Szellemelengedes.hu

Szellemidézés

/ szellem idézés saját tapasztalatokkal, eszközök, QUIJA tábla.Biztos hallottál már szellemidézésről, ha csak nem Te magad is részt vettél egy egy ilyen bulisnak tűnő szeánszon, szellemidézésen.
Természetesen, Én is részt vettem már több ilyen szellemidézésen, akkor még tudatlanul. Hála Istennek, senkinek nem lett semmi baja, probléma nálunk nem adódott.
Több esetben olvashatóak a neten rosszul elsült szellemidézés történetek. Saját eseteink és tapasztalataink is közt volt olyan, hogy egy egy szellemidézés után maradtak ott nem kívánt entitások. Érdekes mód legtöbbször középiskola kollégiumi megkereséseink voltak, ahol a szabadidőt szellem idézés –sel próbálták múlatni.
Találtam egy balul elsült szellemidézéses videót, ami számomra valósnak tűnik: Csak 18 év felettieknek ajánlom, és Nekik is félőn.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Dh4uK3YHsNQ

A pohár mozgása a körözés, akkor szokott megtörténni, amikor a megidézett entitás, szellem, már nem akar válaszolni és távozni szeretne.

Próbáltuk egyszer hárman és négyen is szinkronban mozgatni a poharat (megidézett szellem nélkül), hogy ezt a körkörös egyre kisebb sugarú mozgás, szellem által mozgatottnak tűnjön, mint egy valós szellemidézés… hát nem sikerült. Már akkor sejtettem kölyök koromban, hogy ténylegesen van egy külső erő, aki vagy ami a poharat mozgatja.
Próbáltuk azt is, hogy amikor a megidézett szellem ott van, és valós jelzéseket ad, levesszük a kezünket a pohárról, hátha mozdul magától…de sajnos nem mozdult (ettől függetlenül család látogatásink alatt már láttam magától mozgó tárgyakat, és a semmiből a levegőből előtűnő dobott tárgyakat, holott ott szellemidézés nem történt)

Legalább 2 ember ujjának rajta kellett lennie a poháron a mozgáshoz. Azt is megfigyeltük, hogy a szellem idézés végére nagyon elfáradtunk.

Magától, ha egy szögre akasztjuk az ingát, vagy egy spéci támasztóba tesszük a lengyel pálcát, akkor azok sem fognak mozogni maguktól. Miért?

Kell hozzá az emberi izom erő, amit hiszem és tudom egy külső erő, a felettes tudatosabb énünk, vagy egy szellem lény magasabb dimenziós behatása mozgat, manipulál.

Ez a
poharas megoldás egyszerűbb, olcsóbb szellemidézés technika. Egy talpas pohár, csúszós felület és kb. 3cm x 3 cm négyzet alakú papírlapokra felírva az ABC betűi, számok, és egy „Igen” és egy „Nem” felirat szükségeltetik csupán.

Egy szellemidézés alkalmával kértük a szellemet, hogy csörgesse meg a lakás telefont… a pohármozgás megállt, majd egy kis idő múlva a telefon kicsörgött. Hiába gondolsz mobiltelefonos trükkre, akkoriban még nem volt használatos országunkban, pláne nem tizenéves gyerekeknél. A telefont felvettük, de foglalt jelzést kaptunk.

Most már tudom, hogy az az erő nem holt lélek volt inkább démoni, és szerencsénk volt.

Sok ma használatos informatikai rendszerhez, akár közösségi oldalakhoz van egyes erőknek hozzáférése…  tudnék mesélni, de talán még a „hívők” is kinevetnének.

Egy profibb megoldás a szellem idézésre a
quija tábla. Ennek betűi illetve a rajta lévő számok felhasználásával a szellem a planchette-et segítségével mutatja meg a betűket, majd ezeket összeolvasva kapjuk a választ a feltett kérdésre. Ilyen táblát is készíthetünk magunk, nincs benne semmi extra elvárás,(mondom semmi extra vudu) csak hogy fizikailag az olvasó nyílás tudjon siklani a feliratozott felületen. Ehhez felirat minták könnyen találhatóak a neten.
Kevésbé használt, (de már ilyet is láttam családoknál) a
háromlábú médiumi íróasztal. A 3. láb egy grafit ceruza mely egy nagy papír lapon hagy nyomokat a szellem idézés után…betűket számokat.

A leghagyományosabb, de legkisebb információ mennyiséget „megmozgató” szellem idézés módszer az
asztaltáncoltatás. Láttam már komoly súlyú asztalt is a levegőbe emelkedni… ahol senkinek a térde hozzá sem ért az asztalhoz.
1 koppintás esetén a kódolt válsz az „Igen”, 2 koppintásnál a megfelelő kód a „Nem”. Kevésbé informatív, de eléggé berezeltető módszer.

Biblia forgatók bizonyára olvasták Sámuel  első könyvének 28. fejezetében a halott idézést/ szellemidézést… szóval a módszer már Ősi.

Léteznek olyan szellemidézési módszerek, amik nem igényelnek külső megjelenítő eszközt, ekkor az emberi elme mint rádióvevő szolgál belső megjelenítőként.

A sámánok dobolással hívták oda a szellem lényeket és révült, tudatmódosult állapotban a külső világot teljesen kizárva tudtak kommunikálni a jelenlévő entitással.

Mostani megfogalmazás szerint az a médium aki szellem kommunikációra képes azt
halottlátónak hívják. Van aki szavak formájában tud közléseket átvenni a megidézett szellem / halott felől és közölni a kérdezőnek, a családtagoknak, és van aki belső látásként mint egy jelképrendszer fordít a halott és élők közt (Én ezt gyakorlom). Hiszem, nem minden magát halott látónak mondó rendelkezik valós képességgel, emiatt ajánlatos tesztkérdésekkel készülni, melyet a halott látó nem tudhat, csak ha valóban a halott hozzátartozó közli ezt vele.

A módszerekről röviden ennyit, még van néhány amit nem említettünk, de amit feltétlen tudni kell, hogy nem veszélytelen a szellemidézés.
A megidézett szellem lény, akár démoni erő is ottmaradhat, személyeket szállhat meg, végletekig befolyásolhat.
Arra is készüljünk nem csak az, vagy egyáltalán nem az jön, akit hívunk… és aztán lehet marad!

Ha problémád lenne szellem idézés után fordulj hozzánk bizalommal!Problémáiddal keress Minket az elérhetőségeink egyikén, vagy írj a kérdezz- felelek fórumunkba.
Segítünk, Informálunk!

Ajánlott linkek innen: kopogó szellemek, kísértetek, átok, rontás, átoklevétel, rontáslevétel. Ördögűző/exorcista és ördögűzés rituálék és leírás, harc az ördög, démon, sátán vagy lucifer erőkkel. Helytelenül használt szavak magyarázata: szellemírtó vagy szelleműző és szelleműzés. Szellemjárás megszüntetése, kísértetjárás és a szellem világ általi szellem vagy kísértet megszállás és házszentelés.
Szellemelengedes.hu
Copyright © 2012
k i s o k o s
weboldalt készítette: Gálik Valentin
- Halál -
- Rólunk / Kapcsolat -
- Fő oldal -
- Ki legyen a "szelleműző"? -
- Spirituális gyorstalpaló -
- SZELLEMEK elengedése -
-Szellemelengedés TÁVOLRÓL -
- Házszentelés -
-- Skizofrénia és a szellemek --
- Mentális betegség de nem megszállás -
- Ördögűzés -
- PATRONUM emelt szintű védelem -
- ÁTOK / megszállás és kapcsolatuk -
- Megoldatlan esetek -
- Esetleírásaink -
- Megkeresések -
- Kérdezz-Felelek -
- Szellem -
- Ördög -
- Átok -
- Ajándék személyes találkozáskor -
- Bizonyíték? -
- Összes kérdés-válasz -