Szellemelengedes.hu

Szelleműzők és

szellemvadászok
Részemről egy kicsit furcsa, hogy az emberek főleg az USA területén, vagyonokat fizetnek azért, hogy egy egy szellemvadász csapat kivonuljon a lakásához, és paranormális jelenségeket vizsgáljon.

Itt van pl. a  The Atlantic Paranormal Society
(TAPS) szellemvadász csapat.

Technikai eszközökkel kutatják a szellem nyomokat, technikai eszközök tömkelegét telepítik egy egy megfigyelendő lakásba. Hő kamerák, éjjel látó kamerák, diktafonok, energia áramlás érzékelők, nyomás érzékeny padlózat, és egyéb okosságokkal kutatják a jelenség kilétét és vagy a szellemjárást.

Egy ilyen online működő webkamerák linkje:
http://www.angelsghosts.com/live_ghost_web_cams.html

A jelenségeket a szellemvadászok ritkán ugyan de kimutatják. Sok időt igénybevevő elemzés után megállapítják, hogy fizikai magyarázata van-e a „szellemjárás” következményeinek.

Vagy pedig közlik „igen az Önök lakásában paranormális jelenségek történnek, javasoljuk költözzenek el!”

Olvastunk már olyan USA beli szellemvadász vállalkozásról is akik viszont a kimutatás mellett valós szellem elengedést is művelnek.

Ezzel szemben a mi szellemvadászathoz való hozzáállásunk teljesen más. Mi valósnak véljük a minket felkeresők jelzéseit (hang, fény, illat, tapintás, mozgás.. megmagyarázhatatlan figyelnek belső érzés)
Ezeket mi alap és valós körülménynek nevezünk, mivel emiatt kerestek fel Minket. Természetesen akadnak olyan tünetek is, amik kakukk tojásként nem férnek még a szellemjárás magyarázatába sem. Az ilyeneknek általában valós fizikai magyarázata megtalálható.

Ezután nem elemezgetünk mint a szellemvadászok, az átadott és kérdéseinkkel összerakott képből tudjuk mi a teendő és a feladaton, vagyis a probléma elhárításán van ezek után a hangsúly.

Jómagunk is láttunk többféle szellemjelző készüléket, még „ügyfeleinknél” is . Véleményem szerint többször jelez mint a valós mozgás, azt nem ellenőriztük, hogy valós szellem mozgásnál is jelez-e….. hasonló ez mint a trafipax előrejelzők (ha van velük tapasztalatod) sok helyen tévesen jeleznek.
Ezek az eszközök inkább félelmet keltenek a jelzéseikkel, viszont szellemvadászost lehet velük „játszani”.

A szellemvadász kifejezést az angol nyelvben használják leginkább.
Szegény szellemek, hogy félhetnek, szorult kellemetlen földközelben ragadt állapotukon félnek, hogy egy szellemvadász még rontani fog. Tudom, hogy ez az itt ragadtaknak a földközeli létezés a legnagyobb pokol. Sokszor minket is próbálnak elbizonytalanítani, eltéríteni,
mert félnek. Emlékeznek, míg éltek addig Ők is hogyan álltak a szellemekhez és inkább hívtak volna akkor Ők is szellemvadászt. Sok esetben a szelleműzők valóban kellemetlenebbé teszik létezésüket. Egyes szelleműzők számtalan olyan praktikával rendelkeznek, amik nehezítik a szellem „életét”, de megnyugvást nem hoznak sem a szellemeknek, sem a megszállás élő áldozatainak.

Mi szeretettel és segítő szándékkal érkezünk, és képességünk van megmutatni azt ahová HAZA MEHETNEK….bolondok lennének nem azt választani. maga a megváltás ezen lelkeknek a hazamenetel lehetősége. Ismét jelzem a tudomány és bizonyos vallások tehetnek arról, hogy nem tanítják meg az élőket az átmenetre, a halálra.Problémáiddal keress Minket az
elérhetőségeink egyikén, vagy írj a kérdezz- felelek fórumunkba.
Segítünk, Informálunk!

Ajánlott linkek innen: kopogó szellemek, kísértetek, átok, rontás, átoklevétel, rontáslevétel. Ördögűző/exorcista és ördögűzés rituálék és leírás, harc az ördög, démon, sátán vagy lucifer erőkkel. Helytelenül használt szavak magyarázata: szellemírtó vagy szelleműző és szelleműzés. Szellemjárás megszüntetése, kísértetjárás és a szellem világ általi szellem vagy kísértet megszállás és házszentelés.
Szellemelengedes.hu
Copyright © 2012
k i s o k o s
weboldalt készítette: Gálik Valentin
- Halál -
- Rólunk / Kapcsolat -
- Fő oldal -
- Ki legyen a "szelleműző"? -
- Spirituális gyorstalpaló -
- SZELLEMEK elengedése -
-Szellemelengedés TÁVOLRÓL -
- Házszentelés -
-- Skizofrénia és a szellemek --
- Mentális betegség de nem megszállás -
- Ördögűzés -
- PATRONUM emelt szintű védelem -
- ÁTOK / megszállás és kapcsolatuk -
- Megoldatlan esetek -
- Esetleírásaink -
- Megkeresések -
- Kérdezz-Felelek -
- Szellem -
- Ördög -
- Átok -
- Ajándék személyes találkozáskor -
- Bizonyíték? -
- Összes kérdés-válasz -