betegségem, nagyon
sokszor hangokat hallok sokszor káromkodom, de ebben biztos vagyok hogy nem én
mondom ezeket a szavakat.
Egyre jobban elkülönülök érzem a barátaimtól, és egyre nehezebben tudom végezni a
munkám.
Rengeteg cselekvés van amit a kezdik csinálnak mintha nem én irányítanám, és sokszor
a szemem is elváltozik.
Kérem mit kell tennem?
Válaszát előre is köszönöm.103.    
Üdvözlöm!

….. éves lány vagyok. Furcsa dolgok történnek a környezetemben. Eddig
annyira nem foglalkoztatott, de a mai után(elveszett a pénztárcám a
táskámból, mikor még tegnap este ott volt...) már tényleg nagyon
felkeltette a figyelmem.

Mostanában gyakoribbak lettek ezek az eltűnések. A hugom azt mondta, hogy
tegnap mikor hazajött meg volt a kulcs, mert azzal nyitotta ki a kaput, és
nem hagyta benne, felforgattuk ma az egész házat, és nem volt sehol, aztán
el akartam menni boltba, erre nem találtam sehol a pénztárcám, már minden
lehetséges helyen megnéztem, de sehol nincsen. múlthéten a káddugó tűnt el.
Volt 2, és egyik sincs meg, a fürdőben kéne lennie, de nincsen sehol. A
hétvége óta szemöldökcsipeszem is eltűnt, pedig mindig ott van a helyén. A
macskámon sokszor veszem észre, hogy a szobámba megijed, néz a semmibe, és
egyszer csak elszalad.
Hétvégenként a barátoméknál vagyok. Most hétvégén nagyon fura dolog
történt. Ő, a huga, huga barátnője, és én voltunk csak otthon. a barátom
szobája pince volt, és átlett alakítva, szóval lentről hallottuk, hogy az
emeleten nagyon hangos a tv, gondoltuk, hogy biztos tv-znek, de furcsáltuk,
mert soha nem szokott így "üvölteni" a tv... Később felmentünk. Arra
lettünk figyelmesek, hogy az ajtó tárva nyitva, borzalmas hideg volt.
Szoltunk a lányoknak, hogy ők hagyták-e nyitva az ajtót, és azt mondták,
hogy nem. ők a szobában voltak végig, csak a tv-t mentek kikapcsolni, mert
magától bekapcsolt, és nagyon furcsa volt. És ekkor mondtuk mi is, hogy
hallottuk, és mi is furcsáltuk, hogy hangos. Pedig soha nincs hangosra
állítva.
Van egy régebbi történetem. Kb 5 éve történhetett. A hugommal egyedül
voltunk itthon. Este volt. ő a konyhában volt, én meg a nappaliban.
Egyszercsak szalad be, hogy hallott vmi hangos zajt, nagyon félt, én meg
kinevettem, hogy "jajj te mindent beképzelsz" szétnéztem a konyhába, nem
volt semmi... jövünk ki a konyhából, beérünk az ebédlőbe, és akkor egy
hatalmas robannásszerű hangot hallottunk közvetlen közelünkben, mintha az
asztalból jött volna. Nagyon nagyon megijedtünk, Azóta se tudjuk
megmagyarázni ezt.
Mostanában majdnem csak negatív dolgok érnek. Nem érzem magam jól.
Egyáltalán nem vagyok paranoiás. Csak nem érterm, mért történnek ezek.

Esetleg egy szellem van a dologban?

Várom válaszát.

Üdvözlettel

……104.    
Kedves Valentin!


Most találtam rá az oldalatokra, és a távsegítség nevű "szolgáltatásotok" nagyon
felcsigázott, ugyanis pont ilyesmit kerestem a problémám megoldására.
Évek óta úgy érzem, hogy szellem lehet rajtam, vagy körülöttem (Istenem, ezt még így
személytelenül is nagyon ciki leírni) de nem csináltam semmit, csak éltem ezzel a
tudattal, és nem mondtam senkinek, mert teljesen hülyének néznének. A mi
családunkban nem divat az ilyesmi, mindenki két lábbal áll a földön, ilyet, hogy
szellem, meg spiritualitás nem lehet beleszőni a beszélgetésbe, mert azonnal jön
szemforgatás, meg az "ugyanmáááár". Most elszántam magam, hogy megtudom a biztosat,
ha rajtam, vagy körülöttem van megszabadulok tőle, ha nincs, akkor pedig sürgősen
orvoshoz megyek, hogy a fizikai tüneteimmel kezdjen valamit, mert ez így nagyon nem
jó.
Februárban leszek …..éves, életem teljében kéne lennem, mégis 11 órai alvás után nem
tudok felkelni, még két óráig csak ásítozom és csoszogok, fáradtabb vagyok reggel,
mint este lefekvés előtt. Kezem, lábam mindig hideg és akárhány pulcsit veszek
magamra, hidegfuvallatokat érzek időnként, kiráz a hideg, áll a szőr a hátamon,
karomon, mintha ruha nélkül állnék a szélben. Soha nem voltam félős, gyakran voltam
egyedül éjszaka a házban, és nem féltem, az utóbbi másfél évben viszont elkezdtem
félni a sötétben. Ez mára odáig fajult, hogy egyáltalán nem tudok aludni ha egyedül
vagyok, felöltözöm és felkapcsolom a villanyokat, kimegyek a konyhába és ott várom
meg a reggelt. Annyira kiszolgáltatottnak érzem magam a sötétben, hogy még ébren sem
maradok az ágyban, de még a hálószobában sem. Szerencsére csak ritkán vagyok
egyedül, de nyáron pl két egymást követő éjszaka nem feküdtem le, ébren töltöttem
két éjszakát és két nappalt a konyhában, képtelen voltam lefeküdni
egyedül.(napközben sem alszom ha egyedül vagyok) ……éve lakunk ebben a házban, de kb
…… ezelőttig nem volt ilyen gondom. Olvastam az esettanulmányokat, nálunk
nem tűnnek el tárgyak, nincsenek hangok, vagy szagok, csak ilyen tompa hideg,
valahogy nem érzem az otthon melegét. Itthon dolgozom, napi 10 órát kint vagyok a
konyhában, a két szobában tíz percet nem töltök a nap folyamán. A konyhában egész
jól elvagyok, de a szobákba nem nagyon megyek. Nem félek napközben, de valahogy
mégsem szeretek a szobákban lenni, csak ha már a család többi tagja is hazaér, akkor
megyek én is be. A párom és a kisfiam korán reggel elmennek dolgozni, iskolába és
csak délután jönnek haza, nekik semmi problémájuk nincs, nem fáznak, nem érzik
rosszul magukat, nem fáradtak. Én a félelmeim megjelenésével egyidőben elkezdtem
kerülni az embereket, szinte minden nap jönnek hozzánk árut átvenni, de mindig
valaki mást küldök ki a csomaggal, hogy ne kelljen találkoznom senkivel még fél
percre se. Sehová nem megyek, nem mozdulok ki itthonról, mert nem kívánok az emberek
közé menni, nem járok baráti társaságba, mindig kitalálok valamit, hogy miért nem
tudok menni. Ez már a páromnak is feltűnt és végülis emiatt mondta, hogy orvoshoz
kellene mennem, mert ez már nem normális dolog, régen nem ilyen voltam. Egy darabig
magam sem voltam tudatában ezeknek a dolgoknak, ráfogtam a munkára, hogy nincs időm,
azért nem megyek sehová, de mióta a párom azt mondta, hogy nem egészséges ahogyan
viselkedem az utóbbi időben, magamba néztem és rájöttem, hogy tényleg, észre sem
vettem és egészen megváltoztam. Most tudatosan odafigyelek, én adom át a csomagokat
három napja, elmegyek 1-1 helyre, de már előre rosszul érzem magam, próbálok
kifogásokat találni és szeretném ha nem kéne csinálnom és közben is rosszul érzem
magam, szeretném mihamarabb letudni a dolgot. Egész nap ezen agyalok, hogy délután
két emberrel találkoznom kell a kapuban kemény fél percre és jaj mi lesz.
Az utóbbi hetekben nagyon sok …….. előadást hallgattam meg, elkezdtem az imát
is csinálni esténként, de többször újra kell kezdenem, mert miközben pozitív,
vágyott dolgokra gondolok és mondom az imámban, rendszeresen olyan mintha valaki a
szavamba vágna és pont az ellenkezőjét, csupa negatív dolgot mondana, vagy egy
negatív képet vetít elém. Ez napközben is így van, próbálok pozitívan gondolkozni,
de mintha nem egyedül lennék a fejemben, az én pozitív gondolataimmal párhuzamosan
jönnek a negatív gondolatok is. Én nem tudom másnál ez hogy van, de szerintem ez nem
normális dolog, hogy nem tudok arra gondolni amire én akarok.
Tavaly nyáron csőtörés volt az utcánkban pont a kocsibeállónk előtt, és napokig nem
tudtunk éjszakára beállni, kint volt az autó az utcán. A hálószoba ablaktól kb hat
méterre állt az autó, füleltem, nehogy valami legyen vele, akkor éppen az volt a
félelmem, hogy ellopják. Éjszaka többször felébredtem, tisztán és hangosan
"hallottam" ahogy betörték az üveget és kinyitották a kocsiajtót, rohantam ki és
semmi, síri csend az utcán, a kocsi persze érintetlen volt. Ezt megcsináltam egy
éjszaka vagy négyszer, a párom határozottan hülyének nézett, haragudott rám és már
nem is volt hajlandó kijönni velem az utcára megnézni mi történt. Ezután attól
kezdtem félni, hogy betörnek a házba mikor én is otthon vagyok, ezt már nem is
mondtam neki, tudtam, hogy az autós történet után ő maga vinne dilidokihoz. Mikor
hallok valamit, többször megkérdeztem a párom is hallja-e, de nem, ezeket a hangokat
a fejemben hallom. Most ez van, mikor hajnalban mindenki elmegy, felkapcsolom a
villanyokat (az összeset) és így várakozom csendben míg kivilágosodik. Lehetőség
szerint amíg sötét van kint, nem zajongok, csak olyasmit csinálok ami közben tudok
fülelni, hogy mi történik körülöttem. Mikor kivilágosodik ez a kényszerem elmúlik,
nem fülelek tovább. Azt hiszem most jött el a pillanat, hogy valaminek történnie
kell, mert ez így nem mehet tovább.
Egy hete voltunk egy kínai doktornőnél, aki hagyományos kínai akupunktúrával
gyógyít, nagy nehezen rábírt a párom, hogy kísérjem el az első vizsgálatra, hogy ne
menjen egyedül, és a dokinő rám nézett és azt hitte engem kell gyógyítani.
Megvizsgált és közölte, hogy súlyosan energiahiányos vagyok. Mondtam neki, hogy az
nem lehet, mert nagyon odafigyelek arra, hogy mit eszem, vegetáriánus vagyok,
rengeteg zöldséget, gyümölcsöt eszem, napi négy liter zöld teát és pi vizet iszom,
nem eszem cukrot és finomlisztet, viszont nagyon jó táplálékkiegészítőket
fogyasztok, soha nem ittam alkoholt, kávét, életemben egy szál cigarettát nem
szívtam el, szóval elvileg ki kéne csattannom az egészségtől. Csak mégsincs így,
levert vagyok és fáradt, állandóan fázom és rossz gondolataim vannak, annak
ellenére, hogy egész nap pozitív megerősítéseket hallgatok munka közben.

Elnézést, kicsit bő lére eresztettem a problémáim leírását. (ezzel még nincs gondom,
kiterjedt levelezést folytatok, napi 30-40 levelet írok, csak ne kelljen találkoznom
senkivel)
Szerintetek egy általatok nyújtott távsegítség megoldaná a problémámat?  A díjazás
teljesen rendben van, ennyit bőven megér, hogy megszabaduljak a tüneteimtől.

Válaszotokat előre is köszönöm!

üdvözlettel
105.    
Kedves Valentin!   Céltudatosan kerestem segítséget problémámra az
interneten. Megmondom őszintén, hogy nem hittem ezekben a dolgokban sosem, de az
utóbbi időszakban annyi rossz dolog történt velem, amit nagyon
igazságtalannak tartok, hogy most már más területen keresek megoldást
problémáimra, mert kifogytam az erőmből, ami úgy érzem, hogy sokáig vitt
előre.  Több mint egy évvel ezelőtt vége szakadt egy hosszú kapcsolatomnak
(….. év), amelybe nagyon sok energiát, reményt fektettem, hogy családot
alapíthassak. Nagyon csalódott voltam, mert az utolsó hónapokban még
pszichológushoz is eljártam, mert majdnem depressziós lettem a kapcsolatom
megromlása miatt, illetve a körülmények miatt. Két munkahelyen dolgoztam,
akár napi 15 órát és hetente hat napot, lakáshitelt kellett felvennem, amit
nem akartam, de a testvéremet ki kellett fizetnem. Azt hittem, hogy párom ebben
társ lesz, de nem így történt, és végül elváltak útjaink. Igazából
akkor megkönnyebbülést éreztem, és rövid idő múltán összehozott az élet
egy régi ismerősömmel, de nagyon hirtelen szerencsétlenül alakultak a dolgok,
pedig kedveltem a férfit, és mégis úgy tűnt, hogy én miattam nem alakultak
köztünk jól a dolgok. Én úgy éreztem, hogy átvert. Ennyit a
magánéletről.  Munka. Mint írtam, rengeteget dolgoztam, szorgalmas, és
elismert voltam a munkahelyemen, ám idén novemberben kénytelen voltam
felmondani, mert a cégem három hónapnyi bérrel tartozott már ekkor, nem
tudtam úgymond tovább hitelezni. Azóta hatalmas anyagi problémákkal küzdök,
főként az egyedül fizetett lakáshitel és a rezsi miatt, emellett főállású
vállalkozó vagyok, próbáltam megállni a saját lábamon, de anyagi
szempontból nem sikerültek a próbálkozásaim, talán még több pénzembe is
került, mint amennyi a haszon volt a munkából.  Ezek a legnagyobb problémáim.
Keresgélek állást, de sajnos a mai világban nagyon nehéz ügy ez. Viszont az
élet apróbb dolgai is nagyon félre sikerülnek. Tegnap véletlenül eltörtem a
szekrényem (elemes szekrénysor), mert kerestem valamit, ma pedig mosogatás
közben, kicsúszott a cső alul a mosogató alatt a helyéről, és elöntötte a
víz a konyhát. A lakás egy nagyon érzékeny pontom mostanában, hisz a
fizethetetlen hitelem miatt árulom is, illetve lehetséges, hogy albérletbe
kéne kiadnom, ezért szeretném megőrizni a viszonylag jó állapotát. Ezek a
dolgok nagyon elkeserítettek.  Szeretném tudni, hogy mi erről a véleménye,
és távolról tud-e segíteni rajtam, amennyiben szükség van rá. Úgy hittem,
hogy pozitív hozzáállás kell csak, de nekem már nincs, egyszerűen nem bírom
energiával, és reménnyel sem tovább ezeket a történéseket, idegileg pedig
egyáltalán. Előre is köszönöm szépen a válaszát! Üdvözlettel: ……106.    
Kedves Valentin! …….. vagyok és szeretnék tanácsot, illetve
segítséget kérni önöktől.Egészen véletlenül találtam rá az oldalukra.
Tudják én nem hiszek a szellemekben, sem a démonokban, de amiket az oldalukon
olvastam, s amik teljes mértékben jellemzőek rám, azok egy kicsit
megijesztettek. Nem tudom, hogy valami szellem garázdálkodik nálunk, vagy csak
egyszerűen őrült vagyok... Kérem segítsenek eldönteni! Tüneteim:- Fura zajok,
szagok, sokszor beszédet is hallok- Hangokat hallok és látok dolgokat. Egy arc,
vagy csak egy sötétebb folt.- Félelem.- Mintha figyelnének.- Depresszió-
Nehezen tudok elaludni- Légfuvallatés még sok más...
S ezek mind csak a szobámra jellemzőek. Bár nem csak ott, hanem az egész
házban, sőt még az iskolában is látok dolgokat. Nem tudom mi a helyzet........
éves vagyok, tanulnom kéne, de a jegyeim folyamatosan romlanak.Kérem
segítségüket!Van valamilyen mód amivel egyedül, segítség nélkül le tudok
számolni a szellemekkel?Vagy nem szellemről van szó, hanem egy betegségről,
skizofréniáról? Várom válaszukat! …..107.    
Üdvözlöm!

Olvastam a weboldalát!

Én egy olyan problémával fordulnék Önhöz, hogy ……-ban meghalt a
nagypapám, lehet, hogy beképzelem, de én sokszor úgy érzem, hogy mellettem
van és figyel! Volt már olyan is, hogy aludtam és arra keltem fel, olyan
éjfél körül, hogy valaki teljes erővel húzza le rólam a takarót, és biztos,
hogy nem álmodtam! Ez volt ….. évvel ezelőtt, azt hittem, hogy többször nem
lesz ilyen, és mondtam is magamnak, hogy biztosan csak álmodtam azt akkor ….
évvel ezelőtt! Viszont….. nappal ezelőtt, újból éreztem valamit, akkor is
éppen aludtam. Éreztem, hogy nagyon fázom és mintha tudta volna az a
valaki, hogy én fázom és megfordította rajtam a takarót úgy, hogy a
melegebb fele legyen a testemen!
És most nem tudom, hogy miért, de amióta a nagypapám meghalt beteges
vagyok, lehet persze, hogy nem attól, de én erre gondolok! Most
izomgörcsöket érzek az egész testemben! És sokszor olyan idegesség fog el,
hogy magamra sem ismerek! És nincs is okom miért idegesnek lenni!

A segítségét szeretném kérni, hogy ez miért lehet, vagy csak beképzelem?

Üdvözlettel:
…..108.    
Szep jonapot kivanok.
    Az en nevem …….. eves vagyok, ……. lakom
,kislanyommal es ferjemmel .Hol is kezdjem tortenetemet.talan az
eljen.Kiskoromban gyakran ereztem ugy mindtha egy kodben elnek neha nem
ertettem mi tortenik velem mintha nem ereztem volna at igazan mik tortennek
velem.Aztan …… eves koromban varatlanul meghalt edesanyam amit nagyon
nehezen viseletem.Kovetkezo evben megismerekdtem ferjemmel akivel nagyon
jol kijottunk ………. decembereben meghalt nagymamam akivel nem voltunki
sehogy sem mert lelkem melyen ot okoltam edesanyam sanyaru eleteert mert
elkuldte othonrol mikor megtudta hogy anyukam terhes a noveremmel.Mamam
temetesen egy hetes terhes voltam akkor meg nem tudtam.Lanyom megszuletet
es valami nem volt rendben persze akkor nem tudtuk .egesz ejjel sirt nem
akart aludni neha telejesen duhrohamot kapott.nem birtam nyugtatni meg. a
teljes ketsegbeese szelen altam. …… ban elkoltoztrunk a mamam  hazaba
amit a noveremre hagyott .eleinte nagyon feltem itt de aztan kisse enyhult
a felemem .A tavaly a dokotrok megallapuitottak hogy a kislenyom autista
,csak az a gond hogy a tunetek nem egyeznek nagyon baratsagos oell puszil
szeret csak neha fel ,es mai napig vissza ternek a duhrohamai. tavaly
voltam csaladallitason ahol kiderult hoyg a mama apukajanal kezdodtek a
gondok azutan kisse enyhultek a tunetek azota mar lehet kisse komunikalni a
lanyommal ,figyelmesebb lett sokkal.ezert fordultam onokhoz  nagy remenyel
vagyok hogy onok tudnak nekunk segiteni.

koszonom szepen hogy onokhoz fordulhattam banatommal remelem tudnak
segiteni
    elore koszonom valaszukat
             maradok tisztelettel ……

109.    
Tisztelt Valentin!A történetem a következő.

…….. anyukám bekerült a pszichiátriára, mivel szeretett volna a
gyógyszereitől úgymond megszabadulni, mivel évtizedek óta
antidepresszánsokon élt, és melléktünetként állandóan esett, törte k a
csontjait.

Miután bekerült gyógyszereit átrendezték ennek hatására teljesen kifordult
önmagából.- Amikor mentem látogatni, pontosabban hétvégére haza akartam
hozni, őrjönve sikítozott hogy meneküljek, ne száljak be a liftbe mert
megölnek. Nagyon megilyedtem, és rettegtem a liftben.

Azóta félek. Pánik rohamjaim voltak, amik enyhültek, de ezt felváltotta a
teljes álmatlanság. Napi 2-3 órát aludtam.

Anyut mikor elhoztuk a kórházból nővéreméknél lakott, néha 2 napig
nálunk.Ez után anyut elhelyetük db egy pszichiátriai otthonban. Nagy erőmbe
telik, hogy meglátogassam. -de ennek ellenére lelkiismeretfurdalásom van
miatta.

Az álmatlanság mellett- mely tart ……hónapja, furcsa gondolatok. nem furcsa
hanem félelmetes gondolatok cikáznak át az agyamon.

Főleg a gyermekeimmel kapcsolatos ártó gondolatok ezek. Tudom hogy ez nem az
én gondolatom, mivel ez nem én vagyok. Hál Istennek van  egy vezetőm kit
angyalnak, felsőbb énnek mondhatok, aki biztosít abban hogy jó úton járok. Ő
tartja bennem még a lelket.…… napja szedek hangulatjavítót, mivel a pszichiáterhez fordultam annak
ellenére hogy a természetes gyógymódokban hiszek. Minden nap imádkozok,
mostmár szinte egész nap.

Elnézést hogy kesze kuszán írok, de próbálom röviden leírni a történetet,
mivel a kezem is eltört tegnap előtt.

Kérem írják meg véleményüket tudnak e segíteni.

Tudom hogy nem vagyok skizofrén, bár gondoltam erre.

Féltem a gyermekeimet és a családomat.

Várom mielőbbi válaszukat.
110.    


Tisztelt Gálik Valentin!
A nevem …… és …. élek családommal…..
……-án születtem ….. (……).Már jó ideje nem vagyok önnmagam
(kb…….-óta). Olyan dolgokat művelek amit nem akarok és egyre rosszabb lesz.
Pszichológusnál is jártam, de a nem segített. Egy hirtelen sugallattól
vezérelve rákerestem a "szellem" szóra a Google-ben. Érdekes dolgokat olvastam a
szellemlevételről és így találtam a te oldaladra. Rengeteg pontban felismerem a
magamon észlelt tüneteket és sajnos a gyerekeimen is. A gyerekek félnek a
lakásban, azt mondják minden éjjel valaki kutat a konyhába az evőeszközök
között. Én nem szoktam kijárni éjjel.de rosszul alszom és van, hogy valóban
lépteket hallok...és mesélhetnék még, de a valódi kérdésem az, hogy hol
kereshetnélek fel, mert igazán érdekelne ez a lehetőség. Úgy érzem ez
segítene megtalálni a régi önnmagam. Kérlek válaszodat küldd az
edi0203@citromail.hu email címre. Tényleg nagy reményeket fűzök a
segítségedhez.
Elöre is köszönömTisztelettel:…..111.    
Üdvözlet!

Én egy ……. éves fiatalember vagyok. Római Katolikus révén önöknél érdeklődöm
problémámmal,
ahelyett hogy gyógyszerrel próbálkoznék, vagy pszichológussal..
Lényegében a legfőbb problémám szorongás és félelem kételyek, gyakran nem
odaillő gondolatok a fejben,
és most már gyakran elő jövő tartós hallucináció.
Sokat imádkoztam az Úr Jézus halotti vérrel ázott arcképe előtt (az eredeti
arc)
Állandóan szorongtam ettől is és gyakran gyóntam szorongva.
Mindenféle félelem előjött belőlem, majd egy idő után látomásaim jöttek
ettől az arctól h elkezdett vérezni.
Aztán más szentképeket is láttam mintha életre kelnének később, nagyon
sokat imádkoztam.
Nem gondoltam rosszra először de aztán rájöttem, hogy ezek az illúziók amik
egyféle kinyilatkoztatásnak tűntek számomra( bár először meglepődtem rajtuk)
A démonok okozta illúziók. Ezt követően Jézus Szent Arcát szörnyű
zombiszerű démonak(oknak) látom átváltozni. Ezek olyan képpel jelennek meg,
amik azt hiszem a saját félelmeimnek, akaratlan rossz gondolataimnak
felelnek meg.

Tényleg nem szeretném valami boszorkányságnak alávetni magam, ami Isten
ellen való lenne, DE tudom hogy léteznek démonok és azt is hogy Jézus maga
is
űzött démonokat emberekből, meg a egyes egyházi tisztviselők is végeznek
ilyet. Arról szeretnék meggyőződni hogy önök is ebben a szellemben
Az egy igaz Isten és a szentháromság erejével (imáival) dolgoznak.
Máskülönben nagyon kellene valami segítség!


--
Üdvözlettel:

……
112.    
Szervusztok,

hosszas gondolkodás és aggasztó esettel való szembesülés után írok
Nektek egy olyan problémáról, mely kedvesem leányának az életében
jeletkezett nyomatékosabban azelmúlt …….év során, s egyre
furcsábbá vált és válik a …….éves leány. Kezdem az elejéről:
….. és ……ikertestvérekkként születtek és éltek édesanyjukkal,
aki ……. éve vált el férjétől, s azóta hatalmas szeretetben neveli
gyermekeit. ………..ment tanulni a…… Gimnáziumba,
…… itthon maradt és szintén gimnáziumba jár. Kb ….. hónappal
ezelőtt kezdett el foglalkozni egy oylan problémával, amit nem tudtunk
és tudunk kezelni, lévén azt mondja, hogy anno édesanyjuk mesterséges
megtermékenyítésekor az anya hasába került, azonban ott akkoriban is
NEM KIMUTATHATÓ 3. embriót érzi, aki beszél hozzá, benne van a
párnájában. Mára a gyermek nem önmaga: jó tanulmányi eredménye nagyon
leromlott, képtelen koncentrálni, nem tart fent kapcsolatot a korabéli
kamaszokkal, nem egy esetben odalép anyjához és közli vele, hogy nem
érze felé semmilyen érzést, csakúgy, mint mások felé sem. Dolgozatírás
közben elmereng, semmit nem ír a papírra, rajzolgat a tenyerére, s
füzetében bal kézzel írt sorokra bukkantunk ma is, melyek kb így
szólnak: ''Szia Tesóm, hamarosan megyek haza hozzád. Jó hogy meghaltál
és érezhetem, hogy velem vagy''. Németországból rendelt egy könyvet,
melyet magasszintű szövege ellenére 2 nap alatt lefordított és
kiolvasott, holott addigi meglévő német nyelvtudása ezt nem tette
volna lehetővé! Tekintete egyre ritkábban az már, ami volt,
uzsonnűáját hajléktalanoknak adja, amiben semi baj nincs, sőt!, de ez
mára olyan mániákussá vált! Katoli8kus vallásúak lévén vasárnap
rendszeresen jártunk és járunk templomba, szoktunk imádkozni is, de
nem feltűnően, hanem oylan rendszerességgel, ami nem gátol munkánk
végzésében és életünkben, hanem annak része. Ez a mennyiség ……
napi több órás hangos imádkozásba ment át, hangosan olvassa valamely
Ószövetségi írást, de nagyon gyors tempóban, majd hirtelen átvált
német nyelvre, s ugyanolyan tempóban folytatja, miközben magyar
Szentírás van előtte. Van hogy telefonon hív fel és mondja hogy
segítsünk, mert képtelen eléengedni ezt a meg nem született
ikertestvért, roppantul mélyen kezdte el gyászolni - soha nem is
ismerhette, hiszen ha fel szívódott a megtermékenyített petesejt, az 1
- 2 hétnél tovább nem létezhetett, s a korabeli fényképeken sem lehet
látni, hogy az anya méhében a 2 megszületett gyermeken kívül lett
volna még egy. Sokszor csak maga elé mered és mormol csendben valamit,
majd a következő pillanatban mosolyog és ''visszatér'' a ''mi''
világunkba.
Érdekes jelenség volt, hogy nyár folyamán én személy szerint végig
jártam az El Camino zarándokutat és ott egyik napot a gyermejkért,
……., ajánlottam fel, s mikor ezt itthon édesanyja elmondta a
gyermeknek, abban a pillanatban széttört az asztalon lévő jénai tál
fedele, de úgy, hogy nem esett le, hanem magától ''szétrobbant'', majd
ezt követően másodpercek múlva ugyanez történt magával a jénai tállal
is.
Önök - ha ezen elmondás alapjából egyáltalán lehet következtetni -
minek vélnék ezt az esetet?
……..holnap visszük a pszichiátriára is, ahol a doktornő elmondása
szerint megnézik, hogy epilepszia alakulhatott-e ki nála, vagy
egyszerűen a legrosszabb: ''elmebeteg''.

Válaszukat várván, tisztelettel

…..113.    
Szeretném a segítségeteket kérni.

Nem tudom hol kezdjem mert nagyon összetett az ember sorsa.
A jelenlegi problémám az, hogy hirtelen indulatosságommal megbántok
embereket, ami visszafordíthatatlan következményekkel szokott járni. Így
történt tegnap is, és most már végső elkeseredésemben írok.
Azért gondolom, hogy ez  nem én vagyok, mert látom kívülről magam és
objektíven tudom értékelni a tetteimet.
Gondolok én itt átokra vagy szellemre. Azért is, mert egyszer az egyik ex
barátom elátkozott. Én ezt úgy fogadtam, hogy boldogságot kívántam neki,
nem haragudtam rá egyáltalán. Szóval  ez csak ez egyik összetevő.
A másik az nagyon messzire nyúlik vissza. Most én csak laikus vagyok, de
elhiszem azt amit nagymamám (apai ágon) mesélt nekem. Miszerint anyai
nagymamám mostohaanyja boszorkány volt és addig nem tudott meghalni amíg át
nem adta azt a sok szenvedést amit másoknak okozott valakinek, hogy persze
ne ő szenvedjen tovább, és állítólag odaküldték édesanyámat, hogy fogja meg
a néni kezét. Nem tudom hogy ez így igaz-e vagy sem, de az biztos hogy
utána az egész élete szenvedés volt, és végül el is távozott közülünk, de
még most is itt bolyong valahol sajnos ezt tudom. És itt jövök én...
gyerekkoromban megmagyarázhatatlan indulatossággal és agresszióval
küszködtem főleg édesanyámmal szemben. Ugyanez a megmagyarázhatatlan
indulatosság most is vissza-visszatér és boldogtalanságot okoz, mert
mindenkit elüldözök magam mellől, akit szeretek. Azóta sokat változtam, azt
hittem sikerült legyőznöm a gonoszt, de néha még mindig visszajár
kísérteni. Gondolati szinten is próbál tönkretenni, de ideig óráig
uralom..hónapokig.. vagy fél évig, utána előtör és mindent tönkretesz amit
addig kemény munkával építettem. És a legrosszabb az hogy látom magam,
tudom magam értékelni de mindezt csak utólag sajnos, amikor már nem lehet
visszacsinálni a dolgokat. Bennem nagyon sok erő van, nagy dolgokra lennék
képes, ha sikerülne ezt a hátráltatóerőt leküzdenem, És idén eljött az én
időm, amikor lépnem kell. Hülyén hangzik, de úgy érzem, hogy hírnök vagyok,
és lassan eljön az időm amikor "szolgálatba" kell lépnem. De ehhez
önmagamnak kell lennem. Az angyalok így is rengeteget segítettek az utamon,
rendkívüli képességgel véghez vittem azt, amit mások már rég feladtak volna
főleg az én helyzetemből indulva.
.Még nagyon sok összetevő van, ami azt sugallja, hogy nem mindennapi
teremtmény vagyok Lassan a saját tapasztalataim útján kezdtem megérteni a
világ működését. Hogy a világ mozgatórúgója ugyanaz... a mag ugyanaz, amit
különböző nyelveken lehet programozni, de ez a világképem még nem teljes,
de úgy érzem jó úton haladok.
Ezért úgy érzem, hogy most jött el az idő, amikor szükségem van a
változásra, hogy kiteljesedjek, és meg kell szabadulnom az engem hátráltató
tényezőktől.
Mit gondoltok tudtok segíteni nekem ebben? Már az is nagy segítség lenne,
hogy tudjam, hogy mi ez az erő, ami próbál tönkretenni. De a cél az, hogy
örökre megszabaduljak tőle. Mert ebben az életben kell kiteljesednem.

Várom mielőbbi válaszotokat!
Üdv,
……114.    
Kedves Valentin!

Véletlenül akadtam rá a honlapotokra miközben ezotérikus/szpirituális
dolgok után nézelödtem a netten. De lévén hogy tudom nincsennek véletlenek,
hogy rátok talátam fontosnak tartom a számomra!
….. élö magyar, egyedülállo …..éves nö vagyok, egészségügyben
dolgozom. (nyugdíjhatár 65 év) Jelenlegi lakásomba…… éve lakom. ezt azért
említem mert az elözö lakásomból  szinte elmenekültem olyan rosszul éreztem
magam benne, látható fizikai tüneteim voltak. eltorzult az arcom reggelre
teljesen. Eleinte hajlamos voltam arra gondolni hogy mit akarok már idös
vagyok, lehet beteg lettem stb.stb, csakhogy.... abban a periodusba
kihelyezésen voltam egy másik városba ahol a hét folyamán egy szobát
béreltem. Érdekes módon mikor ott aludtam nem volt semmi bajom! Ekkor
lettem rá figyelmes hogy itt valami a lakással nincs rendben. az elöttem
való lakó egy aránylag fiatal ……. éves férfi volt, hirtelen meghalt,
valamilyen szívelégedtelnségbe, mesélték a lakók. Tudtam akkor is mikor
beköltöztem, de nem félek az ilyesmitöl, elléggé járatos vagyok az
alternativ világban, kitisztottam a lakást fénnyel és gyertyákkal és ugy
gondoltam elég lessz. Miután rájöttem hogy mégis valami baj van ott,
pánikszerüen kerestem egy másik otthont. Elköltöztem, de valahogy itt sincs
igazán nyugtom. Sokat forgatom a butorokat, föleg az ágyamat mert ugy érzem
valami elszívja az erömet és egyre betegebb leszek. eröteljes, kemény,
kisportolt egészséges testem volt kb. ….. évvel ezelöttig, amikor is
elkezdödtek a fizikai tünetek. azóta romlik és romlik az erönlétem, az
izmaim fájnak, emésztési zavaraim vannak, hátam fáj és sorolhatnám. Már
lassan arra gondoltam hogy szünetelek a munkámból is, pedig szeretem és
mindég jó energiát adott nekem! Többféle kivizsgáláson is voltam, ott
dolgozom az orvosok között, szivesen megvizsgáltak, segiteni szeretnének de
nem találnak semmi elváltozást, a vérböl sem tudnak semmit kimutatni.Én
pedig csak romlok fizikailag, nincs eröm kikelni az ágyból ha szabadnapos
vagyok, nincs cselekvö eröm, valami leragaszt az ágyhoz, pont mint ahogy a
jelekbe leírjátok.. Persze itt még mindég mondhatjul lehet valamilyen
betegségem amire még nem voltam kivizsgálva. Aránylag a koromhoz képest jól
nézek ki, és sokan azt gondolják hypokonda vagyok amikor panaszkodom a
fiziakai romlásomra.

Az érdekes, vagy kellemetlen jelenségek ami miatt mégis egyébre gyanakszom
az hogy nagyo-nagyon sokszor megébredek éjjel 3 és 4 óra között. Valami
akkor történik és azért ébredek fel gondolom, hogy tudjak védekezni, mintha
valakit éreznék ott lenni és mintha éreznék furcsa ideges érzelmeket.
Egyszer teljesen megvoltam gyözödve rólla hogy valaki ott fekszik mellettem
az ágyon.
Van egy kézzel érintös álló lámpám, az nagyon sokszor elaludt az utóbbi
idöben, persze az ilyen tipusu elektromos dologgal lehet probléma is,
mondja az ember. Van még valami ami feltünt: ha társaságba vagyok, máshol
alszom, nem tapasztalok ilyesmit. Megszálott nem vagyok azt ugy érzem, ha
csak nem valami tánc mániás fiataltól, mert még mindég rá tudnak venni
disco-ba menni! Senki nem panaszkodik a viselkedésemre, forditva: szeretnek
és vonzódnak hozzám álltalába az emberek!
Lehet valaki fekete mágiát használ ellenem? A´volt férjem ujra nösült és az
uj feleség ahogy hallottam, féltékeny rám, lehet mert én még mindég szabad
vagyok :-), azt is hallottam hogy az ö anyja foglalkozott nem tiszta
dolgokkal! Imádkozom minden este és sokszor kérek segítséget az égiektöl,
meditálok, agykontrolt gyakorolok, yoga gyakorlatokat végzek, de a probléma
nem akar igazán szünni, söt, amint irtam romlik az állapotom.
Tudom hogy a távolsági segítség ugyanolyan hatásos lehet mint ha jelen
lenne a gyógyitó, ezért gondoltam írok nektek, ha megpróbálnátok segíteni
rajtam, ha valamilyen szellem vagy rontás okozná a problémámat!?
Nem tudom hogy mire van ehez szükségetek: lakhely: …….. (város)
házban lakom földszinten, bérlakás, esetleg egy fénykép róllam? Várok
visszajelzést tölletek. Természetesen megtalálom a módját hogy megfizessem
a segitséget!

Tisztelettel

……..115.    


Tisztelt valentin úr!!!!!
Ezuton szeretném önnel felvenni a kapcsolatot .
Én ….. lakom .
Egy évvel ezelöt elhunyt édesanyám és azota
nagyon sok problémám van.
Szeretnék segitséget kérni öntöl!
Elöre is köszönöm és várom válaszát .
Tel:.....
Tisztelettel:…..116.    
Sokat morfondíroztam azon, hogy mit tegyek, mire ezt a levelet
 megírtam, illetve szándékozom írni.

 Mielőtt a történetemet leírnám, ejtenék néhány szót a családomról.

 Nős vagyok, ….. éves, …… gyermek édesapja. Egy éve munkanélküli, 52%
 -ban gyógyíthatatlan szívbeteg, fél éve nulla keresettel. Ezt azért
 tartottam fontosnak leírni, mert nagyon nem így indult az életem,
 még az első gyermekem, …… megszületésekor sem.

 Munkás család gyermekeként nőttem fel, és ennek ellenére mindenben
 szerencsés voltam, mondhatom, minden sikerült, amit elterveztem. Úgy
 éreztem, hogy vigyáznak rám. Kisiskolás koromban gyakran voltak
 szellemi megtapasztalásaim (talán ezért lettem hívő). Többször éltem
 át testen kívüli élményeket, ám úgy érzem, olyan dolgokat
 tapasztalhattam meg akkor, amit a tudatalattim mélyen elrejtett. Azt
 hiszem, ezeket állatok képeivel helyettesíthette (macska, kígyó,
 bagoly).

 Minden rendben ment addig, amíg a szellemi világ mélyebb
 összefüggéseit nem kezdtem tanulmányozni. Autodidakta módon
 foglalkoztam agykontrollal, elég szép eredményekkel, miután gyakorló
 hívő lettem. Olyan látomásaim voltak testen kívüli szinten (mert
 ezek biztosan nem álmok voltak) amik a mai napig nyomasztanak. Egy
 szabad keresztény gyülekezetben kezdtünk a feleségemmel szolgálni,
 de hamar kiváltunk, mert nem tudtunk azonosulni azokkal a
 hazugságokkal, és diktatórikus eszmeiséggel, amit a legtöbb egyház
 képvisel (megpróbáltak egymás ellen hangolni minket). Miután egyre
 jobban kerestem az igaz Istent, annál jobban kezdett az életünk
 rossz irányba tolódni. Amikor bibliát kezdek olvasni, furcsa ásítás,
 álmosság gyötör. A feleségemet, és engem is olyan szintű fáradság
 terhel, amit nem tudunk fizikai szinten magyarázni. Azt hisszük,
 valami kísért, vagy nyomaszt, mint egy átok, vagy egy szellem,
 esetleg démon. Eddíg nem tudtam kivel ezekről beszélni, mert
 ",normális szinten" egyszerűen ostobának nézik az embert. Egy éve a
 munkámat is elveszítettem, mert kiderült, hogy bal oldali szívizom
 sorvadásom van. Mindezek ellenére, a velem született képességek,
 adottságokat tekintve nem kéne hogy itt tartsak. Mégis, amikor
 kezdene valami remény felcsillanni, egy váratlan szituáció miatt
 minden szerte foszlik. Mintha egy láthatatlan falba ütköznénk.
 Ráadásul, mára ott tartunk, hogy a csekkeket sem tudjuk befizetni.

 Sokat törtük a fejünket, hogy miért van ez? Elcseréltük a lakást, de
 kiderült, hogy becsaptak, ……. millió tartozást hagytak ránk (az
 önkormányzat!). Nehezen, …….. év alatt tudtunk megszabadulni a
 tehertől. Aztán szépen körénk költözött egy értelmileg sérült, egy
 folyton ordító r……., és egy idegösszeomlásos öregember.
 Természetesen folyamatos konfliktushelyzetben élünk, úgy érezzük,
 hogy folyamatosan sz*rt vonzunk. (már bocs a hasonlatért :) ).

 Talán, úgy gondolom, hogy az életem egy részében kereshetem a bakit,
 amikor tudatlan lévén (vagy inkább tapasztalatlan) szellem
 idézéseket végeztünk. Akkor durva dolgok történtek. Volt a mostani
 lakásunkban olyan is, amit az Ufológusok Óz effektusnak neveznek.
 Amikor felébredsz álmodból, meg sem tudsz mozdulni, és olyan
 halálfélelem vesz erőt rajtad, amit le sem lehet írni!. Ordítanál,
 menekülnél, de nem tudsz, csak érzed, hogy közelednek feléd. Aztán
 elalszol, de ezt soha nem felejted el. Azt hiszem, ha valaki nem
 segít, akkor a dolgok tényleg reménytelenné válnak.

 Amennyiben tudnak valami segítséget nyújtani, kérem írjanak, mert
 kezd a dolog veszélyessé válni, a nejem energiája nulla, és én is
 kezdek egyre depressziósabbá válni. Sajnos, mint írtam, anyagilag a
 nullán állunk, de remélem ezt is meg tudjuk oldani. Köszönöm a
 türelmét, és az idejét.

 

117.    
Kedves Valentin!Segítségeteket szeretnénk kérni. ……..-én spontán elvetéltem és a wc-be kellett leengednem a magzatot és rá …..
hónapra azaz most ……. napja furcsa dolgok történnek. Először csak azt éreztük
mintha figyelnének minket utána a konyhába az égő foglalatostól kiesett a
földre a konyhába senki nem volt be volt csukva a villany nem égett. Utána
árnyékot láttunk és én nekem megjelent egy kisgyermek fekete öltözékben és
tanakodtunk hogy mit akar tölünk. Reggelre a szennyvízgödörnél a szippantós
cső fél méterenként össze volt csavarva amit ki se tudunk csavarni. A
segítségeteket szeretnénk kérni hogy ilyenkor mi a teendő. üdvözlettel ……
és családja.


118.    
Bátorkodom Önnek írni, mert  nyomós oka van, olvastam, hogy adományi vonal
él, és fogok majd ezen küldeni adományt, de jelenleg rengeteg kiadásom volt
ebben a hónapban, amiről Önnek írok majd ezen emailben, orvosok mindenség
...stb...
Magamról most nem írnék, inkább személyesen, vagy következő emailben
fejtődnék ki, inkább az aktuális , most már több mint ….. hónapja tartó
események drasztikussá válásáról, amik nehezítik a családom és az én
életem.
…… élünk ……. egy családi házban, nem volt előttünk lakó itt, telek
és építkezés...stb.
Anyukám, apukám, testvérem, …… éves  húgom és kisfia,keresztgyermekem,  aki
….. éves, valamint jómagam, …….,  élünk itt........ melletti
faluban.
Tanítóként dolgozom a faluban, és viszonylagos nyugalom köszöntött be az
életembe,aztán hirtelen minden negatív jött, és környezetemben is történnek
furaságok...:(, tünetek voltak, vannak:  szívszorítás, alacsony vérnyomás,
görcsök, rohamok stb., tavalyi éveben ……volt egy agyérgörcsöm, ennek
is vannak mindmáig hozadékai, de ezekkel eddig tudtam bánni.
elindultam orvosi vonalon, és ekg...egy napos, most nálam van ……napos, de a
készülékre is kihatnak a szellemi és ártó impulzusok, nem tudok normális és
nem halvány képet készíteni, csak szellemképes homályos ekg-t, még
próbálkozom, de szerintem esélytelennek hat e vonalon.
Nem régóta élek kapcsolatban, amibe szintén szokatlan, bár számomra nem furcsa
szellemi jelenések vannak.
küldök fotókat, és tán kicsit érthetőbbé válok ezen a vonalon.
elmentem ……., ………e, csontkovács, és ő átropogtatott, ott egy
látó nénivel utaztam haza, és két szellemet vélt felfedezni házunkban
tudtam létezésükről,...én egy férfit észlelek, testvérem egy nőt, aki
hosszú ősz hajú és sétált már éjjel udvarunkba, húgom nem fogékony a
másik dimenziós lényekre, de most ő is észlel történéseket és párom is, de
belőlem indul ki,e z majdnem biztos.
készült kép nemrég, mikor 24 órás ekg-s készülék volt rajtam, és egy kéz
fogja fejem...éreztem őt, mert hidegrázás , bénulás, zsibbadás minden
játszik nálam...a nő énekel, dúdol ,én őt még nem hallottam,húgom viszont
igen, emellett csapcsöpögés, párna és minden mozgások voltak már...hideg
érzet, és szellő, ami fúj folyton, és mozognak dolgok .
egy kép, aminek előzményét is küldöm, lábamra kell majdan fókuszálni,
párom készítette rólam: sima láb, fürdés után, arcpakolás, következő
képeken is sima láb, egy héttel később, mikor nosztalgiáztunk s nézegettük
képeket, már minden képből  kettő volt és ez lett lábam helyett, amit Ön is
látni fog...
fotóztam én már mindenfélét életemben, sok mindent láttam, tapasztaltam,
testből való kilépés stb, tudom  ki vagyok, hová tartok és honnét jöttem
ide, de most aurám egy vízér végett megfogyott, szobám már átrendeztem, de
erőm mégis fogy, és kedvetlenség, és stb. minden van, imádkozom , védelmet
kérek nap mint nap, családomra is, és gyertya , foghagyma, rózsa fűzér
nyakamba...egyebek...
facebookon rám kereshet és ott vannak fotók, sok-sok, rólam családomról,
akikről írtam.
álmomban sokat utazom, és sok mindent előre érzek, tudok, álmok alapján....
ördögi benyúlások vannak …… éves korom óta, és most sajnos nem tudom
bevédeni magam valami miatt...és volt már testemben, tett olyat, mire halványan
sem emlékszem...párkapcsolati vonalon mindig erősebb ez, ellenem alkot, és hat,
de nem pozitívan, minden kapcsolatom ráment ezen történésekre...ezt most nagyon
szeretném, ha másképp lenne.

Az én Istenem, aki minden lélek Istene, megvéd engem, mindig,és küld
segítőket, ahogy most ………. és Önt is, oldalon keresztül.
Első körben ennyit írnék, mert már nagyon fáradt vagyok, amúgy kimerültem
nagyon ebben a harcban , ezért is kérem a segítségüket, ha távolról tudnak,
és én tudom itthon ezt kamatoztatni és megoldani problémát, mivel szüleim már
régen sem hittek nekem, nagyon vaskalaposak, nem nyitnak és ezért hívhatok
senkit tértisztításra, ördögűzésre, de tudom én is meg tudom tán Önök
segítségével oldani ezen negatív dolgokat, a segítséget alázatosan és
hálásan fogadom , ezt előrebocsátom Önöknek is és mivel a pénz nagy úr,
mindenféleképp küldök én is, de most ebben a hónapban nem tudok...

Kérem Uram próbáljon meg megszabadítani eme gonosztól, ami a mindennapjaimat
cincálja drasztikusan vagy segítséget adni a megoldáshoz.
Hálásan köszönöm előre is a válaszát.

Tisztelettel: …..119.    
Kedves Valentin!
Segítséget szeretnék kérni a fiamnak és magamnak.Nem is tudom,hogy fogjak
hozzá.A fiam a pszichológusok szerint kényszerbeteg,de amikor rájön a "nehéz
időszak" olyan mintha teljesen magán kívül lenne.Rettenetesen
ideges,őrjöng,a szemei szikrát vetnek,mintha belé bújt volna az ördög,és ami
a legszörnyűbb ő szerinte én vagyok az okozója,vagyis engem hibáztat.Ha
valamihez hozzá ér amihez közöm volt pl.egy szék amin én ültem azt ki kell
dobni,mert csak úgy nyugszik meg.Most már addig fajult a dolog,hogy egy
házban sem lakhatunk….. éves egyetemre jár,de azon kívül semmit sem
csinál.Barátai nincsenek,mert mikor rájönnek,hogy problémás nem akarnak vele
többet találkozni…….évig gyógyszereket szedett,de lebeszélték
róla.Tudja,hogy ez így nem jó,de jelenleg nem tudjuk,hogy mit kellene
csinálnunk,hogy tudnánk neki segíteni.Orvosról hallani sem akar,csak az
apjával áll még szóba,ha megpróbál a betegségéről  beszélni vele rögtön más
irányba tereli a szót.Nekem azóta nincs egy nyugodt napom állandóan azon jár
az eszem,hogy tudnék neki segíteni.Sajnos a munkahelyemen nem tudok rendesen
dolgozni ez miatt,mintha kívülről látnám a világot.Állandóan ideges
vagyok,nem tudok aludni sem rendesen.Emberek közé nem szívesen megyek,mert
zavar ha valaki mellettem nevet és jól érzi magát.Én is szeretnék boldog
lenni,a fiammal találkozni,beszélgetni.Fiatalabb korában kb…….éves lehetett
a mamájának beszélte,hogy furcsa hangokat hall,de később már nem akart ilyen
dolgokról beszélni nekünk.Szeretném kérdezni tud-e nekünk illetve a fiamnak
segíteni?Mit kell csinálni? Az ő neve:….. született:…..-én, az
enyém ………….. születtem.
Várom mielőbbi válaszát egy aggódó anyuka.120.    
Üdvözlöm!

Fiatal pár vagyunk (én a hölgyként )írok és az internet segítségével
találtunk Önökre……. hónapja költöztem a páromhoz azóta furcsa
hisztérikus rohamok jönnek rám és nagyon félek a lakásban,olyan
érzésem van mintha folyton a hátam mögé kellene néznem valamint
folyton lebetegszem különböző nyavalyák gyötörnek pedig nagyon
fiatal,…… éves vagyok.Egy alagsori rész van kialakítva nekünk a párom
családjának háza alatt ezért sosincs kellőképpen világos néha nagyon
rosszul vagyok,rémálmok gyötörnek és pánikrohamok törnek rám
halálközeli élménnyel.Sokat kérek segítséget Angyaloktól és tartalmas
angyaloltárom is van de hiába érzem néha szentséges jelenlétük néha
átveszi a helyüket valami egészen más.Valami hátborzongató amivel nem
tudok mit kezdeni és egyre mélyebb rétegekbe süllyedek a negatív
gondolatokkal.Ma sajnos olyan dolog történt ami miatt
elhatároztam,hogy pontot teszek az i-re,mert eddig nem voltam biztos
abban amit éreztem vagy ritkábban hallottam.A nappaliban ültem amikor
egy olyan dologra lettem figyelmes mely eléggé elkeserítő és nem
hallucináció.A konyhaasztalon lévő laptop klaviatúráját kezdte el
ütögetni valaki rögvest azután,hogy a párom felment a felső
szintre.Mire ő visszaért azonnal abbamaradt ez a hang!:(Nagyon félek
és ő eléggé laikus ebben illetve hitetlen de én tudom,hogy sajnos
ilyen dolgok állnak a háttérben és szeretnék ezektől
megszabadulni,mert rengeteg kötelességem van az életben és gyermeket
is szeretnék hamarosan!Kérem segítsenek!!

Várom mihamarabbi megnyugtató válaszukat!

ui:Kérem írjanak az összeggel kapcsolatban is a benzin költségen kívü

……121.    
Sziasztok!


A tanácsotokat szeretném kérni, illetve ha a későbbiekben ha megoldható a
jelenléteteket is a megoldáshoz. Kb …… éve átköltöztem a lakásom egyik szobájából a
másikba mert édesanyám elment a barátjához lakni. Felújítottuk a lakást és sajnos
bekerült egy szekrény tükörrel abba a szobába ahol alszom is. Amíg a volt párom is
velem élt nem voltak ennyire feltünőek ezek a dolgok, de mostanában már kezdtem
felfigyelni dolgokra, (kb …… éve azóta lakom egyedül) amik számomra furcsának tűnnek
és túl valóságos ahhoz, hogy csak egy rémálomnak tituláljam be.

Pár havonta ismétlődnek olyan események éjszaka amikor bár alszom (egy valószínű
számára kedvező tudatállapotban) mégis úgy érzem mintha álmodnék, de olyan valóságos
intenzív negatív energia kezd el a szó szoros értelemben belülről használni és
inzultálni, ami egyre jobban kezd felidegesíteni! Mindíg ugyanazon az ágyon,
ugyanabban a szobában, ugyanabban a körülményben, időszakonként ismétlődő
állapotban. Úgy érzem mintha belém férkőzne valaki aki folyamatosan ingerli a belső
energiáimat és használja is azokat. Például rángatja rólam a takarót, húzza a
hajamat, lökköd és olyan is volt amikor úgy éreztem akkor erő emel fel, hogy olyan
mintha az ágy felett lebegnék, folyamatosan érzem ezt az iszonyatos negatív erőt ami
ellen próbálok küzdeni a bennem rejlő energiával de kevés sikerrel! Sokszor
kiabálnék a harcban de elcsuklik a hangom és nem tudok megszólalni...stb. Minden
ilyen esemény után felébredek és forróság járja át a testemet, körülnézek hogy
lássam de nincs körülöttem senki, pedig az álom alatt is tisztába vagyok vele hogy
mi történik és olyan valóságos hogy egy álmom se volt még ennyire élethű!

Úgy érzem valamivel megerősítettem őt mert ez csak az utóbbi időben érződik ennyire,
lehet hogy a tükörnek is köze van ehhez? Mit lenne érdemes csinálnom hogy legalább
éjszaka leszálljon rólam! Gondolom a dühöm csak erősítí a negatív energiákat ezért
másképp kell viszonyuljak a helyzethez.

Kérlek adjatok tanácsot mivel tudom távol tartani magamtól (olvastam ilyeneket hogy
öt ágú csillag a tükör letakarása esténként, füstölő tömjénnel stb.), illetve ha
megoldható szívesen konzultálnék veletek ez ügyben.


Köszönöm előre is és szívesen adományozok a segítségetekért cserébe amennyi tőlem.

üdvözlettel ……
…..122.    
Kedves Valentin! Most találtam rá az oldaladra és remélem tudsz nekem segíteni.
Megpróbálom tömören leírni a történetemet: Egy ….. éves pozitív
életszemléletű nő vagyok. ……..édesapám, majd …….én édesanyám is elhunyt. Mindeketten az alkoholizmusból kifolyólag
májrákban szenvedtek, édesapám emellett cukorbeteg is volt. Szüleim már
…….-ben elváltak, így a nővéremmel édesanyámnál maradtunk, akinek lett egy
élettársa, akivel …….-ben össze is költöztünk. A kapcsolatuk folyamatosan
romlott, ezért édesanyám hónapról-hónapra többet ivott és nem fogadott el
semmiféle segítséget. Sajnos feladta a harcot. Édesapám elköltözött, így
főleg telefonon tartottuk a kapcsolatot, általában mindent elmondott, de a
rákbetegséget mégis elhallgatta. Nem akarok regényt írni, csak fontosnak
éreztem az előzményeket.Édesapám az otthonában, édesanyám pedig a
kórházban halt meg egyedül, és itt jelentkezik az én lelki problémám:
egyikőjük holttestét sem láttam (részben hálás is vagyok érte), így még a
mai napig is előfordul, hogy azzal a tudattal ébredek, hogy még élnek.
Őszintén bevallom, hogy lelkiismeretfurdalásom van mindkettőjükkel szemben,
hogy nem voltam velük az utolsó órákban, percekben és még csak azt sem mondtam
az utolsó találkozásnál, hogy SZERETLEK. Alapjában véve egy pozitív
gondolkodású embernek tartom magam, és arra ösztönzöm magam, hogy az a
gondolat lebegjen a szemem előtt, hogy "könnyű" haláluk volt és a lehető
legkevesebbet szenvedtek. Mindettől függetlenül lefekvés előtt sokszor látom
édesanyám kétségbeesett arcát, mikor a legutolsó alkalommal ott kellett
hagynom a kórházban, ilyenkor mindig összeszorul a szívem. Megígértem neki,
hogy másnap megyek hozzá, de rre már nem volt lehetőségem.Az lenne a
kérdésem, hogy milyen módon tudnék ezen túllépni és hogyan tudnék velük
még egyszer kapcsolatot teremteni? Pár dolgot szeretnék megkérdezni tőlük.
Szeretettel várom a javaslatokat, köszönettel és üdvözlettel: …..123.    
Tisztelt Valentin!Engedjék meg, hogy az alábbiakban leírtakkal kapcsolatban érdeklődjek
Önöktől.

Édesapám ………-én hunyt el. Halálát követően egy éven belül az
összes ízületi betegsége kiütközött rajtam, annyira, hogy tavaly …….a
jobb lábamra reggel a felkelés után nem tudtam ráállni. …….. a
térdemet meg is kellett műteni. A műtét után kb. …… hónapig elviselhető
volt a lábam, de azután az állapotom rohamosan romlani kezdett. Most már ott
tartok, hogy a bal térdem is és a derekam is rettentően fáj. Ezek az ízületi
megbetegedések amelyek nálam szűk másfél év alatt kialakultak apámnál hosszú
évek alatt alakultak ki. Létezhet-e, hogy megátkoztak /erről a lehetőségről
több helyen olvastam/és ezért lettem beteg és ezért nem sikerül normálisan
semmilyen ügyet elintéznem. Anyagi helyzetem is teljesen csődbe került.
Érdeklődöm, az átok létezhet-e és tudnak-e segíteni?

……
Tisztelettel:                               ……
124.    
Kedves Valentin!

Péter vagyok, ………… lakos.Pénteken olvastam a
…….. a hirdetéseteket, ma meg el is látogattam a honlapotokra.
Segítségeteket szeretném kérni, mert ugy érzem, hogy "nincs minden
rendben" velem. Gyerekkorom óta hiszek a spirituális dolgokban,
és gyakorlom is azokat, illetve gyakoroltam. De az utóbbi …… évben
ugyérzem kezd teljesen kicsúszni a talaj alólam. A Reikitől is azt vártam,
hogy könnyitsen az életemen,
de nem igy történt. Voltam már egy-két hozzáértő illetve hozzánemértőnél,
akik csak a pénzt gonbolták le az emberről, meg egy negativ emléket hagytak.
Pedig hiszek abban illetve tudom, hogy valaki másnak kell rajtam segitenie.
(Tudom hogy hülyén hangzik, meg hogy az embernek saját magát kéne rendbe
tenni, de nagyon régóta úgy érzem hogy nálam ez nem igy van.)
Remélem tudtok rajtam segiteni.

Tüneteim a  következők: koncentráció zavar (ahogy szoktam mondani egy
fekete háttéren sem tudok elképzelni egy fekete pontot.)
Rossz álmok, fáradékonyság és ingerlékenység. Egyre jobban elharapózzó
félelem. Az utóbbi egy évbe egymagamba ki sem mozdultam itthonról,
mindig kell valaki aki elkisér vagy taxit kell hivnom.
Az utóbbi időben elhiztam és alkoholista lettem. Tegnap este már azzal
fenyegőztem ismerősömnek, hogy nem birom ezt igy tovább és fel fogom
akasztani magam.
Pedig Soha nem tennék ilyet (illetve tettem volna  régen) És attól félek
hogy ez nem csak fenyegetés lesz hanem ha igy megy tovább valóra is váltom.
Olyan az egész mintha a saját fejembe lennék bezárva de nem én lennék az
úr. Várom mihamarabbi válaszotokat.

Üdvözlettel: …..
125.    

Tisztelt Gálik Valentin!

…… írok Önnek, a problémám a következő: Lassan …..hónapja
már,hogy egy külön lakást bérlünk …. a barátnőmmel. Az utóbbi …..
hónapban furcsa dolgokat tapasztalunk ill. hallunk. Lehet,hogy ezek a
korábban is jelen voltak,csak nem tulajdonítottunk neki jelentőséget.
Kezdődött azzal a jelenséggel ami a barátnőmmel történt mikor egyedül
volt itthon. A vele történteket az orvosi tudomány alvási paralízisnek
nevezi,de minket ez a válasz nem győzött meg. A lakás minden pontján furcsa
fújó hangot hallunk,de az utóbbi időben inkább csoszogásnak véljük, egyszer
intenzívebb, egyszer hangosabb ill. ….. napja halk dübögésekre lettünk
figyelmesek,mintha a fölöttünk lakó rendezgetné a bútorokat( este 11 után).
Semmilyen rendszerességet nem tapasztalunk a zajokban, főként este lefekvés
után kezdődnek.  Társasházban (panell lakás) lakunk,eleinte racionális
magyarázatot kerestünk a dolgokra,de mostanra teljesen meg vagyunk abban
győződve,hogy ezek a zajok nem a szomszédból szűrődnek át,nem kisállathoz
köthető, hanem egy természetfeletti jelenség. A szomszédokkal beszéltünk,ők
nem tapasztalják ezket a dolgokat,nem hallanak semmit.
Bízunk a minél gyorsabb segítségében,mert mostanra oda fajult a dolog,hogy
aludni sem tudunk,"merünk".

Üdvözlettel:

…..
126.    
Sziasztok én …..vagyok.Tegnap egy ………. nevü fiatal ember a
segitségeteket kérte,a nevelt lányával kapcsolatban.Én a kislány anyukálya
vagyok.Úgy érzem elég komoly a probléma,és nem birunk már vele.Régebben
kezdődött az egész,mikor a lányom még csak hangokat halott.Ahogy idősödött
már látta is őket,és többször éjjszaka furcsán beszélt mig a szeme fehér
volt,valami teljessen idegen nyelven,egy mukkot sem értettem belölle,de ugy hogy
egyszer még a sógorom is megjegyezte,,,te úr isten ez ijesztő!!!!!A szellemeket
továbra is érezte látta ,de a beszélgetések megszüntek .Most egy kicsit
eldurvult az egész…….nyarán a lányom egyedül volt itthon,én a szüleimnél
voltam,egyszer sirva hivott föl,,,hogy nagyon fél ,itt áll elött,nagyon hideg
és liheg az arcára,,teljessen megbénult,mozdulni sem tudott …….. barátja
pár utcával arrébb lakik kértem hogy mennyen átt hozzánk,mert valami nem jó
a …….megint .Azt mondta mikor haza értünk,hogy mikor belépett minden a
levegőbe volt……. nagyon magánkivül volt,vörösre sirta szemeit,remegett,nem
beszélt csak mozdulatlanul jég hidegen ült és nézett.Én gyorsan
átöleltem,és probáltuk nyugtatnni,hogy nem leszbaj,vigyázunkrád,nyugodj
meg,probáltunk az égiektől segitséget kérni,egy keresztet tettem a
kezébe,szoritottam a kezét,akkor megnyugodott.Egy időre elalutt kb:15
perc,egyszer csak nyüszitett,bekapcsoltuk a telefont hátha valamit tudunk
rögziteni.Kérdeztük mia baj,jézusom,nem tudtuk felkelteni,csak mondta,ne ne nem
akarom fáj segitsetak anya nagyon fáj.Mikor felkelt nem emlékezet mit
mondott,csak hogy meleget érzett,tüzet látott mindenhol,és láncokat,amik nem
engették őt.Kb.egy fél óra telt el,akkor a konyhában voltunk mindanyian,niki a
szobában ült.Egyszer megint kiabál,itt van,megint itt van,engem akkar,értem
jön,anya.Befutottam és ugy szoritottam ahogy tudtam,de csak mondta,hogy
ittvan,rámakar ülni,és jég hideg lett.Egyszer megfokta valami a lábánál
fogva,és ojan erővel huzta ki a kezemből a saját gyerekemet,hogy nem birtam
egyedül,beszalattak a többiek és ugy tartottuk nikit.Megijettem,és csak anyit
tudtam tenni,hogy rákiabáltam a valmire,,,,takarodj innen nem adom neked,nem
veheted el töllem,,,,és eza valami eltünt . Hirtelen nem tudtam
mást,fölemeltem és kizutam a szobábol,egy lökést éreztem rajta,a
küszöbnél,és a…… össze esett.Leültettem a székre,ránéztem,és a szép
kékszemei,korom feketék voltak,és nem tudta kivagyok,a barátját sem
ismerte.Megijedtem,és kegyetlenül felpofoztam,és csak hangosan nevetett,mikor a
páromra nézett,lehajtotta a fejét,és mint mikor valaki megalázkodik a másik
elött.Nézett egy pontot,kérdeztem mivan ott,aztmondta,,,ő,,,.kérdeztem mit
akar?Azt hogy mennyek vel,az övé legyek.Mondtam mond neki hogy nem,nincs vele
semmi dolgod,nincsrá szükséged,nem akarod hogy itt legyen,szeretnéd hogy
mennyen el.Nagyon nehez mondta ki,mert,,,,ő,,,,nem akarta hogy mondgya.Tegnap
elött a barátjánál,valahogy megnyilt a levegő,és beönzönlött egy csmo
minden.Volt valami nagy magas feket árny ,(mint egy kapucnis földigérö
köpeny)és még sok más,összesen heten.az anagy valami beszélt hozzájuk,hogy a
lányom hibályábol vannak itt,és neki tudnikell miért is jöttek,a lényeg
az,,,,hogy a valaminek el kell vinni a lányomat a nygy úr elé,és nem nyugszik
amig elnem éri a miért jött,csalta hogy mennyen vele,egy szebb világot
mutatneki,ahol boldog lehet,hiszen csak erre vágyik.Lányom barátja nem engette
el a ……,,,ez a valami ahol megfogta tegnap reggelre tele lett kék sárga
foltokkal a kez,meg a lábba.Próbálták elzavarni szépen csunyán,aminek az lett
a vége,hogy dühös lett,és ruhákat vágott hozzályuk,és azt üvöltötte a
lányom barátjának,,,,,(engedd el tes zerencsétlen,nem látod hogy nem
segithetsz rajta?)Tegnap este 10-körül felhivott a lányom barátj(este),hogy a
……nagyon furcsa,,,fekete a szeme,és neki támad olyan erővel,hogy csak
lesett,melkasba vágta,és a hely nagyon éget,aztán azt mondta neki(gyere ölelj
meg,nem bántalak,nefélj töllem)és mikor ez megtörtént,minden áron megakarta
harapni őt,és olyan erővel szoritotta kezét,hogy fályt a hely,akkor ellökte
magától és a lányom azt mondta neki,,,,fogsz te még jobban is félni
töllem,mint én tetölled,,hangosan nevetett,és visza változott kékszemü
kislánnyá.mostmár nagyon féltjük őtt mert ezek a valamik,egyre sürübben
történnek,és egy re durvább dolgok.Nagyon kérlek segitsetek nekem.Már nem
tudom hová fordulhatnánk.várom
válaszotokat,mielöbb:elérhetőségünk:…………...(kérlek ne nézzetek ti is
hülyének.)127.    
Tisztelt Szellem űzők!

Én hiszek az önök tevékenységébe mivel végeztem prana nadi tanfolyamot is!
Szertnék kérdezni önöktől!
Tavaly ….. elhunyt volt barátnőm aki nagy szerepet játszott
életembe hiszen még …….. szeptemberében ő volt az első számomra, de
szakítottunk mert nem igen éreztem iránta úgymondd semmit! később ismét
összejöttünk de vége lett és lett 1 új fiú barátja aki alatt öngyilkos
lett! nekem a halála előtt…. hónappal kezdődött 1 kapcsolat ami még most is
tart lassan….hónapja! mostani párommal nagyon szeretjük 1mást és megvolt
az eljegyzés is! teljes szívemből szeretem de mégis valami oknál fogva
betegesen féltékeny vagyok! Pedig nem add okot rá egyáltalán! Nadi
tanfolyamok és testkezeléssel próbáltam ezt kezelni de nem sikerült és nem
tudom van e összefüggés volt barátnőm elhunyása és e kapcsolatom között !

Segítségeteket és tanácsaitokat  előre is köszönöm!

Üdvözlettel ,
…..
128.    
Kedves Valentin! Mindig is érdekelt a spirituális világ, hiszek a szellemekben.
Egyszer csak ráakadtam a honlapodra, ahol láttam az esetleírásokat. Nem igazán
volt még szerencsém szellemekhez, legalább is nem vettem észre, sem ezekhez
kapcsolódó problémát nem fedeztem fel, ami zavarna a hétköznapi életben.
Viszont megakadt a szemem egy GYOMORIDEG című történeten. Régóta érzek
egyfajta gyomorideget én is, nem tudom mi az oka. Alaphelyzetben nyugodt embernek
tartom magam, nem egészen egyszerű a magánéletem, de igazából nincs miért
panaszkodnom. Biztos állásom van. Nálam sokkal rosszabb helyzetű embereket
ismerek. Nem tudom megmagyarázni, hogy mi az oka, de lehet megérne egy próbát
kideríteni, hátha egy szellemlény okozza ezt az érzést. Mi a teendő? Üdv……129.    

Tisztelt "Szellemkezelők"!
…….. éves anyósom kb. ……hónapja rohamosan gyengülni kezdett, ezzel egy
időben én is szokatlanul fáradt és álmos állapotba kerültem. Nem is
tulajdonítottam ennek sok figyelmet, azt gondoltam tavaszi fáradtság,
munka stb. Mindeközben anyósom hirtelen meghalt. Pár napja furcsa
jelenségre figyeltem fel: éjjel a kutyám elkezdett éktelenül csaholni,
ugatni, félni, bele szagol a levegőbe, abnormálisan viselkedik,
miközben én is egy furcsa égett, szúrós szagot érzek a szobában. Úgy
éreztem nem vagyunk egyedül, de a még furcsább az, hogy szüleim is
jelezték, hogy furcsa szagot éreznek és állandó hideg fuvallatok
járnak a lakásukban. Ezen történések óta csak omlik ránk a rossz.
Ezeken túl még furcsább, hogy egy kedves közös ismerősünk is jelezte,
hogy furcsa szagot érzett a lakásában, aki ráadásul ……km-re lakik
tőlünk. A fenti történet megfejtésében kérem szíves segítségüket, mi
lehet ami közös a három helyszín és az anyósom között, mi áll a dolog
hátterében?
Köszönettel a nyugtalan áldozatok!130.    
Kedves Valentin!


Az interneten találtam meg az oldalatokat. Egy éve élek külföldön,
körülbelül egy éve balszerencsésen jön össze minden az életemben. Azért
gondolom, hogy valaki megátkozott, mert korábban a döntéseim, munkahely
választásaim szinte kivétel nélkül szerencsések voltak, bármihez fogtam,
fejlődtem és profitáltam belőle, jelenleg azonban az ellenkezőjét mondhatom
el.

A segítségeteket, tanácsotokat kérném, mi a teendő az átok levételével
kapcsolatban, illetve körülbelül az átok levétele után mennyi idővel
érezhetem a változást, mennyi idő múlva térhet vissza a szerencsém?


Köszönettel,


….

131.    
Kedves Valentin!

Örülök, hogy megtaláltam az oldalukat. Én ….. vagyok,……. éves, tanuló. Egy
olyan kéréssel fordulok magához(ukhoz) hogy szeretném felszenteltetni a
házunkat.

Rossz energiákat érzek a szobámban és az ide betérők is sokszor. Teljesen
spirituális vagyok,nem vagyok meglepődve a fura hangokon érzéseken,vagy pl
mikor a csilláromon lévő bohóc a zárt ablak és ajtó ellenére 10-20 centikre
elkezd kilengeni,pedig mozdulatlanul fekszünk az ágyba. De akad sok más
megfoghatatlanabb dolog. Azt hiszem a barátommal idéztük ezeket a rossz
energiákat, úgymonnd "bűnbarlang" jellegű lett a szobám,de főleg inkább én
és most ennek a hatását érezzük,érzem. …. évig kb majdnem minden nap
délelőtt aludtam, és estétől addig mentem, vagy dolgoztam a …….
éjszakás műszakba,vagy buli, barátok, akárcsak kocsikáztunk bandázgattunk,
csak ne kelljen hazajonnöm és aludnom mikor sötét van. Emiatt nagyon
megromlott a szüleimmel a kapcsolatom. És ……. ez szinte 180 fokos
fordulatot vett, így most általában esténként itthon alszom :-) Szinte
mindig a barátommal. Mikor összeveszünk valami miatt is inkább lehívom
aludni. Mert még sem bujhatok anyukámék közé csak így ……éves
"csavargóként" :-) Nagyon nehezen alszom el egyedül,és nagyon sokszor
félék,de elfogadtam ezt így mert tanulóként nem sok pénzt tudok rászánni
erre.
….

Szívesen elmegyünk magukért kocsival ha úgy lehet, vagy az útiköltséget
állom, ha hajlandóak lennének ennek ellenére is segíteni. Egyébként …..
lakom, ez  …..mellett kb ….. kmre van.

Kérem válaszoljanak, bárhogy is döntöttetek!

Nagyon remélem tényleg jó helyre fordultam a gonddommal, ez az első alkalom
hogy ezzel a dologgal kapcsolatban segítséget kértem. Nagyon nagy segítség
lenne. Köszönöm hogy időt szánt(tak) és elolvasa(ták) a levelem.
Üdvözlettel: …..
132.    
Kedves Valentin
. vagyok es .l irok .
SZeretnem a segitsegedet kerni.Van egy . eves . nevu fiam aki. -ota
furcsan viselkedik,minden jel elmezavarra utal de a gyogyszeres kezeles nem segit
harom evig beszedett minden antidepresszanst es nyugtatot
nem hogy nyugtassa meg idegesebb lett toluk.Tobbszoros ongyilkossagu kiserlete volt
es amikor duhrohama van
engem bantalmaz megver.Nem tud aludni ejszaka gondolat rohanasa van ideges es izom
es hatfajasrol panaszkodik.Egy csodallatosan melegszivu gyererkrol beszellek akinek
magas inteligencia szintje van de egy perc alatt a jo gyerek atvaltozik gonossza.En
a tavaly elkezdtem a reiki tanfolyamot most az aktiv szellemgyogyaszatot kezdtem el.
Tobb mester probalt segiteni rajta mondtak hogy tobb megszalloja is volt de sajnos
csak egy par oraig van jol utanna kezdodik minden elolrol.Arrol beszelt nemreg hogy
o gyerekkoraban eladta a lelket az ordognek.A lakasunkon is voltak papok mesterek
talan valami atjarot talaltak nem reszleteztek
de a problemank nem szunik.A draga fiam minden egyes percet a 24 oranak
atszenvedi.Ha en kezelem egy par oraig jol van
Megfigyeltem hogy kezeles utan hanyik ritka az a nap hogy valami ragados anyagot ne
hanyna ki es utanna teljesen felszabadul megszunnek a fajdalmak a duhroham a
gondolatrohanas.Konyorog hogy anyu segitsel nem birom tovabb.Bejartuk a …..
elmegyogyintezettol …….. volt 2 hetig korhazba .
Koszonom szepen a lehetoseget hogy irhattam. Kerlek szepen ha tudsz segitsel.
Aldott  bekes boldog napot
Udvozollek
Szellemelengedes.hu
Copyright © 2012
k i s o k o s
weboldalt készítette: Gálik Valentin
- Halál -
- Rólunk / Kapcsolat -
- Fő oldal -
- Ki legyen a "szelleműző"? -
- Spirituális gyorstalpaló -
- SZELLEMEK elengedése -
-Szellemelengedés TÁVOLRÓL -
- Házszentelés -
-- Skizofrénia és a szellemek --
- Mentális betegség de nem megszállás -
- Ördögűzés -
- PATRONUM emelt szintű védelem -
- ÁTOK / megszállás és kapcsolatuk -
- Megoldatlan esetek -
- Esetleírásaink -
- Megkeresések -
- Kérdezz-Felelek -
- Szellem -
- Ördög -
- Átok -
- Ajándék személyes találkozáskor -
- Bizonyíték? -
- Összes kérdés-válasz -