Szellemelengedes.hu
200 Az ingatlan halott tulajdonosa „bejelentkezik”

Egy spirituális témákban magasan jártas család keresett fel, egy számunkra már megszokott témával.
A lakás egy bizonyos szobájában förtelmes szag van folyamatosan, fittyet hányva bármiféle takarításnak, szellőztetésnek. A számítógép magától bekapcsol, holott senki és semmilyen program ezt nem váltotta ki.
A bent lakók esténként éreznek idegen jelenlétet, valamint érzik, hogy aurájukból energiát vesznek nem 3.dimenzióban lévő entitások.
A családapa megkérdezte ki vagy Te…s jött is a pontos válasz, melyből kiderült egy kis nyomozás után, hogy a ház egy régebbi tulajdonosának a neve hallatszódott.
A szertartások elvégzését távolról kérték, melynek eredménye hogy a zavaró jelenségek megszűntek, az alvás és éjszakai létezés könnyebb lett az ingatlanban.


199 Strumma

Egy közeli ismerős kérte lélekszinten a segítségem.  Beszélgetésbe elegyedtünk és elkezdtem megérzéseim alapján az anyukájáról kérdezni. Kiderült szinte minden nap álmodik vele, és a nyavalyás betegség, ami az anyukáját kísérte haláláig az most már nála is jelen van. Érdekes módon éppen az anyukájának halála óta.
Elmondtam mivel foglalkozom és az anyukájáról is meséltem neki „érzéseim” alapján…mire megállt a levegő a számára megmagyarázhatatlanak tűnő információ eredet hallatán.
A szertartásokat elvégeztük, ahol az édesanyát hazaengedtük a fénybe, mely cselekedet után vigyorgósan, tiszta szemmel nézett ránk a hölgy.


198  -75 évesen nagy levegő

Egy idős néni kért segítséget. Elmondása alapján a fő probléma az egészségével kapcsolatos. Nehézkes a járás, szüntelen elbotlik, és nagyon hamar kifárad.
Az idős kor ellenére ajánlottuk szertartásaink távolról történő elvégzését, mivel tudtuk állapotán csak javíthatnak cselekedetink. Tudtuk és mondtuk, hogy átütő sikerre ne számítson.
A szertartások után a néni könnyebbnek találta magát, könnyebben tud levegőt venni a mellkas feszítő nyomás megszűnt. Tudjuk, hogy ez javított a néni állapotán, közérzetén, de az 50 évvel ezelőtti fizikumát sajnos nem lehet visszaadni….de köszöni könnyebb a létezése.
Szertartásinkkal az aurájából engedtünk el holt lelkeket.


197 A 7 éves pánikbetegség

Egy minket levélben felkereső hölgynek összeállt a kép, hogy tünetei mögött keressen spirituális magyarázatot (mivel a materialista világ megoldással nem szolgált)
Sötétedéskor rossz kellemetlen félelem érzet, hideg légáramlatok, hőségben is testen végigfutkosó hidegrázás. Olyan érzés mintha a nyakában cipelne valakit, furcsa figyelnek érzés.
Kérték, hogy nézzük meg, hogy valóban lehetséges e szellem jelenlét …. erre mi azt ajánlottuk fel, hogy nem a megnézés és a feltétel alátámasztása a cél, hanem a jelenség megszüntetése. Távolról sikerdíjazással végeztük a feladatot. Köszönjük az adományt, a zavaró jelenségek megszűntek a tér és a személy tisztításának hatására.


196 Sok furcsaság

Levélben kerestek külföldről. Csak néhány megemlített történés: rázkódik az ágy, előre látott halál esetek és jövőbeni történések látomás és álomként. Öngyilkosságig hajszolt személyes megszállás. Beszélgetés szellemekkel, a szobán átvándorló tárgyak, repkedő holmik, fojtogató érzés.
Megkeresőink külföldön élnek több ideje, de nem találtak odakint erre megfelelő segítséget. Távolról kérték a segítségünket, melynek keretében a házat tisztítottuk mindenféle megszállástól és negatív energiáktól.
A szertartás eredménye, hogy a vándorló tárgyak mozgása abba maradt, kellemes és meleg érzetté vált az ingatlanban a tartózkodás. Mindemellett a minket felkereső mellkasi nyomása még nem szűnt meg. Szertartást csak ezután végeztünk el rajta minek eredménye, hogy idézek „fantasztikusan érzi magát”.
Ő már fentebbi nézőpontból látja a család problémáit és azonosította a család többi tagján is azon dolgokat, amiktől Ő már megszabadult. A következő lépés a család többi tagjának a megtisztítása.


195 Szellem üzen!

Egy szellemidézésben és velük folytatott kommunikációban jártas hölgyet kértek meg, hogy egy bizonyos személy lelkének a „tartózkodási” helyéről beszámoljon.
A felkérőnek érzései voltak, amire bizonyítékot szeretett volna. (érezte, hogy körülötte van a halott hozzátartozója, érzések, gondolatok jöttek át a lélektől)
A szeánsz alkalmával az tökéletes azonosítás megtörtént. A megidézett holt lelke valódi és helyes válaszokat adott tesztkérdésekre és kérte az élő hozzátartozók segítségét, hogy segítsék Őt ki abból a létközből, ahol jelenleg megvan akadva.
A szertartást megtervezve távolról végeztünk, és az ismételt szeánszon köszönet érkezett az átsegítésért.


194  A 2300 éves szellem

Ez a szellemelengedés szertartás csúcstartó, mivel ilyen öreg holt lelket még nem engedtünk el.
Egy fiatalember „produkálta” a megszállás legocsmányabb jeleit sajnálatos módon.
Személyes szertartások keretében segítettünk a földközelben maradt holt léleknek és elmondott néhány információt koráról és életének korából.
Elmondása szerint volt már olyan személy körülötte az elmúl 2300 évben, aki haza tudta volna segíteni, de akkor nem ment el….mindenkinek a szerencséjére ezúttal máshogy döntött, ami a fiatalember arcán is egyértelműsíthető volt.

193 Rákos beteg- Angyali segítség

Az orvostudomány is egyre jobban rájön, hogy minden betegség oka között keresendő lelki ok….másképpen pszichoszomatikus eredet.
A lelki hozzáállás, életmód változtatás segíti hozzá a beteget a javuláshoz szinte minden egyes olyan esetben amikor a daganat visszafordítását úgymond a csodának köszönnek!
Ugye felmerül a kérdés, hogy akkor mi betegíti meg a testet? Ugyanezen változás, de akkor az irány nem kifelé mutat a hibás felfogásból hanem befelé.
A szertartásinkat kérte egy daganatos beteg, akinek mindemellett kívántuk odaadni saját megérzésünk a betegség fenntartásával kapcsolatosan és angyali üzenet által lett kiegészítve az a terápia amit a betegnek a saját lelkén kell gyakorolnia. A kulcsszó az aggodalom volt.
Legjobb tapasztalatunk szerint segítettünk ezen súlyos kő lerakásában, mely valósan a beteg saját maga tud megtenni, belső elszántságból, ami tényleg a legbelsőbb énjéből származik.

192 Rázkódott a testem

Egy hölgy mesélte bizonytalanul a vele történteket. Eddig akinek említette történéseit az bolondnak nézte emiatt, és így egy tabuként kellett mindezidáig élni történéseivel.
A hölgy teste adott esetekben megrázkódott, furcsa befelé fordult hangulatingadozásai voltak, melyek akár az öngyilkossági gondolatig is eljutottak. Mindemellett járkálások zaja hallatszik az üres lakásban, elektronikai berendezések mennek tönkre.
A hölgy nagy örömére szolgált a weboldalunk is ahol láthatta problémájával nincs egyedül és attól, hogy még a tudomány ezen igazat nem támogatja, az attól még lehet valós.
Ott jártunkkor a szertartások elvégzése után egy mosolygós tekintet sikerült visszavarázsolnunk,  a depis hangulat helyére, és tudjuk a zavaró hangok is megszünnek.

191 Alvási probléma

Egy fiatalember kisgyermekének mondata szolgált indító szikraként ……..
A fiatalember több éve borzalmasan alszik, vagyis inkább nem alszik. Éjszakai hidegrázás, izzadás furcsa energiavesztett állapot „ébredésnél”.
A fiatalember kisgyermeke mondta az apukájának, hogy valaki volt este a szobában, majd eltűnt.
Ekkor gondolt a fiatalember arra, hogy szellemjárás okozhatja esetlegesen is az Ő problémáját.
Ott jártunkkor a tisztító szertartásokat elvégeztük és eddig nem azonosítható ismeretlen holt lelkek távoztak a fénybe (amiatt írom, hogy „eddig”, mivel többször keresnek fel a szertartások után 1-2 héttel, hogy mégis rájöttek hogy ki volt az az elhunyt akit mi leírtunk nekik)

A szertartások után egy megkönnyebbült állapot uralkodott el a személyeken és az ingatlanon is.

190 Szociális fóbia

Foglalkozási körünkkel határos dolog miatt találkoztunk egy fiatalemberrel ki elmondta, hogy adott szituációkban előjön egy tömegiszony a lényében.
Ekkor menekülne, kijáratokat keresgél, és a helyiségben való tartózkodás iszonyatos. Elmondtuk, hogy miben szoktunk még segédkezni az embereknek és kértük engedje meg, hogy megtisztítsuk.
A szertartás alatt egy volt ismerőst segítettünk a fénybe, aki balesetben hunyt el. A szertartás után a fiatalember jól érezte magát, érezte hogy megkönnyebbült, viszont a tömegiszonyt nem tudtuk ketten reprodukálni, annak a tesztje még hátra van.
Ha meg is marad, akkor már tudhatja nem megszállás az oka a fóbiájának…de a statisztikánkat elemezve hisszük hogy a probléma már a múltéJ

189 Sikertelenség - Depresszió

Egy hölgy rejtélyes tünetei azután kezdődtek miután egy családi házba költöztek családjával.
Folyamatos veszekedések, hideg hangulat, hálóingen keresztül történő éjszakai rejtélyes érintések, szekrény kopogás, szenzoros vízkapcsoló ki be kapcsolódása, ajtócsapkodás, energiátlanság jellemezte ottlétüket.
Az adott ingatlanból elköltöztek, de az események az új helyen is folytatódtak. Válás, majd egy gyógyszerekkel kezelhetetlen depressziós állapot következett a hölgynél, amit csak tetézett a külvilágban mutatkozó mindennemű sikertelenség.
A hölgy szkeptikus volt a szellemeket illetően, de már a logikai is azt diktálta elméjének, hogy adjon legalább 1% esélyt arra hogy valóban létezik egy olyan világ, amit nem látni.
Személyes találkozásunk alkalmával ismét kifogtunk egy olyan megszálló szellemet, aki már eddig számos embertársunk életét tette tönkre.
A hölgy legnagyobb meglepetésére Ő saját maga közvetítette a megszálló lélek mondandóját.
A hölgy az elengedő szertartások után mosolygós lett és köszönő levelében is jelezte háláját, hogy 6 éve tartó depressziós létét, így maga mögött hagyhatta.

188 Gyermek szobájában esténként egy idegen bácsi van

Szerencsére ezen történés olyan szülök gyermekénél történt, akik nyitott szemmel járnak az életben.
A fiatal gyermek elmondta, hogy a szobában meg meg jelenik egy bácsi. Pontos leírást adott róla, valamint elmondta hogy sok esetben segít neki visszatalálni a WC-ről az ágyhoz. Azt is elmondta, hogy volt olyan, hogy amikor visszakísérte és lefeküdt, az a bácsi ráugrott és átesett a testén.
Az anya szerencsére hitt a gyermekének és kért fel minket a távoli segítségadásra.
A szertartásokat elvégeztük távolról melynek eredményét még a szülők is érezték, a lakásban történő tartózkodás kellemes lett és a gyermek nem számolt be továbbiakban bizarr történésekről.

187 Panzió hol hozzámértek szellemek.

Egy panzióban töltött éjszakám alkalmával, éjjel elkezdtem produkálni a térmegszállás tüneteit: verejtékezés, kellemetlen hideg érzet, rossz érzés lenni a szobában…
A szobát szertartásommal megtisztítottam, de az átjárás az egész ingatlanban ettől még nem szűnt meg.
Ajánlottam a vezetőségnek a panzió ez irányú megtisztítását, melyet részben a helyszínen, részben távolról végeztem el.
Tipikus jellemzője egy egy megszállt szálláshelynek, hogy az éjszakák az ott alvók számára nem kellemesek és nem pihentetőek.
Ez sok esetben a szálláshely forgalmában is megmutatkozik.
A szertartások után és kellő feltöltést követően a panzió magasabb dimenziókban megfrissülve várja a pihenni vágyókat, mely tudom a forgalomban is jelentkezni fog.

186 Amikor az adományról nagyon szívesen lemondunk.

Ez a második eset, hogy adománnyal nem tisztelnek meg minket, munkánkat nem veszik komolyan, a hozzáállás fordított…. no de ilyennek is kellett lennie.
Egy aggódó anya keresett fel minket a lányával történtekkel kapcsolatosan. A lánynak képzetei vannak vélt dolgokról. Diagnosztizált Skizofrén-gyógyszerek nem hatnak.
Tapasztalataink alapján tudjuk, hogy sokszor ezen tévképzetek eredője nem a „test tulajdonosa” hanem egy megszálló lélek „vetítései”. Ezekben az esetekben nagyon óvatosan kell eljárni, mivel a dolgok valódiságáról a meggyőződés 100%-os.
Nem volt lehetőség személyes találkozóra, a benzinköltséget nem kívánták fedezni/befektetni, a telefon hívásoknál is kértek Minket, hogy mi hívjuk őket vissza….már ekkor furcsa volt a hozzáállás.
A mentalitást tükrözi, az idézem „szabad a pálya” hogy úgymond csodát tegyek.
Természetesen kívántunk segíteni, távolról amit tudtunk elvégeztünk, melynek a hatását érezte a lány, de az a lény aki Vele van kívánt a szertartások alól kibújni. A lánnyal történt beszélgetésünk alkalmával a lány viselkedése is ellenséges lett velünk szembe (nem hiába, mivel a megszálló lénynek a szertartásaink nem tetszettek) Kívántunk tovább lépni, hogy a megszabadulás végleges legyen, de ezt már nem kérték Tőlünk.
Sokszor mondom a minket felkereső szülőknek, hogy ne féljenek a gyermeküknek adandó „pofon”-tól, mivel hosszabb távon az adhat megoldást. Ám azon szülők, akik nem tudnak pillanatnyi fájdalmat és szenvedést végignézni gyermekükön, azok kérik, hogy inkább ne folytassuk.
Ilyen szempontból jobban örülünk, ha apák keresnek fel minket, mivel Ők objektívebben és hosszabb távra tudnak és kívánnak gondolni és cselekedni.

185 Szokásosnál tovább tartó „materializálódás”

„Belső szorongás, idegesség, amire semmi sincs hatással” keresett minket egy fiatal fiú. Érzelmi kapcsolataiban nem tud kiteljesedni az élet valós benyomásai nem hagynak nyomot a fiatalemberen.
Kérésére szertartásokat végeztünk el távolról, melynek eredménye a szokásosnál hosszabb idő múlva 2-3 napra volt csak érezhető.
Ezen idő alatt rengeteg belső dolog ment át a fiatalemberen, amit Ő maga sem értett, hogy mi és miért zakatol úgy belsőjében.
Ahogy a belső elme/érzelem harc lecsitult/kimerült az általam küldött segítség megtudott jelenni, úgymond testet tudott ölteni.
Megkönnyebbülve fogadtuk az elismerő megkeresését, melyben részletezte idegességének és belső szorító érzésének múlását.

184 Szellemet láttunk

Viszonylag egyszerűbb dolgunk volt mikor hívtak minket hogy egy család kepeségekkel rendelkező hölgy tagja minden bizonnyal szellemet látott.
A hölgy számára ez a tény nem volt meglepő, többször látott már, de most odahaza történt mindez az otthonukban.
Ez esetben egyszerű lemérni a munkánk sikerességét. Ha a szellem eltűnik akkor ügyesek voltunkJ
Hát így is történt……távoli szertartásinknak köszönhetően….. köszönjük a megtisztelő adományt.

183 Beavatás utáni rémálmok

Egy spirituális úton járó Hölgy azzal a panasszal keresett fel hogy egy tanfolyami avatás óta minden este óránként felébred, mindemellett rémálmok gyötrik.
A lakásnak egy bizonyos pontján nagyon hideg van és kirázza a félelem érzés amikor azon a ponton keresztül megy.
Távolról igyekeztünk segíteni minek hatására fentiekben említett kellemetlen jelenségek megszűntek, az éjszakát azóta átalussza.
Hogy mit szedhetett össze, vagy mi miatt lett érzékenyebb ezen dolgokra nem tudni pontosan. A beavatás csak közvetetten szerepelhet Ok ként. Egyébként több beavatás utáni megkeresésünk is volt. Én tudom az ezoterikus tanulások és beavatások hasznosak, de hogy egyelőre mit változtat meg a szellemvilág érzékelésében, vagy a szellemvilág tagjai mi miatt vonzódnak jobban frissen avatott személyekhez…egyelőre rejtély. Talán érzik, hogy Ők majd fognak tudni segíteni a holtlelkeknek az átkelésben.

182 Fizikai fájdalom

A minket felkereső Urat erős fizikai fájdalmak gyötrik, melynek eredtét az orvos tudomány nem tudta megfejteni. Hátfájdalom, kar és láb fájdalom.
A fiatalember próbált már mindenen változtatni, de eredmény sajnos nem volt.
Volt már egy természetgyógyásznál aki egy pár órára tudta megszüntetni a fájdalmakat, de már ebből is tudhatta hogy ezen irányban kell keresgélnie tovább.
Távolról sikerdíjazással vállaltuk a feladatot melynek során Őt és az ingatlant is megtisztítottuk szertartásainkkal.
A visszajelzés pár nap múlva kedvező volt, fájdalmai elmúltak és jobban alszanak a párjával az ingatlanban. Kértem, hogy hosszabb távon is próbáljuk meg és csak 1 hónap teszt időszak után zárjuk le sikeresnek nyilvánítva cselekedetünket.

181 Hölgy a halott nagymama szokásaival.

Sok esetben nem is maga a megszállt személy veszi észre saját változását, hanem a környezetében élő rokonok ismerősök vélik a személyiség változás szokatlan jeleit felfedezni szeretteiken.
Ez esetben is így volt s kerestek minket. Feltételezésüket miszerint a nagymama nem távozott a halállal után a földközelből alátámasztotta, hogy az unoka olyan szokásokat viselkedési formákat, sajnálatos szenvedélyeket vett fel, amikről lerítt, hogy a „nagymama volt ilyen míg élt”.
A szertartást távolról végeztük el melynek során a nagymamának sikerült jó döntést hoznia, mivel belátta magának és az unokának sem tesz jót ha mindenáron marad és nem tér haza az ott reá váró ismerősökhöz.

180 Újraélesztés

Egy család keresett fel, hol az egyik családtagjuknak furcsa agresszív viselkedése, és kirohanásai lettek egy balesetet követő újraélesztés után.
Tipikusak a megszállások altatás és ájulás után is.
A szertartást távolról végeztük el mely visszajelzés alapján sikeres lett. A családtag nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lett. Kirohanásai nincsenek. A hangok a fejben is a szellemeknek voltak köszönhetőek.

179 Feleségem nem ment el.

Egy ezotériában kiemelkedően jártas Úr keresett fel minket megszállással kapcsolatosan.
Nemrégiben halt meg a felsége és Ő érzékeinek köszönhetően a felesége jelenlétét érzi. Hol fizikai szurkálódás, hol negatív gondolatok, hol letörtség és fáradtság megjelenésében is felfedezte elhunyt párjának a szellemi jelenlétét.
Az elengedési szertartás a köztük lévő nézeteltérés miatt hosszabbra nyúlt, de a fény győzedelmeskedett és hölgy lelke megengedte a fénylényeknek, hogy elkísérjék Őt a fénybe.
A szertartások alatt további megszállókat azonosítottunk és Ők is távoztak a fénybe.
A megszabadult testvérünk cikázó gondolatoktól mentesen és nyugodtan tért vissza a szertartások után a jelenbe.


178 Ajtócsapkodás - Befelé fordulás

Egy családi ház hölgy tagjai furcsa eseménysorozatban találták magukat: a nagy semmiből, huzat nélkül egy láthatatlan valami vagy valaki csapkodja az ajtót, ködös formában látni valakit, aki a mosogatónál áll. A hölgyek folyamatosan érzik valakinek a jelenlétét a házban, és fürdés közben is van egy szégyellős most figyelnek érzés.
A történések akkor kezdődtek, amikor a legfiatalabb családtag vidéki szállásáról visszaköltözött a szülői házba. A fiatal hölgy előző lakhelyén a furcsa jelenségek ugyanúgy megvoltak, rémisztő álmokkal, és titokzatos fényben úszó alak látásokkal.
Az érzés egyértelmű volt, hogy az a valami vagy valaki követte Őt.
A hölgy személyisége megváltozott, befelé fordult és bánatos, pesszimista lett, mely személyiségben az édesanya nem ismert leányára.
Felkérésre távolról elvégeztünk szertartásokat, melynek eredménye a fiatal hölgy mosolygó telefonhívása volt, melyben beszámolt  a nyugodt félelem mentes házban történő létezésről.
Az anya is keresett minket köszönetével melyet kellemesen fogadtunk, és köszönünk.
A bonyodalom okozója egy menni akaró, de nem tudó holt lélek volt.


177 Ismeretlen eredetű mozgások


Egy ezotériában jártas pár keresett fel Minket.  A lakásban furcsa légáramlatok vannak, a virág levele zárt ablak ajtó mellett is meg meg lebben. Van egy pont  a gyermek szobában ahol érezhetően sokkal hidegebb van, és több alkalommal, ha ott tartózkodnak fel áll a szőr az ember testén. Éjszakáik átaludhatatlanok, több alkalommal volt, hogy felakartak kelni, de le voltak bénulva és mintha valaki ült volna a mellkasukon.
A keresőben  úgy találtak ránk, hogy égett bakelitszag és lábszag volt érezhető a helyiségekben és  a google keresőbe ezt írták be…
A szertatásokat távolról végeztük el és örömmel értesítettek, hogy most már köszönik túl vannak folyamatosan több kellemes éjszakán.


176 Ausztria távolról


Egy hölggyel a bizonyos külföldre utazás után,vagyis annak kezdetétől folyamatos rossz dolgok történnek. Folyamatos átverések áldozata, furcsa balesetek, mintha a világ összeszövetkezett volna ellene (furcsának tűnhet olvasni, de van olyan, hogy semmi de semmi nem jön össze, és összeesküvés elméletet látsz az egész mögött, az égész világ szövetkezett volna ellened)
Nem feltétlen gyanakszok egyből az átokra vagy rontásra, de kiderült hogy egy közeli volt ismerős édesanyja bizony otthon van a fekete mágiában, és többször találkoztam már ort…x-vallási kúltúra híveinek köréből kiváló „boszorkányokkal”.
Az átok rontás levételt és az aurájának a tisztítását elvégeztük távolról, melyet a hölgy egy hatalmas megkönnyebbüléssel, felszabadulás érzéssel érzett.
Remélhetőleg a nem előnyös dolgok áradata is abba marad, hacsak nem a sors írja elő azt.175 666. Vér a padlón.

Egy család keresett fel minket végső elkeseredésében.
10 éves kívülállók által meg nem értett eseménysort próbáltak végső elkeseredésükben alternatív módon megközelíteni.
Ismert, hogy a tudomány a gyógyszereken keresztül próbál megoldást adni pszichés problémákra. Esetünkben is a fiatal lány frontin szedő volt már sok sok éve, azonban a gyógyszert letette mivel a mellékhatások nagyon károsak voltak.
A felkeresés okai: stressz kiváltotta állapotokban a lány szemei feketévé válnak, rúgkapál, emberfeletti erővel megy neki férfiaknak, gyakorta négykézláb halad a lakásban, és már több alkalommal kellett a padlóról a vért feltörölni, melybe a lány már a saját kezével beleírta „666”.
A vér folyást az orrában történő ér elpattanása okozta, melynek kiváltója szintén a megmagyarázhatatlan dühroham.
A lány beszélt is a benne élő lénnyel, de elhagyni Őt semmiképpen sem akarta.
Személyesen kerestük fel a családot és bármennyire is ördöginek vagy démoninak tűntek a körülmények (a lány gyermekkorában egyébként szellemidézések alakalmával kérte hogy szállja meg az ördög) a megszállás nem démon általi volt.
Egy közeli elhunyt rokont engedtünk szertartásokkal a fénybe aki elmondta nem rossz szándékkal jöttek fel benne ezek az indulatok, amik a lány testén személyiségén keresztül csatlakoztak a külvilághoz.
A lány felszabadult és tudta objektív szemmel vizsgálni életét és köszönte a segítségünket. Az Ő fellélegzésével az egész család letehetett egy nagy súlyt.


174 Xanax


Megmagyarázhatatlan idegesség és mókuskerékként az elmében tekeredő megállíthatatlan gondolatok ösztökéltek egy hölgyet hogy felkeressen minket.
A munkájának elvégzése, civil élete már csak nyugtatók használata mellett volt „élvezhető”
Állandó külső harcokat élt meg, miket a belső gondolat áradat csak tüzelt és egy elszenvedő álláspontban találta magát a külső és belső harcok közepette.
Szertartásokat végeztünk el személyes találkozónkkor ahol elhunyt rokonok távoztak a fénybe, kik saját „gondolataikkal” érzésükkel csak ráncigálták a kedves hölgy belsőjét.
Ez a belső, harcra buzdító áradat már nem hat a hölgyre, és ahhoz, hogy körülményei megnyugodjanak szükség van olyan AHA élményekre amiket logikusan saját maga is le tud vezetni és ezzel normál mederbe tudja terelni cselekedeteit és a legfontosabb annak miértjeit.173 Struccpolitika és fogyás.

Esetleírásaink bátorítottak egy fiatalembert hogy felkeressen minket.
Nem vett mindezidáig tudomást a szellem világról. Hitte is meg nem is a létezésüket. De a személyével történtek buzdították arra, hogy tegyen egy kísérletet velünk.
Tetemes súlyt vesztett fogyókúra nélkül, átalhatatlanok az éjszakái, ok nélkül ingerült.
Ezelőtt nyugodt és kiegyensúlyozott személy volt és viselkedésében nem ismert magára.
Szkeptikus hozzáállásának is kedvezve ajánlottuk fel a sikerdíjazásos távoli segítségadást. A szertartásokat elvégeztük távolról és a várva várt megkönnyebbülés… súlyletétel szerű érzés megtörtént. Köszönjük az adományt.


172 Valami blokkolja a sikeres párkapcsolatom.

Sokszor az ember, és ember lánya csak ennyit tud….valami nincs rendben és ez már nem véletlen. Hogyan keressen erre megoldást ki segíthet, hisz eddig sem jós, sem SVT, sem látó nem tudott áttörést hozni a problémára.
Hogy mire is keressen? Átoklevétel? Szerelmi kötés? Megszállás? Olyan bizonytalan, hogy ki foglalkozhat ezzel. Talán pszichológus…ha már ott nem járt volna csalódottan.
Keresgélt e minket felkereső fiatal hölgy az interneten és talált rá eset leírásainkra, és hitte érdemes tenni egy próbát.
Ott jártunkkor az elme számára is „kötelező” szertartásokat elvégeztük, és azon energiák távoztak, amik, és akik mindezidáig segítettek „furcsa” gondolatainak megteremtésében.
Mivel semmi sem véletlen, egy átok sem egy megszállás sem, meg kellett keresni azt az alap ideát aminek a kibontásában ezen energiák csak segítettek (ugye eddig rossz irányban) Ezen téves alapgondolat megtalálása szinte mindig sajnos tudattalan az alany részéről. Számtalanszor a sors részéről megismételt iskolapéldák, visszatérő problémák jelzik, hogy a vizsgán még az adott illető nem ment át. Ezt tudatosan megfogni és megfogalmazni és legfőbbképp megértetni nem egyszerű feladat.
A sors tanítanivalóját nehezen és kevesen tudják értelmezni és odaadni „gyógyszerestől”.
A visszaigazolások melyben minket felkeresők ecsetelik valóságuk változását bíztatnak minket, hogy az ami felém mi „kutakodunk” az bizony a valós ok forrása, és köszönik és legfőbbképpen próbálják megérteni a sors tanítási modelljét ami bizony kicsit kicsavart de sikerült már pár helyen megérteni.
Az alapgondolat változtatása és a szertartások együttesen billenthetnek a vizsgapéldán.
A mi részünk odaadtuk, most a hölgy 50% a következik.


171 Elhagytak. Válás, ami megmagyarázhatatlan


Természetesen mindenre nem tud adni spirituális cselekedetünk választ és megoldást.
Csak megközelíteni lehetett a probléma forrását, ami egy 180 fokos fordulatot váltott ki egy családanyából.
A férj keresett fel minket, hogy hitte elég jól látja és uralja életét, a család életét, azonban most olyan dolog történt ami semmilyen módon nem illeszkedik élete eddig tökéletesen működő képletébe.
A felesége egy pillanat alatt megváltozott, elhagyta Őt és a gyermekét és egy másik életet visz tovább.
Az elválást nem tudtunk holt lelkekre vagy átkokra „kenni”
A hatalmas változás a feleségben egy belső átváltozás eredménye, amit Mi nem tudunk „orvosolni” a férj számára. Ez az Ő feladata lesz, hogy ezt megértse, elfogadja, vele változzon, vagy külön menjen tovább.
A tisztító szertartásokat azért kérésre elvégeztük a férjen. A szertartás után tudta felülről vizsgálni az adott szituációt, sorsát könnyebben elfogadta és érezte az élet útján menni kell tovább.
Ez esetben ezzel tudtunk segíteni.170 Álmomban beszélnek hozzám a halottak. Szellemjárás.

Egy idősebb hölgy kérte a lánya segítségét aki minket talált meg az interneten. A hölgy problémái melyet a rokonok is éreztek tapasztaltak:  szellem formában férfi alak jelenik meg a bejárati ajtónál, kulcszörgés éjjel (mintha valaki matatna az ajtózárral belülről), hatalmas ütések az asztalon. Mindemellett a hölgy éjszaka beszélgetéseket hall félálom szerű állapotban. Többet álmodik és jelenik meg neki ezen állapotokban a nemrégiben elhunyt férje. Sok mindent közölnek a holt lelkek ebben a félig éber félig alvó állapotban, de ezekre emlékezni nagyon nehéz felébredvén, csak egy egy szó amit megtud emlékként tartani a néni.
Ezek a jelenségek a párja halála után kezdődtek 3-4 hónappal.
A tisztító szertartásokat mind az ingatlanon, mind a nénin távolról végeztük. Pár nappal a szertartások után hívott minket a hölgy és elmondta, hogy kellemes hangulati változáson ment keresztül, könnyebb a létezés és az éjszaka is zavarmentes volt.


169 Szellemek jelenléte  /mentális képzelet?

Egy fiatalember szülei kerestek fel Minket. Fiuk egy erős vallási irányzat (nem kereszténység) tanulója. Tanáraival a kapcsolat megromlott és egyes életből eltávozott tanítók „szellemei” itt maradtak, és elmondása alapján zaklatják Őt.
A szülők részére ez kívülről csak a fiuk elmondása alapján ismert, Ők zavaró jelenséget a házban nem vettel észre, egyetlen aggódó jel a fiuk furcsa viselkedése.
A fiatalember szentül megvolt győződve elmélete valósságáról….melyet fájdalmasan, de alapjainál ingattunk meg.
A szellemjárás megszüntetését és szellemlevétel szertartást elvégeztük melynek során ismét logikai gubancokba akadtunk melynek vége a mentálisan felépített világ kipukkasztása volt.
Lehet ez az írás olyan személynek, aki nem tudja mi az, hogy mentális betegség …. kicsit furcsán hangzik, de akinek közelebbről volt „szerencséje” találkozni ezen „betegséggel” az tudja, hogy mit is jelent ez, amikor egy világot a teremtője kellő bátorsággal és erővel lebont.


168 Démon, ami az elmében él.

Azzal kerestek minket, hogy egy családtagnak a szülői házban ördögűzésre van szüksége. Első hallásra valóban ilyen erős megszállásra utaló tüneteket is soroltak, de volt már több hasonló esetünk ahol ördög démon, Lucifer, sátán nevek „hangzatosságát” is egy holt lélek és nem a gonosz nyomatékosította…. ezért reménykedve, hogy nem ördögűzésre lesz szükség, kerestük fel személyesen a családot.
Ebben az esetben a gonosz, mint eltökélt idea uralkodott az elmében. A fizikai környezet számos alkalommal alátámasztást adott a démoni megszállottság tényéhez, azonban a sötét erőhöz ragaszkodást egy belső nagyon erős hit váltotta ki/tette lehetővé.
Szertartásokat ugyanúgy elvégeztük személyes találkozásunk alkalmával, de a bűntudat és a meg nem bocsátható múltban tett történés ostorozta az elmét mely szerint mindez a gonosz műve volt és nincs mit tenni, innentől Ő a gonoszé.
A nagyon hosszúra nyúlt beszélgetés alatt több oldalról, a hölgy részéről beton stabilnak mondható elképzelést lazítottuk meg és tettük egy fény oldalról is megközelíthetővé.
Az elme belátta azt hogy az általunk mondott megközelítés ugyanúgy valós és kívánja ezen pozitív fény oldali megközelítéssel elfogadni saját magát, és nem a gonoszt látni önnön magában.


167 Pánikroham és furcsa dolgok

Ismét elég sok szenvedéssel eltöltött év után kerestek fel minket. Egy fiatal hölgynek már 14 éve vannak pánikrohamai, ami az idő múlásával gyengültek, de jelen vannak. A „betegségre” kapott gyógyszerek segítettek ugyan de a sok mellékhatás miatt inkább a letételük mellett döntött a hölgy.
A tömegiszony, és kívánt egyedüllét még besorolható pszichikai kivetülésnek, de a házban, Vele és rokonaival történtek már egy egész más megvilágítást adnak a történetnek.
Öngyilkosság a portán. Családtagok halála után a halottak visszajöttek jelezni. A kutya ugat a levegőbe fél adott helyiségekben lenni. Folyamatos álmodás halott rokonokkal. Füstös árnyak mászkálása az udvaron és a házban. Rejtelmes kopogások éjszakánként. Tönkremenő elektronikai eszközök. Testi panaszok melyekre orvosilag nincs magyarázat.
A ház lakói többször kerültek olyan emberek mellé kórházakban és odahaza is, akik ottlétükkor a kezükben haltak meg. Ez mind ismerősökre igaz a házban, mind pedig betegtársakra  kórházban.
Javaslatunkra személyesen elvégeztük a holt lélek elengedés szertartást mind a térben, mind a bentlakók aurájával.
Az energetizálás után a bentlakók érezték hogy egy nagy követ tettek le…ki a nyakáról…ki a szívéről. Fellélegeztek és az eddig nyomasztó szobában tartózkodás is egy friss életet sugárzó érzéssé alakult át.
A szertartások után érzelmi felfrissülést hozott a dolgok elengedése, melyek egy kellemes sírással tudtak távozni.


166 Neuroleptikum, szellemek.

Üldözési mánia több mentális beteg „kórképében” megtalálható, ezek minden esetben nagyon változatosak, de tapasztalataink szerint minden egyes ilyen megteremtett valóság elem egy célnak szolgál.
CIA, FBI, UFO, titkos találkozások és feladatok sok minket felkereső testvérünk beszámolójában szerepel.
Tudom, hogy természetesen nem minden kitaláció beszámolójukban és nem minden  szó hamis, még ha közös ismereti halmazba nem is esik a többi „normális” ember tapasztalataival.
Ha mindehhez szellem látások is társulnak, furcsa fejben történő hangok hallása, akkor mindenképpen alternatív megoldáshoz érdemes nyúlni.
Így volt ez most is egy középkorú hölgy esetében. Ismétlődő cselekvések és másoknak furcsa mozzanatok (tarkófogás, hogy ne tudjanak elméjéhez külső idegenek(nem emberek) hozzáférni) tették különccé a többi emberhez képest.
Tisztító szertartásokat végeztünk személyesen és sokat beszélgettünk a valóság és képzelet vékony határmezsgyéjéről.  Tudom, hogy az aura és a tér megszállása hozzájárult nagyban ezen „valóság” kialakulásához.
Ezen külső zavaró dolgok megszüntetése után a valóság valós mindenki által elfogadott elemei szolgálnak majd talajként a megélendő élethez.165 Sírok, mert szellem van a lakásban és megőrjít!

Egy fiatal hölgy keresett fel, hogy megmagyarázhatatlanul depressziós, érzi, hogy valaki figyeli, és egy olyan szorongás van bensőjében ami szétfeszíti tönkre teszi Őt is és kapcsolatát is párjával.
Kísértetiesen az eset is hasonlít ugyanabban a házban történt, párjának előző kapcsolatával megesett dolgokra.
Az előző hölgy lakó idegi kimerültség áldozata lett sajnálatos módon. A minket felkereső Kedves fiatal hölgy pedig elkezdte észrevenni magán is azokat a jeleket, amiket „elődje” produkált…. mindezt a párja adta tudtára.
A tisztító szertartásokat helyben végeztük minek során holt lelkek kerültek elengedésre a lakásból, valamint nagyon közeli hozzátartozók a test aurájából.
Ott tartózkodásunkkal mélyebb megoldatlan lelki dolgok elemzésébe is bele tudtunk menni, ezzel adva egy felsőbb nézőpontot az életének folyására.164  Eddig hatástalannak tűnt: Pszichológus, Homeopátia, EFT, SVT

Egy búskomorságban szenvedő hölgy keresett fel minket. Depresszív befelé fordultsága már élvezhetetlenné tette életét. A napok csak arra voltak jók, hogy elmúljanak. Beszélgetései közben tudta, hogy szólnak hozzá, de a mondanivaló nem ért el szívéhez. Ugyanígy volt a könyveknél és filmeknél, olvasott és látott, de ezen érzékelések nem okoztak érzelmeket.
Bizalmatlanul keresett minket, de kockázatmentes segítségünket látva ugyan ódzkodva, de kérte a segítségünket.
Távoli szertartással Őt és környezetét is megtisztítottuk, valamint beszélgetéseink alkalmával oldottuk elengedhetetlennek tűnő kapcsolatait az elment szülök felé.
Szartartásunknak ez alkalommal hosszabb időre volt szüksége, mire meghozta az általunk elvárt eredményt.
A hölgy saját maga is meglepődve hívott minket, hogy Ő nem hitte, hogy ekkora változás jöhet világába, felfogásába.
Elkezdte érezni és élvezni a beszélgetéseket, az élet ízét és a ténykedést a fizikai világban.
Hálásan köszönte segítségünk, mert ez idáig senki nem tudott neki segíteni problémájában.163 Gyermek szellem fekete ruhában.

Egy hölgy nemrégiben spontán vetélésen esett át sajnálatos módon. Az esetet követő pár hónapon belül furcsa dolgok kezdtek el történni a lakásban. Tárgyak borultak, és mentek tönkre, mindezek fejébe egy fekete ruhás kisgyermek árnyalakját látták meg a lakásban. Mindemellett a tartózkodás az ingatlanban is nagyon nyomasztó volt.
Ezután kerestek fel minket hogy mi a teendő.
Véleményünk szerint egy meg nem született gyermek tud kellemetlen tüneteket okozni, ha földközeli dimenzióban marad, de hogy fizikailag ilyen behatással legyen a dimenziónkra, az már kérdéses.
Hisszük hogy a félelem, a sajnálat volt az a negatív vonzerő ami a történések kiváltó lényeit odavonzották.
A távoli szertartásink után az ingatlan és a benne élők megnyugodtak. Érzelmileg is érezhető volt a megszabadulásuk.162 Nem én vagyok!

Egy középkorú Úr keresett fel, azután, hogy mélyen magába nézett.
Az Úriember Hála Istennek elkezdte kívülről vizsgálni Önmagát és megvizsgálta magát és a környezetét egy olyan módon, ahol neki nem tetszőnek látta meg Önmagát.

Hadakozás a párjával, szeretet egyensúly felborulása a családon belül, ingerültség, hirtelen meggondolatlanság tulajdonságokat vett észre magán.
Ő nem akar ilyen lenni, de sokszor csak a kimondott szavak és cselekedetek után tudott a szerepből kibújni, és vette észre a neki nem tetsző „színész szöveget”, amit tudott azonosítani, hogy nem Ő.
Távolról letisztítottuk, és a szertartás alkalmával nagyszülők távoztak a fénybe. Eltávolítottunk minden egyes átkot, önátkot, és akaraton kívüli „szerződést” ami foghatta az életútját az Úriembernek, illetve feltöltöttük fénnyel.
Közöltük, hogy ha a nem tetsző színész szerep így is megmarad akkor vagy a színész vagy a néző nem adja saját magát, elválik egymástól…ekkor a megoldás a továbbiakban már az önkontroll és logikus gondolkodás a tettek és cselekedetek előtt…és a továbbiakban ezen legyen a fókusz és nem efféle nyavalyákon (mert ez már nem kiváltó ok a továbbiakban)


161 Inga jelez: Szellem van veled

Egy fiatalember elsajátította az inga használatának tudományát.
Visszajelzések alapján, amiket kérdez arra jó válaszok érkeznek az ingától.
Egy alkalommal az Úriember rákérdezett kedves ismerősére, hogy van e Vele holt lélek.
A válasz egyértelműen megjött, még darabszámra vonatkozóan is kapott választ.
A kedves ismerőst kérte keressen fel Minket, csak előnyösen jöhet ki, ha megtisztítjuk távolról.
Az Úr ismerősében volt egy bizonytalanság a tisztítást illetően, de mivel nem volt vesztenivalója kérte a távoli tisztítást Tőlünk.
A várt javulás ugyan megérkezett, de csak pár percig maradt. Kisebb nyomozás után kiderült, hogy elhunyt nagymama az aki nagyon ragaszkodik a földközeli léthez, és nem mert elmenni a szertartások alatt nyitott átjárón keresztül.
Beszélgettünk a nagymamához, s majd megkértük, hogy távozzon, elmagyaráztuk miért előnyös a távozás, és miért hátrányos a maradás, nem csak Neki hanem az unokájának is.
A megismételt szertartás után a pár perces felszabadulás érzés tartós maradt.


160 Generált lény

Egy távolban dolgozó Magyar lány keresett minket, hogy bajára egyelőre nem talált orvosságot. A tudomány skizofrénnek állította be és szedeti vele a gyógyszert.
A tünet, hogy élő ember hangját hallja a fejében aki kommentezi tetteit és gondolatait.
Minden egyes plusz zavaró tünet megszállásra utalt, de hogy valamelyik holt lélek élőnek a személyiségét felvéve kommunikálna az nagyon nagyon nagyon ritka.
Van olyan hogy kiakarják adni magukat valakinek, de élő közeli ismerősnek nagyon ritkán vagy egyáltalán nem.
A szertartást a hatalmas távolság miatt távolról végeztük el, melynek eredményeképpen a hang gyakorisága csökkent de nem múlt el.
Hosszas beszélgetés után rájöttünk a lelki okára a hangnak, mely ha megoldódik, megértődik, a hang azonnal elmúlik.
Ebben az esetben így tudtunk segíteni de tudjuk ez is hatalmas áttörés egy sok sok éve ebben szenvedőnek.


159 EZO TV

Egy házaspár keresett fel minket mivel történéseik után egy televíziós műsorba betelefonálván kaptak megerősítést, hogy szellem van a házukban.
A párnak volt egy (ilyen dolgokat) érző ismerőse, aki szintén csak megerősíteni tudta a kapott állítást.
Az ingatlanon belül a felső szinten szinte képtelenek voltak lenni, éjszakára a szint elviselhetetlenül nyomasztó volt, a család az alvást meg sem kísérelte az emeleten.
Mindemellett minden reggel fáradtan ébredtek, szinte állandóan rémülve és leizzadtan keltek éjjelente. A viták a családtagok közt megsokasodtak.
Ahogy sejtésük több oldalról alátámasztódott, döntöttek úgy hogy segítséget kérnek szellem elengedés területén.
A szertartásokat távolról elvégeztük és pár nap múlva kaptuk a pozitív visszajelzést a felső szint élhetőségéről és a nyugodt éjszakákról.


158 Egy párkapcsolat váratlan fordulatot vett

-mikor a hölgy eddig rejtett vagy nem létező plusz személyiségei a felszínre törtek.
A plusz személyiségeket elkezdte megélni a világ elemeit felhasználva, a párjától érzelmileg egyre messzebb.
A férfi egyre jobban nem tudott azonosulni a hölgy belső világával, viszont segítő szándéka megvolt, megvan. A hölgy nem ismeri el „betegségét” és zaklatásnak veszi, ha volt párja közeledik hozzá segítő szándékkal.
A férfi elkeseredve, pszichiátriát mellőzendő keresett alternatív megoldást, és hívott minket.
Abban az esetben, ha az alany nem kéri a segítségünket, sajnos mi is szinte teljesen hatástalanok vagyunk. Ha a meghasadt állapotot megszállás is okozza, a felhatalmazásunk a test tulajdonosától nincs meg, akkor szertartásaink sikerszázaléka drasztikusan csökken.
A hölgy jól érzi magát jelen világában/ világaiban és elutasít nagyon tudatosan mindenféle segítséget.
Segítő szándékunk kimenetelét figyeljük a közeljövőben, de sikerességünk sajnos lehet elmarad.


157 Sors vagy átok

Egy külföldön élő magyar család keresett fel, hogy vállalkozásuk érthetetlenül és piacelemzés szempontból megmagyarázhatatlanul sikertelen az utóbbi időben.
Keresgélve találtunk egy olyan személyt, aki úgymond haragos a céggel, és akarhatott rosszat a tulajdonosainak és magának az egész vállalkozásnak.
A minket felkeresőknek szoktuk mondani igen jó jó, lehet átkozódás eredménye, ami Vele történik, de az hogy ötöse lesz a lottón a szertartások után azt sajnos ugye nem tudjuk garantálni. Mondhatnánk Isten útjai kifürkészhetetlenek, ami maga a sors.
Hogy a történő rossz dolgok vajon a sors vagy egy rossza karó teremtése vagy mindkettőé nem lehet látni 100% -osan. De az tudható, hogy ha ezek ellenére a pech szériából „marad” akkor ott egy belső elgondolkodás kell,hogy vajon ez az az út amit járni kell?
Innentől biztosak, hogy efféle nyavalyák nem sújtják életüket, és elméjük is megnyugszik, hogy nem látható félelem forrással nem kell számolni, csupán a nagy tanító kívánhat minket rávezetni valamire.


156 Rám köszönt egy szellem.

Egy hölgy keresett fel azzal, hogy nem tudja mire vélje azt, hogy a fürdőszobában „valaki” a semmiből ráköszönt, hogy Helló!
Ez a tetőfoka volt az eddig tapasztaltaknak: cica játszik a semmivel a sarokban, folyamatosan elromló elektronikai eszközök, már a második DVD, a második TV, ás telefonok mentek tönkre. Mindemellett iszonyatosan fáradtan kel reggel. Hasonló történései nem voltak csak az új ingatlanban, amiben 1 éve lakik.
Telefonon beszélgettünk, és azonosítottuk kérdés válaszokkal, hogy a dolgokat valóban megszállás okozza.
Szertartásokat végeztünk el távolról, melynek eredménye egy olyan lelki béke megtalálása volt, mellyel egy nagy löketként feltöltődve látott rá életére, elakadásaira. Mindemellett affinitása lett az élet helyzetek megoldására. Többé nem menekült a helyzetek elől, hanem elkezdte azok megoldását élvezni.
A cicák viszont keresik a semmit, de már nem találják.155 Megszállás is és mentális probléma is

Amikor annyira szélsőségesek egy illetővel történtek, hogy a logikai szálak maximálisan megnyúlnak, munkák tudjuk csak részben tud segíteni.
Pl: ufo üldözések, világvége történések, menekülés a család tagjai elől mert ők az ördögök, hangok a fejben, beszélgetés halottakkal.
Távolról kértek fel a tisztításra, minek eredménye volt egy lehiggadás, és jelezték, hogy szertartást az illető érezte, tudta hogy kiszállnak lelkek a testéből és elbúcsúzott tőlük.
Higgadtan átgondolta a vele történteket és normalizálódott és áttevődött megértés oldaliba a személyes történet. A baj sajnos úgy folytatódott, hogy a helyes meglátások közé ismét befészkelték magukat olyan felismerésnek vélt dolgok melyeknek nincs és nem volt logikai magyarázata.
Kérdés, az hogy ha sokkal hamarabb kérik egy hozzánk hasonló embertől a segítséget vajon a személyiség ugyanennyire torzult lenne-e?154 Távolról segítsünk máson, beszámíthatóság hiánya miatt.

Egy szomorú elmebeli fordulat bekövetkezte után az addig családcentrikus, szerető családapa átváltozott idegenné és támadóvá.
Tettei miatt el lett választva a családtól biztonsági okokból.
Párjának kérésére tisztítottuk távolról minek a hatásossága kevesebb, ha az illető nem kéri a segítségünket.
A szertartás alatt megérzett információkat átadtuk, de ezen „kattanást” nem sikerült visszabillenteni, de az okokhoz közelebb kerültünk, és már tudhatja a családanya hogy sajnos máshol a fizikai szervezetben orvosolandó a probléma.153 Elvesztettem azt, aki vagyok

Egy fiatal lány keresett fel minket, hogy össze van zavarodva, nem találja meg saját magát. Nincs affinitása az élethez, nem tudja mit kellene egyáltalán kezdeni. Szeretteivel civakodik és meg nem értés vette át a hatalmat elméjében minden és mindenki irányába, saját magát is beleértve.
Céltalanságának akár erővel is véget vetett volna egy szomorú befejezéssel.
Ott jártunkkor halott hozzátartozókat engedtünk a fénybe az auráról és az ingatlanból egyaránt.
A szertartások után beszélgettünk is nem csak Vele hanem az egész családdal és kicsit úgymond lelket is öntöttünk a lányba.
A szertartások után a lány nem értette magát hogy azelőtt miért is viselkedett így hisz minden rendben van….hála Istennek hogy sikerült innen látni.
Azóta köszönő levelet is kaptunk és ecseteli a pozitív változásokat.
Mi is köszönjük.


152 A világ ellenem

Sok alkalommal a probléma „megfogása” aminket felkérők felől nem is olyan egyszerű. Az hogy, nincs rendben valami azt minden egyes minket felkereső tudja …de hogy mi sokszor Ő maga sem tudja…csak azt látja a világ összeszövetkezet ellene.
Megmagyarázhatatlan balesetek, törések, egymással összefüggést sejtető (egyébként a világban 2 vagy több, nagyon távol lévő valóságelem szinkronicitása) kellemetlenségek, és befelé fordultság maga a probléma.
Sokan ezt a világ szintű összeesküvést el sem merik mondani még egy pszichológusnak sem…viszont Mi tudjuk, hogy igen ezek valósak, és megtörténtek és bizony bizony  nem véletlenek.
Hogy tiszta legyen a kép minden esetben a tisztító szertartásokat (átok/rontás, holt lélek, aura tisztítás, töltés, rezgés szint emelés) elvégezzük, ami segít az elmének, vagyis inkább az Énnek megérteni, elfogadni valamit, ami ellen mindezidáig ágált, eltolt.
A sors addig teszi oda a megoldásra váró feladványt, míg a helyes belső megértést tükröző felfogás, magunkévá tett idea segítségével nincs meg a végeredmény.
Mivel lehetséges, hogy ezen téves megértés úton egy holt lélek vagy külső kötés tartja ott a testvérünket, indokolt a tisztítások elvégzése. Sok esetben az előbb sorolt és ráadásként saját tévképzetek okozzák a problémát.
Tehát ezen tévképzet több oldalról történő aláaknázása és felrobbantása, valamint a valós és logikailag felépített általunk megmutatott alternatív út (mely mindig fény, szeretet központú) segíthet hogy a világ ugyanúgy összeszövetkezzen, de már nem ellenünk, hanem értünk.


151  A világ összeszövetkezett ellenem.

Furcsa, de talán Neked is aki olvassa ezt az írást már megfordult a fejedben, hogy hogy lehetsz ennyire „elátkozott” hogy a világod minden eleme szinkronban tesz ellened/alád.
Összeesküvés elmélet szintjén álltak össze ellened az elemek, a világod szereplői.
És erre csak azt tudom mondani, hogy igaz így van!  …de ennek a megértetése, hogy hogyan is van és miért az már elmetekerő tevékenység és éveket vehet igénybe.
A minket segítségadásra felkérő személy anyagilag, mentálisan, fizikálisan a szakadék szélére lett tolva, egy „ külső” hosszú-hosszú ideje elhúzódó peres ellenségeskedés kimeneteleként.
Ahogy az a bizonyos dolog gyújtó szikrát kapott, a világ látszólag elfordult az illetőtől és ahol éri üti.
Természetesen az átoklevételt és tisztító szertartásokat elvégeztük, de itt is a legfőbb dolog az okok megtalálása volt.
Egy átoklevétel önmagában semmit sem ér ha nincs hozzá megértés, a rossz dolgokat ugyanúgy bevonzza az illető a közeljövőben, ha gondolkodásmódjából kilépni képtelen, vagy nem akar.
Kényelmesebb hinni abban, hogy akkora erők vannak a háttérben, amik ellen az illető tehetetlen, mintsem hogy elismerje, vagy meglássa, hogy Ő mit tesz rosszul.
A mi 50% részünk tökéletesen úgymond leszállításra került a probléma megoldásban… hogy mit tesz vele az illető az az Ő döntése. De ha hozzá állásán nem akar változtatni akkor tudom a sors ismét és ismét odarakja a példát…..ugye milyen ismerős?

Label1
Szellemelengedes.hu
Copyright © 2012
k i s o k o s
weboldalt készítette: Gálik Valentin
- Halál -
- Rólunk / Kapcsolat -
- Fő oldal -
- Ki legyen a "szelleműző"? -
- Spirituális gyorstalpaló -
- SZELLEMEK elengedése -
-Szellemelengedés TÁVOLRÓL -
- Házszentelés -
-- Skizofrénia és a szellemek --
- Mentális betegség de nem megszállás -
- Ördögűzés -
- PATRONUM emelt szintű védelem -
- ÁTOK / megszállás és kapcsolatuk -
- Megoldatlan esetek -
- Esetleírásaink -
- Megkeresések -
- Kérdezz-Felelek -
- Szellem -
- Ördög -
- Átok -
- Ajándék személyes találkozáskor -
- Bizonyíték? -
- Összes kérdés-válasz -