Szellemelengedes.hu

Skizofrénia

és egyéb mentális betegségek

kapcsolata a szellemekkel

, szellem világgal.Aki olvassa a soraimat az tudja, hogy mi a skizofrénia és az egyéb mentális betegség, és sajnos elég közelről ismeri. Kínoz ez téged, vagy hozzátartozódat, ami egy rémálom.


Szellem / szellemek és a Skizofrénia. Kísértet megszállás és a skizofrén / depresszió tünetei. Pszichiátria lelki betegségek, skizofrénia gyógyítása.Számos siker támassza alá a kijelentésemet,


hogy sok skizofrén és mentális betegség


tünet mögött, egy megszállás erős, speciális


változata áll!Bizonyos skizofrénia tünetek mögött vagy szellem általi vagy démon általi megszállás azonosítható.
A megszálló szellem vagy ördög előidézheti:a paranoia, szorongás, depresszió, hallucináció, üldözési mánia tüneteket. A kísértet vagy sátán szolgái által megszállottakat szokatlan szorongás és a legkülönbözőbb téveszme benyomások „üldözik”.
Az ördögűzés az ördögűző szertartás ezenesetekben segíthet ha valós megszállásról van szó és az ördög űzés valóban szükséges ördög űző által.

Ez irányú kutatásaim és sikerek adtak erőt, hogy ezt a mondandómat leírjam:

A legnagyobb bajom a pszichiátriával és a pszichológiával az, hogy nem ismerik el a lélek létezését. Szerintük minden egyes mentális „betegség” oka keresendő a gyerekkorban, minket ért traumában, agyi vegyi folyamatok felbomlásában.
Ezek a szakemberek hivatalból nem hisznek és hihetnek Neked, amikor azt mondod, hogy valaki tudod, hogy beszél benned…szellem vagy kísértet módjára,és az NEM TE VAGY! Te tudod, hogy semmi köze a tudatalattidnak azokhoz a kijelentésekhez, utasításokhoz, félelemkeltő szövegekhez, amiket odabenn hallasz, vagy gondolsz. Te tudod azt, hogy Ő létezik, tőled függetlenül, de benned.

Néhány érzékeny ember látja a szellemvilágot és végletekig idegesíti a kísértetjárás. Már maga ez a tény, vagy ennek a feldolgozásbeli hiánya is betegséget okozhat.

És most tudom, hogy örülsz ezeknek a soroknak, hogy végre valaki meghallgat és MEGÉRT!

Még az orvos bácsik is csak bólogatnak, amikor beszélsz hozzájuk. Te tudod, hogy dilisnek néznek.. egy esetnek… amit a megfelelő polcra fel kell tenni, és ugyanazon a polcon van a megoldás a diagnózis, és annak megfelelően kötelező beszedni a bogyókat.
Ha már ilyen szakembernél jártál, akkor onnan lefelé vezet sokszor az út. Attól a perctől kezdve még inkább titkolod a benned lévő hangot, hogy a világ elfogadjon Téged. Egyre jobban belemész ebbe a spirálba mindaddig, amíg ez a nyomás a belső tudatod és a fenntartott külső világnak mutatott álarc közötti egyre csak nő és nő. És elviselhetetlen lesz.

Vannak olyan esetek, amikor az orvos társadalom diagnosztizálta a betegséget, de az illető akkor sem hajlandó elfogadni, hogy valami nincs rendben. Ennek oka a következő: Az a személy vagy entitás, ártó szellem lény vagy démoni „pofa”, aki egyre jobban uralkodik a test fölött, már annyira felül van, hogy az IGAZI ÉN, aki egykor 100%-os tulajdonosa volt a testnek már nem látszik. Csak nagyon ritkán egy egy mosolyt venni észre egy igazi ÉN mosolyt…amit a következő percben a mosolyt látó már nem is hisz el, messze tűnt a pillantás és a pillanat. De valahogy a megfigyelő érezte, hogy ott van ott volt az IGAZI ÉN. De már megint elveszettet már ismét nem Ő.
Ezek a „betegségek” sokszor egy olyan erős megszállás okai, ahol a szellem, vagy szellemek már mániákusan játszanak a testtel, és az eredeti tulajjal. Nem saját gondolatok érzések, hangok, csak viszik a napokat és így megy egymás után, és nem javul. Az igazi Én megzavarodik, hogy ki is Ő.
Sok esetben egy egy látó ajánlja fel a kedves Őt felkeresőnek, hogy forduljon olyan illetőhöz ki jártas a szellemelengedésben. Természetesen a látók adott esetben tudják azonosítani is a megszálló személyét.
Ezekben az esetekben van szükség „ szellemírtó ” vagy „ szelleműző ” segítségére. (ismét fontos megjegyezni, mi nem szellemírtást vagy szelleműzést művelünk, mi szegény itt maradott lelket kívánjuk hazasegíteni a fénybe… legjobb megnevezés szellemelengedés, szellem levétel)Természetesen nem minden betegség oka a fentiekben leírtak, de kérem, könyörgök, engedjetek meg egy esélyt, hogy hátha mégis, igaz amit elmond a „beteg” és hátha nem a levegőbe beszél ez a srác..mármint én.
Ha már 1% esélyt adsz  akkor én hozzáteszem a 99 et, hogy visszakapd azt a ÉN-t akit azelőtt a bizonyos „kattanás/billenés” előtt ismertél.
Mert figyeld meg, ott van ott van az a „kattanás/billenés” a „beteg” életében ahonnan pokol lett az élet Neki és a környezetének.

Ha a „beteg”nem engedi, hogy megközelítsük és Te felkérsz, hogy szabadítsam meg akkor én így is eleget tudok tenni a felkérésnek. Ezzel Te kedves, a felkérést vállalod át, hogy Te akarod, hogy hozzátartozód gyógyuljon. Természetesen a legoptimálisabb, ha együttműködik velünk.
Több esettel találkoztunk a széles palettán és látványos javulásokat értünk el. A szertartás után szükség lesz hozzátartozói segítségre, hogy visszataláljon valódi énjéhez a „beteg”.Úgy lehet ezt elképzelni mintha Te gyerek lennél, és minden egyes percben ott áll melletted egy felnőtt, aki megmondja mit tegyél (ez ugye egy vagy több kísértet lény vagy démoni lény). Te már elfelejtetted, hogy van önálló akaratod. Szépen megcsinálsz mindent, amit ez a felnőtt bácsi akar.. átmész robot funkcióba… és a szellem gondolatait fogadod el.
Amikor eltűnik ez a magyarázó bácsi, Te mint gyerek zavarban leszel, hogy hová lett az akinek a szavának feltétel nélkül megfeleltél…és ott állsz utasítás nélkül…nem tudod ki vagy Te…kiben bízz…hogy is van ez az egész.  Egyre jobban érvényesíteni tudod és elő jössz a szabad akaratod jogával és a világ elszenvedése átfordul élvezetbe. Szellemjárás a testben megszűnt. Fontos a kommunikáció alatt a táltos mentalitás.
Sok esetben már egy átok levétel, rontáslevétel is segíthet, hogy a tudatos vagy nem tudatos kötések oldódjanak melyek kihatnak a személyiségre. Az átoklevétel, rontás levétel csak segít ezért ezen szertartások elvégzése is mindenképpen tanácsos.Minket felkeresők gyakori jellemzése a depresszió és paranoia, skizoid viselkedés, megmagyarázhatatlan idegesség.


További lelki betegségek (gyüjtő fogalmak) melyek kezelhetőek: emlékezetkiesés, kettős személyiség, tudathasadás, akaratlan mozgás / akaratlan mozgások.

Sokan orvostudomány által nem diagnosztizált „lelki betegek”kin vélik felfedezni a paranoid skizofrénia és pánik betegség, dühroham tüneteket vagy tünet együtteseket.


A skizofrénia gyógyítása nem minden esetben 1 pillanat műve. A skizofrénia kezelése egy tudat mély rétegéből jövő valós megértéssel, elengedéssel együtt lehetséges.Könyörgök, adj egy esélyt Magadnak, hozzátartozódnak Nekem!Semmit nem vesztesz ha felhívsz vagy levelet írsz és próbálok rajtad segíteni, még az sem baj ha nem hiszel nekem, csak a remény csírája legyen meg benned.

Adománnyal is csak akkor tartozol ha javulást sikerül elérni, nincs veszteni valód. Könyörgök, nyíljon ki a világ és a pszichológia is ismerje el, hogy nem tud a tana mindent! A kísértetek és szellemek léteznek!

TOVÁBBI BEJEGYZÉS A MENTÁLIS "BETEGSÉG", DE NEM MEGSZÁLLÁS MENÜPONT ALATTEseteink skizofrénia és szellem kapcsolat témákban:

Öngyilkos Skizofrénia - Depresszió Pszichiátria

Skizofrénia és mániákus vallásosság (szorongás, lelki betegség)

Google keresőbe Skizofrén (skizoid paranoia, hangok a fejben)

Skizofrénia ami nem az! (téveszme? hallucináció? üldözési mánia?)

Skizofrénia "oldása" -skizofrénia kezelése

Problémáiddal keress Minket az elérhetőségeink egyikén, vagy írj a kérdezz- felelek fórumunkba.
Segítünk, Informálunk!Ajánlott linkek innen:
kopogó szellemek, kísértetek, átok, rontás, átoklevétel, rontáslevétel. Ördögűző/exorcista és ördögűzés rituálék és leírás, harc az ördög, démon, sátán vagy lucifer erőkkel. Helytelenül használt szavak magyarázata: szellemírtó vagy szelleműző és szelleműzés. Szellemjárás megszüntetése, kísértetjárás és a szellem világ általi szellem vagy kísértet megszállás és házszentelés.

A szellemelengedéssel és házszentelés rituálékkal sok itt maradt felmenőnknek tudunk segíteni.
Gyűjtő vagy egyedi utakkal az egész ország területére kiszállunk: Budapest, Miskolc, Debrecen, Nyíregyháza, Szeged, Győr, Pécs stb. Kiindulási helyünk: Kazincbarcika Borsod Megye.


Keresés: Skizofrén esetek, paranoia, szorongás alternatív kezelése. Skizofrénia oldása szellem és szellemek eltávolításával. Pszichiátria –i depresszió és megszálllás kapcsolatáról olvashatsz ezen az oldalon. Ezen írás a skizofrén és skizofrénia lelki betegség és szellem világ / szellemek kapcsolatáról saját forrás. Pszichiátria –i depresszió és megszálllás, valamint paranoia, szorongás kapcsolatáról anyagokat kérlek ne másold, viszont kérlek ajánld, linkeld..
Szellemelengedes.hu
Copyright © 2012
k i s o k o s
weboldalt készítette: Gálik Valentin
- Halál -
- Rólunk / Kapcsolat -
- Fő oldal -
- Ki legyen a "szelleműző"? -
- Spirituális gyorstalpaló -
- SZELLEMEK elengedése -
-Szellemelengedés TÁVOLRÓL -
- Házszentelés -
-- Skizofrénia és a szellemek --
- Mentális betegség de nem megszállás -
- Ördögűzés -
- PATRONUM emelt szintű védelem -
- ÁTOK / megszállás és kapcsolatuk -
- Megoldatlan esetek -
- Esetleírásaink -
- Megkeresések -
- Kérdezz-Felelek -
- Szellem -
- Ördög -
- Átok -
- Ajándék személyes találkozáskor -
- Bizonyíték? -
- Összes kérdés-válasz -