Szellemelengedes.hu

Mentális betegség/de nem megszállás

?
Nem kísértet / szellem megszállás okozta mentális "betegség"
Fontos azzal kezdeni, hogy az itt leírtak már az elvégzett szellemlevétel rituálék után még mindig fennálló esetekről szól. A szellem levétel tisztításnak minden esetben meg kell történni, a tiszta kép elérése végett.

Nemrégiben alkottuk meg ezt az új irományt a mentális betegségekről, mivel néhány szellemlevétel szertartás után ahol holt lelkeket, szellemeket engedtünk a fénybe, kiderült, hogy a betegséget nem vagy nem csak megszállás okozza. Igyekszünk egészben látni és megértéseinket közölni a világ felé.

Számos esetben találkozunk mentális skizofrén betegekkel és hozzátartozóikkal, valamint tudományunk másik oldalán álló orvosok, pszichológusok keresnek fel minket, (kiknek szakmai területük a skizofrénia) ezért tudjuk, hogy utunkat figyelik, és akin eddig segítettünk azok pedig köszönik. Továbbra is kívánunk a szellem világ és megszállás oldalról is segíteni a gyógyulásokat a szellem elengedéssel, szellemlevétellel. Lásd előző menüpontok, és esetleírások, ahol olvashatsz kísértetek „zavargásairól”

A fentiek miatt született ez a kiegészítés. Ebben az írásban 2 spirituális oldalról történő megközelítést kívánunk ismertetni, mely ugyanúgy köze áll a kísértet fő témánkhoz a szellem levétel szertartásainkhoz.

Hála Istennek, hogy egyre több hivatalos szakember ismeri el felénk, hogy igen is nyitni kell a pszichológiának a spiritualitás felé. Hálás lennék továbbá a sorsnak ha a pszichológia mint szakma és a pszichológus mint személy kiegészítené a tudását ezotérikus területtel. Ugyanúgy igaz ez a pszichiátriára és a pszichiáterre. A szakemberek felől ez a fajta nyitás az idősebb, vagy már régebb óta a pályán lévő szaktekintélyeknél is felfedezhető…sőt.

Abban az esetekben, amikor nem megszállás okozta a betegséget, gyakran találkoztunk egy törésponttal az illető életében ahonnan kezdődtek a gondok.Fontos megjegyezni, hogy ezekben az esetekben is fontos leges legelőször a szellemlevétel, hogy tisztán lássunk, és tudjuk, hogy a szellem levétel szertartással, már nem maradt "idegen" gondolat gyártó lény az illető közelében.

Sok esetben ez a pont egy ájulás, egy fej beverés, egy halál közeli állapot vagy egy pszichológia trauma. A legutolsó egyértelműen pszichológiai eset és a specialisták ezt a traumát járják körbe… de…

Amikor eszméletlen, vagy ahhoz közeli állapotban találja magát a tudat, vagy egy életbeli trauma sokkot vált ki akkor meg vagyok győződve, hogy az illető kap valamit. Valami terhet vagy megoldandó dolgot.

Ez lehet valamilyen képesség, de sajnos rossz esetekben félelem, kényszer, magába fordulás, megváltozott viselkedés, mindenki engem figyel tudat, vagy én nem vagyok ember, minden ember gonosz, testem egybeolvad a térrel és hasonló „képzetek”.

Azért van a képzet idéző jelben mivel sok mindent én tudok, hogy valóban úgy van, ahogy a beteg állítja…sokszor engem is betegnek néznek miatta, hogy olyan dolgokat hiszek el a betegeknek, amik nem történtek meg…viszont én tudom igenis megtörtént….csak a tudomány nem fogadja el azt a valóságot (kvantumfizika kezd rájönni valamire)

Szóval abban a töréspontban ahonnan eredeztethető minden baj kap valamit az ember, amit talán egész életében kellett volna megoldani és most ott van egy csomagként egyszerre. Olyan ajtók nyílnak ki, amik zárva voltak és zúdul az áttört gáton a probléma.

Ami ilyenkor az illetőből hiányzik az a megértés. Téves hiedelem rendszeréből és hibás következtetéseiből rossz a végeredmény és az ellenőrző táblán nem igazolódik az eredmény helyessége.Ezeken a dolgokon csak nagyon mély, lélek és EGO munkálkodásának az együttes megértésével és megértetésével lehet segíteni, amihez csak ajánlani tudunk egy pszichológusokat megszégyenítő spirituális nagymestert. Ehhez Mi már nem vagyunk elegek. Olyan látó aki az ember „veséjébe is bele lát”, táltos hozzá állásával.

Egykét mentális betegség egyedinek számító spirituális megközelítéssel is gyógyíthatóvá válik, ha megértünk valamit:

Most jön az a kijelentés, amitől lehet sokan
valóban betegnek fognak tartani engem is:

„Te nem ember vagy…. csak ideiglenesen bújtál az adott személy és név mögé, ahonnan Te valóban kikukucskálsz. Te több, vagy mint ember, az, vagy aki minden  egyes álarctól és ítélettől mentes, egységben és harmóniában-békében élő entitás, aki mint egy film nézi és tapasztalja a veled történteket.

(ha rákeresel a nevemre több cikkem is szól erről a neten) és még néhány könyv, főleg indiai jógik (Maharaj..stb.) és felemelkedett mesterek médium közvetítéseivel írt könyvei.(Adamus, Seth, Tóbiás)

Szóval számos mentális betegnél kézzelfogható lesz ez az elválás a névtől és személytől. Lebegőpontosak lesznek, csak úgy vannak! De ez a „tér” nekik ismeretlen és félnek Tőle, pedig az igazi szabadság közelebb van ott… de sajnos ez ismeretlen és az ember az ismeretlentől fél! Kerülendő és tabu állapotnak nyilvánítják ezt a tudat állapotot.

Ilyen esetekben az illetőt vissza kell hozni a szerepbe, meg kell értetni vele mi az a légüres tér, amit eddig érzett. A szerep az, amit ő vállalt a földön:

Most anya vagy, most tanulsz, most ez a neved, most itt laksz… stb. Mint egy színésznek adott szövegkönyv vissza kell hozni az életbe és tetszővé kell tenni neki ezt a közeget.

A feladat elvégzést el tudjuk kezdeni, úgymond útra tudjuk tenni a gyógyulás felé a kedves beteget, de ehhez a munkához is mi már más személy segítségét ajánljuk.

Problémáiddal keress Minket az elérhetőségeink egyikén, vagy írj a kérdezz- felelek fórumunkba.
Segítünk, Informálunk!

Ajánlott linkek innen:
kopogó szellemek, kísértetek, átok, rontás, átoklevétel, rontáslevétel. Ördögűző/exorcista és ördögűzés rituálék és leírás, harc az ördög, démon, sátán vagy lucifer erőkkel. Helytelenül használt szavak magyarázata: szellemírtó vagy szelleműző és szelleműzés. Szellemjárás megszüntetése, kísértetjárás és a szellem világ általi szellem vagy kísértet megszállás és házszentelés.
NEM KÍSÉRTET-SZELLEM MEGSZÁLLÁS OKOZTA MENTÁLIS BETEGSÉG
skizofrénia- szellem-levétel-nem-segít
Szellemelengedes.hu
Copyright © 2012
k i s o k o s
weboldalt készítette: Gálik Valentin
- Halál -
- Rólunk / Kapcsolat -
- Fő oldal -
- Ki legyen a "szelleműző"? -
- Spirituális gyorstalpaló -
- SZELLEMEK elengedése -
-Szellemelengedés TÁVOLRÓL -
- Házszentelés -
-- Skizofrénia és a szellemek --
- Mentális betegség de nem megszállás -
- Ördögűzés -
- PATRONUM emelt szintű védelem -
- ÁTOK / megszállás és kapcsolatuk -
- Megoldatlan esetek -
- Esetleírásaink -
- Megkeresések -
- Kérdezz-Felelek -
- Szellem -
- Ördög -
- Átok -
- Ajándék személyes találkozáskor -
- Bizonyíték? -
- Összes kérdés-válasz -