Szellemelengedes.hu
100-Ismét elmaradt egy ördögűzés.

Tehetetlenek vagyunk abban az esetben, ha valaki ragaszkodik a sötét erőhöz ami megszállta Őt.
Egy fiatal hölgy borderline problémákkal küszködik már jó néhány éve. Sikerült visszamennünk arra  a pontra ahonnan az egész „zavar” eredeztethető. Fiatalabb korában volt egy éjszaka, amikor felkelt és látta, hogy egy sötétruhás csuklyás alak (vájt fülűek észrevehetik, hogy ez a kinézet egy visszatérő negatív forma, már több esetünknél és bejegyzésnél is olvashatunk róla)…szóval ez az ijesztő emberforma szerűség jön fel a lépcsőn és közeledik hozzá. Ezután a képek elmosódtak, de a hölgy érzett rázkódást, és mintha valaki ki be járkálna a testébe.
A mentális zavar azóta kíséri. Ez az első olyan esetünk, hogy egy pszichológus azt ajánlotta, nagyon helyesen, hogy keressen fel olyan embereket mint mi vagyunk.
Egy távoli teszt alkalmával itattunk vele szentelt vizet (nem keresztény egyház által szentelt, hanem általunk szentelt vizet) és a hölgy elkezdett nagyon erősen köhögni….a szervezete vagyis aki benne volt nem bírta elviselni ezt a magas rezgést, és kívánta kidobni magából a vizet. A tesztet többször megismételtük. (a szkeptikusoknak megjegyzés, hogy nem félrenyelésről van szó)
A hölgy nagyon megijedt, hogy azonosítottuk a problémáját és hol akarta a szabadulást, hol pedig bántott minket és becsmérelte munkásságunkat, mondván átverés. Majd a következő felkeresésében bocsánatot kért és tudja, hogy nincs rendben valami, majd ismét elfordult Tőlünk.
Kértük döntse el mit szeretne, kértük legyen erősebb. Vázoltuk, hogy hova vezethet a történet és hogy nagyon nem kedvez magának ha nem akar megszabadulni.
Sajnálatos módon mivel nem tehetünk mást, időt adunk a hölgynek, hogy átgondolja, hogy  hogy is akartunk neki segíteni. Reméljük fog jelentkezni.

99-Párkapcsolat hiánya.

Az ember szomorú, ha nem találja élete párját. Amikor már úgy érzi mindent megtett akkor kíváncsian kacsintgat további „módszerek felé”.
Egy fiatal hölgy már több spirituális módszerrel is próbált megoldást találni hiányára, de mindezidáig sikertelenül.
Elvégeztük a szertartást minek során egy idősebb férfi szellemét engedtük el a fénybe.
Már nem első eset, hogy párkapcsolati problémáknál többször találkozunk ellenkező nemű megszállással.
Tehát ha egy hölgyön van egy férfi szelleme, akkor a férfi entitás taszítani fogja a férfi élő társakat. Az élő férfi társ pedig megmagyarázhatatlanul érzi magát „kellemetlenül” a megszállott hölgy mellett.
Mindemellett a hölgynél átkot is vettünk le, mivel volt egy régebbi rosszkívánság egy volt barátnő felől.
A hölgynek legalább annyira szüksége volt a beszélgetésünkre, mint a szertartásokra. A társalgás alatt hangsúlyozódott, hogy az embernek legelőször saját magát kell szeretnieJ

98-Újrahívás

Egy fiatal embernél jártam nemrégiben, és lakótársa megirigyelte azt amit kapott Tőlünk. Amit irigyelt az a fajta szabadság amit a szertartás után társa kapott, illetve a fizikai gyógyulás.
A „szolgáltatás” mellett, ami főleg érdekelte az a világnézetem. Az, hogy Én hogyan értelmezem a világot/világomat, hogyan lehet megbocsátani mindenkinek, hogyan lehet játék az élet.
Egy hosszú beszélgetés után, talán még több kérdéssel hagytuk ott a fiatalembert, de már azon az ösvényen néz előre ahová Ő kerülni akart.

97-Megtántorodás

Megtántorodás?
Egy magas beavatással rendelkező spirituális család keresett fel hogy segítsünk Nekik bajaikban.
A probléma nagyon erősen 2 hete érezhető. Megfagy a levegő a házban, és ez a hidegség az egymás megértésében is jelentkezik. Ingerültek egymással, és tudják és érzik, hogy valakinek vagy valakiknek a tudata beleszól életükbe.
Először démoni jelenlétre gondoltak, mert próbáltak segítséget kérni tanáraiktól, akik megtántorodtak a feladattól, mondván itt nagyon erős erők vannak jelen.
A problémát súlyosbította egy átok is egy párhuzamos párkapcsolati ügyből kifolyólag.
Az egész családot megtisztítottuk az ingatlannal egyetemben.
A fejekben megjelenő utálatos és zavaró, rémisztgető „jelenések” megszűntek, és a hideg érzet is abba maradt.
A szertartások energiái nagyon érezhetőek voltak számukra.

96-Összefüggés

Rossz alvás, 1,5 éves gyermek mutogat a levegőbe, tányér vándorol át egyik asztalról a másikra, éjjel megcsiklandozzák az ember lábát, gyertyaláng mozog (nulla huzat mellett) zavaró tünetekkel kerestek fel minket.
A házaspár már kérte egy bizonyos „T” iroda segítségét, ami működött is 2 napig, de a jelenségek visszatértek.
A család látta az összefüggést, hogy a mama halála óta vannak a furcsa jelenségek és emiatt kerestek fel hasonló esetekkel foglalkozókat.
Személyesen mentünk el a párhoz, kikről engedtünk el szellemeket-rokonokat. A teret felszenteltük és mi is megtisztítottuk.
Azóta a család megnyugodott és a tünetek elmúltak. Hála Istennek a család befogadó volt a javaslatainkra (melyek ugyan nem a mieink, de látomások által mi közöljük feléjük). Vonatkozott ez helyes felfogásra és megértésre.

95-Tiszta ideg vagyok és kutyám is kerül

Tiszta ideg vagyok és kutyám is kerül
Egy fiatal lány keresett fel minket és kérte a „garanciális” segítségünket.
A lány tele volt megmagyarázhatatlan gyomorideggel, feszült volt. Sokszor a hangnemére nem ismert rá..meg is jegyezte hogy ez a hanglejtés nem az övé, ő nem így artikulál.
Megfigyelt további mellékhatás: kutyusa kerüli őt.
A szertartást a fiatal hölgyön távolról végeztük el, melynek szinte azonnali eredménye, hogy ismét kapott levegőt...annyit mint régen.
Gyomoridege abba maradt, és egy katarzis élmény lett rajta úrrá, megkönnyebbülő kis pityergéssel.
Köszönjük adományát.

94-Gyermek köpköd a levegőbe!

Egy aggódó apa keresett fel, ki kért hogy segítsünk fián.
A fia egy sajnálatos rendellenesség miatt beszédképtelen emiatt elmondani és elmagyarázni nem tudja sokszor a vele történteket.
A gyermek naponta többször rúgkapál a levegőbe, mintha akarna valakit rúgni ütni…köpköd a levegőbe és a tükrökre, és közben érthetetlenül magyaráz.Kérésre a tér és test megszállását megszüntettük távolról, és ezek az eddig napjában többször előforduló furcsa reakciók heti 1 rövid alkalomra csökkentek.
A gyermek extra érzékeny az asztrális lényekre, emiatt a más testével utazó lelkeket is érzi. Tökéletes munkát akkor lehetne végezni, ha minden a világon fellelhető asztrális lény elhagyná a létközti állapotot.
A gyermek jókedvű lett és ráadásként a szülők is jól alszanak mivel őtőlük is energia elszívás történt az éjjeli órákban.

93-Légszomj

Légszomj
„Ingerültebb vagyok, és sokszor reakcióim kiszámíthatatlanok. Rosszul alszom és a legzavaróbb a 2 hónapja jelentkezett iszonyatos légszomjam” halottam a vonal másik végéről…
Elmondtuk a fiatalembernek, hogy szellem elengedés szertartás elvégzésére van szükség. Abban maradtunk, hogy majd időpont miatt fog keresni minket.
Menetközben egy ismerőse ajánlotta neki azt a bizonyos „T” irodát…hogy ott nagyüzemben csinálnak szellem levételt….és hát menjen oda inkább. Ő el is ment és csalódottan beszélgettünk később telefonon, hogy Ő most már még inkább szkeptikus, mivel nem történt semmi változás, pedig vettek le róla szellemet.
Lelkileg kérdeztem magamtól, hogy miért van ez? Felajánlottuk, hogy távolról segítünk, és csak akkor fogadunk el adományt, ha jobban van. Neki meg sem kell mozdulni és anyagi kockázata sincs….Ugye ennek ellenére nem minket választott.
Amikor telefonon elmesélte, hogy merre járt és csalódott, akkor kissé elkeseredve mondtam neki hogy milyen segítséggel álltam én elé, és így sem hitt nekem…és szomorúan elbúcsúztunk egymástól, gondoltam nincs többé szükség nála a segítségemre.
Másnap csörög ismét a telefon és kérte, hogy személyesen keressem fel, mivel a telefonbeszélgetésünk után azonnal, ahogy letette a telefont, elkapta egy erős légszomj.
Másnap személyes találkozónk alkalmával családtagokat és egy ismerőst engedtünk haza a fénybe. A légszomj abbamaradt. Köszönjük az adományt…és a hitet.92-Induló vállalkozás

Egy ezotériás világban otthon lévő pár keresett fel a vállalkozásuk miatt.
Érezték és pálca visszajelzésre is azonosították, hogy újonnan nyitott üzletükben holt lelkek vannak.
Tudták, hogy a szentelésre kiadott adományuk bőségesen megtérül.
A tisztító szertartással, energia és fény feltöltéssel, rontás levétellel szenteléssel egy sokkal magasabb rezgésszintre emeltük a helyiséget, melynek a kisugárzását mindenki érzi….Mindenki még a szkeptikus is.
A hely vonzóbb, az ott tartózkodás kellemesebb lesz.
Érdekessége a dolognak, hogy ott jártunkkor már a nyitás előtt volt „vendégük” pedig az még nyitva tartási időben is eddig ritka volt…No persze ez is lehet véletlen…de ténylegJ

91-Fogyó kúra

Fogyó kúra
Egy fiatal hölgynél jártunk, ki elmondása szerint öreg betegségekben szenved. Sok hozzátartozóját vesztette el mióta a betegeskedések is elkezdődtek.
Nem jöttek össze a dolgai, érezte valami nincs rendben.
Átkot vettünk le róla, amit egy fiatal cigánylány tett rá (tipikus szerelmi történet féle), valamint holt lelkektől szabadítottuk meg.
A megszállók közt voltak közeli rokonok is, kiknek gondolatait a fiatal hölgy átvette. Folyamatosan kényszert érzett, hogy egyen…finom kajákat…sütiket.
Emiatt a fogyókúrák elég rövidre sikerültek. Kértük, hogy figyelje meg, hogy milyen ingere van az evésre a szertartás előtt és szertartás után. A differencia egyértelmű volt!
Akár lehetne az egyik fogyókúrás lehetőség a holtlelkek hazasegítéseJ

90-Anno az első ördögűzésem...ez egy régebbi történetem:)

Egy hölgy keresett fel telefonon hogy hangokat hall a fejében és a lakásban. Félnek tőle az állatok.
A skype-ot használva a másik oldalon nem lehet látni az arcának csak a felét. Egyik alkalommal szeretkezés hangját hallotta a skype-on keresztül a másik fél, pedig senki sem volt a szobában. A hölgynek percei esnek ki hogy mi is történt. Egyik reggel a karján égési sérülések voltak, egy jól kivehető fog és szárny. A hölgy nagyon elvolt keseredve sírva remegve keresett fel hogy ő ezt már tovább nem bírja, állandó félelem van benne, kibírhatatlan. Sokszor káromkodik, pedig régebben nem tette és ha veszekedik akkor bevörösödik a szeme Ott jártamkor a hölgy nem tudott a szemembe nézni, mindig levette a tekintetét, azt mondta hogy süt ahogy nézek, nagyon idegesítette hogy egyáltalán ott vagyok. A hölggyel egy démoni megszálló volt és elkellett végezni az ördögűzést.

89-Este figyelnek!

Este figyelnek!
Egy pár keresett fel minket levélben, hogy 3 éve is már hogy nem jön össze semmi sem…2 hozzátartozójuk is meghalt ez idő alatt. Elromlanak dolgok a házban, kellemetlen kisugárzású a ház. Este folyamatosan érzik magukon a kellemetlen tekinteteket, amiket ugyan nem látnak, de egyértelműen éreznek….és félnek.
Távolról hazasegítettük a házban lévő holt lelkeket valamint a személyeket is megtisztítottuk, valamint átok mentesítettünk (mind ingatlan,mind személyeket illetően)
Az eredmény azonnal érezhető lett. Megnyugodott mindenki, kellemes otthont és védelmet adóvá vált a ház. Gondolataik tiszták, nem kapkodóak és nem gyűlölködőek.
Ebben az esetben is csak akkor kértünk adományozást, ha érezhető a jelentős javulás. Ennek megfelelően az adományukat köszönjük.

88-Kipucolták a házat.

Kipucolták a házat.
Csörgés, villany kapcsolgatás, hidegrázás, rossz alvás….mondhatni tipikus tünetek miatt keresett fel viszonylag Tőlünk távoli kis településről.
A benzinspórolás és azonnali beavatkozás miatt a távolról történő segítségadás mellett döntött a hölgy.
Őt és az ingatlant is megtisztítottuk és a visszajelzése, ahogy bement a legrettegettebb szobába: „mintha kipucolták volna a szobát”
A fent említett dolgok természetesen megszűntek!

87-Gonosz hang - Légy öngyilkos!

Gonosz hang - Légy öngyilkos!
Egy levélben kerestek fel ahol siker reményében kérték távoli segítségünket. Már maga a levél megfogalmazása is hetekbe tartott…mire eljutott hozzánk a felkérés.
Az illető fejében egy gonosz női hang nyilvánítja ki véleményét, melyik mindig negatív. Öngyilkosságra bíztatás, önbántás, fékezhetetlen indulatok.
Szegény testvérem nagyon el volt tévedve már a gondolatok közt. Nem tudta melyik a sajátja melyik pedig idegen.
A testének a megtisztítását távolról végeztük el. Éreztük, hogy volt egy pár másodperc ahol testvérünk szomorú és üres volt, hogy akkor most mi is lesz ….üres lesz az agy a gondolatoktól?
Majd ez el is múlt, és a lélek teljes egészében „kitöltötte a testet” visszakapta azt ami az övé. Hatalmas nyugalom és boldogság vette át a félelem helyét. Köszönjük hogy segíthettünk.

86-Torokgyulladások kontra ki nem mondott dolgok/elfogadás

Szokásosnak mondható problémákkal keresett fel egy fiatal lány Minket. A házuk egyértelműen 2 részre osztható. 1 ahol jó érzés lenni és 1 ahol inkább szedem a lépteim és nem szívesen tartózkodom ott érzésű részre.Azokban a helyiségekben érezték, hogy valaki nézi Őket, furcsa zajok, nyikorgások, villany le föl kapcsolgatás, főzés illatok (főzés nélkül).A fiatal hölgynek egészségügyi problémája is volt fiatal kora ellenére. Hála Istennek összeállt benne a kép, hogy mi miatt történik a „betegség” vele. Folyamatos torok gyulladása volt a ki nem mondott dolgok miatt.Ottlétünkkor próbáltunk megértést adni a betegséggel szemben, tanácsokat adtunk, hogy hogyan lehet könnyebben elfogadni a világot. Ha a világot elfogadom, akkor nem is képződik bennem semmi olyan, aminek ki kell jönnie…hisz elfogadom, és már fogom tudni minden úgy van rendjén, ahogy van…elfogadom (és egy kicsit bele is törődöm, hisz bárhogy teszek sokszor a nem tetsző dolgok akkor is megtörténnek ha vagy jó vagy rossz véleményem van a dolgokról. pl. ilyen a politika is.)Az indulatokat, amik a ki nem mondott dolgokat generálták személyes megszállásnak is köszönhetőek voltak.A szertartásokat elvégeztük, közben beszéltünk a hölgy aurájában lévő lelkekkel akik sikeresen hazataláltak a fénybe, valamint a ház régi lakói is megnyugvásra találtak. A hölgy megnyugodott a térrel egyetemben.


85-Nem minden rossz okozója a holt lélek! Lehet, hogy Te saját magad vagy „sorsod kovácsa”.

Nem minden rossz okozója a holt lélek! Lehet, hogy Te saját magad vagy „sorsod kovácsa”.
Egy középkorú hölgy keresett fel minket. Szimpatikus volt a weboldalunk és érdemesnek találta, hogy beszélgessen velünk.
Tünetei között voltak megszállásra jellemzőek: rossz alvás, idegen gondolatok, idegesség, gyakori kirohanás mely után mély elgondolkodás, hogy az nem én voltam, sikertelenség, veszekedések…
Legfőbb problémája viszont az egészségével volt, korlátozva volt a szabad mozgásban.
Elvégeztük a tér és személytisztítást, valamint átkot vettünk le a hölgyről, melynek során a hölgy zokogott.
Rengeteg olyan dolog szakadt fel benne, aminek értelmetlenségére rájött. Ilyenek voltak a harag, megbocsátásra való képtelenség, valamint bűntudat.
A szertartások erősítették az oldást, de egy mély beszélgetés is kitudja nyitni az ember lelkét, és ezzel megértések születhetnek.
A mozgásbab való korlátozást nem holt lelkek (rokonok voltak a hölggyel) okozták. Megtudtuk, hogy problémáját saját maga okozza saját magának, úgymond leckeként.
A feladat ilyen módon közölve lett a hölggyel, innentől az Ő 50% segíthet célba érni.


84-Kutya ugat a semmire

Kutya ugat a semmire
Egy kutyatulajdonos keresett fel, hogy valami nincs rendben.
Neki és párjának furcsa érzései vannak a lakásban. Mintha figyelnék Őket, valaki ott lenne. Látni nem látják, csak érzik, és a kutyusuk sokszor ugat a semmire, meg megijed, elszalad a „semmitől”.
Többször már inkább be sem mentek egyes szobákba, valami taszította Őket kifelé.
Ott jártunkkor megtisztítottuk a teret, valamint felszenteltük az ingatlant. Megmutattuk azokat a helyeket ahol mi éreztünk idegen jelenlétet, amit 100%-ban visszaigazoltak a vendéglátóink, hogy valóban arra felé ugat a kutya, és ott érzik magukat rosszul, és éreznek  magukon leselkedő szemek terhét.
A tér a vendéglátóink szerint teljesen felfrissült, kellemes lett a tartózkodás az ingatlanban.


83-Párkapcsolati viták

Párkapcsolati viták
Egy fiatal lány keresett fel, hogy spirituális témákban jártas párja (akin igencsak elcsodálkoztunk képességein) lát rajta egy holt lelket.
Érdekes módon megfigyelhető volt, hogy kapcsolati vitákban sokszor a lány úgy viselkedett, hogy kimondott szavai, és cselekedetei után megrökönyödött, hogy hát ez én voltam?
Egy kellemes beszélgetés alkalmával vitattunk meg Isten létét, mikéntjét, s majd egy szertartással a megszálló lelkeket hazasegítettük.
Most már tudható, hogy ha vita van köztük, akkor azt nem más gondolata okozza.


82-Külföldi meghívás az áttörő távoli segítségadás után.
-
Külföldi meghívás az áttörő távoli segítségadás után.
Ismét egy külföldi felkérésnek tettünk eleget, miután a távolról történő segítségadásunk sikerével a kissé szkeptikus háziasszonyt is megleptük.
Ott jártunkkor az ingatlant felszenteltük, és személyek tisztítását is elvégeztük.
A szellemelengedés szertartás alatt közöltük a megszálló személyének a leírását, akik azonosításra is ekrültek.
Ott jártunkkal spirituális témákról beszélgettünk, egyfajta ébresztésben részesítettük a családot. Elmondtuk és gyakorlati példákkal megtanítottuk az inga használatát, segítettünk rávezetni hogyan látható meg az aura. Hála Istenek sikerült az angyalokkal történő kommunikációt is megtanítani.
Köszönjük a megtisztelő felkérést.

81-A csecsemő megváltozott.

A csecsemő megváltozott.
Egy mi „foglalkozásunkban” félig meddig jártas fiatalasszony keresett fel minket.
Érzései vannak, hogy mi is lehet a probléma. Kisgyermeke egy adott ideig nagyon szépen átaludta az éjszakát, és egész nap nyugodt volt…aztán történt valami.
A gyermek folyamatosan felébred, nyügi egész nap, és az anyuka fél bemenni egyes szobákba a házon belül.
A segítséget azonnal megtudtuk adni távolról.  (háztisztítás távolról)
Az nap este már az alvás a megszokott kerékvágásban történt. Egyértelmű volt cselekedetünk sikeressége, és az anyuka félelmei is elmúltak az ingatlanon belül.
Az anyuka még jobban megnyílt felénk és generálódtak benne további kérdések. Meghívott Minket Magához, ahol személyes tisztítással és lakás szenteléssel is kiegészítettük cselekedeteinket.

80-Kötelező virágot vinni a sírra!

Kötelező virágot vinni a sírra!
Egy Uri ember elmesélte, hogy volt az életében 2 hét, amikor minden reggel vitt friss virágot a nagymamája sírjára. Nem tudta megmagyarázni miért de mennie kellett.
Elmesélte azt is, hogy ahogy meghalt a nagyi utána elkezdte úgy szeretni az ételeket, mint a mamája amíg élt.
A beszélgetés az Úrral nem holt lelkekről szólt…inkább furcsaságokról, miközben előjött az a téma.
Kiderült, a mama mellett még további 3 családtagot hordozott magával az Úr, kiket sikeresen haza engedtünk.
Az Úr fejében megszűntek a nyüzsgő gondolatok, egy hatalmas nyugodtság és béke lett rajta úrrá.

79-Távolról

Távolról
Ismét egy aggódó anya keresett fel minket. Több hónapja bújta az internetet a hölgy…kívánt rájönni mi lehet a baj a gyermekével, párjával, magával.
Amikor az anyagi világ már nem tudott további  lehetőségeket felkínálni a „gyógyulásra”, a fiatalasszony ekkor fordult spirituális magyarázat felé és talált meg minket.
A panaszai közt a legnyomósabb érvek a gyermekének megmagyarázhatatlan betegségei. Öreg nyavalyákban szenved a fiatal gyermek…
A  fiatalasszony hála Istennek látta az összefüggést a párja nagymamájának elhalálozási időpontja és a gyermek tanulmányi eredményének romlása és betegeskedéseinek kezdete között.
Mindemellett Neki és Párjának is vannak megmagyarázhatatlan kirohanásai (mintha nem Ők lennének) folyamatosan fáradtak, rosszul alszanak, tele vannak betegségekkel, derékfájás,  és petefészek környéki gyulladások.
Első Nekifutásra a Hölgyet „kezeltük” távolról. A holt lélek elengedési szertartást csináltuk végig.
A szertartás után hívtuk a Hölgyet, hogy végeztük és cseréljük ki a tapasztalt dolgokat.
A fiatalasszony beszámolt, hogy egy erős fájdalom volt benne deréktájtól ami húzódott fel a szívéhez majd egyszer csak egy hatalmas megkönnyebbülés volt érezhető. A fájdalom megszűnt és könnyek potyogtak a szeméből. Érezte hogy szabad lett!
Mi is elmeséltük, hogy kiket éreztünk az aurájában, és hogy sikerült Őket haza engedni.
Hozzáteszem a hölgy csak ült csukott szemmel amikor 200 kilométer távolságból csináltuk a szertartást, és nem  volt a rituálé alatt telefonos kapcsolat sem.
A hölgynek ezt odahaza úgymond „be kell adnia” hogy elhiggyék Neki, hogy mi is történt, és hogy a párjához is odaférhessek. (kissé hitetlen és nem akart látni mindezidáig a párja)
A cselekedeteinket a gyermeken kell majd folytatni.

78-Dugzaj van a plafonon és oda vannak bezárva a szellemek

Dugzaj van a plafonon és oda vannak bezárva a szellemek
Ezek egy 4 éves gyerek szavai, akik anyukájával együtt rettegett az utóbbi időben esténként. Karon felálló szőrzet és félelem „be nem megyek abba a szobába” érzés. Éjjel sírva rohanó gyerek az anyai szobába, hogy „kijöttek a lyukból a plafonon” és a gyermek érzi, hogy ott vannak körülötte a furcsa lények.
A tértisztítást elvégeztük és visszaigazolást kapva beszélgettünk másnap, hogy mindketten végigaludták az éjszakát és reggel úgy ébredtek mintha éveket aludtak volna át.
Teljesen kipihenték magukat és a gyerektől kérdezte az anya, hogy mi van a plafonon a ”dugzajjal”? A gyermek azt mondta, hogy befoltozódott és eltűnt, ahogy itt volt a bácsi (mármint Én)J

77-Csak Ti tudtok segíteni!/Nem hiszek Nektek!

Csak Ti tudtok segíteni!/Nem hiszek Nektek!
Egy érdekes segélykiáltást kaptunk. Egy házban furcsa dolgok történnek: villany le föl kapcsol, folyamatos áporodott szag, mozgások, járkálások, rossz álmok, állandó fáradtság, félelem, hangok.
Szokásos körülmények és kívántunk is segíteni. Mivel távol voltak, maga a benzinpénz lett volna egy vagyon, és kívántunk már aznapra megoldást megkönnyebbülést nyújtani.
Amikor felajánlottunk távolról történő segítségadásunkat megvádoltak minket, hogy az nem lehet amit mi mondunk, hogyan tudnánk távolról segíteni mikor:
• nem ismerjük őket.
• nem ismerjük a házat
• Ő mérnök és ilyenekben nem hisz csak a kézzel fogható dolgokban (egyébként ugye én is mérnök vagyok és közgazdász)
Visszakérdeztünk, hogy akkor hogy, hogy hisz a szellemekben? Illetve ismét elmagyaráztuk (a weboldalon részletesen le van írva) hogy csak akkor fogadunk el bármiféle adományt távolról történő segítségnyújtást követően, ha sikerrel járunk-  vagyis nekik nincs kockázat had segíthessünk.
Nagy nehezen elfogadták a felajánlásunkat.
A segítségadás természetesen sikeres volt. Sikerült Őket megdöbbenteni. A bevezetőben leírt történések abba maradtak. Köszönjük és áldás Nekik az adományért.

76-Szerelem mágia - Mindenem odaadtam egy Nőnek…Nem vagyok normális - Fekete mágia

Szerelem mágia - Mindenem odaadtam egy Nőnek…Nem vagyok normális - Fekete mágia
Egy fiatalember végső elkeseredésében keresett fel minket.
Kb. fél éve van együtt egy hölggyel, kinek szinte mindenét odaadta. Őrült szerelmet érez a hölgy iránt, viszont azt is érzi, vissza nem kap semmit sem.
Autó, telefon, pénz…semmi sem számít, csak szerethesse.
Amikor a fiatalember felkeresett minket már fizikai tünetei is voltak, amit a folyamatos alkoholizálás okozott. Nem tudta csak így kibírni.
Emberek szemébe nem tudott nézni, a sötét helyeken érezte csak jól magát, végezni is megpróbált már magával, szerencsére sikertelenül.
Letört életunt, csalódott fiatalemberrel találkoztunk.
A kötést, amit az a bizonyos hölgy okozott feloldottunk, és az átokként segítségül hívott holt lelkeket is hazasegítettük.
A fiatalember felpattant a kezeink alól a szertartás után és kirohant az erkélyre és mondta „Uram atyám süt a nap milyen fenséges” és süttette az arcát a fénysugarakban.
Teljesen megváltozott ottlétünk alatt, belátta, hogy nem volt miért szerelmesnek lenni a Hölgybe, nem is érti, de örül hogy már nem a gondolatainak a rabja.
Szabad lett!


75-Öngyilkos Skizofrénia

Öngyilkos Skizofrénia
Általában az anyák keresnek fel minket,mint most is.  A gyermek 30 éves.
Az anya gyermeke 3 éve belépett egy klubba. Ami most így visszatekintve nem feltétlen volt hasznos…
Akkor érezte a gyermek egy gyakorlat közben a klubban, hogy valami távozik (igen nekünk is furcsa volt) valami távozik belőle a nyakánál.
Annantól kezdve befelé fordult és érdekes módon a világ is kilökte. Barátok hagyták el pár hét alatt, értelmetlennek érezte az életet és öngyilkosságot követett el, szerencsére csak próbált.
Onnan egyenes út a korház, klinika, pszichó, bogyók……nincs javulás.
Az egyetlen javulás az volt, hogy elkezdett az agykontrollal foglalkozni. Ura lett a gondolatainak. Ugye kiderült, hogy több olyan gondolat volt a fejében ami nem is az övé volt…de már azokat is jobban tudta uralni.
Már életben akart maradni, de nem tudott kijjebb jönni a mederből.
Szerencsére megtaláltak minket. Mi holt lelket engedtünk el róla, aki el is mondta, hogy Ő hajszolta bele az öngyilkosságba. Egyébként egy szerető hozzátartozó volt, aki szerette volna, hogy a létközben ott legyen vele a fiú!
A fiú a szertartás után mosolyogva nézett az Édesanyára!
Kérdezte az anya jól vagy?…és azt mondta, hogy soha nem volt jobban az utóbbi 3 évben KÖSZÖNI.
Mi még jobban örültünk, hála Istennek!
Ismét szabad lett és érezte és élvezte, hogy süt a nap. Aki skizofrén az érti/érzi a mondatomat, hogy mit is jelent.
ÉLVEZTE, HOGY SÜT A NAP!!!


74-Szomorúság csalódottság

Szomorúság csalódottság
Pestmegyében egy fiatal fiúcska problémája a következő volt: Úgy érzi nem sikerül semmi, állandó balesetei vannak, szerencsétlenül sül el minden. Sokszor azután amit megtett megáll és megkérdi magától „Ezt miért tettem? Nem voltam én ilyen” Befelé fordult boldogtalan.
Ott jártunkkor átkot vettünk le,( szinte csak Önátok volt rajta) valamint az extra lélektől szabadítottuk meg aki az adott gondolatokat sugallta Neki.
A fiatal srác gondolkodása is megváltozott ahogy mutattunk egykét „varázslat” számba menő dolgot.
Az hogy létezik láthatatlan világ és az egész élet összefogója intelligens, nevezhetjük sorsnak, létezésnek istennek már nem kétséges.
Gondolatai tiszták lettek érezte a feje kiürül a kósza gondolatoktól.

73-Telefonos segítség

Telefonos segítség
Egy hölgy telefonált, hogy ez így nem mehet tovább, nem nagyon hittek ezidáig a „dologban” a szellemek létezésében, és igénybe szeretné venni a távoli segítségünket.
Nem tudtak aludni, folyamatos rémálmok, felébredések, füstszerű lények, zajok.
Kérésének eleget téve aznap estére távoli tisztításunknak megfelelően a tér tiszta lett.
Ugye ebben az esetben csak akkor számítunk megtisztelő adományra ha az eredmény „kézzel fogható”.
Azóta eltelt több mint egy hét békében és nyugodt éjjelekkel.
Köszönjük az adományát!

72-Elgáncsol a halott bács

Elgáncsol a halott bácsi
Vas megyében egy családfő hívására érkeztünk egy nagy családhoz.
A házigazda hitetlen volt a felesége beszámolójában: sötét alakok, rémálmok, füstös jelenség, bűz, félelem egyes helyiségekben, állandó éjjeli felébredés.
Hitetlenkedése akkor váltott át félelembe, amikor kisgyermeke azt mondta Neki, hogy itt egy halott bácsi és felakarta gáncsolni. A gyermek elmondta nem is szeret bent lenni  a szobában, mert a bácsi  gyakran ott van és sokszor nézi.
Ahogy a családfőben törlődött a gondolat hogy felesége „dilis” a család érdekes módon elkezdett a szellemekről beszélgetni, és kiderült, hogy sok mindenkinek van hasonló élménye abban a házban és más házakban is.
A tisztítást és szentelést elvégeztük és egy jó ideig ottmaradtunk, hogy válaszolhassunk a kérdéseikre.
Sok mindenkiből akkor lett „hívő”J

71-Rázzák az ágyat

Rázzák az ágyat
Győr Moson megyéből keresett fel egy fiatal pár, hogy frissen épített házukban töltött első nap után nem mernek többet ott aludni.
Valaki éjjel ébresztette Őket és megrázta az ágyukat. Furcsa büdös szag és járkálások, odébb kerülő tárgyak borzolták az idegeiket.
Felkérésükre meglátogattuk Őket, felszenteltük a házat, az ott maradt holt lelkeket hazaengedtük a fénybe.
A család összes tagja érezte a szertartást, érezték, hogy olyan friss könnyed lett a levegő és olyan jóleső kellemes lett a benntartózkodás az épületben.
Volt azelőtt egy helyiség ahova még nappal sem mertek bemenni.
Sok mindenben tudtunk még segíteni, adtunk több vallással kapcsolatos megértést is, amit félre értelmeztek (önhiba és vallási felekezet ésszerűtlensége)
Kaphattak minket közvetítőnek használva visszaigazolást kérdéseikre,és tetteik elismerésére vonatkozóan.

70-Szociális fóbia

Szociális fóbia
Egy fiatal srác keresett fel Minket, hogy amióta az eszét tudja folyamatosan szorong valamitől. Minden lehetséges utat már végigjárt.
Jártas volt spirituális témákban emiatt nem volt számára távoli, hogy egy e témákban képzett pap látogasson el hozzá.
A szertartást elvégeztük ahol meg nem született testvére volt vele…igen születés óta. Vele volt folyamatosan Vele/benne nevelkedett.
A megszabadulás érzése nála sem maradt el, érezte is a távozást
A szociális fóbiát immáron nem okozza idegen gondolat és befolyás. Kapcsolatait ismét ki kell alakítani amiben nem kis feladata van, csak merjen nekikezdeni.


69-Halál után is lehet tanulni!

Halál után is lehet tanulni!
Azt mondják, hogy az ember a halála pillanatában megtér Istenhez. Elkezdi tudni még a legnagyobb szkeptikus is legyen az akár TSZ elnökJ, hogy valamiféle Isten, sors, létezés, létezik.
Ekkor tudatosodik benn, hogy mi az, amit neki a kultúrája, iskolája, egyáltalán a világa nem tanított meg:
Mi ez az egész, amit életnek hívunk, és ott halál pillanatában mi is történik, mit kell tenni!
Hogy a tudást megszerezze, olyan ismerőshöz vonzódik, aki közel állt hozzá és tudja, hogy jártas volt olyan témákban mint a spiritualizmus. Lehet, hogy életében kinevette, de tudja, hogy választ Tőle kaphat, ha már „lekéste” a fényt és nem tudott vagy nem akart átmenni…Haza.
Többedik ilyen eset ez a mostani is. Hála Istennek akik jártasabbak ezen témákban, tudatuk nyitottabb, azok tudják, hogy van egy „lakójuk”. Érzik, hogy ott van valaki és akarva vagy „véletlenül” eljutnak olyan emberekhez mint mi vagyunk, akik tudnak segíteni Neki és rájuk tapadt társukon is.
A szertartást természetesen ebben az esetben is elvégeztük, ahol tudott kommunikálni egymással élő és holt. Majd a megszálló egy megértéssel „hogy léte végtelen” térhetett haza a fénybe.


68-Nem sikerül semmi…már neki sem futok…

Nem sikerül semmi…már neki sem futok…
Egy fiatalember keresett fel Heves megyéből átok levétellel kapcsolatosan. Problémája az volt, hogy már egy jó ideje bármit is eltervez az az „istenért” sem akar összejönni.
A sok kudarc hatása már negatív visszacsatolásként hatott az életére, és neki sem mert már kezdeni dolgoknak.
Sok esetben, amikor nekileselkedett egy-egy dolognak akkor már ott volt a gondolat, hogy úgysem fog sikerülni.
Az átkot/rontást levettük, de a gondolati beleszólásokért felelősek voltak a fiatalember aurájában megbújó halott nagyszülők is.
A nagyszülők saját gondolatmenetüknek megfelelően próbálták védeni az unokát és gondolati úton iránytani az életét…..de ugye az nem az Ő életük.
A nagyszülőket haza segítettük a fénybe.
A mi segítségünkkel másvilági nyavalyáktól mentesen eshet neki „vállalkozásainak” a fiatalember.

67-Elromló dolgok

Alföldről keresett fel minket egy nagyon tisztességes, munkás, gazdálkodó Úriember.
Már most leírom, hogy köszönöm, hogy vendége lehettem!
Problémái ami miatt felkeresett: nem jön össze semmi, bajok a terméssel, jószágokkal, gépekkel. Folyamatos veszteségek.
Ott jártunkkor átkot/rontást vettünk le a szűk családi kör tagjairól, az ingatlanról. Felszenteltük a házat a telekrésszel együtt, valamint holt lelkeket, főleg elhunyt rokonokat engedtünk haza a fénybe.
Az eredmény: nyugodtság, abba maradt gerincfájdalom, könnyebb levegő vétel…szabadság érzet.
Azzal a tudattal tudtam otthagyni Őket, hogy tisztában lehettek azzal, hogy a furcsa világi nyavalyáktól mentes lett az életük. Mostantól tisztában lehetnek, hogy sorsuk nem múlik holmi rontáson, holt lelken, negatív energiákon.

66-Egy életnyi szenvedés után könnyek…s könnyek az én szememben

Egy életnyi szenvedés után könnyek…s könnyek az én szememben
A fővárosban egy hölgy keresett fel, hogy szinte születése óta valaki beszél a fejében…tud okosságokat is mondani, több esetben már segített neki (pl.  hogy hogyan kerüljön k i a pszichológiáról, mert különben mindkettejüket bezárják), de sajnos leginkább csak szavakban és testi fájdalmakban bántja.
Az egész életét tönkre teszi. Párkapcsolatok, nem jönnek össze, képtelen munkát vállalni, és találni…mindig történik valami, aminek a hölgy nem tud ura lenni, csak elszenvedője. Egy gyötrelmes, céltalan élet…tudom láttam.
A hang össze vissza beszél identitását illetően. Egymásnak ellentmondó dolgokat mondd és állít. Beállította magát fény lovag küldöttjének. Próbálta elhitetni velünk, hogy ő védőangyal, és a hölgynek ki kell bírnia ezt a leckét. Később azt mondta, hogy őt kényszerítették, hogy ezt tegye, majd azt is állította, hogy igazából bosszút akar állni.
Ez az összevisszaság jellemző a démoni megszállásra, azonban az ördögűzés szertartás nem ugrasztotta meg a nyulat a bokorból.
Nagyon nagyon hosszú szertartást és megszállóval történt beszélgetést követően (szinte már sötét oldali eszközöket használva) tudtuk csak megfejteni, hogy Ő kicsoda.
Itt és most tartozom legmélyebb hálámmal, tiszteletemmel és köszönetemmel a segítőinknek, melyeket nem hinnének el, hogy kicsodák.
A lényeg hogy nagyon keservesen a hitetlen megszállót átvezettük a fénybe.
A hölgy üveges tekintetet megszűnt, válla és karjai izmai elengedtek, gyomorfájása megszűnt…és együtt sírtunk.
Nem mindennapi segítségeink voltak..és hogy kommunikálhattunk velük az maga a csoda volt.


65-Démoni sorozat

Démoni sorozat
Ismét „belefutottunk” egy ördögűzésbe.
Egy fiatal életerős hölgy keresett fel minket, hogy hangokat…élő emberek hangját hallja a fejében.
Bajára mindenfajta pszichós jelzőt már akasztottak, de Ő tudta, hogy nem beteg.
Istenben hitt és hitt abban, hogy a nagy egyházak tudása mögött vannak még tanok, amik segíthetnek rajta.
Kiderült a szertartás alatt ami „egyszerű” holt lélek hazasegítésnek indult, hogy az idegentől érkező gondolatolvasást és rablását egyfajta démoni erővel kötött paktum okozza. Vagyis:
Egy régi kapcsolat alanya kívánt információkhoz jutni a fiatal lányról, akivel már szakítottak egy ideje. Ez a kapcsolat mániákus volt és „démoni beszámoló” alapján kérte az illető, és kötött valamiféle paktumot a sötét oldallal, hogy gondolatokat olvashasson, illetve benne lehessen a fejében.
A démont sikeresen elűztük és a kapcsolat az élő emberrel meggyengült. A tökéletes megoldást az jelentené, ha a szerelmi bánat miatt ilyen eszközökhöz folyamodott illetőn is elvégeznénk a szertartást…melynek elérése folyamatban van.

64-Régi szerelem?

Egy idős néni keresett fel minket kétségbe esésében. 2 éve folyamatos zörgések, csörgések, tányértáncolások, furcsa szuszogások és horkolás szerű hangok kísérik a házában a minden napjait. A jellegzetes „lábszag” szerű bűz is érezhető volt.
Idegi kimerültség, félelem, és szívproblémák miatt már nem volt tovább tűrhető az állapot, és kerestek és találtak meg minket, hogy segítsünk.
Egy tüzetes beszélgetés után egyértelmű lett, hogy ki is az, aki a házban a zavarokat okozza. Tudtuk azonosítani a kilétét, maradásának okát, így könnyebb volt a dolgunk is… így célzottabb tudott lenni a megértetés.
Elmagyaráztuk itt maradtának céltalanságát, majd a fénybe segítettük.
Elvégeztük a nénin a testen lévő holt lelkek hazasegítése szertartást is, mely után a néninek a szívszorítása megszűnt. Ismét tudott levegőt venni, egy nagy súly esett le a szívéről - mondta.
A szertartás alatt régi egyoldalú szerelmi viszonyra is fény derült, ami kicsit meg is lepte a nénit.

63-Megoldatlan eset

Megoldatlan eset
Egy jó szakember dicsekszik a sikereivel és ha jó „reklámot” akar akkor titkolja hibáit.
Van egy pár eset (hála Istennek 1 kezemen megtudom számolni) ahol nem tudtunk sikert elérni. Magunkat éreztük hibásnak. De ez nem így van és volt!
Ez esetben is jelen van a harag, mint mindegyik „sikertelenségnél”.
Persze az élő nem mondja ki egyenesen, hogy én igen haragszom a halottra ezért és ezért…el mismásolja, látszólagosan történt csak megbocsátás, sőt járok a sírjára.
Viszont én érzem, hogy ez látszat. Aki fejlettebb tudattal él,mint a mostani esetünkben segítséget kért testvérünk, az igen elmondja még ha unszolásra is hogy van azért harag…a halott felé és saját maga felé is.
Mindaddig a zörgő csörgő, bűzlő, félelmet keltő jelenség a házban és a személy körül nem tud addig elmúlni, míg holt lelket valami odahúzz a személyhez…és ez a HARAG ÉS A MEGBOCSÁTÁSRA VALÓ KÉPTELENSÉG.
Ezen esetek és felesleges szertartások elkerülése végett egy új menüpontot fogunk feltenni a weboldalra melyben ecseteljük majd, hogy abban az esetben, ha jelen van a harag élő és holt lélek között, akkor nem is tudunk segíteni. Úgy nem, mint egy „normál” esetnél..viszont tudhatunk megértést adni és lehetőséget a megbocsátás útjára való lépéshez. Ha ez megtörtént utána jöhetünk csak Mi a cselekedeteinkkel.

62-„Sima” átok

„Sima” átok
El nem viselhető szerencsétlenség sorozat vette rá egy roma hölgyet, hogy felkeressen Minket. Véleménye és tudomása szerint meg van átkozva.
A közhiedelemben benne van és most alá is tudom támasztani, hogy a romák nagyon jól tudnak átkozódni.
Átok rendszerük annyira átszövi az életüket, hogy szinte közülük mindenki visz egy egy terhet. Mindenki átkoz mindenkit, egész családokat, vállalkozásokat. Butaság!!!
Meg kell tanulni az embereknek, hogy amit másnak kívánok, azt igazából magamnak kívánom!
A rontást, átkot levettük.
Szerencsétlenségét ez alkalommal nem okozták holt lelkek, csak „sima” átkok.

61-Ismét egy hihetetlen történet a démoni világbó

Ismét egy hihetetlen történet a démoni világból
Fővárosban jártam egy fiatalembernél, aki hála Istennek vette a bátorságot és felkeresett. Tüneteiből tudtam, hogy démoni megszállásról van szó. Problémái a tipikus weboldalon leírt tünetek. A jellemző vonásokon kívül beszámolt Sci-fi be illő képességekről: szemével fel tudta kapcsolni a villanyt (oda nézett a kapcsolóra és az átbillent, a villany felkapcsolt), szemével tudott falra akasztott táblákat megmozgatni, furcsa sziszegős hangon beszéltek hozzá vadidegenek az utcán (és csak hozzá szóltak).
Miután legelőször telefonon beszélgettünk, és elmondtam, hogy mi fog történni, ezután a sötét oldal csábítása elkezdődött nála.
Erősödő képességek (megérzések, valóságos látomások, gondolat olvasás), minden ember úgy nézett rá, hogy érezte bárkit megkaphatna, szinte sóvárogtak utána. Mindez amiatt hogy ne akarjon Tőle megválni. Viszont emellett nagyon ideges volt, tudta a megszállt démoni lény hogy egy „kicsit” meg fogják zavarni a mókájában.
Egy átok miatt ejtette rabul a fiatalembert a lény, kit sikeresen elzavartunk a disznók közé.
Tudom hihetetlen az egész, sokszor nekem is, amelyen történetekkel fogadnak, de inkább ismerje meg mindenki. Tudom, hogy sok mindenkinek van hasonló baja, amiről nem mer beszélni.

60-Mi vagyunk az 5. "próbálkozók".....most hátha sikerül:)

Egy elkeseredett hölgy keresett fel, hogy már nem tudnak hová fordulni az idős anyukája problémájával.
Röviden összefoglalva : a férj halála óta, ami már 4 éve történt, a ház folyamatosan mozog csörög. A néninek a fejénél valaki babrál, a szél fúj becsukott ajtó ablak mellett.
A nénike idegileg teljesen kimerült már, nagyon el volt keseredve, hogy senki sem tud rajta segíteni. Kilátástalan volt a jövője, kijelentette, hogy Ő már ezt nem bírja…..
A témáról nem mer senkinek sem szólni, csak a lányának, szerencsére Ő hisz neki...és a lánya próbál megoldást keresni.
A zavaró jelenségek mindenhová elkísérték a nénit.
A családnál mi voltunk az 5. „próbálkozók” Járt náluk keresztény pap, jósnő, halott látó, és a bizonyos T betűs intézményből is többször.
A néni nem érzett semmiféle változást egyik elődünknél sem (nem dicsekedésként mondjuk, hanem büszkeségként, hogy igen tudunk segíteni!!!) A problémái megmaradtak, a csalódottság egyre csak nőtt.
Ott jártunkkor a néninek elmondott kötelező „oktatás”  (ami nem csak Neki hanem mindenkinek szól aki ott van fizikai testben vagy anélkül)hogy mik a holt lelkek miért maradnak stb…már nagyon felidegesítette, hogy eddig mindenki csak beszélt és semmi nem történt, biztos nem lesz másként most sem. Ráadásul milyen fiatalok vagyunkJ
Aztán  a következő 1,5 óra alatt hála Istennek kiderült, hogy ottlétünk nem hiábavaló.
A megoldást csak úgy sikerült elérni, hogy beszéltünk a kedves halott férjjel, megmutattuk, hogy valóban hová tartozik, hová mehet ahová már mennie kellett volna. A beszélgetés során a bácsika akarva akaratlan elkövetett bűneit a család is megbocsátotta.
Ami miatt akart maradni az az, hogy a drága feleségét magával vigye, oda abba a létközbe ahol Ő van/ragadt.
És emiatt idegesítette a folyamatos zörgéssel, éjszakai felébresztgetésekkel, hogy a néni minél hamarabb távozzon az élők sorából…..és legyen ott mellette.
Az eredmény:a bácsika hazatért a fénybe és majd onnan várja (ha ott úgy van idő mint itt) a kedves párja megérkeztét.

59 Kezdő aki profi

A fővárosból keresett fel minket egy fiatalember. Elmondása szerint kezdő a spirituális pályán…amin egy kicsit csodálkoztunk, mivel pontosan el tudta mondani, hogy milyen szellemek vannak a lakásukban. Azt is megmondta mióta, és miben haltak meg, és az is tudomására jutott, hogy a holt lelkek már haza szeretnének menni, de nem tudnak. Az információit pálcával erősítette meg.
A fiatalemberen és környezetében tapasztalhatóak voltak a tünetek, és hozzáértőt keresett, aki tud ebben segíteni.
A rituálékat távolról végeztük el, amik tökéletesen működtek. A pálcás visszaigazolás és a lelki jobbulás (+fizikai tünetek szűnése) igazolta munkánk sikerességét.

58-Már mindenhol jártam

Szlovákiából keresett fel egy fiatal sportoló. Rengeteg helyen járt már, Ő tudja, hogy meg van szállva több éve. Gondolatairól tudja, hogy nem a sajátja, és nincs felettük kontrollja. Állandó zúgás agymenés van a fejében, ami már elviselhetetlen.
A fiatalember nagyon el volt keseredve, hogy nincs megoldás a bajára… már jártak Magyarországon is a bizonyos T…. helyen, de ott sem sikerült megszabadítaniuk Őt a megszállótól. A barátaival beléptek egy bizonyos Sz…… egyházba is, ahol  ismét nem tudtak neki segíteni.
Kicsit Hite veszetett volt a fiatalember emiatt a kommunikáció a megszállóval is darabos hiányos volt. A szertarás alatt folyamatosan azon rágódott mi lesz ha ez sem sikerül, hová menjen, hová szaladjon? Emiatt több időbe került, hogy megmutassuk a holt léleknek, hogy neki nem itt van a helye és higgye el, hogy segíteni vagyunk itt.
Nagy megkönnyebbülésünkre sikeres volt Hála Istennek a szertartás és a fiatalember mintha bexanaxozva lenne, olyan nyugiba váltott át a fejeJ
Hite visszatért és folytathatja tovább mellszélességben a haladást már a saját életében.

57-Gyanús albérlet, hátfájás.

Egy fiatal pár 1 hónapja lakik egy albérletben, de már nem bírták tovább a jelenségeket, amelyek az alábbiak voltak:
Folyamatos esti  ajtó nyitogatások, nyikorgások, zajok, bűzös lábszag…amikkel tudtak együtt élni, de egy alkalommal bementek a fürdőbe, mert mozgást halottak ott.  Ahogy beléptek látták, hogy valaki (aki láthatatlan) kivette a hajsütővasat a falra akasztott tartóból és letette a mosógépre….ekkorra tudták odafordítani a kamerát ami a másik helyiségben mindig készenlétben volt, és már csak egy angol hölgy mondatát lehetett hallani amit meg is örökítettek.
Ezután kezdetek keresgetni az interneten, hogy ki tud nekik erre magyarázatot adni. Megtalálták a weboldalunkat és a típusleírások 80%-a illet rájuk személyesen is és az ingatlanra is.
Ott jártunkkor elmondták, hogy valamilyen oknál fogva, amit addig nem ismertek, a bérlők elég gyakran cserélődtek, senki sem tartózkodott ott hosszabb ideig.
A tértisztítást elvégeztük, de szükség volt mindkettőjük megtisztítására is.  A szertartásokat rendkívül jól érezték. A tér nyugodttá, csendessé vált.
További siker, hogy a fiatal hölgy olyan hátfájástól szenvedett, amire az orvos szakma nem adott magyarázatot. A szellem és angyalvilággal történt beszélgetések után kiderült, hogy megmagyarázhatatlan fájdalmait az elhunyt nagymama szelleme okozta, akit haza is engedtünk a fénybe.

56-Fény vagyok!

Egy aggódó fiatal hölgy keresett fel, hogy a nővérén, a weboldalunkon leírt jellemző tüneteket érez. A hölgy depressziós, nincs egy építő gondolata, nem mosolyog és öngyilkos is próbált már lenni.
Elmondta, hogy a lakásban, amiben laknak, előtte gyilkosság és öngyilkosság is történt, és a fiatal hölgy irtózik a lakásban lenni.
Ott jártunkkal megtisztítottuk a holt lelkektől az ingatlant és felszenteltük azt, melyet a lakók az első legnagyobb megdöbbenésre hatalmas változásnak éreztek perceken belül.
Kellemes érzés volt a szobákban lenni és egy fajta tiszta a levegő érzés, és kellemes energia járta át a helyiségeket.
A nővér testéről engedtünk haza szintén holt lelkeket, valamint átok/rontástól is megtisztítottuk Őt. A hölgy a szertartások után folyamatosan mosolygott, és be nem állt a szájaJ, már már zavarta a további szertartásokatJ persze nagy örömünkre.
Éreztünk további megszálló lelkeket a család többi tagján, kiknél szintén elvégeztük később a szertartásokat.
Saját büszkeségem, hogy szertartás alatt mikor kedves testvéreim becsukott szemmel fekszenek/ülnek, ismét láttak fényemben ragyogni. Az erős fény érzékelhető volt becsukott szemmel az egész testem és a testem körül egy +40 centis burokban.
Az egész család kapott úgymond egy kis ébresztést az anyagi világból, és reményt és felső elismerést arra, hogy amit tesznek az jó, még ha a külvilág azt sokszor nem is tolerálja.

55-A Jó Isten majd megsegít....OK, de hogyan....ne légy buta..fogadd el Isten szerszámait, eszközeit

Egy videóra felvett eset igazolja a szkeptikus világnak azt, ami miatt egy fiatal pár felkeresett.
A szokásos állandó fáradtság, hajnalban pontban háromkor felébredés, folyamatos nyüzsgés a fejben tünetek mellett ez a videóra is felvett jelenség betette a kaput a 99%-ban szkeptikus fiatalember előtt.
1% esélyt adott hogy mi megtudjuk szüntetni a dolgot….de azt is tudta, hogy Ő ugye nem dilis. Amit látott azt nem csak Ő, hanem a párja is látta és meg is örökítették.
A lényeg, hogy 2 sörös doboz jár önálló táncot egy asztalon.
Ott jártunkkor, elvégeztünk test tisztítást is, amit a fiatalember is érzett, hogy a fene egye meg valahogy csak nyugodtabb vagyok….de még mindig nem hitt nekem…azt mondta, hogy csak mert mondogatom, hogy ilyenkor nyugisabbak amiatt érzi magát nyugisnak. 10 perc múlva csak mondta, hogy valami tényleg van mert volt mindig egy nyomás a szívén, mintha súly lenne a mellkasán és ez most nincs, és olyan könnyűnek szabadnak érzi magát.
A tértisztítást is elvégeztük és hála istennek a helyiségeken is érezte a fiatalember, hogy valahogy tényleg másabb nyugodtabb, jobb.
A fiatalember párja végig figyelte az ügyködést és azt mondta, hogy még Ő ilyet nem látott, de el kell, hogy mondja, hogy körülöttem nagyon erősen lát egy fényburkot, és a fejem körül még erősebben körbe. Ettől függetlenül és a párjával történt tapasztalatok ellenére sem mert úgymond a kezem alá feküdni, hogy Őt is megtisztítsam. Elmondása szerint nem hisz abban, hogy valaki ráteszi valakire a kezét és attól megszabadul. Őrajta majd Jóisten segít.
Kénytelen vagyok leírni ezt a viccet, mert már többször nem fogadták el a segítségemet, mondván engem majd a Jóisten megsegít:
Egy faluban kiönt a folyó és a plébániára rohannak autóval a papért, hogy menekítsék. A pap azt mondja, engem nem kell megmenteni majd a Jóisten megment.
A víz már a templom lábánál jár, mikor mennek csónakkal, hogy jöjjön atyám kimentjük. Ugye erre is azt feleli a pap, hogy majd Őt a Jóisten megmenti.
A papnak már a templom tornyába kell kimászni a víz elől, amikor megjelenik egy helikopter. Most már tényleg jöjjön atyám, mert itt hal meg. NEM! Engem majd a Jóisten megment.
A pap megfulladt.
Odaát találkozik Jóistennel, haragosan kérdőre vonja Istent: Imádkoztam feléd, hogy ments meg, és Te nem tettél semmit!
SEMMIT? Kérdezi az Isten. Küldtem érted autót, hajót, helikoptert!

54-Utállak!

Egy fiatal lányt hozott el hozzám az aggódó és szerető barátja. A lány 2 éve nagyon fáradt és folyamatosan fél. Fél, de nem tudja mitől.
Sokszor már a megtett cselekedetek után nézz vissza magára, hogy Úristen ezt én tettem? A fiatal lány nehezen tudta szétválasztani a saját és nem saját gondolatokat. Persze visszatekintve mindig okos az ember, hogy hát ez nem én voltam, de amikor ott van a gondolat promt azonnal a fejben, akkor bizony már lehet, hogy késő, és azt a gondolatot megteszem, szót kimondom…stb.
Sajnálatos módon egy elvesztett barátnő volt vele, mint kiderült a meghalt barátnő felöl a szimpátia nem volt teljes a lány felé.
Kérdésünkre, hogy miért van pont vele a válasz az volt: Mert útállak!
A szertartással levettük a kőként nehezedő nyomást a lányról, melytől felszabadult és mosolygott.
Most már mehet vissza bele a világba.
Hála Istenek a barátnő is át tudott kelni oda, ahová mennie kellett volna.

53-Inszemináció, baba áldás, terhesség könnyebb megszállás nélkül

Egy több éve baba áldás hiányában „szenvedő” fiatal asszony keresett fel. Éppen beültetés előtt állnak a párjával és véletlen rátalált a weboldalunkra. A gyanúját, hogy megszállás alatt áll az igazolta számára, hogy folyamatosan olyan gondolatai voltak, amit tudott, hogy nem a sajátja. Sokszor skizofrén érzésekig is elment a külső beavatkozás mértéke.
A szertartást elvégeztük, és az aurában „megbúvó” megszálló/megszállók éppen az alhas tájékára voltak tapadva.
Elhamarkodott dolog lenne kijelenteni, hogy e miatt nem sikerült a teherbe esés, de az ember ilyenkor szeret mindent kizárni, a későbbi visszaigazolás lehet majd egy referencia válasz.
Amit mi tudtunk megtettük, több családtagot engedtünk haza.
Bizakodva várjuk a további híreket.

52-Bubamara, Cigány Isten, Démon, Görcs

Nógrád megyéből keresett fel SOS üzenettel egy fiatal pár. A hölgy a férjének kér utolsó lehetőségként segítséget.
11 éve történt egy fura történet a fiatal sráccal. Egy lakóházban egyszer csak érezte, hogy valaki vagy valami a nyakába ugrik és nem engedi. Tekeri a fejét egy erő az egyik irányba, görcsök lettek a nyakába, és megmagyarázhatatlan rosszulléte lett több napig. Az idegi rángatózás, feszülés, vonaglás már 11 éve tart, egy belső vezérlés próbál úrrá lenni a testen. A fiatalember minden napja maga a szenvedés volt. Egy ilyen erővel együtt élni egy testben lehetetlen, pláne ha az embernek el kell tartania a családját.
Sima holt lélek elengedésnek indult a szertartás aztán azonosítottuk a sokkal erősebb démoni megszállást. A szertartás alatt beszélgettünk a megszálló erővel, hogy honnan jött ki küldte….a lényeg hogy egy cigány átok eszközeként került a testbe a démon, a saját vezetőjének/ura parancsának eleget téve. Az átok levétellel megszüntettünk mindennemű fogadalmat kötést, és lehetőséget adtunk a démonnak, hogy elhagyja a testet, úgymond büntetés nélkül (mivel nagyon sokáig és nagyon kimerítően hatott az ördögűzés) Ezzel azonban nem élt a démoni megszálló, így egy cigány sertés telepen végezte.
Dicsekedett amíg a testben volt, hogy a cigány átok milyen erős nem tudja levenni senkiJ Az átok rontás levétel után meg sírt, hogy igazam volt, hogy levettem és megszabadítottam, már nem köti a testhez semmi és menni akar, nagyon nagyon menni akart már.
A szertartás alatt több liter szenteltvíz fogyott mind belső fogyasztásra, mind külső tisztításra/űzésre.
A feszített izomszálak tovább nem engedelmeskedtek a megszállónak, egy belső nyugodtság csend lett az úr. A fiatal ember visszakapta a jogosultságát a saját testének irányító pultjához.

51-Vámpír történet

Üdv Mindenkinek!

Történt velem egy nagyon nagyon érdekes dolog. Nem írom le, talán nem is merem:)
Az ép ész határait súrolja. A lényeg vannak vámpírok, több órát beszéltem egy Vámpír Herceggel.
Szóval ha valami "vámpíros" dolog történik Veled, bátran keress fel, nem foglak dilisnek nézni..Én már NEM!!!
A sok mendemonda közül sok igaz, sok nem.
Szellemelengedes.hu
Copyright © 2012
k i s o k o s
weboldalt készítette: Gálik Valentin
- Halál -
- Rólunk / Kapcsolat -
- Fő oldal -
- Ki legyen a "szelleműző"? -
- Spirituális gyorstalpaló -
- SZELLEMEK elengedése -
-Szellemelengedés TÁVOLRÓL -
- Házszentelés -
-- Skizofrénia és a szellemek --
- Mentális betegség de nem megszállás -
- Ördögűzés -
- PATRONUM emelt szintű védelem -
- ÁTOK / megszállás és kapcsolatuk -
- Megoldatlan esetek -
- Esetleírásaink -
- Megkeresések -
- Kérdezz-Felelek -
- Szellem -
- Ördög -
- Átok -
- Ajándék személyes találkozáskor -
- Bizonyíték? -
- Összes kérdés-válasz -