Szellemelengedes.hu

SzemmelverésSzokták mondani a szem a lélek tükre. Ha valaki haragos, rossz bántó gondolatai vannak, az a szemből ki vagy leolvasható. Ha valaki ezen indulatos állapotban ránéz valakire akkor akarva és talán sokszor akarat nélkül is ez a negativitás átragad a célpontra.
Ha ezt tudatosan teszik és negatív gondolatokat forgatva az agyban bántó szándékkal néz valaki a másik személyre az a szemmel verés.

A célszemély bágyadtságot, hányingert, egyik pillanatról a másikra bekövetkező rosszulléteket érezhet.
Fizikai kutatások kimutatták, hogy szemnek van elektromágneses jelet kibocsátó képessége… tehát materialista oldalról is alátámasztható a szemmel verés.

Az interneten többféle amulettről, trükkökről, imádságokról lehet olvasni amik segíthetnek a szemmelverés elhárításában.

Konkrét olyan esetünk, ahol az átkot sejtő ügyfelünk megemlíti, hogy valaki csúnya tekingetettel nézett rá 1 van csak. Természetesen nem mindenki figyelt fel erre, de az esetünkben az illető, konkrétan megtudta határozni, hogy mióta érzi magát rosszul, és történnek vele a furcsábbnál furcsább esetek.

Én a védekezésre a pozitív gondolatokat, a derűs sugárzó életfelfogást tartom, minek pajzsán még a legerősebb átok sem tud fogni.
Nehéz ugyan ezt a létállapotot elérni, de még nehezebb fenntartani… de nem lehetetlen.


Ez véd a leghatásosabban a holt lelkek ellen is! Ezt szoktam ajánlani.

Régi mendemondákból ismeretes, hogy az újszülötteket sem mutogatták senkinek, hogy míg a csecsemő védekezésre képtelen, nehogy valaki szemmel verje.

Állítom, hogy maga a szemmelverés egy létező dolog, de eseteinkből statisztikailag is kiderül, hogy számuk elenyésző, vagy csak az ügyfél nem figyelt fel a szemmelverés pillanatára.


Problémáiddal keress Minket az
elérhetőségeink egyikén, vagy írj a kérdezz- felelek fórumunkba.
Segítünk, Informálunk!


Ajánlott linkek innen: kopogó szellemek, kísértetek, átok, rontás, átoklevétel, rontáslevétel. Ördögűző/exorcista és ördögűzés rituálék és leírás, harc az ördög, démon, sátán vagy lucifer erőkkel. Helytelenül használt szavak magyarázata: szellemírtó vagy szelleműző és szelleműzés. Szellemjárás megszüntetése, kísértetjárás és a szellem világ általi szellem vagy kísértet megszállás és házszentelés.
Szellemelengedes.hu
Copyright © 2012
k i s o k o s
weboldalt készítette: Gálik Valentin
- Halál -
- Rólunk / Kapcsolat -
- Fő oldal -
- Ki legyen a "szelleműző"? -
- Spirituális gyorstalpaló -
- SZELLEMEK elengedése -
-Szellemelengedés TÁVOLRÓL -
- Házszentelés -
-- Skizofrénia és a szellemek --
- Mentális betegség de nem megszállás -
- Ördögűzés -
- PATRONUM emelt szintű védelem -
- ÁTOK / megszállás és kapcsolatuk -
- Megoldatlan esetek -
- Esetleírásaink -
- Megkeresések -
- Kérdezz-Felelek -
- Szellem -
- Ördög -
- Átok -
- Ajándék személyes találkozáskor -
- Bizonyíték? -
- Összes kérdés-válasz -