Szellemelengedes.hu

Ki legyen a szelleműző / ördögűző?
Miért Mi?


1:

Spirituális utunk alatt (régebben segítségkérő oldalról, most segítségadó oldalról) megismertük a holt lelkek hazasegítésével foglalkozó személyeket, irodákat, szövetségeket, keresztény egyházat, és gyülekezeteket, akik foglalatoskodnak részben szellem elengedés -sel, szelleműzés -sel, szellemjárás –al, és egyéb akár ördögi démoni megszállás –sal.
Minden esetben kérünk előzményeket, hogy jártak-e már hasonló „szakembernél” vagy „kuruzslónál” " ártó szellemek elűzése " témában.
A válaszok között már nem találunk újakat, csak egyes városokban élő ott praktizáló gyógyítók/látók, szellem vadászok új neveivel találkozunk maximum. Helyi "szellem űző", "szellem írtó" "szellem űzők".
Számtalan módszerrel megismerkedtünk az ezotéria „piacán”, de
olyan precíz és sikeres módszert, mint amivel Mi dolgozunk még nem láttunk. Az a fajta szellem látás amit Mi képviselünk az egy tisztán érzésen alapul.

Sok gyógyító/látó vagy ezotériás világ által ismert módszer sajnos sokszor hasztalan, természetesen tudom és hiszem, hogy nem mindegyik, de számtalan olyan esettel találkoztunk, ahol már csak vajat nem kentek az emberek a fejükre a siker érdekében.
Egyszóval sikereket tudtunk elérni ott ahol „elődeink” nem, és erre mi vagyunk a garancia. Legyen szó holt lélek hazasegítésről, vagy ördögűzésről.
A tökéletes siker persze nálunk is adott esetekben elmarad, amiről olvashatsz a főoldalon külön menüpontban a megoldatlan esetek címszó alatt. Ha majd elolvasod, akkor megérted miért. Sokáig magunkat hibáztattuk érte.   "Tűnjön el a szelleműző bácsi: a 6 éves kisfiú szinte erővel akart arra rávenni a nagyszülőkön keresztül, hogy azonnal menjek el tőlük, nincs ott keresnivalóm.
Kiderült, hogy a gyermekkel is volt egy kicsi értetű megszálló, akit...."
OLVASD TOVÁBB esetleírásainkat itt.

2:

Teljesen magunkat kívánjuk adni Neked. (sokan azért meg megkérdezik, hogy a Valentin az a rendes nevem-e? J)
mi felvállaljuk és kívánjuk arcunkat is adni cselekedeteinkhez, hogy ezt a világot megismerhesd, bízz benne és bennünk, és ne egy félni való birodalomnak hidd.
Ránk kereshetsz név alapján (Gálik Valentin) az interneten. Láthatsz cikkeket, írásokat, hozzászólásainkat.


Láthatod fizikai világunkban elért „okleveleinket” is.
Szóval nyitott könyv kívánunk lenni, Feléd. Hogy az "ártó szellemek elűzése " feladattal olyan személyt bízz meg aki felé van hited, bizalmad.


3:

Láthatod a menüpontok alatt, hogy olyan segítségnyújtást is felajánlunk, ahol Neked semmilyen kockázatod nincs.
Abban az esetbe tartozol csak adományozással, ha sikerül a problémád orvosolni. A problémát okozó "ártó szellemek elűzése" rituálét távolról, további mellék költségek nélkül, garanciálisan végezzük.
Idéznék egy mondást: „A különbség az orvos és a kuruzsló között, hogy a kuruzsló csak akkor él meg ha a beteg meggyógyul”

4:

Sok újságíró keres fel Minket, hogy adjuk interjút, írhassanak rólunk, kérdéseikre válaszoljunk ördögűzéssel kapcsolatosan. Azért teszik ezt, mert nem található a neten (legalábbis magyarul ellenőriztem) írás, és itt kiemelem saját írás, saját esetleírás valós megtörtént esetekről. És hidd el ez nem dicsekvés, hanem tény. Nem kis erőkről van itt szó, és hidd el ez a hivatás nem hasonlítható legkevésbé sem egy „csavar meghúzáshoz”.
Cikkek találhatóak rólunk a neten, felkértek már minket rádiós ás televíziós társaságok is szereplésre, melyeket nem kívántunk elfogadni.  Köztudott, hogy minden egyes műsornak függetlenül a riportalany véleményétől és hozzáállásától saját hangvétele véleménye van. Félő, hogy az esetleges kifigurázások a hitükben gyenge hallgatókat nézőket eltántorítja még a lehetőség számbavételétől is. Aki hiszi, hogy a tudomány nem mindent ad oda Neki az úgy is keresni fog hozzánk hasonló megoldást. Aki bizonytalan azt egy negatív hangvételű műsor megvezethet.
Kerestek már fel minket a bűnüldözéstől cikkírásra, hogy támasszuk alá vagy cáfoljuk kijelentésüket, miszerint több bűntényt követtek már el úgy hogy az elkövető állította, hogy parancsra, egy bentről jövő erőnek engedelmeskedve követte el tettét. És a démon megszállás így lett gyilkos megszállás.
Továbbra is azt kérjük a minket felkereső médiáktól, hogy az ami a weblapon szerepel az publikus, onnan bárhogy csemegézhetnek az "ártó szellemek elűzése" , és ördögűzés témákban.

5:

Folyamatosan frissítjük esetleírásainkat, megkereséseiteket. Kérdezz-felelek fórumon folyamatosan reagálunk kérdésekre, zavaró szellem, és zavaró szellemek témákat érintő megjegyzésekre.... egy napon belül. Privát leveleidre szinte azonnal válaszolunk, telefontörténő megkereséseidre kérdéseidre azonnal élőszóban adunk választ.
SOS azonnali „nem merek bemenni a házba” „azonnal csináljanak valamit”, "gyermekem miatt nem várhat a szellem elűzése" megkereséseket a legkomolyabban vesszük és lehetőségeink szerint azonnal cselekszünk, hogy a szellemek elküldése mind az élő, mind a holt oldalnak azonnali segítség legyen.

6:

Speciális területtel, a mentális betegségekkel is foglalkozunk és kívánjuk tapasztalatainkat megosztani a világgal. lásd Skizofrénia Mentális „betegségek” menüpont.... ahol a szellem hazaengedése segítséget nyújthat a "betegnek", ha baját a megszállás okozza.
Mint ahogy írjuk nem minden mentális betegség oka szellemi megszállás és ezekre is kitérünk egy menüpont alatt, mivel egyre több ilyen „betegségben” szenvedő testvérem vagy hozzátartozója keres meg minket. Ott ahol nem a megszállás a probléma forrása, ott vélünk felfedezni további „spirituális” oldalról megfogható okot, ami kiváltotta a mentális reakciót.  Ennek megfelelően tudunk gyógyulási utat mutatni, amiben a segédkezést már nem mi adjuk, nem a mi szakterületünk.
Talán ezek lehetnek a legfontosabbak a  „ szelleműző”, „ szellemírtó „, ördögűző  kiválasztása szempontjából. Nagyon fontos mi nem űzzük a holt lelkeket, hanem hazaengedjük az örök Isteni fénybe.

Problémáiddal keress Minket az elérhetőségeink egyikén, vagy írj a kérdezz- felelek fórumunkba.
Segítünk, Informálunk!

Gyűjtő vagy egyedi utakkal az egész ország területére kiszállunk: Budapest, Miskolc, Debrecen, Nyíregyháza, Szeged, Győr, Pécs stb. Kiindulási helyünk: Kazincbarcika Borsod Megye.Ajánlott linkek innen:
kopogó szellemek, kísértetek, átok, rontás, átoklevétel, rontáslevétel. Ördögűző/exorcista és ördögűzés rituálék és leírás, harc az ördög, démon, sátán vagy lucifer erőkkel. Helytelenül használt szavak magyarázata: szellemírtó vagy szelleműző és szelleműzés. Szellemjárás megszüntetése, kísértetjárás és a szellem világ általi szellem vagy kísértet megszállás és házszentelés.

KI LEGYEN A SZELLEMŰZŐ / ÖRDÖGŰZŐ / GYÓGYÍTÓK KIVÁLASZTÁSA
szelleműző-szellemírtó-kiválasztása
Szellemelengedes.hu
Copyright © 2012
k i s o k o s
weboldalt készítette: Gálik Valentin
- Halál -
- Rólunk / Kapcsolat -
- Fő oldal -
- Ki legyen a "szelleműző"? -
- Spirituális gyorstalpaló -
- SZELLEMEK elengedése -
-Szellemelengedés TÁVOLRÓL -
- Házszentelés -
-- Skizofrénia és a szellemek --
- Mentális betegség de nem megszállás -
- Ördögűzés -
- PATRONUM emelt szintű védelem -
- ÁTOK / megszállás és kapcsolatuk -
- Megoldatlan esetek -
- Esetleírásaink -
- Megkeresések -
- Kérdezz-Felelek -
- Szellem -
- Ördög -
- Átok -
- Ajándék személyes találkozáskor -
- Bizonyíték? -
- Összes kérdés-válasz -