Szellemelengedes.hu

Szabadulj meg a SZELLEMJÁRÁS zavaró tüneteitől

.


Segítségünkkel megoldódnak szellemjárás problémáid.


Szellemjárás megszüntetése garanciával, a szellemjárás ténye.

Van aki még soha nem tapasztalta meg mi az a szellemjárás

, szellemek nem válltak láthatóvá életében Azok számára a szellemjárás csak egy butaság, és nem létező dolog... nekik a kísértet, kísértetek a fantázia szülöttei.
Aki már egy szellemjárás kellemetlen tüneteivel találkozott, az egész életére úgymond „hívő” lesz a szellemjárás témákban.

Angliában komoly tábora van a szellemjárás hívőknek.  Még az Egyesült Államokban is terveznek olyan túrákat, ahol a szellemjárás körülményei még egy szkeptikusnak is átélhetővé válnak. Túráik során szellemjárás áldozatává esett kastélyok, tanyák, régi lakóházak szerepelnek célpontként. Nem ritka ezen helyek ördög, démon, általi megszállás -a.
Az ingatlanunkban a szellemjárás tüneteit az

„elhalt lelkek hazasegítése”

oldalon olvashatjuk.Nem igazolható eredetű hangok, fizikai törvényeknek fittyet hányó történések (ajtó csapkodás, TV ki be kacsolás…stb.) teszik a szellemjárás gyűjtő fogalomba, az ésszel nem magyarázható jelenségeket.
Természetesen nem minden furcsának tűnő jelenség mögött kell keresni szellemjárás jelenséget. Igyekezzünk megvizsgálni a jelenséget, hogy kiválthatja e valamilyen logikus magyarázattal egy másik fizikai dolog a történést (radiátor hő tágulás, szomszédban kopogás) Azonban vannak olyan esetek ahol a  történésre logikus, inkább úgy mondom látható kiváltó ok, nem fedezhető fel.

Ekkor érdemes a jelenséget szellemjárás oldalról is megközelíteni.

A szellemjárás következményei is teljesen logikusak, csak nem minden ember képes érzékelni a szellemjárás lényeit. Attól, hogy nem látható, még valós, akár pl. a rádióhullám.

Szellemjárás jelenségek gyakrabban fordulnak elő, ha az ember egyedül van

. Ilyenkor már maga kétely is nyomasztó, hogy vajon a tapasztalt dolgok valóban szellemjárás következményei vagy az elméjének kitalációja.

Tapasztalatból tudom, hogy sokan akár éveket élnek együtt egy egy szellemjárás tünettel, mire segítséget kérnek tőlünk. Számos oldalról körbejárják az ingatlanban tapasztalt jelenséget, majd amikor kifogytak a „logikus” lehetőségekből és a jelenséggel való együttélés már nem elviselhető….na onnantól merik és illetik szellemjárás jelzővel a náluk folyó történéseket.

A menüpontjainkban részletesen levan írva, hogy a szellemjárás alanyai miért maradnak/ragadnak földközelben.

Esetek nagy százalékában a szellemjárás nem okoz fizikai problémát, inkább maga a félelem faktor,
ami elviselhetetlenné teszi a létezést egy szobában, és teszi a szellemjárás átaludhatatlanná az éjszakát.


Szellemjárás bizonyítására fejlesztettek mindenféle készüléket, mi a szellemjárás fizikai térben történő behatására jelez, figyelmeztet.

Több ilyen készüléket láttam és inkább csak a félelem további fokozására lehet alkalmas szellemjárás területén,
a probléma megoldásban nem segít, és tudom és hiszem, számos téves riasztással csak bonyolítja a helyzetet. Ott is jelezhet szellemjárás történést ahol valójában nincs.

Mi magát a kiváltó jelenséget szüntetjük meg.
A szellemjárásban résztvevő holt lelkeket hazasegítjük az örök fényhazába
(ahonnan mind származunk) és ezzel a megnyugvás eljön mind az ingatlanban élők és mag a szellemjárás elkövetői is megnyugvásra lelnek.

Cselekedeteinkről a fő menüpontokban olvashatsz. Olvashatsz az ördög űzés, ördög űző cseledeteinkről is.

Sokan kérdezik, kik először találkoznak velünk, hogy a szellemjárás Magyarországon, a kísértetjárás valós-e? Ház igen, az...ugyanúgy ahogy az ördögűzés ördögűző által.


Sok esetben a tér vagy személy tisztítását átoklevétel, rontáslevétel előzi meg. Az átok levétele a rontás levétele azokat a tudatalatti "szerződésket" semmisíti meg amik a megszállást, szellemjárást támogatták.

Esetleírásaink közül néhány Szellemjárás témában:Szellemjárás miatt beszél a gyermek a nem létező barátjáról:

Szellemjárás okozta 5 ember végzetét

Villanykapcsolgatást okoz a szellemjárás

Félelem okozója a szellemjárás a felső szinten

Szellemjárás Magyarországon, furcsa érzés, hogy eset figyelnek


Problémáiddal keress Minket az elérhetőségeink egyikén, vagy írj a kérdezz- felelek fórumunkba.
Segítünk, Informálunk!


Ajánlott linkek innen: kopogó szellemek, kísértetek, átok, rontás, átoklevétel, rontáslevétel. Ördögűző/exorcista és ördögűzés rituálék és leírás, harc az ördög, démon, sátán vagy lucifer erőkkel. Helytelenül használt szavak magyarázata: szellemírtó vagy szelleműző és szelleműzés. Szellemjárás megszüntetése, kísértetjárás és a szellem világ általi szellem vagy kísértet megszállás és házszentelés.


A szellemelengedéssel és házszentelés rituálékkal sok itt maradt felmenőnknek tudunk segíteni.
Gyűjtő vagy egyedi utakkal az egész ország területére kiszállunk: Budapest, Miskolc, Debrecen, Nyíregyháza, Szeged, Győr, Pécs stb. Kiindulási helyünk: Kazincbarcika Borsod Megye.


Keresés: Szellemjárás Magyarországon, valamint Szellem járás és szellemjárások Szellemjárás ténye, megszabadulás garanciával, szellemjárás Magyarországon .
Szellemelengedes.hu
Copyright © 2012
k i s o k o s
weboldalt készítette: Gálik Valentin
- Halál -
- Rólunk / Kapcsolat -
- Fő oldal -
- Ki legyen a "szelleműző"? -
- Spirituális gyorstalpaló -
- SZELLEMEK elengedése -
-Szellemelengedés TÁVOLRÓL -
- Házszentelés -
-- Skizofrénia és a szellemek --
- Mentális betegség de nem megszállás -
- Ördögűzés -
- PATRONUM emelt szintű védelem -
- ÁTOK / megszállás és kapcsolatuk -
- Megoldatlan esetek -
- Esetleírásaink -
- Megkeresések -
- Kérdezz-Felelek -
- Szellem -
- Ördög -
- Átok -
- Ajándék személyes találkozáskor -
- Bizonyíték? -
- Összes kérdés-válasz -