Szellemelengedes.hu
50-Még nekem is sok!

Még nekem is sok !
Ismét egy aggódó anya keresett fel minket a Fővárostól 100km-re. A történések, amik velük történtek még az én hátamon is felállították a szőrt. Elég nagy bajnak éreztem a helyzet leírást így másnap személyesen kerestem fel a családot.
Az a valami/valaki jelenség megtudott gyújtani gyertyát a bezárt lakásban, körömfestékkel tudott írni jeleket rajzolni a tükörre, fehér port szórt a református-szenteltvízzel körbelocsolt lakásba oda ahová a folyadékot öntötték, tárgyak esnek le. A hölgy gyermekének az egyik kezén megégett tappancs szerű karmolás nyom, a másikon egy kivehető betű (ami megtalálható volt a tükrön is) ami ugyancsak mélyen bele volt égve a kézbe. A történet nagyon bonyolult meg sem próbálom leírni… a lényeg, hogy van egy szerelmes fiú aki oda van a fiatal lányért és vannak „bizonyos” képességei. Nem tisztázott, hogy fény vagy sötét oldalt képvisel, talán egyszer ezt másszor azt. És ez a fiúcska egyszer védi, egyszer támadja más síkokon, de a fizikain is manifesztálódva a kislányt, és a lakást ahol élnek.
A fizikai távolság a fiú és a lány közt kb. 1000 km.
A lakást megszenteltük, holt lelkeket engedtünk el, átkot kötést oldottunk, és kapott a lakás egy magas védelmet. A tökéletes megoldás akkor jöhet el ha a kapcsolat teljesen megszakítódna…de ugye ez szívügy és ekkor a logikának vajmi köze van a történésekhez.
A család lenyugvása hosszabb folyamat, ilyenkor az ember még berögzülten keresi a „rossz jeleket” még ha nem is tudatosan. Nem tudom van-e esély arra hogy egyszer a család egyben lássa a történést, hogy mi is volt ez az egész….a lényeg hogy jobban vannak.

49-Skizofrénia és mániákus vallásosság

Egy aggódó anya keresett fel, hogy a huszonéves fiát 4 hónappal ezelőtt skizofrénnek nyilvánították, és ez számára nem elfogadható!
A gyermek eltűnt sok időre a szülők szeme elől (még akkor „tünetek” nélkül) majd nagy sokára tért vissza, egy mániákus vallási beállítottsággal. Ő szerinte szinte mindenki bűnös! Sokat dolgozik karitatíve, hogy segítsen másokon, viszont Ő nem fogad el senkit sem maga mellett. Folyamatosan a Bibliából példálózik szövegekkel. Teljesen megváltozott, addigi élete elfelejtődött, agresszív ki ki esnek cselekedetei és beszámíthatatlan lett.
Sajnos a gyermekez nem lehet hozzáférni, emiatt szülők kérésére végeztük el a szertartást távolról. Az eredmény másnap érezhető volt. Nem beszélt már mániákusan a Bibliáról, tekintetet tiszta volt és váratlanul aznap 2 szer is megjelent a szülőknél. (egyébként intézetben kell laknia, ahonnan van kijárása)…ami hasonló cipőben járó szülők tudnak nagyon értékelni. Szóval nagy dolog!!!
A gyermeket figyelni kell folyamatosan, ilyenkor egyfajta üresség van az emberben. Mintha mindig ott állt volna valaki és tanácsokat adott volna minden élet szituációban és most pukkkkk eltűnt.
A gyógyulást követni kell és lehet, hogy ez a tisztítás szertartás csak egy eleme volt a szakasznak de láthatóak az eredmények.

48-Görcs a testben

Pest megyében egy középkorú Úr keresett fel hogy, tudja, hogy van vele megszálló lélek. Tudta is hogy ki van vele ki követi „figyelemmel” az életét, de megszabadulni tőle nem tud.
Fizikai szinten ott jelentkezett a probléma hogy volt az Úrnak egy idegi akarat nélküli izom mozgása, egyfajta Tikkelés szerű görcsös izom összehúzódás.
Az Úr felesége magas szinten van az angyal kommunikációban, és folyamatosan tud kommunikálni a holt lelkekkel. A Hölgy sok kóbor léleknek tud segíteni a hazajutásban, de párjáról és magáról a holt lelkeket nem tudja haza engedni.
Életem leghosszabb szertartását végeztem el az Úron. A ceremónia alatt 10 lelket sikerült haza segíteni a fénybe. A maradásuk fő oka a bűntudat volt.
Az házigazda fő problémája a megbocsátás volt melynek alanya saját maga. Állandó bűntudata volt és hibáit nem tudta megbocsátani magának. A több órás szertartás alatt irdatlan mennyiségű tanítást kapott a bűntudatról (na persze Én is)…melynek a végeredménye: HOGY NINCS BŰN!
Minden úgy van rendjén ahogy van és volt és lesz.
A szertartás után az Urat mintha kicserélték volna átváltott a tantói szerepre és kezdett minket (Engem és a feleségét) tanítani.
A kedves feleségén is elvégeztük a tisztítást, mondhatom villám sebességgel.
Az egész nap a kommunikáció a szellemvilággal még engem is zavarba ejtően gyorsan egyértelműen félreérthetetlenül zajlott. Rettenetesen kimerültem, de virágzó szívvel búcsúztam a családtól. Köszönöm, hogy ott lehettem.

47-Ha félelem van az biztos nem angyali lény

Ha félelem van az biztos nem angyali lény
Egy pest megyei fiatalember keresett fel több alkalommal. Kb. 5 ször beszélgettünk egymással és adtam tanácsokat neki, hogy hogyan kezelje a problémát:
A zavaró jelenségek: éreznek valakit a lakásban, tárgyak esnek le, ismeretlen eredetű zajok, valaki állandóan figyeli Őket. Felesége, aki várandós látja is és le is tudja írni a fehér lepel szerű ruhában jövő menő nénit ugyan, de a szemébe arcára nem mer nézni. Az előző lakónak is voltak bajai a szellemvilággal mivel védekezési praktikákat találtak a főbérlőtől átvett lakásban.
Én egyértelműen azonosítottam, hogy holt lélek okozza ezt és ajánlottam a tértisztítást. Ennek ellenére egy ismerős (ismerősebb mint Én) embert hívtak a házukba aki azt mondta, hogy védelmező funkciót lát el a lélek aki ott rohangál.
Nekem ettől eleve felállt a szőr  a hátamon…védelmező szellem félelmet kelt… valahogy nem illett össze.
Attól függetlenül valóban lehet védelmező entitás is ott, és van is, de ami a zűrzavart okozza az biztos holt lélek.
Egyik este éreztem, hogy a család rám gondol és írtam is Nekik levelet, hogy nincs „harag” (sose volt) ami miatt nem engem kértek fel, bátran keressen és segítek, mire jött is a válasz, hogy igen baj van, biztos nem jóakaratú a vendég és szabadítsam meg Őket. Ahogy a felesége találkozik a szellem lénnyel állandóan rosszul lesz és most is be kellett menni a korházba a terhessége miatt (valami probléma van), a felsége fél megmagyarázatlanul áll a dolgok előtt és ebből nekik elegük van.
A tértisztítást elvégeztük, a lakás ismét birtokba vehetik jogos használójuk, és most már csak egymásra kell figyelniük, nem a kéretlen vendégre.

46-Skizofrénia ami nem az!

16 éves Skizofrénia diagnózissal keresett fel egy hölgy minket a fővárosból. Véletlenül talált ránk és érdekelte, hogy mit tudunk mondani. Állapota nem javul csak a gyógyszer szintet kell emelni folyamatosan, mert vissza-vissza esik. Véleménye szerinte nincs semmi baja csak másabb, mint a többiek és így a „normál” világban munkára alkalmatlan.
Beszélgetéseink alatt kiderült, hogy semmi köze az én általam definiált skizofréniához a „betegségének”….Spirituális témákban járatlan vagy hitetlen megfigyelő nem hiszi el a Hölgy által leírt, általa 100%-ban megtörtént dolgokat. (egy kicsit nekem is furcsa volt elsőre) A Hölgy más dimenziókban járkál és találkozik emberi lényekkel, akik konzultálnak a föld dolgait illetően…több sci-fi be illő történést élt át a Hölgy, de azt kellett mondanom, hogy ezek valósak és megtörténnek.
A fentiekben leírtak egyértelműen valóságosan élte meg a Hölgy és fantasztikus csodának. Csak sajnos nem összeilleszthető ez a fajta, belül megélt élménysorozat, ami ismétlem valós, csak nem földközeli „való világban elfogadott”.
Amit az orvosok mint tünetet megfogtak, hogy Hölgy többször érezte hogy követik és lehallgatják…
A Hölgynek a tudata nincs rögzítve olyan erősen, mint más embernél a testéhez… Ő ki-be járkálhat könnyedén. Egyik pillanatban még a Hölgy szerepben van a következőben Ő pl. Harry Potter amit a TV-ben lát. EZ NEM BETEGSÉG!!! EZ EGY HATALMAS CSODA!!! ÉSMINDEN EMBER BELE VAN VESZVE A SZEREPÉBE!!! Én tudom, hogy Te is Én is mind egy tudat vagyunk, ami most a fizikai testet használja megtapasztalási formának…
Lehet, hogy ez most soknak tűnik vagy én tűnök betegnek de ha hasonló problémád van keress fel és elmondom mi ez az egész.
Sikerült ott hagynom egy magas szintű megértést, hogy hogy álljon a dolgainak.
Tünetektől függetlenül egy elengedési szertartást elvégeztünk ahol volt ismerősök távoztak. A Hölgy elve nyitott és folyamatosan kommunikált a holt lelkekkel, látta ahogy elmentek és hogy köszönték az egész szertartást.
A Hölgy nyugodtabbá vált és megértőbb saját magával kapcsolatosan.
Köszönöm, hogy ott lehettem nekem is egy csoda volt!

45-Google keresőbe Skizofrénia

Egy fiatal lány keresett fel, Skizofréniára keresett a google keresőben és minket talált.
Az orvos szakma Skizofrénnek nyilvánította és bekerül a polc megfelelő helyére, aminek ugye a kimenete a gyógyszerezés. A lány tudta, hogy aki a fejében beszél és motoszkál az nem Ő….csak persze senki sem hitt neki, pláne nem a pszichiátria, aki ugye hivatalból nem hihet ilyenekbe.
A megszálló addig nyomta nagy erővel a saját gondolatvilágát szegény lányra, amíg Ő menekülni nem akart ebből a világból, a sajnos sokszor megszokott véget vetek az életemnek lezárással.
Szerencsére ez nem sikerült, de a nyomasztó depressziós, nincs életnek értelme hangulat persze így sem múlt el. A hang a fejben fel fel fedte magát, egyfajta belső kommunikáció is zajlott kettőjük közt.
Szerencsére megtalált minket a lány és a szertartás elvégeztük távolról. A rituálé alatt egy meg nem született testvér okozta a bonyodalmakat, aki saját szavai szerint csak védelmezni akarta testvérét.
A holt lélek hála Istennek haza tért a fénybe és a lány azóta belső hang mentes, és elfelejtheti az egész kavalkádot.

44-Bogyó vagy Tértisztítás...a lényeg hasson!

Borsodból hívott fel egy fiatal anyuka, hogy vannak kérdések, amire talán Mi tudhatjuk a választ.
A 10 éves fia régebben folyamatosan felriadt alvásból, és egy félálom állapotban sírt, és félt…. vigasztalhatatlanul sírt. Mivel félig éber félig álom állapotban volt, nem nagyon értette meg az édesanyját a gyermek, csak sírt sírt…. sokszor nem is tudta az anya tudtára adni, hogy minden rendben van, mert egyszerűen nem értette az édesanyját a gyermek. Sokáig sírt majd félkómás állapotból többször visszaaludt. Pár alkalommal, amikor tudott pár szót mondani az édesanyjának akkor mondta, hogy valakit érzett, hogy ott van és nagyon nem jó! Reggelre a gyermek mindent elfelejtett a történésekből.
Pszichológushoz mentek a gyermekkel, hogy mi lehet a baj….gyermekkorra fogták, és hogy majd kinövi. Hála Istennek nem engedte az anya, hogy gyermeke gyógyszert kapjon, egy homeopátiás szert használtak pár hónapon keresztül. A szertől a jelenségek elritkultak mit okozhatott a nyugtató hatása a homeopátiás szernek. Nem feltétlen okozták a zavaró tüneteket a szellemvilág lényei, de sok hasonló eset láttán gondolom, hogy nem „betegség” okozta a problémát!
A lényeg a gyermek legyen jobban, az éjszaka legyen riadalomtól mentes.
Az anyával történt beszélgetésünk alatt „körvonalazódott”, hogy vele viszont van holt lélek. Megbeszéltük, hogy végrehajtjuk mindkét szertartást távolról.
A szertartás alatt 2 rokon távozott el az anya testéről, kikről jó leírást tudtunk adni. A rituálék után az édesanya megnyugodott, idézek „ismét tudok venni levegőt, olyan mintha most az egész testembe be tudnám szívni azt”. A sokszor magyarázhatatlan kirohanásai megszűntek, nyugodtabb, vidámabb lett. A tértisztítás is biztosan hat, hogy a gyermek és anya éjszakái nyugodtak legyenek.

43-Nem, nem megyek okom van maradni...

Nem messze tőlünk egy egyedül élő Hölgy kérte a segítségünket. A hölgy megmagyarázhatatlanul ideges. Idegi kiborulása volt több hónapon keresztül, amit csak nagyon nehezen tud elviselhető mértéken tartani magas önuralommal. Tudja, hogy az indulat az nem az övé, Ő nem ilyen volt. Elvégeztük távolról a tisztítási rituálékat viszont érezhető változás nem történt. A hölgy érzete továbbra is azt a feszültséget. A szertartások semmilyen jó hatással nem jártak, emiatt kértem személyesen is találkozhassunk.
Beszélgetéseink alatt összerakódott a kép, hogy a Hölgy egy rossz párkapcsolatban volt és a kiborulásait mindig a volt párjának vagy fizikai, vagy gondolatokban történő megjelenése okozta. Erős érzetem volt, hogy aki a Hölggyel van annak nagyon ellenszenves a Hölgy párja és saját gondolataival bombázza a Hölgyet.
Kirajzolódott bennem a kép és rá is éreztem, hogy a Hölggyel a több éve balesetben meghalt fia van, aki egyébként életében segített az édesanyjának összejönni azzal a bizonyos férfival.
Szóval a fiú mélyen felelősnek érezte magát a kialakult helyzetért, és próbálta megoldani „gondolat behatással” azt, hogy az édesanyja elhagyja a férfit…
Emiatt nem akart a távoli szertartásra eltávozni…nagyon nagyon erős volt, és félretehetetlen volt az ok ami miatt itt akart maradni az édesanyjával.
A személyes szertartás alatt elmondtuk hova mehet, mi miatt jó neki, ha elmegy, és hogy mi miatt rossza az édesanyának, ha marad. Az édesanya erősen kérte a távozását, hogy ismét saját gondolatai uralkodjanak érzésein.
Hála Istennek a szertartás sikeresen fejeződött be, és Hölgy érezte azt a bizonyos BÉKÉT. És már nem is tudott haragudni a volt párjára.
Érdekessége a történetnek hogy volt pár éve egy bizonyos T betűs helyen ahol állítólag levették róla fia szellemét….(ami természetesen nem sikerült akkoriban)

42-A gyerek idegenekkel játszik este a szobájában

Egy aggódó anya keresett fel, hogy gyermeke mesélni, mostanában egyre intenzívebben és egyre hihetőbben, hogy bejönnek hozzá a szobába idegen bácsik sötét ruhában este lefekvés után, és játszanak vele. De ezt egyébként neki nem szabadna elmondania, mert akkor baj fog történni az anyukájával….
A gyermek próbálja elhitetni az anyjával, „de anya ők barátok”…ami rendben is lenne és akár el is lehetne hinni, de a gyermek sírva rohan ki sokszor a szobából, és nem mer vagy nem tud visszaaludni, és mindemellett a villanynak is világítania kell.
Az anya rémülten keresett megoldást és talált minket. A szertartásokat elvégeztük távolról és az éjszaka már atrocitásoktól mentesen telt. Reggel az anya kérdezte, hogy jöttek a barátaid játszani? Erre gyermek felelte „nem ma nem jöttek talán majd holnap”
A gyermekhez már nem fognak idegen látogatók jönni, hála segítőinknek.

41-Idegbeteg

Egy fiatalember keresett fel, hogy a sajnálatos körülményeit is figyelembe véve extrém ideges és nagyon hamar kiborul, türelme egyenlő a nullával. Rosszul alszik, állandóan felébred, mozgások, hangok vannak a lakásban, furcsa hangya szerű mászkálásokat érez a testén.
Kérésének megfelelően elvégeztük a szertartást távolról, mind a tér és mind a test tisztítást. Már a szertartás után érezte, hogy mintha valami nagy kő esett volna le a szívéről. Estére amikorra a lakás is tiszta lett kellemesen érezte magát odahaza. Másnap jelezte, hogy rendben folyt az éjszaka és köszöni szépen a segítségünket. Mi köszönjük, hogy segíthettünk. És hála Istennek és a segítőinknek.

40-Anya vagy Apa aludjon velem, mert félek

Nyíregyháza térségéből keresett fel egy fiatal anyuka. Tudomása szerint meghalt az előző tulaj családjából abban a lakásban 2 hölgy tag is, ahol jelenleg élnek gyermekeivel és férjével. A holt lelkek jelenlétét a nagyobbik 5 éves gyermek érzi a legerősebben. Többször felriad álmából és már félig ébredten és félig álomban látja is, és le is tudja írni a szobájában lévő alakokat. Visszaaludni képtelen félelmétől. Villanynak világítania kell, és vagy anyának, vagy apának ott kell lennie mindig mellette egész éjszaka.
A tisztítási szertartásokat elvégeztük távolról mind a térben, és mind a fiatal gyermek és az anyukája testén is.
Az anyuka izgatottsága a szertartás után teljesen eltűnt, és Ő is jól érezte magát az egész lakásban. A gyermek azóta nyugodtan alszik hála a szertartásoknak.

39-Fejfájás

Egy 21 éves fiatalember azzal a panasszal keresett fel, hogy: állapota levert, fáradékony, ingerült , és sokszor megmagyarázhatatlanul erősen fáj a feje. Éreztem, hogy a fiatal srácnak többre van szüksége, keres valamit, amit nagyon nem tud megfogalmazni…talán keresi azt, hogy mi ez az egész..mármint ez a világ, vagy amit életnek hívunk.
A testről elengedés szertartást elvégeztük személyesen, és egy rokon volt a testén mint megszálló és plusz 3 kéretlen „vendég”. A fiatalember érezte a dédnagymamáját tudott is vele kommunikálni.
A szertartás után egyből érezhető volt a megkönnyebbülés és a nyugodalom. A fejfájást is okozhatta a megszállás. Úgymond tudat alattiba érkező ingerek sokasága kivált egyfajta idegi izgatottságot, amiből ha túl sok van, akkor fejfájás tünetként jelentkezik a nem tetsző dolog.
Személyes találkozásunk során sokat beszélgettünk, filozofáltunk és egykét érdekességbe adta belepillantást az életemből.

38-A fáradtságot elfújta a szél

Egy jóslás területen dolgozó Hölgy keresett fel, hogy a lakásukban furcsa dolgok történnek. Huzat van a lakásban akkor, amikor minden zárva van, és dolgok potyognak le olyan helyről ahonnan fizika törvénye alapján nem szabadna. Egy alkalommal 2 bögre került a földre. A Hölgy fáradékony volt és érzett magán egy fajta kis piszkálást birizgálást a testén. A testről elengedés szertartást távolról végrehajtottuk, aminek  a következménye az volt, hogy ez a fáradékonyság elmúlt, viszont ezek a fejtájékon érezhető birizgálás…mintha pihe tollal simogatnák az ember arcát és haját…megmaradt. Megtanítottam a hölgyet kommunikálni a védőangyallal és a válaszban azt kaptuk, hogy a szeretet jelzése amit érez. A hölgynek nem volt negatív érzése a jelenséggel kapcsolatban, inkább kellemetlen volt mivel nem tudta mi az. Azonosítottuk, hogy nem rossz szándékú, és nem holt lélek általi kapcsolat felvételről van szó a birizgálások által. A tértisztítást nem végeztük el, mivel új helyre költöztek és ott  a jelenségek nem követték a „költözőket”.

37-Egy borzongás felfele, egy borzongás lefele

Egy néni keresett fel azzal a panasszal, hogy a lakásban többször feláll a szőr a kezén, érzi hogy figyelik és kellemetlen megmagyarázhatatlan érzése van. Az idegen jelenlétet hozzátartozó is érezte a lakásban. A néni a testén érez többször kicsi elektromos rázáshoz hasonló dolgot, mintha a hideg futkosna a testén, és borzong. Éjszakái álmatlanok és kipihenetlenül érzi magát.
Mindkét szertartást a testről elengedést és tértisztítást is elvégeztük távolról és hála Istennek a „takarító folyamat” után az idegen jelenlét érzés és a borzongás is megszűnt. A nénivel másod koma asszony volt és az édesapja. Mind kettőjükről tökéletes leírást tudtunk adni.

36-Kopog a volt lakó

Egy néni kért fel mivel már sok sok éve vannak problémák a lakásukban, de most elért egy olyan szintet a dolog hogy nem bírható tovább. Valaki éjjel szinte pontban mindig háromkor elkezd valaki kopogni a parkettánés ez tart szinte teljesen napkeltéig. A hozzátartozók nem hisznek a szellemvilág létezésében és emiatt anyagi problémára gondoltak (nagyon helyesen). Gondolták, hogy ez hő tágulás és szétszedték a parkettát, de a kopogás ugyanúgy megmaradt. Tétlenül figyelték az éjszakai kopogást. A szellemlény aki kopogtatott az az a néni holt lelke volt aki ott lakott azelőtt, és valami miatt nem tetszett neki, hogy az ott lakók „zavarják”.

35-Hitetlenből lesz a legjobb hívő

Egy aggódó édesanya keresett fel hogy van egy nagy lánya, aki folyamatos idegen jelenlétet érez a szobájában, valaki figyeli, és szokta is látni a megfigyelő arcát kicsit ködösen. A hölgy nem hisz ennek a világnak a létezésében, Ő a szemére hivatkozott biztos rosszul lát, vagy vele lehet valami pszichikai baj.  Ott jártunkkor szkeptikusan hallgatta a monológunkat, mondjátok csak úgy sem hiszek benne…de azért adott 1% esélyt lehet nem is az alternatív valóságnak, hanem inkább az édesanyjának.
A szertartások alatt leírtuk a megszállót hogy hogy néz ki, és üzenetet is tudtunk közvetíteni a fiatal lány felé.  A személy leírás megegyezet, és az üzenetből és érzésekből a hölgy is tudta azonosítani a megszálló kiben létét, valamit Ő is tudott a holt lélekkel kommunikálni, ami hatalmas áttörés volt a hitét illetően. A tér kellemessé vált, és a hölgy közérzete is megnyugodott. Feje cikázó gondolatoktól mentes lett.

34-Test nélküliség érzete "ajándékba"

Borsod megyében jártunk egy nagy családi házban. A tisztítást elvégeztük és a szentelést a házban. A légkörön érezhető volt a megkönnyebbülés. Főleg a padlástérben és a pincében. A lakók főleg a fenti padlástérből halottak hangokat.
A személyek tisztítását is elvégeztük. Mindhárman kommunikáltak a megszállókkal. Több ismerős és rokon volt a lakók aurájában. Ott jártunkkor egy kellemes meditációval sikerült a háziasszonyt kiemelni a testéből és megtapasztalhatta a test nélküli felszabadult állapotot.
A megszállás következménye volt a családon beüli viták sorozata. Mintha valaki vagy valakik vezérelték volna a történéseket.

33-A lányommal egy zenekar van

Budapestről egy házaspár keresett fel. A ház Ura jártas volt szellemi dolgokban, spirituális beállítottságú volt és tapasztaltak egy két furcsa dolgot amiről Ő egyből tudta, hogy szellemvilággal van kapcsolatban. A lakáson belül, villany kapcsolt le magától, cd tok esett le olyan helyről ahonnan normál körülmények közt fizika törvényei nem engednék meg. A család  hölgy tagjai érzik, hogy valakik ott vannak körülöttük, figyelik őket, illetve többször hideg huzatot éreznek a zárt szobában is. A konyhában este valaki főz, érezni lehet a pörkölt illatát. A házigazda látja is a szobájukban, hogy egy hosszú hajú kislány álldogál.
A testről elengedés rituálét végigcsináltuk a család tagjainál, és az egyik fiatal lánytól engedtünk el hard zenekar tagokat, akik szerették a fekete ruhákat ahogy a fiatal hölgy is. A családtagoktól haza tudtak távozni rokonok, akikkel tudtak kommunikálni is. Érdekesség hogy a ház ura például az édesanyja halála után egyből otthonos lett a konyhában, bármit eltudott készíteni, pedig azelőtt nem jeleskedett a főzésben.
A tértisztítás és szentelés után a gazdúr már nem látta tovább a halott fiatal lányt a szobában, a helyiségekben tartózkodni a szertartások után kellemes nyugodt volt. Szavaikkal élve friss lett a szoba.

32-Baráttól démoni pofák

Egy fiatalember kérte a segítségünket. A tapasztalása az volt az Úrnak, hogy valaki arcokat mutogat neki, mindenfajta démoni pofákat. Folyamatosan ijesztgeti az a valami…és folyamatos félelem érzete van, nem beszélve a szörnyű alvás nélküli éjszakákról. Az elengedés szertartást távolról végeztük el és kiderült, hogy egy a problémákat okozó megszálló „játszadozott” a fiatalemberrel. A megszálló a barátjának érezte a fiatalembert, és azért mutogatott rémisztő dolgokat, mert remélte, hogy akár egy brutális befejezéssel, de együtt lehetnek. (ha a fiatalember végez magával) A fiatalember élete a segítségadásról szól, lehet, hogy valamelyik embertársa lehetett a sok közül, akin segített valamikor. Sajnos pontosabb azonosítás most nem történt. A lényeg, hogy a zavaró jelenségek abbamaradtak.

31-Ha ok nélkül értékeled le magad.

Pest megyében egy már csak hölgytagokból álló család keresett fel, hogy furcsa dolgok történnek a házban. Mozgások, hangok, szagok, illetve látják néha a ház volt halott tulajdonosát is. Rosszul alszanak, kimerültek, félnek és ez nem mehetett így tovább. Elvégeztük mindkét szertartást és a lánytagokkal lévő holt lelkek sajnos nagyon sok saját sugallattal látták el a testvéreimet. Ruházkodás, gondolkodás, értéktelenség….gondolatok voltak a sajátok mellett, amiket hála Istennek megszüntettünk. Sikerült a hölgytagoknak megmutatni az angyali világot és tudtak velük kommunikálni is. Köszönet Nekik, hogy befogadóak voltak és így sikerült reményt és fényt otthagyni.

30-Tűnjön el a szelleműző bácsi

Szeged mellett jártunk egy családnál. A család panasza az volt, hogy a lakásukban nem tudnak nyugodtan aludni, állandóan felébredtek és folyamatosan rosszul érezték magukat bizonyos helyiségekben. Fáradtak voltak és többször éreztek kellemetlen figyelő jelenlétet. Ott jártunkkor a 6 éves kisfiú szinte erővel akart arra rávenni a nagyszülőkön keresztül, hogy azonnal menjek el tőlük, nincs ott keresnivalóm. Kiderült, hogy a gyermekkel is volt egy kicsi értetű megszálló, akit sikeresen hazaengedtünk….félt a magamfajta kuruzslótól….azt hitte a „szelleműző bácsi” elpusztítja Őt, vagyis a megszállót.
A teret is megtisztítottuk és megszenteltük. A család azóta bátran tartózkodik bármelyik helyiségben, és a gyermek is nyugodtan végigalussza az éjszakát.
A felnőtteken tartott szertartás közben tudtunk beszélni a halott nagyszülőkkel, és egy két intelemmel látták el az unokákat haza távozás előtt...elmondták, hogy Ők miért tartották fontosnak, hogy az unokájukkal maradjanak.

29-Skizofrénia "oldása"

Egy fiatal ember keresett fel, hogy késve bár de rám talált. 19 éve szenved orvosok által diagnosztizált skizofréniában. Ő tudja, hogy a személy aki vele van és át át veszi az irányítást a teste felett az létező és nem kitalált. Tudta is, hogy ki az. A meg nem született testvére, aki az anyaméhben halt meg pár évvel az Ő fogantatása előtt. A szertartást távolról végeztük el, furcsa érzései voltak a szertartás alatt a fiatalembernek. Búcsúzkodás érzése, elengedés megszabadulás érzete volt jelen már a szertartás legelején. A hangok a fejben a kiesett percek megszűntek, ismét ura saját testének. Hála Istennek. Érdekessége a dolognak, hogy a szertartás után elkezdte látni más embereken a megszálló lelkeket.

28-Leesett a hűtőmágnes

Egy fiatal asszony keresett fel, hogy 2 éves gyermeke nem tud aludni. A hölgy úgy érzi, hogy vagy az apósa vagy a gyermek apjának szelleme van ott velük, akit éreznek. Érdekessége a történetnek, hogy a hölgynek volt egy autóbalesete, ahol kilépett a testéből és látta felülről a testét, az autót és, látta a rétet ahova az autó beesett, hogy csodálatos nyugalomban békében piknikeznek családok tiszta fehér ruhákban. Egy ilyen megtapasztalás után könnyedén lesz az emberből „Hívő” és itt nem egyházi dologra gondolunk, inkább egy olyan hitről van szó, ami alapján hiszi és tudja már az ember, hogy  a látható világot valami láthatatlan dolog működteti, csodálatos rendben.
A tértisztítást távolról elkezdtük és a szertartás elején megnyitottunk egy fénykaput. A kaput pont a hűtő elé készítettük el, és abban a pillanatban, ahogy elkezdtük, leesett egy hűtő mágnes.
A segítők segítettek a holt lelkeknek hazatalálni.

27-Makacs megszálló

Egy fiatal ember keresett meg, hogy többször volt már szellem elengedésen egy bizonyos helyen, és már ismét érzi hogy van vele valaki. Azon a helyen kicsit össze vissza információkat mondtak a megszállásról és azok idejéről és keresgélt és talált ránk. Azon a helyen sokszor sajnos többször csak egy megszállót engednek el, illetve úgymond makacsabb megszállók nem igazán távoznak. A tisztítási szertartást távolról elvégeztük és a fiatal ember azonnal érezte a változást, vidámabb, szabadabb lett, és már nem is beszélt senki sem a fejében.

26-A megszálló nem ember, hanem egy kisállat család

Sokadik alkalommal engedtünk el testről kisállatot, aminek az érzete teljesen más mint egy halott emberé. Egy fiatal lánynak volt egy rágcsáló családja, és a kisállatok tagjai egymás után valamiben maghaltak. A kapcsolat a lány és az állatok közt nagyon erős volt, és emiatt nem mentek el az állatok lelkei, ott maradtak a lánnyal. A lányban kialakult emiatt egyfajta távoltartás az emberek felé, mivel az a rágcsáló úgymond ellensége az embernek és fordítva is igaz. A fiatal lány mindenkiben csak a rosszat látta meg, már-már utálta az embereket, és magát közelebb érezte a kisrágcsálók létéhez. Az elengedés szertartás alatt egy erdős helyre kerültek a kisállatok, ahová boldogan mentek azután, hogy a hölgy is elakarta őket engedni, had menjenek, oda ahol betölthetik pozitív életcéljukat. A fiatal lánynak meg kell most tanulnia ismét az emberek elfogadását. Állatokkal kapcsolatosan ilyen erős gondolati megszállás nagyon ritka.

25-Haza akarok menni

Egy falucskában él egy fiatal ember akinek az egyik ismerőse öngyilkos lett. Nem sokkal az eset után a falucskában élő barát kopogást kezdett hallani a szobában és többször jutottak az eszébe öngyilkos barátjával kapcsolatos emlékképek, történések. A tisztítást távolról végeztük el és a kopogás megszűnt, a halott barát szelleme haza mehetett. Jelezni kívánta, hogy Ő ott van és nem ment el. Hogy mi miatt nem ment el amíg lehetősége volt a halála után azt nem tudtuk meg sajnos.

24-Félelem

Pécs körzetében jártunk egy felkérésnek eleget téve. Egy állattartással foglalkozó gazdálkodó család kért fel, hogy segítségükre legyünk. A Férj feleség és egy gyermekük együtt élnek egy mesés tájon. A fiatal gyermek lát és hall a házba nem illő dolgokat. Eleinte a szülők kételkedtek a gyermek állításában, de később Ők is elkezdték a zavaró dolgokat tapasztalni. A jelenségek az egész portán, melléképületekben is érezhetőek voltak. Állandó a volt a félelem az ismeretlentől, folyamatosan felébredtek éjszakánként, és állandó fáradtság jellemezte a családot.
A teljes siker eléréséhez elvégeztük a személyek tisztítását is. Mind hármójuknál történt elengedés. Az anya és a gyermek tudtak beszélni a holt lelkekkel, és érezték a testükön a megszálló távozását a szertartás alatt. Az anyával egy meg nem született gyermek volt már régóta. Az anyát sírás fogta el. Megkértem Őket a búcsúzkodásra majd hazasegítettem a holt lelket.
Volt egy szoba ahol a gyermek nem szívesen tartózkodott, a szobában pedig volt egy szekrény, amit nem is mert kinyitni, azt érezte ha kinyitja, akkor valami ráugrik….megmagyarázhatatlannak tűnt a félelme mások szemében. A tértisztítást és a szentelést elvégeztük, majd kértük a gyermeket menjen be egyedül a szobába és nyitogassa a szekrényt. Az addig uralkodó félelem teljesen elmúlt. Hasonló félelmet produkált az egész családban a padláson való tartózkodás. Amikor felmentünk a padlásra egy fület nyomó erős érzés is volt a levegőben. Az elengedési rituálét ott is elvégeztük és a család már félelem nélkül mert felmenni a padlástérbe.
Ott jártunkkal megerősítettük a gazdasszony angyalkommunikációs képességét.

23-Legnagyobb TABU

Egy idős hölgy keresett fel hogy a halott férje nem hagyja őt békén. Esténként mellé fekszik az ágyba és mint ha az áram rázná meg a testét amikor hozzásimul. Nem tud aludni tőle, folyamatosan ölelné a halott férje. Idegileg a néni teljesen kivolt készülve. Ez hatalmas tabu téma...gyermekei nem hisznek neki, dilisnek nézik miatta, a házba nem engedhet be senkit sem mert akkor mit fognak rá szólni. Egyszóval probléma volt de inkább vele ment volna a sírba a néni csak ne nézzék bolondnak a "többiek". Sikerült távolról segíteni a néninek, és aznap már nyugodtan tudott aludni. Férjét sikeresen a segítőim haza kisérték a fénybe.
A néni szíve a szertartás előtt állandóan fájt nyomás volt a mellkasán. A heves dobogás és nyomás érzet megszűnt hála a rituálénak.

22-Férfi nem mer aludni egyedül

Egy hölgy keresett meg, hogy idősebb fia érzi hogy a szobájában valaki lefekszik mellé és hozzáér, gyakran kel fel esténként és folyamatosan fél. Idős korára bármi érdekes nem mer egyedül aludni. A fiú nagyon érzékeny a szellemvilágra, de a hozzátartozók is éreztek furcsa zajokat és alátámasztják a fiú beszámolóját. A tértisztítással a félő dolgok valamint a furcsaságok megszűntek.

21-Házastársi civakodás oka:

Budapestről keresett meg egy fiatal pár, hogy a lakásukban furcsa zajokat hallani (szekrény ajtó kihúzás/betolás), árnyakat látnak, és van egy szoba, ahova valami miatt nem szívesen mennek be. A házaspár férj tagja több éve beteges és volt vele holt lélek, de azt levették egy bizonyos helyen...de csak egy holt lelket vettek le....de Ő még érzi, hogy valaki lehet vele.
Ott jártammal a Férfin és a Hölgyön is elvégeztem a szellemelengedés rituálét testről, mivel mindkettőjükkel éreztem jelenlétet.
Mindketten tökéletesen kommunikáltak a megszállókkal. A Hölggyel egy régebben elhunyt szerelme volt, aki nagyon nehezen akart elmenni a fénybe, de a Hölgy kérte menjen el mivel így mindkettőjüknek jobb lesz. A volt szerelmes társ távozásakor bocsánatot kért a hölgy férjétől, mivel sok vita okozója volt a holt lélek.
Elvégeztük a tértisztítást és a nyomó félő érzés elmúlt, amit addig abban a bizonyos szobában érzékeltek. A házaspárt sikerült megtanítani angyalozni is ami koronája volt ottlétemnek. Nagyon hálásak voltak és köszönöm én is, hogy ott lehettem.

20-Ha izzad a tenyér

Pest megyében jártam egy kisebb településen. Egy aggódó hölgy keresett fel, hogy eddig is voltak problémáik a szellem világgal de most már segítségre van szükségük. A szülei házában él húga akivel több érdekes dolog történik. Amíg Ő is ott lakott folyamatosan láttak árnyakat alakokat, érezték, hogy figyelik Őket valaki, ajtó záródott magától, TV ki be kapcsolt.
A fiatal húga állandóan éjjel felébred, valami mozog a szobában leesnek a polcról dolgok. A legszörnyűbb az volt a húgával, hogy egyik alkalommal arra ébred, hogy valaki a nevét súgja többször a fülébe, majd a saját fogát megtalálta a szájában kiesve. Folyamatosan vannak olyan gondolatai amiről tudja hogy nem az Övéi. Elvégeztem a fiatal hölgyön a szertartást, a testről elengedés rituálét. Az elengedés alatt a fiatal hölgy végig látta a megszállókat, és majd látja, hogy már nincsenek vele. Nagyon különleges élményről számolt be a hölgy. A hölgynek az egyik nővére a szobában tartózkodott amíg a rituálé tartott, és a szertartás alatt folyamatosan éreztem félelmet...menekültem volna onnan én is...valahogy a nővér volt az oka...Kértem, hogy végezzük el a szertartást rajta is. A hölgynek izzadt a keze melege lett, elment WC re és azt mondta inkább vissza sem jön. Nagy nehezen sokadik unszolásra eldöntötte, hogy OK legyen megcsinálva vele is az elengedés. Érdekes, hogy elmondta, hogy Ő tudja, hogy vannak vele és úgy érzi, hogy Neki energiát ad...mondtam ez butaság, megtudom neki mutatni, hogy milyen az az energia ami tiszta és tényleg ad és nem vesz el....
Elkezdtük a  szertartást és a rituálé alatt kétszer ült fel, hogy hagyjuk abba, nem bírja, ki kel mennie, és hogy Ő nem érez semmit és jéghideg a teste.
Sikerült úrrá lenni gondolatain és sikeresen zárult a szertartás. A hölgy felült és azt mondta "kapok ismét levegőt, mintha eddig valaki rajta ült volna a mellkasomon" én is megnyugodtam, de nagyon elfáradtam.
A szertartás után megéreztettem a hölgyekkel, hogy milyen az ha angyali ölelésben részesülnek...elmondásuk szerint Isteni.
Elvégeztük a tértisztítást is, és az ott lakók egyből érezték, hogy kellemes lett a térben tartózkodni. Az a szoba amiben eddig rosszul érezték magukat és inkább be sem mentek most egy kellemes meleg otthont adó helyiséggé vált.
Nagyon jól éreztem magam a családdal, köszönöm, hogy ott lehettem és segíthettem.

19-Elhunyt biciklis barát

Budapesten Jártam egy családfőnél. Nemrégiben halt meg a ház ura feleségének nagymamája. A családfő nem hitt a "láthatatlan" világban. Eddig.
A nagymama szelleme átölelte, amit Ő nem tud még 100% materialista felfogásával feldolgozni... A nagymama másokhoz is hozzáért, és tévedhetetlen volt és egyértelmű volt, hogy a mama szelleme köztük van. Rádió kapcsolt be magától, éjszakai neszek hallatszódtak. A fő ok a felkeresésükre a félelem volt. Félelem az ismeretlentől. Megtartottam a szertartást ami után a családi ház szellemektől "tiszta" lett és a felszenteléssel egy kellemes térré változott. A ház uránál szükség volt testről elengedésre is ahol egyik barátja holt lelkét tudtuk hazaengedni. A ház urának azóta volt a biciklizés a szíve csücske amióta a barátja meghalt. A barátja nagyon szerette a biciklizést. A szertartás után azt mondta testvérem, hogy nagyon nagyon megkönnyebbült mintha valami nagy nehezéket vettek volna le a válláról és béke vette körül.

18-Béke a szobában és kapcsolatokban

Pécsen jártam egy családnál ahol a nagyobbik lány a családban többször megmagyarázhatatlanul rohan ki az édesanyjával szembe. Többször hallanak furcsa zajokat, és mintha tologatnák a szobában az ágyat. Amikor bemennek akkor elhallgat, ha kimennek ismét hallani. A család több tagja fáradtan ébred reggelente, és van egy szoba ahol a nagyobbik lány nem mer lenni, rossz érzete van és nem is alszik ott. Egy médium megállapította hogy a lány szobájában van egy átjáró.
A rituálék alkalmával a lakásban lévő holt lelkeket haza segítettem a lakásban található átjárókat bezártam, és megszenteltem a helyiségeket.
Amikor a lány belépett a szobába úgy érezte hogy most már a szobában "CSEND VAN" és "BÉKE".
A család hölgy tagjain elvégeztük a testről elengedés szertartást is. Az édesanyával egy 7 éve balesetben maghalt nagyon jó barátnője volt. Az édesanya érezte folyamatosan hogy nem halt meg valahogy....a hölgyet érzelmileg is megfogta a történés amit nem is tudott olyan könnyen feldolgozni hogy mi is történt...sírt de olyan megkönnyebbülő elválós integetős, tudom hogy jobb dolgod lesz ha továbbmész típusú sírás volt. A két másik hölgy családtag is kellemesen élte meg a szertartást mindhárman nagyon jól érezték magukat utána. A holt lelkektől jöttek át beszédek és kicsit ködös képek. Ott jártammal megmutattam, hogyan lehet kommunikálni az angyali birodalmakkal, és megmutattam az inga használatot. Szeretettel és köszönettel búcsúztak el ami nagyon jól esett, és  vissza is jeleztek, hogy aznap este hálistennek minden ismét rendben volt.

17-Láthatatlan ember ül le a bőrkanapéra

Szigetszentmiklóson jártam, egy fiatal pár kérte a segítségem. Furcsa zajok hallatszódnak a házban, mintha valaki leülne a bőr kanapéra, és lépéseket hallani. A fürdőben leesik a mosógép közepéről a parfüm (a gép nem mosottJ). Ott jártammal elvégeztem a tértisztítást. A fiatalember egyből érezte a megtisztító energiákat. A hölgy még mindig feszült volt és tanácsoltam végezzük el a testről elengedés szertartást is. A szertartással nagypapája távozott, aki már 3 éve volt vele (5 éve halt meg) és még pluszban 3 holt lélek. A hölgy megkönnyebbült hála a szertartásnak érezhette a BÉKÉT.
Pest környékén jártam, egy fiatal pár kérte a segítségem. Furcsa zajok hallatszódnak a házban, mintha valaki leülne a bőr kanapéra, és lépéseket hallani. A fürdőben leesik a mosógép közepéről a parfüm (a gép nem mosottJ). Ott jártammal elvégeztem a tértisztítást. A fiatalember egyből érezte a megtisztító energiákat. A hölgy még mindig feszült volt és tanácsoltam végezzük el a testről elengedés szertartást is. A szertartással nagypapája távozott, aki már 3 éve volt vele (5 éve halt meg) és még pluszban 3 holt lélek. A hölgy megkönnyebbült hála a szertartásnak érezhette a BÉKÉT.

16-Valaki van a gyerek szobájában, és csövön keresztül távozik

Bács Kiskun Megyéből kért meg egy fiatal házaspár az alábbi problémával:
Van egy 2,5 éves kisgyermekük, és a gyermekkel nagyon sok egészségügyi probléma van. A gyermek lát egy bácsit és egy nénit a szobában és látja azt is hogy egy csövön keresztül tudnak kimenni a szobából. A felnőttek is látnak érdekes fényjelenségeket, erős égett bakelitszagot, és ocsmány nagyon erős lábszagot. A szülők nyugtalanok, idegesek. Ott jártamkor a teret megtisztítottam és megszenteltem, az átjárókat lezártam. A szertartás után érezhető volt a tér „felfrissülése” Mindkét szülő testén/aurájában is volt megszálló. Mindketten tudtak kommunikálni a megszállókkal. A hölgy érezte is, hogy ki lehet vele, és gyanúja bebizonyosodott. A 2 szülő megkönnyebbedett.
A gyermeket egy másik eljárással igyekeztem tisztítani. A gyermek betegsége áttételesen kapcsolódott a szellemvilághoz. Ezt a szálat sikeresen elvágtuk. A családnak más kapcsolati munkája van a gyógyulás eléréséhez.

15-Fej verés a falba

Egy többszöri öngyilkossági kísérleti múlttal rendelkező Hölgy kérte a segítségemet. Többször veri a fejét a falba és sokszor van düh rohama. Buddhista ismerősök sajnos nem tudtak rajta segíteni…igazából eddig senkinek sem sikerült…Elvégeztük a testről elengedés szertartást és a hölgy nagyon nagyon megkönnyebbült. A szertartás alatt folyamatosan látta éteri segítőimet is, valamint a lelkek halott hozzátartozóit is.  Addig sosem mert sötétben aludni…most hála Istennek ez is megváltozottJ

14-Más érkezett mint akit hívtunk

Egy házaspár keresett fel azzal a kéréssel hogy elmondásuk szerint elkezdtek ingával foglalkozni és kértek egy modernkori segítőt Kyron hogy egy-két kérdésükre válaszoljon. Azonban helyette más érkezett és azóta nem hagyja őket békén. Azt mondja hogy amiatt van velük mert a rezgésszámát szeretné növelni. Voltam kint náluk semmi negatívat nem éreztem a tértisztítást elvégeztem illetve a házigazdán a tetről elengedés szertartást is. Az Úr is érezte azt a Békét amita többi beszámolóban is éreznek. Elmondtam a helyes elméletet az ingáról és elmondtam hogy hogyan kell kérdést feltenni az univerzumnak és nem szellemeknek.

13-Fojtogatás

Győr Moson Sopron megyéből hívott fel egy hölgy. Egy hézban lakik a férjével, fiával, fia gyerekével, lányával lánya férjével és 3 kisgyerekável. A problémájuk hogy: éjszaka járkálások, széktologatások hangját lehet hallani, olyan tárgyak estek le amit normális esetben elképzelni is lehetetlen. Addig fajultak a dolgok , hogy fizikai bántalmazások is történnek. Egy alkalommal a tévé a polcról takarítás közben rázuhant a fejére, egy teljesen stabil helyről.  Nagy fia nem mer egyedül aludni reggelen eltorzult arccal, verejtékezve. dadogva rohant át hozzájuk, hogy ,,itt voltak megint és fojtogattak" (szerinte akkor 3-4 kg lefogyott egyszerre) A fiatalember folyamatosan hall gyilkos szavakat. Kedves hölgy menye korházi idegi kezelésben is részesült…… véres fejeket látott, bántalmazni akarták őt ,és a családját is. Folyamatos balesetek, állandó veszekedések, folyamatos félelem uralkodik a családon. Otjártammal. Nagyon vártak, volt olyan hogy teli kólás üditőt borított le nekik valaki az asztalról, vagy egy meggyúrt gombócot a tálból vaklaki kivett és a földre hajított. A fiuk többször ébredt hogyilyesztő ember alakú, de torz arcú lények fojtogatják. Van a hölgynek egy menye, aki többször kelett mér ideggondozás alá venni, problémája még mindig nem megoldott, percek esnek ki, agresszív. ottjártamkor sajnos nem találkoztam vele. Leírásaik alapján más tipusú megszállásról van szó. Az egész ház tisztítását elvégeztem és szentelését. A gazdasszony és 2 gyermekén elvégeztem a test tisztítást is. Mindhárman érezték a békét. A hölgy lánya addig félve szaladt a pincéből felfelé…és a rituálék után nyugodtan félelem nélkül mászkált a pincében és minden helyiségben.

12-Képzelgés is

Egy idős Bácsi panaszkodott hogy már járt nála 2 hasonszőrű „kollégám” akik megcsináltak bizonyos eljárásokkal szelleműzéseket, de a panasz még továbbra is fennál. A bácsi mellé az ágyba befekszenek a halott lelkek, érezte a halott felesége hozzábújik minden éjjel és ahol hozzáér ott nagyon égető az érzés. A szekrényből tűntek el dolgai amit a mai napig nem talál a lakáson belül. A bácsihoz nem beszélntek viszont látja őket. olyat lát hogy az illetőnek csak nincs meg csak a felső teste, koszosak piszkosak, volt olyan is akit elégettek, hamvaszthattak….Nem mindig jönnek elő. Ottartózkodásomkor kértem a bácsit nézzen szét de akkor nem jöttek elő. A térszentelést és tisztítási rituálét elvégeztem a tér tiszta lett... A Bácsi sajnos már képzel is dolgokat, az ágyán lát állatokat. Az összegyűrt takaróból vél kivenni alakokat. Ez ellen sajnos nem tudtam segíteni.

11-Meg nem született gyermekem szelleme

Feleségem szívcsavaró története: Egy szertartást  már végeztünk Krisztivel régebben, sőt Krisztin előzőleg az egyik Pap barátom végzett már test tisztítást…és akkor Ő tisztának érezte Krisztit. Kriszti folyamatosan érezte főleg az utóbbi időben, hogy az Ő arca alatt mintha lenne valami, talán még egy arc, és sokszor külön érzi a sajátjától….egyik este jön hozzám, hogy nézzem meg a szemét. Szokott neki pattogni, de most mozgott, teljesen külön mozgott a jobb szeme…össze vissza nézegetett vele a pupillája sokkal nagyabb volt mint a bal szemének. Érezte, hogy nem Ő néz vele. Nagyon megrémült mit mondjak én is. Láttam, hogy azzal a szemmel nem Ő néz. Végigcsináltuk a szertartást, és amikor lehet beszélgetni a megszállóval akkor a megszálló azt mondta hogy ÉN vagyok…..de ki vagy te? Hát Én…nem ismersz meg…jött a visszakérdezés. Pontosítottuk a dolgot és kiderült, hogy egy meg nem született baba szelleme volt az. Volt a nejemnek egy sajnálatos vetélése 8 éve. Az lett volna az első gyermekünk, de magzat korában meghalt. A nejemnek el kellett tőle búcsúzni. Nagyon szívcsavaró volt, és Én az apja engedtem ”haza” a saját testemen keresztül. Nagyon sírtam, de könnyebb lett. Itt volt velünk 8 éve, úgy élhetett mintha megszületett volna nézte a testvéreit. Éreztem is, hogy valami nagy dolog fog történni, a szertartás előtt már 1-2 nappal nagyon feszült voltam és tudtam valami történni fog.
Feleségem szívcsavaró története: Kriszti folyamatosan érezte főleg az utóbbi időben, hogy az Ő arca alatt mintha lenne valami, talán még egy arc, és sokszor külön érzi a sajátjától….egyik este jön hozzám, hogy nézzem meg a szemét. Szokott neki pattogni, de most mozgott, teljesen külön mozgott a jobb szeme…össze vissza nézegetett vele a pupillája sokkal nagyabb volt mint a bal szemének. Érezte, hogy nem Ő néz vele. Nagyon megrémült mit mondjak én is. Láttam, hogy azzal a szemmel nem Ő néz. Végigcsináltuk a szertartást, és amikor lehet beszélgetni a megszállóval akkor a megszálló azt mondta hogy ÉN vagyok…..de ki vagy te? Hát Én…nem ismersz meg…jött a visszakérdezés. Pontosítottuk a dolgot és kiderült, hogy egy meg nem született baba szelleme volt az. Volt a nejemnek egy sajnálatos vetélése 8 éve. Az lett volna az első gyermekünk, de magzat korában meghalt. A nejemnek el kellett tőle búcsúzni. Nagyon szívcsavaró volt, és Én az apja engedtem ”haza” a saját testemen keresztül. Nagyon sírtam, de könnyebb lett. Itt volt velünk 8 éve, úgy élhetett mintha megszületett volna nézte a testvéreit. Éreztem is, hogy valami nagy dolog fog történni, a szertartás előtt már 1-2 nappal nagyon feszült voltam és tudtam valami történni fog.

10-Okoskodó szellem

Fóton egy kedves hozzátartozómon éreztem, hogy el kell végezni a testből elengedés rituálét. Nagyon makacs megszállóval folytattam egy nagyon hosszú beszélgetést. Folyton kinevetett, hogy mit okoskodok, butaságot beszélek, neki így jó, ahogy van. Kifogytam az érvekből és ezt érezte is, nem akarta megérteni vagy talán elhinni nekem, hogy mindaz, amit elmondok igaz. Elmondása szerint nem érdekelte, hogy majd meghal a test, aminek az aurájában megbújik…akkor majd megy tovább. Vette egy furcsa fordulatot a szertartás, angyali segítőim egy jó ötlettel álltak elő. A nevetésből sírás lett, a megszálló nagyon sajnálta, hogy ilyen butaságot csinált és hogy ilyen régóta. Békével elválltak a megszálló és hozzátartozóm

9-Bolhából elefánt

Kazincbarcikán egy idősebb hölgy számolt be, hogy sokszor ideges, ok nélkül, vagy ha van is egy kicsi ok, akkor abból egyből elefánt lesz. Elvégeztem a szertartást és béke, és mindenkit szeretek hangulattal tudott a hölgy tovább élni.

8-Baj a gondolkodással van

Volt egy eset ahol egy fiatal hölgynek folyamatosan félelmei voltak. Baj volt a múlttal, félt a jövőtől, jelen nem is létezett. Éreztem, hogy vannak vele, és a szertartást elvégeztem. Történt elengedés, én 100%-ban éreztem a sikert, viszont a félelmek megmaradtak. A beidegződött nyomvályús gondolkodás okozza a folyamatos félelmet. Olyan ez, mint egy állandó mókuskerék amiből nem látszódik a kijárat. Elfogadás a kulcsszó amit gyakorolnia kell a hölgynek. Ebben az esetben nem történt áttörés a probléma megoldásban.

7-Szkeptikusból Hívő

Egy testvéremnél ahol elvégeztem a szertartást akkora változást hozott a rituálé hogy felkértek hogy az anyósánál is legyek szíves elvégezni a tisztítást. Tapolcán jártam, nagy család fogadott volt egy idősebb úriember, aki nagyon materialista volt, de hitt a családban és adott 1% esélyt arra hogy nem átverés történik. Megtörtént a tértisztítás melynek első hatása az volt, hogy az Úriember azt mondta, hogy nagyon régen nevetett ilyen jót, önfeledten, és nem tudja minek köszönhető ez (abban a helyiségben beszélgetett, viccelődött a családdal amit frissen tisztítottam).…majd elvégeztem rajta is a test tisztítást és láttam, hogy ki volt vele. Leírtam, hogy egy öreg nénike volt, akinek bibircsók volt az orrán…a bácsika nagyon megilletődött és az adott 1% hamar felszököttJ mivel édesanyja volt az. A rituálé után nagyon kellemesen érezte magát láttam mennyire a jelenben lett.

6-Lábszag

Kunszentmiklóson jártam egy családnál. Tünetei szokásosnak mondhatóak 1 kivétellel. Szokásos tünetek: adott időpontban reccsent meg mindig a falépcső, lábszag, égett bakelitszag, ajtó kinyitások, a gyerekek nem tudtak nyugodtan aludni, folyton felébredtek, tárgyak potyogtak polcról. Ami szokatlan volt, hogy viszonylag nagyobb tömeget kb. 15 kg sikerült a szellemvilágnak átrendeznie a tetőn. Elvégeztem a szertartást mind a térben mind a személyeken. A tértisztítás után érezték a családtagok a megnyugvást, a legjobb szó talán… békét. Az egyik személytől elengedtük a nagypapáját és láttam, hogy hogy néz ki, elmondtam testvéremnek és Ő tudta, hogy a nagypapa volt. 3 ott lakó testvéremnek sikerült megmutatni mi is az az angyalvilág, és tudtak is velük kommunikálni.

5-Haragszom Anyámra!

Budapesten egy 25 éves fiatalember sokszor érezte, hogy gondolatai nem sajátjai. Méreggel gondolt saját édesanyjára, pedig nem volt oka rá…sőt. A fiatalembert nagyon hamar dühbe lehetett hozni. A szertartást elvégeztük és egy mosolygós fiatalember ölelt át. Kértem gondoljon édesanyjára, hogy előjön-e a harag. Nem jött elő, nem is tudta, hogy hogy haragudhatott egyáltalán rá. Fel is hívta édesanyját és elmesélte a történteket. A fiatalemberrel a nagypapája volt, és mint kiderült a kapcsolat a nagypapa és lánya közt nem volt felhőtlen

4-Nem merek a házban lenni

Veszprém megyében jártunk, ahol egy kissé keseredett fiatalember fogadott. Keseredett volt, mert nem tudott segíteni a családján, feleségén és kisgyermekén…A feleség rosszul érezte magát a házban olyannyira a szellemek jelenlététől, hogy nem volt hajlandó többet az épületben aludni és a gyermekekkel elment a nagyszülőkhöz. A kellemetlen tünetek: megmagyarázhatatlan füstös jelenség, égett bakelit szag, folyamatos zajok, villany le/fel kapcsolás, járkálási zajok a tetőn. A nagyobbik gyermekük nem szeretett a szobájában játszani, átvitte inkább a játékait is a szülők szobájába. Megérkezésemkor nagyon furcsa nyomást éreztem a fülemben..szinte nyomott a tér. Elvégeztük a térszentelést és elengedést, majd kértem a házigazdát, hogy végezzük el rajta is az elengedési rituálét. A rituálé el nem felejthető emléket szerzett a fiatalembernek. A pillanatok alatt jövő könyék fájdalom szinte majdnem megállítatta a szertartást. Az elengedéssel a fájdalom azonnal megszűnt. Az addig a ház urán uralkodó rossz érzés, agresszivitás eltűnt.

3-Hangok a fejben

Szombathelyen egy nagymama keresett fel, hogy 13 éves kisunkájának a tanulmányi eredménye leromlott, nem tud figyelni, nem érdeklik a dolgok úgy mint rég. A kislányhoz beszélnek, és rossz dolgok megtételére buzdítja „valaki a fejében”. A család elmondott egykét érdekes történést a házban, ami miatt szükségesnek tartottuk a tértisztítást is elvégezni. Ahogy a felső szint tisztítása megtörtént a családtagokat kértük menjenek át a felső szintre, hogy az alsó szinten is elvégezhető legyen a szertartás. Mihelyst felértek a felső szintre már érezni lehetett a megkönnyebbülést, elmondásuk alapján a levegő is frissebb volt. A testről elengedést is elvégeztük a kislánnyal és tudtunk is beszélni a megszállóval. A hazasegítés sikeres volt, a kellemetlenkedés megszűnt. Sikerült fényt hagyni a családnál, aminek mi is nagyon örülünk.

2-Bácsi az ágy alatt

Kaposváron voltunk egy családnál, ahol a 3 éves kislány látott néha egy bácsit a szobájában, azt említette, hogy a bácsi bebújik az ágy alá. A szülők eleinte nem vették oly komolyan a gyermek jelzéseit, de többször félt a kislány és a szülők elhatározták, hogy segítségért folyamodnak. A tértisztítás rituálét elvégeztük egy idős kedves ember szellemét engedtük el. Szerencsére nagyobb bonyodalmat, fizikai problémát itt nem okozott a holt lélek.

1-Lehúzott takaró

Bábolna kistérségből keresett fel egy Kedves Hölgy, hogy furcsa megmagyarázhatatlan dolgok történnek a házban. A Férj nem hitt „ezekben” a dolgokban, de hitte, hogy felesége nem kitalálja a dolgokat. A hölgy sokszor kiborult és sírt, amit már a férj is megelégelt, és ekkor nyitott az  Úr is abba az irányban, hogy felkeressenek és segítségünket kérjék. A Hölgy beszédeket halott, a mikró ajtó becsapódott magától, TV ki bekapcsolt, nyikorgások, hideg szellőket lehetett érezni. Volt olyan hogy gyermekükről éjjel lehúzták a takarót. A család nagyon rosszul aludt, folyamatosan felkeltek éjszakánként, és egy kellemetlen félelem érzet volt velük mindig. Elvégeztük a tértisztítást, majd később a testről elengedés szertartást is. Itt minkét rituáléra szükség volt a békesség eléréséhez. A rituálék elvégzése után azonnal érezhető volt a megkönnyebbülés, béka harmónia érzete.
Szellemelengedes.hu
Copyright © 2012
k i s o k o s
weboldalt készítette: Gálik Valentin
- Halál -
- Rólunk / Kapcsolat -
- Fő oldal -
- Ki legyen a "szelleműző"? -
- Spirituális gyorstalpaló -
- SZELLEMEK elengedése -
-Szellemelengedés TÁVOLRÓL -
- Házszentelés -
-- Skizofrénia és a szellemek --
- Mentális betegség de nem megszállás -
- Ördögűzés -
- PATRONUM emelt szintű védelem -
- ÁTOK / megszállás és kapcsolatuk -
- Megoldatlan esetek -
- Esetleírásaink -
- Megkeresések -
- Kérdezz-Felelek -
- Szellem -
- Ördög -
- Átok -
- Ajándék személyes találkozáskor -
- Bizonyíték? -
- Összes kérdés-válasz -