Szellemelengedes.hu
ÁTOK LEVÉTEL ÉS RONTÁSLEVÉTEL-SZERELMI KÖTÉS OLDÁSA-ÁLDÁS

Átok Rontás levétel


Átok általi megszállás
És szerelmi kötés oldása

:

Átok rontáslevétel akár

ingyen

, részletek lentebb!Beavatást és jogot kaptunk mindenféle átok és rontás levételére.

Sikerdíjas átoklevétel kockázat nélkül… részletek itt! (klikk ide)

Két típusú kötés oldásról adunk most tájékoztatást, mint átoklevétel variációk.

SIKERDÍ

Az egyik a

„klasszikus” átok és rontás

, amit valamely rosszakaró, vagy saját magunk rakunk magunkra.

Ebben az esetben az átok levétel és rontás levétel a segítség az átkok levételében és átkok feloldásában.
Fokozott figyelemmel kell eljárni cigány átok esetében.

Egy másik egyedi terület a

szerelmi kötés feloldás

ára valamint a szerelmi kötések semlegesítésére a szerelmi oldás.
Ebben az esetben ez a fajta kényszeres kötődés, kötődtetés úgy viselkedik, mint egy átok vagy mint egy rontás. Megszállás ebben az esetben nem okoz problémát, de a szerelem kötés nagyban befolyásolja az illetőt a szabad döntéshozatalban.

Átok és szerelem sajnos sokszor együtt járnak, amikor ez a szerelem csak egyirányú. Ebben az esetekben is megoldást adhat az átoklevétel.

Mondogattad már magadban vagy hangosan „mintha ellenék átkozva”, "vesztes vagyok"?


Itt a helyed: Átoklevétel Rontáslevétel akár otthon, átok levétel, rontás levétel akár ingyen.Sikerdíjas átoklevétel kockázat nélkül… részletek itt! (klikk ide)

Gondold át ekkor, amikor felmerül a kérdés Benned, hogy lehetett-e valaki, aki elátkozott? Aki ezt kívánhatta Neked? Az is lehet, hogy saját magadnak kívántad ezt mondjuk: Ó de szerencsétlen vagyok, de béna vagyok, örök vesztes vagyok… stb.

Nem sikerül semmi, sem amibe belekezd, kapcsolati problémái vannak, vagy éppen nem talál társat, folyamatos kudarcok és állandó betegeskedések, orvosilag kimutathatatlan nyavalyák körvonalazzák életét?

Általában az ember tudja magáról, hogy Vele valami miatt gyakrabban történnek ezek a dolgok, nincs rá magyarázat, de már megint benne van egy problémában és már-már nem is meri említeni közelállóinak.

Az áldás és az átok egymással szemben állnak.Átok=Ártok (valakinek, aki lehetek Én is). Átok vagy áldás, nem mindegy!

Az átoklevétele házilag, vagy rontáslevétel gyertyával otthon sajnálatos módon nem igazán működő megoldások.
Sikerdíjas átoklevétel kockázat nélkül… részletek itt! (klikk ide)

Sajnos több esetben az átkot az ember magára mondja ki, és ezt egyesek hajlamosak naponta elmondani többször is. Figyeld, meg magad mit mondogatsz esetlegesen állandóan magadnak, mintegy programozod magad és ezt minden egyes kimondott ismétléssel csak megerősíted.

Természetesen vannak erre a célra profin kiképzett személyek, akik precíz átkot rontást tudnak az illetőre tenni, sok olyan könyv és cikk jelent meg, amiben ugyancsak pontosan le van írva az átkozódás menete. Elég lehet csak egy woodoo babához nyúlni. Találkoztunk sajnos bizonyos egyház általi átokkal is.  Az átkozókra nagy eséllyel visszaszáll, a ROSSZ KÍVÁNSÁGA amennyiben eltávolításra kerül általunk az átok vagy rontás. Nem mi akarjuk, hogy visszaszálljon ez az univerzum rendje.
Az átok elszenvedője, látó vagy érző segítségével is megállapíthat információkat. A látók tájékoztathatnak az átok vagy rontás erejéről, és küldőjéről. Természetesen nem minden esetben egyértelmű ezek felkutatása. A táltos megközelítés, és az okok felkutatása is nagyon fontos.


Sikerdíjas átoklevétel kockázat nélkül… részletek itt! (klikk ide)

Az átkok levétele szertartás után a minket felkeresőt áldásban részesítjük, és elmondjuk, hogy hogyan védekezhet további átkok vagy rontás ellen, és így elkerülhető továbbiakban a rontások levétele.
Az áldás továbbiakban segít negatív sötét szellem lények megszállása ellen. Ha a kísértetek esetlegesen egy átok miatt ragaszkodtak a helyhez vagy személyhez, akkor ezen oldással az ott tartózkodás oka is oldódik. Az átkok rontások már nem hatnak, a megszálló szabad, szerződés már nem köti. További kísértetjárás nem szükséges, ha az démoni elrendelésre történt, a szellemjárás megszűnik.

Szemmel verés, a gyilkos pillantás is felfogható egy átok "felrakásnak". A szemmelverés elkerülésére léteznek védelmező amulettek, talizmánok.

Átkok a megszállásnál:Több esetben a megszállást akár holt lelkek, kísértet általi akár démonok általit is, átkok okozzák. Az átkot ebben az esetben is teheti magára az illető, melyben engedélyt ad teste átadásával egy „magasabb” erőnek hogy rajta keresztül nyilvánuljon meg. Eladja a lelkét az ördögnek, cserébe megkap ezt, azt… ami múlandó és még több vész, mint kapódott.
A megszállást kérheti egy átkozódó rosszakaró is. Ha démoni erők nem férhetnek az illetőhöz, mert valamiféle védelem alatt áll, akkor holt lelkek, szellemek is elvégzik a csúfos feladatot.
Ekkor betegségek, hangok félelmek eredete is lehet természetesen a megszállás.

Emiatt megszállások esetében, ha érezzük, akkor átokrontás levétellel szoktuk a szertartást kezdeni. Démoni, ördögi megszállásnál pedig szinte 100%-ban szükséges. Az ördög vagy démon sokszor hivatkozik valamiféle megállapodásra az ördögűző -nek az ördögűzés szertartás alatt, emiatt jobb átoklevétellel kezdeni ezen erősebb ördög űzés szertartásokat, hogy az ördög űző munkája egyszerűbb legyen.
Sikerdíjas átoklevétel kockázat nélkül… részletek itt! (klikk ide)

A szertartást módunkban áll elvégezni személyes találkozónkon vagy távolról. A szertartás elvégzéséért adományt fogadunk el hogy a munkánk a helyiségünk fenntartható legyen.
Rontáslevétel szertartásunkkal garantált a 21 napos védelem az átok és rontás ellen, ha további védelmet szeretnél, akkor megtanítunk az átok elleni védelem -re.
Az átok levétele és az átok feloldása segít abban hogy utad tovább járhasd.

Abban az esetben ha kéred a távoli vagy a személyes találkozásunkkor az aura megtisztítását, az átok levétel ingyen történik. (átoklevétel ingyen ajándékba) Érezni fogod, hogy jobban vagy, megnő az életkedved, könnyebben veszel levegőt, felszabadultabb vagy… Ekkor tudhatod, már átok sincs rajtad ami eltérítene életutadról.
Ennél a szertartásnál sem szükséges feltétlen a fizikai találkozás, távolról tudjuk biztosítani az átok rontás levételt, és csak akkor adományozz, ha érzed a változást."El nem viselhető szerencsétlenség sorozat vette rá egy roma hölgyet, hogy felkeressen Minket. Véleménye és tudomása szerint meg van átkozva.
A közhiedelemben benne van......."  OLVASD TOVÁBB esetleírásainkat
itt.

...vagy átoklevétel fórum, kérdezz felelek, segíthet még tájékozódni, amit
itt
találhatsz.


Várjuk megtisztelő megkeresésedet!

Sikerdíjas átoklevétel kockázat nélkül… részletek itt! (klikk ide)
Rontáslevétel átoklevétel eseteink:

Amikor egy vállalkozáson ül átok - átoklevétel és rontáslevétel

Baba áldás-talanság segíthet az átok levétel és rontás levétel

Szerelem mágia - átok és rontás?


Problémáiddal keress Minket az elérhetőségeink egyikén, vagy írj a kérdezz- felelek fórumunkba.
Segítünk, Informálunk!

Gyűjtő vagy egyedi utakkal az egész ország területére kiszállunk: Budapest, Miskolc,  átoklevétel Debrecen, Nyíregyháza, Szeged, Győr, Pécs stb. Kiindulási helyünk: Kazincbarcika Borsod Megye.


Ajánlott linkek innen: kopogó szellemek, kísértetek, átok, rontás, átoklevétel, rontáslevétel. Ördögűző/exorcista és ördögűzés rituálék és leírás, harc az ördög, démon, sátán vagy lucifer erőkkel. Helytelenül használt szavak magyarázata: szellemírtó vagy szelleműző és szelleműzés. Szellemjárás megszüntetése, kísértetjárás és a szellem világ általi szellem vagy kísértet megszállás és házszentelés.Sikerdíjas átoklevétel kockázat nélkül… részletek itt! (klikk ide)


További olvasnivaló átoklevétele rontáslevétele témában:

Olvasnivalót kiegészítheted az átok levétel fórum rontáslevétel fórum olvasásával itt.
Átok-rontás levétel fórumban olvashatóak mások problémái. Sokszor megkönnyebbülve érzi magát az ember ha tudja hasonló nyavalyákban sajnos más is szenved. Az átoklevétel fórum ban nem csak „átkozott” dolgokról, hanem „szellemes” dolgokról is kaphat bepillantást az olvasó.
Sokan sajnálják maguktól az időt és pénzt, hogy problémájuk megoldódjon. Sokszor mint gondolom Te is, magadat az utolsónak sorolod a sorrendbe. Előbb jár a gyermek, a nagyszülő, másokon való segítség, és a táplálkozás, vagy hogy fedél legyen az ember feje felett. Azonban egy egy ilyen „gyógyítással” a fentebb felsorolt dolgok kielégítése is tudom hatásosabb.
Sokan kérdik, hogyan működhetne a rontáslevétel otthon, átok levétele otthon, hogy a rontáslevétel ingyen legyen.

Átok levétele házilag, vagy a rontás levétele házilag sajnos nem igazán működik. Saját magam a saját hajamnál fogva a mocsárból nem tudom kihúzni, tehát átok levétel magunkról, nem sikeres dolog.
Ezért az átok levétel gyertyával / rontáslevétel gyertyával vagy rontáslevétel piros cérna segítségével nem működik. Rontás levétel piros cérna használata a televízióban látható műsorok miatt hihető hatásosnak, és nagy valószínűséggel az is csak a jós, mágus gondolati úton tesz is valamit az adott eszközzel, nem csupán megveszi, levág belőle egy darabot és postázza.
Rontás levétele ingyen amiatt is lehet hatástalan, mivel ez feltételezi, hogy bajban lévő nem kíván semmit sem tenni/adni a javulásáért. Szabály az, hogy valamit még ha nem is kér senki, illik felajánlani. Egy alma, egy sütemény…. bármi, amiben benne van a bajban lévő energiája fáradtsága.


Átoklevétel gyertyával, átok levétel angyalokkal , magunk módjára magunknak csinált  szertartások ártani ugyan nem ártanak, de ha nem hatásos, akkor érdemes átok és rontáslevétel céllal egy ezzel foglalkozó személyt felkeresni.


Az átok levétel módja: ülő helyzetben történik, van egy „mormolt” átok levétel szövege.

Rontás levétel folyamata alatt, ami kb. 20 perc a szertartás vezető a kezét az alanyon tartja.

A rontáslevétel folyamata az alany számára egy nagyon kellemes feltöltő érzés. Az átoklevétel módja nem változik, ha szerelmi kötésről vagy klasszikus átokról is van szó. A vudu átoklevétel ugyanúgy hat mint más átok és a vudu átok levétel ugyanúgy sikeres akár csak a cigányátok levétele.
Az átoklevétel szövege sem mágikus, csak ami mögötte van, csupán a szöveg ismerete nem ad erőt. Tehát átoklevétel magunkról módszernél nem elegendő az ismert szöveg kántálása.
Átok levétel után az alany kissé nyomva érezheti magát a megkapott energiáktól. Az átoklevétel angyalokkal és felemelkedett mesterekkel és azok segítségével tökéletes.
Gyakorta nem kis erőkről van szó, sokszor „vizsgázott szakemberek” teszik fel a kötéseket, rontásokat.
Tehát ha a rontáslevétele ingyen vagy rontáslevétele házilag történik a siker nem garantált.
Sokszor halott kérdések:
Átok levétel mennyibe kerül?
(1 db almától…)
Mi lesz átoklevétel után? (nem lesz ötöse a lottón, de efféle nyavalya már nem hat)
Jósnő rontáslevétel –re buzdított, és kérdezi, hogy , átoklevétel mennyibe kerül, és tényleg van-e rajtam átok?  (aki üzletszerűen foglalkozik az átokleszedésével annak logikátlan azt mondania hogy nincs, köszönöm a hívást. Igazából ezt nem is mondhatja, mivel mindenkin van átok, ha nem más által rája akasztott, akkor saját maga által saját magának generált átkok hatnak. Nem elég asztrális szinten átok mentesnek lenni, az elmének is tudnia kell, hogy igen minden rendben lesz mivel már az átkot levette már egy szakember….sokszor ez segít a legtöbbet, hogy tudom efféle fura dolgok már nem hatnak-…és ha így megyünk előre akkor hidd el be sem vonzzuk az ilyesmi dolgokat)

Mi távolról is tudunk segíteni, legyen szó keresésed közt: átok levétel Debrecen, rontáslevétel Miskolc, rontáslevétel Pécs….számtalan esetben külföldön élő Magyar társaink kérnek fel minket a távoli szertartásokra.
Ha mégis az átoklevétele otthon, gyertyamágia rontáslevétel módszereket választod, és kísérletezni kívánsz a házi rontáslevétel praktikákkal akkor találhatsz anyagokat olvasásra a neten.

Sikerdíjas átoklevétel kockázat nélkül… részletek itt! (klikk ide)Gyűjtő vagy egyedi utakkal az egész ország területére kiszállunk: Budapest, Miskolc,  átoklevétel Debrecen, Nyíregyháza, Szeged, Győr, Pécs stb. Kiindulási helyünk: Kazincbarcika Borsod Megye.


Keresés: Átoklevétel Rontáslevétel akár otthon és ingyen, átok levétel és rontás levétel szertartások elvégzése akár ingyen. Átoklevétel Rontáslevétel cseledetek az otthonában, azaz átok levétel és rontás levétel ingyen...
Szellemelengedes.hu
Copyright © 2012
k i s o k o s
weboldalt készítette: Gálik Valentin
- Halál -
- Rólunk / Kapcsolat -
- Fő oldal -
- Ki legyen a "szelleműző"? -
- Spirituális gyorstalpaló -
- SZELLEMEK elengedése -
-Szellemelengedés TÁVOLRÓL -
- Házszentelés -
-- Skizofrénia és a szellemek --
- Mentális betegség de nem megszállás -
- Ördögűzés -
- PATRONUM emelt szintű védelem -
- ÁTOK / megszállás és kapcsolatuk -
- Megoldatlan esetek -
- Esetleírásaink -
- Megkeresések -
- Kérdezz-Felelek -
- Szellem -
- Ördög -
- Átok -
- Ajándék személyes találkozáskor -
- Bizonyíték? -
- Összes kérdés-válasz -