Szellemelengedes.hu

Távolról történő segítség nyújtás-sikerdíjazásMegszállás, kísértet járás megszüntetése,

szelleműzés távolról.

Megszálló hazasegítése.Van lehetőség arra, hogy távolról végezzük el a szellemjárás kísértetjárás maga a megszállás megszüntetését, ebben az esetben csak akkor várunk el adományozást, ha a zavaró jelenség megszűnik (pl. kopogó szellem nem kopog tovább).

Amiatt van ez a távoli szellemlevétel, szellemelengedés lehetőség, mert
sokszor maga az utazási költség egy kisebb vagyon, pedig csak a benzin költséggel számolunk( nem beszélve külföldről, ahonnan sokszor keresnek kinnélő Magyar testvéreink), kopással autóvezetéssel töltött idővel nincs kalkulálva. Sokszor,  bátortalanul felhívó testvérem a környezetének nem meri jelezni a problémáját a szellemekkel, hozzá, lakásába senki sem mehet, Vele senki hozzánk hasonló ember nem találkozhat, mert kinevetnék ismerősei, hogy hisz a kísértetek, démonok létezésében, és dilisnek néznék. További előny, hogy a szertartást aznap elvégezzük, ahogy a kérés megérkezik, nem szükséges tovább várni a szellem történet megállítására a kísértetjárás megszüntetésére és a kísértet ténykedéseinek megállítására. A megszálló távozásra van felkérve, egy olyan helyre ahová már régen kellett volna mennie….a fénybe.


Látó és táltos képesség legoptimálisabb esetében
így is kaphatóak további információk.

Több esetben kérik ezen cselekedetünket
kik látók (akár telefonos segítségadás alkalmával),
vagy jós és látók közléseiben találnak információt arra vonatkozóan, hogy bajaikat szellem - szellemek okozzák.
Valamint azonosítva lesz a szellem megszállás esete.
És ismétlem, sikeresség esetén várjuk el az adományt (segítve ezzel a szkeptikus hozzáállást is)

Ebben az esetben szolgálatunk:

•    Tértisztítás, távoli „szelleműzés” (ismét fontos megjegyezni, mi nem szellemírtók vagyunk és nem szelleműzést művelünk, mi szegény itt maradott lelket kívánjuk hazasegíteni a fénybe, hogy végre nyugodalomra találjon az elhalt lélek)
•    Személy megtisztítása, a szellem megszállás megszüntetése szellemlevétel
•    Átok rontás levétel, szerelmi kötés megszüntetése

(természetesen ebben az esetben nem garantálhatom a lottó ötöst, a szertartástól ez nem várható el, sok esetben a történő rosszakat maga az előre megírt sors generálja, de a szertartás biztosít Téged abban, hogy efféle plusz nyavaja nem húzza életed)

Természetesen vannak olyan esetek, ahol a személyes megjelenésünk szükséges, illetve további tennivalók!

Értelmezzük ki is a megszálló:

A megszálló a térben vagy személy aurájában lévő olyan energia megszálló, aki nem tudott valamilyen saját ok miatt (menüpontokban olvasható) eltávozni a földközelből.
A megszálló egy magasabb dimenzióban ugyan de körülöttünk van és létezik. Létezéséhez energiára van szükség, ezért a megszálló energiát vesz el élő emberektől. Én tudom azt, hogy ezt nem rossz szándékkal teszi, a megszálló nem is tudja, hogy ez valakinek hátrányos. A megszálló több esetben nincs is tudatában hogy meghalt, tovább tesz vesz adott ingatlanban, vagy próbál a megszálló a szeretettje mellett lenni és gondolatokkal magára hívni a figyelmet.
A megszálló a földi élete alatt megszokott dolgokat, ebben a dimenzióban is rutinszerűen teszi. Leül a székre, próbálja kinyitni az ajtót, felmegy az emeletre... sorolhatnám. Legtöbb esetben a megszálló próbálja az élők tudomására juttatni, hogy Ő még létezik.
Mindenféle olyan cselekvéseket eszközöl, amihez ereje van és a földi élő lakóknak észrevehető. A megszálló átkapcsolja a TV adót, meglebbenti a függönyt, a megszálló képes gyertya lángot megmozgatni. Gyakorlott (sajnos hosszabb ideje ittlévő) megszálló képes kisebb tárgyakat, gyufásdoboz, üres üdítős doboz mozgásra bírni.

Az élő emberek a láthatatlanság miatt félnek együtt élni ezekkel a jelenségekkel. Érdemesebb a megszálló részére és saját részünkre is segítséget adni, a megszálló fénybe kísérésével. Nem kell, hogy több évig a jelenség kísérje életünket, ami nem jó sem nekünk, sem a megszálló részére.

Az a helyzet is számtalanszor előáll, hogy nem a lakásban érezhetőek a megszálló ténykedései... hanem belül. Saját magadban. A megszálló félelmet, rossz kedvet, ingerültséget, szokásokat ad át  (ezt is tudatlanul, vagy nem rossz szándékkal) a személynek. Folyamatosan ott van velünk a megszálló, nem úgy mint a külső jelenségeknél amik javarészt éjszaka történnek. A legjobb ellenőrzési módszer a szem vizsgálata. Belenézve érezhető, hogy nem csak az van ott akit a test tulajdonosának ismerünk. Ez a tükörben is megvizsgálható saját magunkon.... a megszálló érzete egyértelmű.
A megszálló ebben az esetekben további "tünetek" leképzésére is képes. Olvasd az
elhalt lelkek hazasegítése menüpontot.

Természetesen nem garantálható, hogy egy új halálozásnál a holt lélek nem-e esik ugyanebbe a tudatlanságba, vagyis nem megy el a fénybe, és lesz megszálló.
Örökké tartó védelem sem az ingatlanra sem az aurára nem létezik. A
PATRONUM védelem cselekedetünk erről igyekszik gondoskodni...lsd. fő menüpontok között, vagy klikk a piros szövegre.

Egyszóval ne hagyd sem így sem úgy, hogy életed egy számodra láthatatlan megszálló erő befolyásolja. Ne élj félelemben tovább, akár évekig. Próbálj ki minket és a változás magáért fog beszélni.... ezt tudjuk Neked garantálni. Hívj minket bátran.


           "Egy elégedett „ügyfelünk” keresett, fel hogy egy új helyre költözött, és cselekedetünkre ismét szükség volna.
Az új helyen az ágy, ami az albérletben van úgymond „alhatatlan”
Már maga a fekvés is rossz érzésekkel jár, aludni rajta képtelenség, és ehelyett inkább a földet válassza esti pihenésre.
A távoli szertartással a tisztításokat elvégeztük, mellyel bizonyos átjárók is lezárásra kerültek.
Másnapra az ágy taszító hatása eltűnt"...olvass tovább eseteinkből
itt.


Ha személyes találkozást részesíted előnyben:

Gyűjtő vagy egyedi utakkal az egész ország területére kiszállunk: Budapest, Miskolc, Debrecen, Nyíregyháza, Szeged, Győr, Pécs stb. Kiindulási helyünk: Kazincbarcika Borsod Megye

Problémáiddal keress Minket az elérhetőségeink egyikén, vagy írj a kérdezz- felelek fórumunkba.
Segítünk, Informálunk!

Ajánlott linkek innen:
kopogó szellemek, kísértetek, átok, rontás, átoklevétel, rontáslevétel. Ördögűző/exorcista és ördögűzés rituálék és leírás, harc az ördög, démon, sátán vagy lucifer erőkkel. Helytelenül használt szavak magyarázata: szellemírtó vagy szelleműző és szelleműzés. Szellemjárás megszüntetése, kísértetjárás és a szellem világ általi szellem vagy kísértet megszállás és házszentelés.
TÁVOLRÓL:MEGSZÁLLÓ-KÍSÉRTET-JÁRÁS-MEGSZÜNTETÉSE-SZELLEMŰZÉS
Szellemelengedes.hu
Copyright © 2012
k i s o k o s
weboldalt készítette: Gálik Valentin
- Halál -
- Rólunk / Kapcsolat -
- Fő oldal -
- Ki legyen a "szelleműző"? -
- Spirituális gyorstalpaló -
- SZELLEMEK elengedése -
-Szellemelengedés TÁVOLRÓL -
- Házszentelés -
-- Skizofrénia és a szellemek --
- Mentális betegség de nem megszállás -
- Ördögűzés -
- PATRONUM emelt szintű védelem -
- ÁTOK / megszállás és kapcsolatuk -
- Megoldatlan esetek -
- Esetleírásaink -
- Megkeresések -
- Kérdezz-Felelek -
- Szellem -
- Ördög -
- Átok -
- Ajándék személyes találkozáskor -
- Bizonyíték? -
- Összes kérdés-válasz -