Szellemelengedes.hu
150 Maximumról minimum alá!

Egy régen 100 főnél több főt alkalmazó cég szellemi üzemeltetői kerestek fel minket. Kibírhatatlanul a szikla szélére szorító történéseik már elviselhetetlenek.
Több milliós adósságot halmoztak fel, házukat viszi a bank.
A gyermekük nem létező medvével küzd a szobában, az anya hatalmas kutya szellemével találja magát szembe a folyosón.  Tárgyak vándorolnak, csörög az egész lakás…érzik figyelik őket, és furcsa kivehető alakzatok égnek az ablakokba.
Találkoztunk régebben is olyan esettel, ahol valós elhunyt állatok szelleme volt látható, és volt olyan eset is ahol egy holt lélek vette fel egy egy állat kinézetét.
A csörgő zörgő ingatlan is jól ismert, a megmagyarázhatatlan érzelmekkel együtt. Rejtély maradt viszont az ablak üvegekben megfigyelhető formák…amiknek megjelenési időpontja összefügg felmenők halálának időpontjaival.
A szellemjárásokat szertartásokkal megszüntettük, viszont a sikertelenség megoldása hosszabb folyamat.
Nem találtunk átkot amire eredeztethető  az anyagi csőd (ettől függetlenül az átoklevételeket elvégeztük) Fejtegettük a világukat ami magyarázatként szolgálhat a sorsukra.
149 Cigány áldás?

Egy fiatal ember keresett fel minket, hogy egy furcsa dolog történt Vele és azóta nem érzi magát jól, és nyugtalan.
Egy séta közben jött hozzá egy hölgy aki a tenyerébe nézett és azt mondta átok van rajta és csinál vele egy mágiát, aminek hatására majd munkahely keresés is könnyebb lesz.
Szükség volt hajszálra nyálra…amiből el is tett az asszony a retiküljébe.
Csinált még valami mozdulatokat a fiatalember teste körül, illetve mormolt is valamit.
Az egész dolog nem kevés pénzbe is került, amiről a „szertartások” végéig szó sem esett.
Nem is sajnálta volna a fiatalember az összeget, csak nem érezte magát jól.
Felkeresett minket és bennünk jobban megbízott ( Ő keresett minket, nem pedig mi mentünk hozzá az utcánJ)
Megnyugtatásként megtisztítottuk, lelke és elméje is megnyugodott.


148 Házeladás

Most anyagi oldala is van a szellemjárásnak. Egy hölgy keresett fel minket hogy a TV ki be kapcsolgatás, tárgyak leesése, árnyak suhanása mindennapos történés a lakásban élőknek.
A dolgokat már megszokták, viszont a ház eladó sorban van, és a számtalan megtekintő közül, már többen a pénzzel akartak visszajönni, de a lefoglalózás minden alkalommal elmaradt.
Megmagyarázhatatlan egy külső szkeptikusnak, így az ingatlanközvetítőknek is, hogy ilyen adottságokkal rendelkező, mélyen kedvezményes árú ingatlan hogy nem kel el pillanatok alatt.
A bentlakók felkértek az ingatlan tisztítására, amit távolról elvégeztünk.
Visszajelzésként azt kaptuk, hogy az alvás egészen megváltozott a lakásban, ott tartózkodni már nem nyugtalanító, hanem kellemes.
Az új nézegetők már ez a friss energia dús kisugárzású ingatlannal fognak találkozni.


147 Furcsa hangok

Egy fiatal ember keresett fel, hogy éjszakákat tölt az álom és ébrenlét határán, viszont elaludni nem tud, egy az egész lényét betöltő mély hang miatt.
Próbálta már az éjszakát máshol tölteni, de a hang oda is kísérte, igaz nem akkora intenzitással.
Gondolatok nem hallatszódnak, de már a sok kutatás után adott lehetőséget annak, hogy egy megszállás okozza a hangokat.
Kérte tegyünk egy próbát.
Szertartásokat végeztünk el, melytől a fiatalember megkönnyebbült, felszabadultabb lett, de a hang megmaradt.
Ebben az esetben a fő bajt nem sikerült orvosolni, csak kellemes mellékhatást értünk el.
A hang forrása keresendő külső fizikai világban. Hogy a hang mi miatt követte otthonról, az betudható a kimerültségnek.
146 Iszony viszony

Egy fiatal lány keresett fel, hogy az életének a párja felé van egy megmagyarázhatatlan iszonya, pedig mindemellett nagyon szereti Őt.
Sok a vita kettőjük között kis apróságokból csinál hatalmas perpatvart.
A szexuális kapcsolatra is kihat az iszony…olyan igazi„i love to hate you”.
A fiatal lányon elvégeztünk szertartásokat ittjártakor és az egyik régebbi barátjának a holt lelke volt vele, aki öngyilkos lett.
Mi tudjuk az eseteink visszaigazolásaiból is, hogy az iszonyt ebben az esetben a harmadik jelenlévő fél váltja ki.
A szertartás után már a párra való gondolás is csupa szeretet élményt generált. Utálat érzése nem maradt meg.145 A hitetlenség vagy ragaszkodás

Egy Úr keresett fel minket hogy fura dolgok történnek a párjával: Minden este hajnal 1 és 2 között felébred a párja és megakar fulladni, szakad róla a víz. Álmaiban meghalt rokonokkal találkozik.
A pár gyermeke mindemellett érez szellem jelenlétet a házban, olykor árnyakat is lát, de maga az érzés, hogy valaki van még a házban rajtuk kívül az állandó.
Mocorgások a padláson, magától megmozduló edények jellemzik még az esetet. A hölgy depressziós és befelé forduló.
Elmondtam, hogy megoldás felé úgy léphetünk, ha a házat és a hölgy auráját megtisztíthatom.
A férj hitt és bízott bennünk, viszont a hölgy nem. Elmondta annyi mindenki nyúlt már hozzá, rengeteg gyógyszert szed és szerinte mindenki csak ki akarta használni. Hiába ajánlottuk, hogy távolról is eltudjuk a szertartásokat végezni és csak siker esetén fogadunk el ellenszolgáltatás…de valami miatt még így sem kértek belőlünk.144  USA feladat

Egy Egyesült Államokban élő Magyar származású hölgy keresett fel Minket egy megszálláshoz rémisztően hasonlító esetleírással.
Huhogás a fülbe (este erősebb, de érezhető nappal is) mellkasi nyomás lefekvéskor (könnyebbülés Biblia tartásakor és Ima közben) villódzások a szobában.
Kérésre elvégeztünk tisztító szertartásokat távolról, minek eredménye a történések csökkenése volt, viszont még mindig érezhetőek.
A történés mély lelki okokra vezettük vissza, melynek megszüntetéséhez a hölgy tudatosságát erősítettük hosszas telefonos beszélgetésekkel. Az elfogadás és megértés a kulcs ahhoz, hogy a jelenség ne kapjon tovább energiát, és a teremtője vagyis a hölgy értelmetlenné tegye ezen nyomasztó világrészletének létezését.
143 Külföldi elveszettség.

Ha külföldön éri utol az embert túlvilági nyavalya vagy átok akkor az ember duplán érezheti magát bajban.
Egy hölgy, aki minket felkeresett külföldi eddig szépen jövedelmező munkáját és munka környezetét egy pech széria alatt elvesztette.
Megélhetése forog kockán, és furcsa testi tünetek is elkezdett tapasztalni magán.
Az átkot amit ajándékként kapott több személy is azonosította azonban érzésre sem tudta senki leszedni róla.
Mi több szertartást javasoltunk a hölgynek, amiket távolról el is végeztünk.
A szertartások hatására a hölgy fellélegzett és tudta más szemszögből is vizsgálni élethelyzetét.
Egyértelműen megállapította, hogy igen megszabadítottuk és azóta történtek pozitív dolgok és ígéretes lehetőségeket lát.
Természetesen senkinek sem garantálható a lottó 5 ös a szertartások után, de azt lehet garantálni, hogy ezután az illető kezében van a gyeplő.142 Széttöredezőben a világom.

Egy idegességében szinte teljesen felőrlődő hölgy keresett minket. Elmondásai alapján nem azonosítottunk megszállást sem átkot történetében.
A világ körülötte szó szerint elkezdett összetörni. Akit szeret maga körül, azzal furcsa módon baleset történik, mégpedig törés.
Akár „véletlen” is lehetne, de a darabszáma az eseteknek már túllép ésszerűségi határokat.
A szertartásainkat ettől függetlenül elvégeztük, és a magasabb szintű érintkezésünk a hölgy belső világával elég volt ahhoz, hogy megtudjuk a történések okát.
A külső világban megjelenő dolgok hatalmas jelek voltak, amit a sors írójának iróniája szült, első ránézésre „bántó” szándékkal.

Szóval nagyon oda kell figyelni a sors irányító tábláira.
Elmondtuk mit tudtunk meg, az okokról, elmondtuk, hogy mit kell a hölgynek megértenie, elfogadnia, hogy ezen események ne történjenek meg a jövőben.141 Szellemek a vállalkozásban

Egy hölgy cég tulaj keresett fel. Furcsa történések vannak a vállalkozásának székhelyén.
A pohár Nála akkor telt be, amikor egy fekete kakassal álmodott…. álmának utánanézett egy álmoskönyvben, és a jelentése „szellem a házban”.
Ekkor váltott át a dolog a „tenni kell valamit” kategóriába.
A jelenségek: valaki húzza a függönyt, gyertya eloltódik teljes szélcsendben, árnyak látszódnak a tükörben, és valaki figyel érzés.
A szertartásokat távolról végeztük el. Az ingatlanban található holt lelkeket haza vezettük a fénybe.
A hölgy azt mondta, hogy abban a helyiségben ahol eddig mindig érezte, hogy valaki nézi… most nagyon egyedül érzi magát… am jó, és köszöniJ
140-Ördögi 4év+21 éves megszállás és szenvedés vége, búcsú Belzebúb-tólEgy elkeseredett édesapa keresett fel Minket. 21 Éves fiával nagyon nincsenek rendbe a dolgok.
A fő történések 4 éve kezdődtek mióta rángatózások vannak és egy idegen „lény” vette át akár naponta a gyermek testének irányítását.
Emlékezet kiesések vannak ezekre az időkre, szinte az egészre. Meg nem gyógyítható hátfájdalmak, valamint egy érdekes seb melyet az egyik csakra feletti mirigygyulladás okoz.
Gyakori dühkitörései vannak hol saját testét nem kímélve tör ablakot és megy neki a falnak. A házban folyamatosan elromlanak az eszközök (főleg elektronikai eszközök). Mindemellett furcsa balesetek történnek a családtagokkal.
A bajaikkal, amit sajnálatos módon a modern világ nem ismer el és úgymond dilisnek nézik Őket már több „gyógyítót” kerestek fel. Neves szellemgyógyászt, boszorkány papnőt, látót, jós asszonyt, külföldi ördögűzőt, de mind sikertelen volt.
Egy egy ilyen történést a családok nem is mernek elmondani orvosnak… lehet, beteggé minősítené az egész családot.
Milyen ugye a szülő, keres és keres, míg baj van a gyermekével, és így talált ránk és eseteinkre.
Szertartásaink és beszélgetéseink alatt sikerült eloldozni a kapcsolatot, ami a démoni lényt ott tartotta, majd vártunk a sikerre.
Azonban nem minden maradt ezzel abba.
További beszélgetések alkalmával és megérzések, látomások segítségével azonosítottuk, hogy nagypapa is ott van a fiúval már a születése óta.
A család hosszasan beszélgetett a nagypapával mivel majd egy órára átvette szinte 100%-ban a fiú testének irányítását.
A beszélgetésekben mi is benne voltunk és sikerült megmutatni a nagypapának, hogy mi az a fény ahová kerülhet, és sikerült megértetni, hogy miért jó mindenkinek, ha Ő átmegy oda.
Hosszú beszélgetés után a nagypapa a távozás mellett döntött, miután a fiú, és az egész család megnyugodott.
Az eset után kaptunk Hála Istennek pozitív visszajelzést. A család örül, nyugi van most a prioritást egy földi dolog vette át szerencsére, és a seb is szépen gyógyul, reméljük a műtétre sem lesz így szükség.

139-„szokásos” panaszok

„szokásos” panaszok
Háton felálló szőrszálak, kisgyermek hangokat hall, valamint nem létező barátjáról mesél. Ok nélküli ellenségeskedés a családon belül. Furcsa testi érintések a semmiből fürdés közben. Folyamatos fizikai és idegi fáradtság.
Ezen panaszokkal kerestek fel Minket, melyre kérték „garanciális” cselekedetünket.
Több szertartást és tisztítást végeztünk el távolról, mind a családtagokon, mind az ingatlanon.
Az eredmény magáért beszélt, egyértelműen le nem tagadható munkánk, a nyugodtság és béke érzete vette át a főszerepet odahaza. Köszönjük az adományt.

138-Baba áldás - talanság!

Baba áldás - talanság!
Egy fiatal hölgy mindent elkövetett, hogy gyermek lehessen. Az életének számos gondolata forgott a sikertelenség körül.
A mindennapi önostorozás hozzá járult ahhoz, hogy sajnálatos módon fiatal korára elveszítse nemzőképességét.
Mindemellett állandó fáradtság, levertség, depresszió, és fizikai fájdalom követte életüket.
Átfutott elméjükben, hogy a sok rosszat megpróbálják ezoterikus oldalról megfogni… így jutottak el hozzánk.
Elvégeztünk több szertartást távolról és vártuk a visszajelzést.
Visszajelzés pozitív volt, tudtak önfeledten mosolyogni és már tudják más nézőpontból, talán magasabbról is szemlélni életüket, affinitásuk nagyban változott az élet élését illetően.
Hogy a gyermek áldás is elérhető lett volna természetesen nem állítható, de ha valakiknek úgymond mindene megvan ahhoz, hogy gyermek születhessen, és mégsem adódik az áldás, érdemes elgondolkodni és próbát tenni, hogy ezen nyavalyák mint holt lelkek, régebbi fogadalmak, önátkok, nem teszik-e fizikailag elérhetetlenné a nemzést.


137-Mindig éreztem a nagymama itt van körülöttem.

Sorozatos sikertelenség miatt keresett fel egy fiatalember. A történetének bogoztuk az eredetét, hogy milyen téves megértés az amit úgymond mutatni akar neki az élet.
Ezután szertartásokat végeztünk el távolról, ahol a nagymama holt lelkét engedtük el a fiatalember aurájából. A nagymama várta egyébként a férjét, vagyis a fiatalember nagypapájának a „távozását” az élők közül.
A fiatalember megrökönyödve mondta, hogy Ő érezte mindig is a nagymama jelenlétét, a gondolatait. Többször álmodott vele, és egy belső sejtése volt, hogy valahogy vigyáz rá.
Elmondtuk mindkettőjüknek, hogy az, amit így tesz az nem segítség, és mindkettőjüknek csak hátránya származik ebből a kapcsolatból.
Elmondtuk, hogy hogyan segíthet jobban unokájának és ezután hazasegítettük a fénybe.
A fiatalember már megkönnyebbülve és talán megértve a leckét tud továbbmenni az útján, megértve hogy az élet miért tett újra és újra adott szituációkat a lába alá keze ügyébe.
Innentől már saját kezében a sorsa… de egyébként eddig is abban voltJ

136-Elsötétedik a szem

Egy fiatal hölgyön segítettünk kérésének megfelelően. A környezete megfigyelte, hogy egy egy vita után, vagy kisebb indulat megjelenése után arca megváltozik, szemei besötétednek.
A fiatal hölgynek vannak kiesett percei és saját maga is észrevette az indulatosságát, melynek forrását nem tudta megtalálni magában.
Érezte és tudta nincs „egyedül” de félt, hogy esetleg a vele lévő lény rossz helyre kerülne. Ennek ellenkezőjéről meggyőztük, vagyis a legjobb helyre kerül a holt lélek, ahová csak kerülhet…
A szertartást távolról elvégeztük, és azonnal tapasztalható volt az eredmény. Érezhető volt odabent a magány és a nyugodtság, megkönnyebbülés.

135-Mániákusság

Egy középkorú Úr édesanyja keresett fel minket. Már régebb óta ott motoszkál a fejében, hogy fiával kapcsolatosan valami nincs rendben spirituális oldalról.
A férfi saját mániákussága miatt már többször ütötte meg a lábát. Az édesanya eddig nem hitt efféle dolgokban, de egy ideje Ő és a párja is észrevette, hogy a fiának van egy másik „személyisége”. A másik arc megjelenése fizikailag is látható, főleg a szemek és tekintet területén, cselekedeteiben pedig a szétválás egyértelmű.
Beszélgetésünk során több mindenre fény derült, amivel közös feladatuk van még. Igyekeztünk a legjobb tudásunk szerint odaadni a megértést, amit kértünk tegyék magukévá és építsenek be az életükbe.
Elvégeztünk szertartásokat melyek a megértéssel együtt segíthetnek egyenesbe tenni a dolgokat és a múltat lerakni.

134-Valaki dalolászik idebent.

Valaki dalolászik idebent.
Egy kedves fiatal hölgy hívott minket, számára nagyon furcsa dologgal kapcsolatosan. Sokan elmondják ilyenkor: hogy rendben, elmesélik az elejétől fogva, de kérik, ne nézzük őt dilisnek emiatt.
Higgyétek el kedves olvasók, vannak olyan történéseink, amiket mi sem merünk leírni, kicsit talán félünk a kritikától, így is kapunk hideget és meleget is. Hideget a szkeptikus olvasgatóktól…
Szóval senki problémáját nem nézzük hülyeségnek.
A hölgy panasza, hogy valaki fütyül és dalolászik adott szituációkban a fejében. A hangokat egy megszálló okozta, de persze nem véletlenül. Egy tanítást tudtunk kibogozni a rejtélyből, mely sokkal hosszadalmasabb volt, mint maguk a szertartások.
A hang tizede megmaradt, az elme működtetője már magától is gyártja a dudaszót, hogy helló mit is kellene máskánt csinálni!
Innentől ha a tanítás célba ér és beépítődik a mindennapokban a dudaszó is felesleges, és el is tűnik.

133-Amikor egy vállalkozáson ül átok

99%-ban materialista szemléletű cégtulajdonosok kerestek fel egy számukra meg nem magyarázható történés sorozattal.
A maradék 1% hit miatt beszéltek a történésekről az egyik rokonuknak, akiről tudták, hogy benne van „ilyen dolgokban”
A hölgy küldte hozzánk Őket, mert Ő is vélt felfedezni egy hátsó rossz szándékot ami befolyásolja a vállalkozásuk életét.
A telephelyeken olyan eszközök és szerszámok mentek tönkre, amik igazából életfogytiglanisok. A termékekkel a kész állapot elérése után olyan szerencsétlenségek történtek, amik eladhatatlanná tették az árút. Furcsa balesetek a cégben dolgozókkal.
A szertartásokat elvégeztük távolról, most történik úgymond a teszt periódus, de mi már tudjuk, hogy ha valaki rosszat is akart akár az egész cégnek… Nos az már nem hat.

132-Én vagyok mindig az utolsó utáni!

Egy fiatal hölgy megelégelte, hogy minden nála megy tönkre, amikor Ő van soron a hibák mindig Nála jönnek ki.
Ha persze jutalmazásról van szó akkor éppen nála fogy el a "manna".
Gondolatai közt ott lebegett a volt nem kedves ismerőse is. Félt, hogy esetleg elátkozta Őt. Túlságosan nem hitt a hölgy úgymond „ezekben a dolgokban” de már matematikailag is felfedezhető volt egy véletlen sorozattól való eltérés.
Szükségesnek tartottuk több szertartás elvégzését. Innentől tudható, hogy ezos vagy spirituális nyavalya nincs a dologban.

131-Elpirulás, szívdobogás, Isten káromlás

Egy fiatal anya keresett fel minket, hogy beazonosíthatóan egy adott dátum után, furcsa jelenségek történnek Vele: tömegiszony, indokolatlan elpirulás, testremegés adott élet szituációkban, mindez heves szívdobogással.
Sok esetben, amikor vallásos vagy ezotérikus „cselekvést” művelt, Istent szidalmazó hangok voltak a fejében hallhatóak.
Ott jártunkkor a szertartások során engedtünk el rokonokat a fénybe… elég közelieket is.
A puding próbája hátra van, mivel munkánk sikere visszaigazolódik majd ha a tömegbe való kilépés és szerepelés már nem rémálom.

130-Mániákus depresszió

Mániákus depresszió
Egy anya keresett fel minket, hogy fia édesapja halála óta mentális „beteg”.
A gyermek képtelen munkát vállalni állapota miatt, téves képzelgései vannak (megjegyzem nem feltétlen téves, csak nem ellenőrizhető, anya és a család tapasztalatainak ellentmondó képzelgések). Képzelgései negatívak, és fájdalmasak az érzelmi töltöttség erősségétől.
Gyakran vannak kirohanásai.
Spirituális oldalról már jártak egy helyen ahol vettek le róla szellemet, de bebizonyosodott, hogy az édesapát nem sikerült hazaküldeniük. Állapota akkor nem változott.
Ott jártunkkor az auráját tisztítottuk megszállóktól és az elhunyt édesapát is azonosítottuk. Elengedése nem tökéletes, mivel tudat alatt ragaszkodik édesapja energiájához, sokszor véleményünk szerint irodalmi írásaiban megjeleni felismerhetően még a család számára is az elhunyt édesapa gondolkodás világa.
Az elengedéshez több időre van szüksége a fiatalembernek, melynek eléréséhez tudatosodás vezet.


129-Örökösödés - vudu

Örökösödés - vudu
Egy fiatalember keresett fel minket, hogy elhunyt édesapja vagyoni elosztásában úgymond zavarok vannak.
Van egy mögöttes érzés, hogy a mostoha anyja nem úgy bánt édesapjával, ahogy „illett” volna.
Mióta vita van a vagyon elosztásban a fiatalembert folyamatos támadások érik.
Szkeptikusnak ezek persze véletlennek tűnhetnek: rossz félelmetes, bántó álmok a mostoha anyával, eltörő, tönkre menő dolgok, barátok elfordulása, anyagi problémák beköszöntése, lelki állapot változása, frusztráltság.
Mind mögött érezhető egy erő, ami a mostohától árad. Fizikai jelek is utaltak arra, hogy nem tisztességes eszközökhöz is nyúlt a hölgy. Vudu praktikák eszközei is előkerültek.
A fiatalembert megtisztítottuk holt lélektől, és mindenféle átkot rontást levettünk róla.
A fiatalember felfrissült és érzi, hogy erőt kapott, valamint álmai is megváltoztak.

128-„5 embert már tönkretettem”

„5 embert már tönkretettem”
Egy spirituális témákban jártas fiatalember kért segítséget Tőlünk. Jellemző tünet az ebben a témában jártas személyeknél, hogy másnak tud segíteni, viszont magán nem.
Azokban a pillanatokban, amikor egy erős meg nem értés, egy el nem fogadás veszi át a fiatalember fejében a gondolatok vezérszálát, akkor egy idegen erő próbál hozzáférni a fizikai test vezérléséhez.
A hangulat depresszív, fizikai cselekedetek agresszívek lesznek, s a fiatalember tudja, hogy most Ő nem Ő.
Találkozásunk alkalmával elvégeztünk több szertartást, melynek során kommunikáltunk az idegen erővel.
A megszálló erő elmondta, hogy már több embert tönkre tett és ezt szándékozik tenni a fiatalemberrel is. Hála Istennek egy hosszabb beszélgetést követően még is azt választotta, hogy elmegy a fénybe.

127-Unoka neki megy a nagyinak

Unoka neki megy a nagyinak
Kényes problémával keresett fel egy nagymama. Unokája nagyon ingerült főleg az utóbbi 2 évben. A gyermek érez idegen gondolatokat és a gyakori kirohanásai utána azt mondja, hogy hangok mondták hogy mit tegyen.
Fizikai bántalmazások is történtek és a helyzet már tűrhetetlen lett.
A gyermeken ott jártunkkor elvégeztünk egy szertartást, mely alatt elhunyt rokonok lelkeit segítettük haza a fénybe.
A halott lelkek és az élő család kapcsolata nem volt felhőtlen a fizikai életben még életük alatt.

126-Iszik a férjem- non stop alkohol – nem volt ilyen régen

Egy hölgy keresett fel, aki hitt „ezekben” a dolgokban, és a körülötte történő dolgok és nemrégiben elhunyt após halálának időpontja között összefüggést vélt felfedezni.
A férje haragos lett, hasonló fizikai problémái voltak, mint após Úrnak volt életében, valamint az alkohol sajnos  ékként szolgált párkapcsolatukban. (szintén após „szórakozása” volt ilyen annó).
Szerencsére sikerült megértetni a Hölgynek a férjével (általában hölgyek keresnek fel és Ők tolmácsolnak a férfiaknak)hogy valami itt nincs rendben, és hogy fogadják el ennek a fiatal srácnak a segítségét…az Én segítségemet.
Távoli tisztítási szertartásokat végeztünk, minek során valóban az após holt lelke, szelleme lett átvezetve a fénybe.
Visszajelzés: A férj hízelgő lett, másnap virágot is hozott a párjának. Köszönöm, hogy segíthettünk.

125-Nem merek kimenni az utcára

Egy fiatal ember keresett fel Minket kinek panasza a következő volt, és amikben nem ismert „régi énjére”:
Nem mer kimenni az utcára, tartózkodik a világosságtól, szívesebben van egyedül.
A fekeresőnk tisztában volt a vilgáot irányító erőkkel, és volt egy hite, hogy hasonló befolyás alatt állhat.
A fiatalemberen elvégeztünk szertartásokat melyek során utasításra hozzátapadt holt lelkeket engedtünk a fénybe.
A fiatalember befordultságát egy tudati változás is okozza, melyre legjobb tudásunk szerint rávilágítottunk, s ezután a már az Ő dolga ennek megértése, változtatása.

124-Egyik szellem a másikhoz: „Óvatosan csináld nehogy valami baja legyen”

Németországból keresett fel minket egy kint élő Magyar pár. A tüneteik jellemzőek voltak albérletükben: este kezdődő kopogások, nyikorgások, valaki néz érzés, általános rossz érzés a lakásban, mely elmúlik, ha kilépnek. Mindemellett fáradtak, és ok nélkül sokszor ingerlékenyek egymással.
A sorolt eseményeket még eltűrték, betudták valami másnak (szomszédból jön a hang, túlterheltek, rossz megszokás), azonban nem régen történt egy eset:
Félálom szerű állapotban a hölgy látta reggel ébredéskor az ágyból, félig csukott félig nyitott „komás” szemmel, hogy közelítenek felé ketten, 2 lebegő lényszerű forma, az egyik férfi és a másik nő. A nő szólt a férfi lénynek, hogy óvatosan csinálja, nehogy valami baja legyen a lánynak. Ezután a férfi alak ráült a mellkasára és a lány érezte, hogy energiát vesz el Tőle.
A hölgy nagyon megijedt, és pánikszerűen keresett megoldást az interneten és talált ránk.
Mi távolról elvégeztük feladatunkat és a pár éjszakái azóta nyugodtak, érzik tele vannak energiával, és affinitásuk is megnőtt az élethez. Egyfajta nyugodtság van rajtuk és az otthonuk egy kellemes, meleg odabújós kuckóvá vált.

123-Tisztán szeretnék látni

Egy hölgynek a dolgai mostanában nem mennek tervszerűen. Már feltűnt, hogy talán valami spirituális nyavaja okozza a kellemetlen dolgait.
Párkapcsolati problémák, ingatlan eladási sikertelenség, anyagi problémák, egészségügyi problémák.
Amiatt keresett fel minket, hogy tisztán lásson és az elméje is tisztában legyen azzal, hogy ez sajnos úgymond „ilyen” a sors diktálja ezt és nem valami átok, vagy megszállás következménye.
A szertartásokat sikeresen elvégeztük. Mind átoktól, mind holtlélektől terhelt volt a hölgy, de hogy a fenn említett problémákat ezek okozták-e, azt majd az idő igazolja.

122-Negatív gondolatok meditáció alatt

Külföldről kerestek fel minket egy problémával. Egy hölgy gyakorolta az önmegismerést, melynek során mély meditációkba tudott megérkezni. „Ott tartózkodása” alatt idegen, bántó gondolatok jöttek fel.
Problémájával keresett már fel hasonszőrű embert, de a probléma akkor csak 3 napig oldódott meg.
Távolról végeztük el a szertartást, amit félre ismerhetetlenül érzett a hölgy és megkönnyebbült. A „kezelés” tartósnak bizonyult köszönjük az adományát.

121-Szkeptikus akarok maradni kontra gyerek szellemeket lát!

Egy fiatal hölgy keresett fel, hogy gyermeke szellemeket lát, furcsa zajok vannak este, fáradtak folyamatosan.
Felajánlottuk, hogy távolról megtisztítjuk az ingatlant és csak akkor kérünk adományozást ha a gyermek már nem lát szellem alakokat.
Zéró kockázatuk volt csak sikert érhettek volna el, de a fiatal hölgy élettársa megtudta, hogy mire készül a neje és megtiltotta.
A férj szkeptikus és inkább beletörődik, hogy a gyermekkel van baj és Ők is képzelgik csak a többit.
Sajnálom, ezekben az esetekben tehetetlenek vagyunk!

120-Rázós elhúzódó eset

Egy viszonylag hozzánk közeli településről keresett fel Minket egy fiatal lány. Anyagi helyzete nem engedte meg, hogy a benzinköltséget állja, emiatt kérte távoli segítségünket.
Édesapja nem régiben elhunyt, és azóta a házban jön megy a szelleme.
Ő érzékeli, félálom állapotban kommunikál vele.
Az apa szelleme folyamatosan csörög, nem hagyja nyugodni a családot, álmatlanul telnek az éjszakák, mindenki ideges.
A szertartást elvégeztük távolról, viszont a „makacs” apa nagyon ragaszkodik a helyhez, Ő odatartozik, és senki se akarja Őt onnan elküldeni, Ő látna akarja a gyerekeket….mondja.
Megmutattuk hová mehetne, hogy kikkel találkozhat odaát a fényben, de az apa nem hitte el, amit lát és továbbra is ott akar maradni.
A családtagok kérlelik, hogy menjen, de a férfi érthetetlen, nem fogadja el és nem érti meg helyzetét, sajnos már életében sem volt hite semmi felé, bizalma nem volt senkiben.
Az apa már nem tud bemenni az ingatlanba, de tud még kellemetlenséget okozni a családnak.
A legjobb megoldás az, hogy az ember már életében felkészül a halálra és az átmenetre…de sajnos ezt senki sem tanítja, tudomány el nem fogadja.
Hagyunk egy kis időt az apának, hogy gondolja át a történteket és később ismét megpróbálhatjuk az átsegítését.

119-Anglia

Egy fiatal lány keresett fel, aki külföldön dolgozik, hogy érdekes összefüggést talált romló fizikai állapota és a nagypapája halála között.
Észrevette azt is, hogy szavajárása, káromkodása nagyban hasonlít az elhunyt nagypapa viselkedésére.
A szertartást távolról végeztük el.

118-Határon túl távolról

Határon túl távolról
A távsegítség adásban az a jó, hogy a távolság nem akadály, további költséget az utazás nem jelent.
Így volt ez most is amikor Romániából kértek segítséget.
A tünetek a „szokásosak” : figyelnek minket, gyermek fél a szobába, furcsa zajok, leeső dolgok, folyamatos fáradtság.
A szertartásokat távolról elvégeztük és a problémák orvosolva lettek. Hála Istennek.
   117-Ördögűzés több felvonásban.

Sajnos nem volt elégséges az első és eddig egyetlen szertartás egy démonnal folytatott harcra.
Az lény kezelhetetlen és nyilatkozni úgymond nem akaró erő volt. A hosszas és fárasztó szertartást be kellett fejezni energiánk fogytával.
A megszálló erő jelentősen csökkent, és ezzel egyenes arányban csökkent a megszállás erőssége és térnyerése a kedves fiatalembernél. Viszont a szertartást folytatni kell akár több alkalommal is, hogy a lény örökké távol maradjon a fiatalember fényétől.

116-Torzult arc.

Egy ezotériás témákban járatos hölgy keresett fel minket, aki már bajával több helyen járt. Az anyagi orvos világ feltette a kezét, magyarázatot nem tud adni problémára.
A kedves hölgy minden egyes otthoni ébredésnél torzult arccal találja magát szembe a tükörben. A hölgy látja, hogy az nem Ő a tükörben. Érdekes módon, ha nem otthon alszik, ez a fajta fizikai elváltozás sosem következik be. (független az alvási fizikai körülményektől, matrac, párna)
Keresgetve az internetet bukkant ránk és kérte a távoli segítségünket. Távoli szertartással tisztítottuk az ingatlant és hölgy auráját is.
Az elváltozást egy holt lélek okozta aki éjjeli órákban, alvás időszakában volt nagyon közeli kapcsolatban a hölggyel.

115-Rossz ágy

Egy elégedett „ügyfelünk” keresett, fel hogy egy új helyre költözött, és cselekedetünkre ismét szükség volna.
Az új helyen az ágy, ami az albérletben van úgymond „alhatatlan”
Már maga a fekvés is rossz érzésekkel jár, aludni rajta képtelenség, és ehelyett inkább a földet válassza esti pihenésre.
A távoli szertartással a tisztításokat elvégeztük, mellyel bizonyos átjárók is lezárásra kerültek.
Másnapra az ágy taszító hatása eltűnt.

114-Gyomorideg

Több éve megmagyarázhatatlan hasi feszültségről, szorongásról számolt be egy minket felkereső Úr.
Pénzt nem kímélve próbált megoldást találni mind az anyagi mind a spirituális világban, mindezidáig sikertelenül.
Kötéseket szabadítottunk fel távolról az Úrról, valamint több éve aurájában lakó holt lelket engedtünk haza a fénybe. Elkellett telnie pár napnak, hogy az Úr érezze a diferenciát. Egyfajta üresség lett benne úrrá az idegesség helyén, mely űrt ezután saját magának kell kitöltenie csupa jó dolgokkal.

113-Lény

Egy hölgy keresett minket hogy bizarr dolgok történnek körülötte:
Fülei égnek, érzi valaki vagy valami hozzáér, az állatok beszélnek gondolatokat küldenek felé, világítás le föl kapcsolgat, kattanások a házban, környező emberek utcán boltban utána szólnak és üzeneteket közölnek felé, titokzatos telefonhívásai vannak.
Első körben, ha ezt egy pszichológus vagy pszichiáter hallja akkor bogyók után néz…
Mi tudtuk hogy a tüneteket egy „lény” okozza.
A megszabadulás a lénytől bizonyos megértésekkel járt, valamint tisztításokkal.

112-Nem tudok elszakadni a volt barátnőmtől.

Egy fiatalember keresett fel, hogy szakítás történt Ő és párja közt, ám azóta minden egyes pillanatban rá gondol, és figyelmét nem tudja levenni a történtekről.
Mindennapi életét már betegesen vezérli a gondolatszál ami a volt barátnőjéhez fűzi. Gondolkodásra képtelen emiatt feladatinak az ellátása is nagyon háttérbe szorult.
Kértek, hogy ha tudunk segítsünk…..
Távolról végeztünk tisztítást a fiatalemberen. Mind átoktól/kötéstől, mind holt lélektől megszabadítottuk, hogy még a gyanú is megszűnjön efféle nyavalyák felé.
A fiatalembert kértük jelezzen, ha beidegződése nem csökken…Hála Istennek jelzésével nem találkoztunk, az érkezett adományát köszönjük.

111-Depresszió, hajtépés.

Egy házszentelés alkalmával éreztem, hogy a főbérlővel úgymond valami nincs rendben. A szentelő szertartás alatt furcsán viselkedett.
Amikor elkezdtem kicsit faggatni, elmondta hogy nagyon régen depressziós. Kezelésről kezelésre jár, de eredmény nincs.
Éreztem, hogy vannak vele, és kértem, hogy „feküdjön a kezem alá”.
A szertartás elkezdése után úgymond kibújt a szög a zsákból. A megszálló előjött és elkezdte fizikailag is irányítani a hölgyet.
A hölgy a haját tépte és kiabált, hogy Ő nem árt senkinek sem és hagyjuk Őt békén.
Egy hosszas beszélgetés alatt kiderült, hogy az élete párjának már több mint 10 éve elhunyt anyukájának a holt lelke van a hölggyel.
A holt lélek belátta, hogy senkinek sem jó, ha marad és nem megy fénybe, és a hazasegítő rituálénkkal eltávozott.
Hála Istennek több anti depressziós kezelésre nincs szükség.

110-Ha valaki ragaszkodik a hanghoz

Egy fiatalember keresett fel, hogy hangok vannak a fejében. Férfi női, veszekedős, bántós hangokkal társalog és ebből a csevejből szeretne kikászálódni.
Kérésére elvégeztük a tisztítási szertartást távolról mely után ismét telefonon beszélgettünk és ezt hallottuk:
Most már a férfi hangok eltűntek és csak egy kedves női hang maradt, akivel kellemesen elnevetgél...
Ebben az esetben tehetetlenek vagyunk ha az elengedés nem teljes, a minket felkérő testvérünk részéről J

109-Már altató nélkül megy az alvás.

Egy vidéki családi házban furcsa jelenségek történtek: zörgés, ismeretlen eredetű járkálás hangok, és egy folyamatos figyelnek érzés.
A családi viták elég gyakoriak voltak, és egy általános indulatosság lett úrrá a családtagokon, amikor otthon tartózkodtak.
A tisztítást távolról elvégeztük, és megnyugtató telefonos visszajelzést kaptunk, hogy hála Istennek már az altatót sem kell beszedni a felnőtteknek éjszakára, és az alvási periódus is pihentető lett.

108-Minket is majdnem megdobtak.

Ha egy holt lelkek által „feldúlt” lakásba megyünk be felkérésre, akkor ott elhalkulnak abban a pillanatban a dolgok. A lelkek mind élő mind holt átmennek egy figyelő állapotba.
Most nem így volt, és szinte mi is kaptunk a dobálózásból. Az a bizonyos lény hol ceruzákkal, hol műanyag játékfigurákkal, hol zsebkendővel dobálózott. A legdurvább a beszámolók alapján a késdobálás volt. Ez arra ösztökélte a lakásban lakókat, hogy meneküljenek otthonról és töltsék az éjszakát máshol.
Azonban a jelenség oda is követte őket.
Másnap személyesen mentünk el az eredeti otthonukba ahol szertartások alatt vettük észre az ismét elkezdett dobálózást.
Meg kellett találnunk, hogy ki az az élő személy az ott lakók közül, akinek úgymond szót fogad a lény. Meg kellett értenünk mi okozza a történést, hogy mi áll a lelki háttérben.
Ez sokkal nehezebb, mint egy egy szertartás elvégzése, és ez az egész „szakmánkban” az esszencia része.

107-Démoni/Lelki?

Egy család keresett fel minket, hogy az ami a fiukkal történik már kibírhatatlan.
A fiatal srácnak voltak olyan pillanatai, hogy nagyon kiborulva csapkodott, neki meg ya szüleinek és megmagyarázhatatlan októl agresszív.
Személyesen mentünk el, hogy a szükséges szertartást elvégezzük.
Gyanítottuk, hogy az erő ami uralja a fiút az démoni eredetű. Ott jártunkkor azonosítottuk, hogy az az erő ami a lényt a fiúhoz vonzza az a fiú részéről is megvan. Vagyis ragaszkodik a fiú az erőhöz.
Egy hatalmas harag az amit ilyen esetben le kell tudni tenni. Feladatunk ilyenkor már inkább lelki munka a fiún, és szinte maga a szertartás már csak fizikai.

106-Határon túlról.

Ismét felkértek minket Országhatárunkon túlról távoli segítségadásra.
A családfőt este valaki nézi, olyankor, amikor ő már félig alszik és mozgásra képtelen (ilyen fél álom szerű alvási paralízises állapot) Az a valaki felé hajol, és mintha valamit kivenne belőle…idéztem a szavait a minket felkereső családnak.
A kisgyermekük láthatatlan emberekkel barátkozik, amit hála istennek elhittek, és tudták, hogy nem beképzelés.
Kértek tegyünk úgymond rendet, amit távolról is megtudtunk tenni.
A teret és a benne lakókat megtisztítottuk és a jelenségek már aznap estére eltűntek.
Azóta pihenten ébrednek és a nyugalom érezhető, amikor egymással beszélgetnek a családtagok (ez idáig ez nem volt jellemző)

105-Párkapcsolati hiány okozója lehet holt lélek?

A válasz igen lehet, de nem feltétlen.
Tipikus visszatérő probléma a párkapcsolat hiánya. Valamennyivel több hölgy keres fel hasonló „hiányossággal”, mint férfi.
Ez esetben is így volt.
Az elengedő szertartásokat elvégeztük, átok levétellel együtt. A szertartások alatt hozzátartozókat engedtünk sikeresen a fénybe.
A szertartás egyfajta mellékhatása az energiával való feltöltés, mely erőt ad ismét nekimenni a világnak. Mindemellett szükség van a beidegződött, múltbéli lenyomatok elengedésére is.
Ezáltal most minden nyavalyától, és ha a megértést, amit otthagytunk magáévá teszi, akkor a múlt súlyaitól is felszabadultan várhatja a párjának megjelenését az életében ez a kedves Hölgy.

104-Szellem a lakásban.

"Szellemet láttunk" szóltak bele a minket felhívó telefon beszélőkéjébe.
Ritkán nevezik így meg konkrétan a problémájukat a minket felkeresők. De ha valaki lát valamit azért az általában hisz a szemének.
Egy házaspár fiatal gyermeke már régóta mondja szüleinek, hogy ott egy bácsi egy néni…és hogy most kiment az ablakon, de majd visszajön….
A szülők nem fordítottak a gyermekre nagyobb figyelmet mindaddig, míg az apa nem látott egy kislányt szellem alakban feljönni a lépcsőjükön.
Utána természetesen nagy volt a riadalom és keresgettek megoldást az interneten. Összeállta kép, hogy mi miatt fáradtabbak, mi miatt kapcsolgatódig a lámpa, és van az a sok megmagyarázhatatlan kattogás, recsegés a lakásban.
A szertartásokat távolról elvégeztük, és a zavaró dolgok megszűntek. A jelenségek hátterében állt egy megbocsátásra való képtelenség is, amit szerencsére egy hosszabb beszélgetéssel úgymond letudtunk.

103-Sikerese megbocsátás.

Megoldhatatlannak tűnő esettel találkoztunk. A házban történő jelenségekért egy elhunyt rokon volt felelőssé tehető.
A gyermek mutogatott a levegőbe, hogy ott egy bácsi, nyikorgások, villany kapcsolgatás, általános fáradtság és rosszkedv voltak a zavaró jelenségek.
A jelenségeket nem sikerült eltüntetnünk elsőre, mivel az elhunyt és egy családtag között harag állt fenn.
Elmondtuk az érveket a megbocsátással kapcsolatosan, melyeknek megértése már nem a mi feladatunk volt. Kezünket le is vettük a családról mondván majd jelentkeznek, ha úgy érzik megbocsátottak a halottnak.
A megoldatlan eseteinknél ahol elmondjuk, hogy szükség van a megbocsátásra sokszor olyan, mint ha a falnak beszélnénk. Nem hiszik el, hogy erre van szükség, hogy nyugodalomra találjanak mindannyian, vagy még maguknak is hazudnak, hogy ÓÓÓ Ő már nem is haragszik.
Ez esetben hála Istennek nem így volt. Másnap kerestek, hogy egy szívkinyitós visszaemlékezéssel és megbocsátással maximálisan úgy érzik, hogy a megbocsátás sikerült. Mindezt szívből érzik és tudtam, éreztem valójában meg is történt.
Ezután a tértisztítást és személyek tisztítását ismét elvégeztük és a megnyugvás nem maradt el!

102-Alvás minősége

Egy család keresett fel minket, …véletlenül találték meg a weboldalunkat.
Amit megfigyeltek odahaza, és amire magyarázatot kerestek: mióta a családfő fizikai helyhiány miatt az emeleten kell, hogy aludjon, éjszakánként többször felébred, érzi valaki figyeli Őt, fáradtabb reggel mint este lefekvéskor. A családtagok félelemmel mennek fel a felső szintre, ami addig használaton kívül volt, ahol a családfő most már esténként alszik.
A teret távolról megtisztítottuk és a zavaró jelenségek megszűntek.

101-Démoni ok

Ismét határainkon kívülről kérték segítségünket egy kényes témában.
Egy fiatalember már nagyon régen szenved búskomorságban. Agresszív, türelmetlen, hangja megváltozik, és akarata ellenére dohányzik holott utálja. Szüleit fizikailag bántalmazza.
Ortodox papot is hívtak segítségül. Kinyilatkoztatásai után mássága egy negyed évre abbamaradt, majd folytatódott minden tovább.
A szenteltvizes teszten sajnos Ő sem ment át, rosszul volt tőle és köhögött.
Időpontot egyeztettünk, hála Istennek a fiú meg akart szabadulni az Őt uraló lénytől és ismét szabad akart lenni és folytatni a tanulmányait.
Ott jártunkkor fényt derítettünk, hogy mi miatt tartózkodott a démoni erő a fiúval, mely okot feloldottuk és a lény távozott. A további szertartás alkalmával halott hozzátartozókat is sikerült hazaengednünk a fénybe.
A fiú megkönnyebbült és szeretet vette át a szívében a helyet.
Szellemelengedes.hu
Copyright © 2012
k i s o k o s
weboldalt készítette: Gálik Valentin
- Halál -
- Rólunk / Kapcsolat -
- Fő oldal -
- Ki legyen a "szelleműző"? -
- Spirituális gyorstalpaló -
- SZELLEMEK elengedése -
-Szellemelengedés TÁVOLRÓL -
- Házszentelés -
-- Skizofrénia és a szellemek --
- Mentális betegség de nem megszállás -
- Ördögűzés -
- PATRONUM emelt szintű védelem -
- ÁTOK / megszállás és kapcsolatuk -
- Megoldatlan esetek -
- Esetleírásaink -
- Megkeresések -
- Kérdezz-Felelek -
- Szellem -
- Ördög -
- Átok -
- Ajándék személyes találkozáskor -
- Bizonyíték? -
- Összes kérdés-válasz -